Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پردیس البرز دانشگاه تهران راه‌اندازی رشته‌های میان رشته‌ای و تقاضامحور کردن رساله‌های دانشجویی را دو ماموریت اصلی آموزشی این پردیس دانست.

به گزارش ایسنا، دکتر یونس نوربخش در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین پردیس البرز دانشگاه تهران و مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی با تبیین اقدامات و فعالیت‌های صورت گرفته در پردیس، گفت: پردیس البرز با بهره‌مندی از حضور استادان مطرح دانشگاه تهران در جهت ارتقای کیفیت در شاخص‌های آموزشی، پژوهشی و بین‌المللی تلاش می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر تعداد ۲۰۰۰ دانشجو در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکترای تخصصی در بیش از ۷۰ رشته تحصیلی در پردیس مشغول به تحصیل هستند.

وی در ادامه افزود: تلاش پردیس برای ارتقای کیفیت منجر شده تا در سال جاری با رشد قابل توجه تقاضا برای ادامه تحصیل در پردیس از طریق آزمون سراسری مواجه شویم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر نوربخش تصریح کرد: ما در پردیس البرز سعی کرده‌ایم تا علاوه بر رعایت استانداردهای آموزشی و پژوهشی و هم‌چنین جذب دانشجویان خارجی در جهت ارتقای بین‌المللی شدن پردیس با انجام برخی اقدامات مانند ارائه وام‌های دانشجویی، حمایت از مقالات برتر، حمایت از دانشجویان جهت عضویت در انجمن‌های علمی، ایجاد انجمن فارغ‌التحصیلان و بنیاد حامیان پردیس البرز، الگویی موفق و قابل مطالعه از یک دانشگاه خودگردان ارائه کنیم.

رئیس پردیس البرز دانشگاه تهران در ادامه خاطر نشان کرد: نوآوری و تفکر خلاقانه در پردیس به همراه چابکی و انعطاف معطوف به هدف سبب شده است تا دو مأموریت ایجاد میان رشته‌ای‌ها در دانشگاه تهران و نیز سوق‌دادن رساله‌ها و پایان‌نامه‌های دانشجویی به سوی تقاضا محوری به این پردیس محول شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های ساختاری و سیاست‌گذاری در مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی تأکید کرد: باید به جای جزیره‌ای کار کردن و سیاست‌گذاری‌های یکنواخت و تجویز نسخه‌ای واحد برای همه پردیس‌های خودگردان، به صورت شبکه‌ای و هم‌افزا و با توجه به تفاوت‌ها و نقاط قوت برای تحقق اهداف بلند توسعه آموزش عالی کشور گام برداشت.

در ادامه دکتر نسرین نورشاهی، رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی نیز گفت: ارزشمندترین بازخورد فعالیت‌های ما، اعتماد دانشگاه‌ها است. اصولاً هویت مؤسسه در ارتباط با دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی شکل می‌گیرد. تخصص آموزش عالی تخصص شناخته شده‌ای نیست، این حوزه تازه متولد شده است. ما قریب به 10 سال است که بر روی این موضوع کار می‌کنیم، درحالی‌که این موضوع از پنجاه سال پیش در آمریکا شروع شده است.

وی افزود: از جمله فعالیت‌هایی که در مؤسسه انجام می‌گیرد، می‌توان به موضوع دانشگاه‌پژوهی، برگزاری کارگاه‌های دانش‌افزایی در آموزش عالی در حوزه‌های مختلف، مبادله فرصت‌های مطالعاتی، انجام پروژه‌های مشترک و پروژه‌های کنسرسیومی اشاره کرد.

دکتر نورشاهی بر استفاده از ظرفیت‌های طرفین جهت همکاری‌های دانشگاه‌پژوهی تأکید کرد و گفت: حوزه نظر و نظریه‌پردازی برای حال و آینده نظام آموزش عالی ایران و حوزه عمل در سیاست‌گذاری و دانشگاه‌داری در کنار یگدیگر و با تعریف طرح مشترک می‌تواند موجب خلق تأثیرات مهمی در آینده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پردیس البرز دانشگاه تهران رشته های میان رشته ای مؤسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی پردیس البرز دانشگاه تهران دانشگاه تهران سیاست گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۵۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، احمد محمودزاده در سفر به خوزستان و نشست با مدیران و مسئولان آموزش و پرورش استان، کیفیت بخشی به مقوله آموزش را از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: معاونت‌های آموزشی آموزش و پرورش باید مهندسی کیفیت آموزشی را سرلوحه کار خود قرار دهند.   وی افزود: پارسال عملکرد آموزش و پرورش برای کیفیت بخشی به آموزش مناسب نبود و سیمای آموزشی خوبی را در سال‌های گذشته شاهد نبودیم.   محمودزاده ادامه داد: بخشی از کار آموزش و پرورش کیفیت بخشی به جریان علمی مدارس است که در این‌مسیر مسئولان آموزش و پرورش در استان‌ها باید با قدرت ورود کنند.   معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر توجه داشتن به حوزه پرورشی، اضافه کرد: ۴۳ شاخص آموزشی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تعیین شده که بیشتر این شاخص‌ها مربوط به حوزه پرورشی است.   وی با تاکید بر اهتمام معاونت‌های پرورشی به اجرای برنامه‌های تربیتی و دینی در مدارس، گفت: توانمندسازی معلم‌ها به لحاظ معیشتی و علمی از دیگر اقدامات مهم در حوزه آموزش و پرورش است.

دیگر خبرها

  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • لیست نهایی «ائتلاف امناء» برای دور دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه تهران+ اسامی
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • حوزهٔ انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد