Web Analytics Made Easy - Statcounter

داود عامری دبیر کل مجمع جهانی صلح اسلامی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در باره امنیت، صلح و عدالت در منطقه گفت: ما در منطقه شاهد توطئه های بی شماری از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا بوده ایم، به طوی که این توطئه ها باعث شده کشورهای اسلامی در مورد مساله مهمی همچون فلسطین اتحاد لازم را نداشته باشند و حتی در مقابل این نمایش اخیر آمریکا و صهیونیست ها هم نقش در خوری ندیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور شهید سلیمانی در منطقه به ایجاد هویت و اعتماد به نفس ملت های مسلمانان در مقابل توطئه های صهیونیستی منجر شد و امروز شاهدتقویت جبهه متحد مقاومت و مبارزه در مقابله با سلطه طلبان در منطقه هستیم.
وی افزود: شهید سلیمانی به  تاسی از رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی، همگرایی میان مسلمانان و کشورهای اسلامی را در مقابله با توطئه های رژیم صهیونیستی دنبال می کرد و امنیت و صلح و آرامش را برای بسیاری از ملت های منطقه به ارمغان آورد و از جان و مال مردم بی دفاع در مقابل زورگویی و قدرت طلبی نظام سلطه و حاکمان خود فروخته دفاع کرد.
عامری ادامه داد: حضور قدرت های سلطه طلب به هر بهانه ای در منطقه آسیب زا بوده و امکان اتحاد را از کشورهای مسلمان گرفته است  بطوری که آنها با حضور خود و راه اندازی جنگ تسلیحاتی  در منطقه، صلح و امنیت ملت های منطقه را مختل کرده اند.
دبیر کل مجمع جهانی صلح اسلامی درباره نقش شهید سلیمانی در مقابله با تروریسم نیز گفت: تروریسم زاییده بی عدالتی، استعمار و توطئه  قدرت های بزرگ  است و در کشورهای اسلامی نیز ما گرفتار آسیب های این مساله هستیم، به طوری که شاهد بوده ایم آمریکا و قدرت های سلطه طلب همواره تعریف خاص خود را از این مساله ارائه و تروریسم نظامی-امنیتی، فرهنگی، اقتصادی و ... را ایجاد کرده اند؛ تروریسم تکفیری داعش نمونه بارزی از این مساله است که طی سال های اخیر علاوه بر ارتکاب جنایات سهمگین انسانی، روح و روان مردم مسلمان منطقه را دچار اختلال کرده است.
وی ادامه داد: اگرچه آمریکایی ها به ظاهر به دنبال مقابله با داعش بودند، اما در واقعیت امر، نقش  مدیریتی و حمایتی را از این پدیده شوم ایفا می کردند و زمانی نیز که خطر آن را در کشورهای خود احساس کردند، از مقابله با آن ناتوان و عاجز بودند و حتی ایجاد ائتلاف نیز هیچ کمکی در این زمینه به آنها نکرد؛ و سر انجام با مجاهدت ها و تدابیر شهید سلیمانی شاهد نابودی داعش در عراق و سوریه با کمک مردم این منطقه بودیم؛ مقاومت و مبارزه به ویژه میان جوانان در منطقه و کشورهای اسلامی تقویت شد و شهید سلیمانی پایان داعش را اعلام کرد. این دستاورد بزرگی برای امنیت، عدالت و صلح جهان است که مدیون تلاش های مردم مسلمان منطقه و فرماندهان بزرگی چون شهید سلیمانی، شهید ابو مهدی المهندس و دیگر فرماندهان است.
عامری اظهار کرد: شهید سلیمانی پاسدار صلح و امنیت در منطقه بود و منطقه را به سمت اصلاح امورپیش می  برد، او مزد عمل بود اما بر خلاف منش و روش سپهبد شهید ما، قدرت های غربی در منطقه دم از صلح می زنند اما هیچ اعتقادی به صلح ندارند و کوچکترین قدمی در راه تحقق صلح برای مردم منطقه بر نداشته اند. صلح زمانی اتفاق می افتد که نشانه ای از عدالت را درون خود داشته باشد؛ ثبات و پایداری واقعی صلح در منطقه، مقاومت است، اگر چه هنوز تفکر داعش در منطقه باقی و نیازمند مبارزه مستمر است، اما شهید سلیمانی و شهدای مقاومت در این زمینه با ایجاد صلح و عدالت خدمت بزرگی را به امنیت مردم منطقه و جهان کردند.
دبیر کل مجمع جهانی صلح اسلامی درباره پیامدهای شهادت شهید سلیمانی و دور نمای آن در امنیت، عدالت و صلح در منطقه گفت: بسیاری از تحلیلگران معتقد هستند که شهید سلیمانی از سردار سلیمانی بزرگتر و تاثیر گذارتر است؛ شهادت سردار سلیمانی باعث شد که نقاب از چهره آمریکا کنار برود و تروریسم آمریکایی با شکل رسمی و دولتی آن برای جهانیان فاش شود.

وی ادامه داد: شهادت سردار سلیمانی جهان اسلام، کشورها و ملت های اسلامی را به هم نزدیک تر و هویت اسلامی را تقویت کرد و روح مبارزه با صهیونیسم را میان آنها و کشورهای منطقه دوباره احیاء کرده است. آمریکا همواره مدعی دفاع از حقوق بشر بود، اما امروز نقاب از چهره او کنار رفته است و از نظر افکار عمومی تبدیل به بزرگترین ناقض حقوق بین الملل، حقوق بشر و بشردوستانه شده است.
عامری با بیان اینکه شهادت سردار سلیمانی ترس و واهمه ای بزرگی را میان قدرت ها و نظام سلطه ایجاد کرده است، گفت: سرمایه اجتماعی بزرگی که با شهادت سردار سلیمانی در منطقه ایجاد شده، ترس و وحشت قدرت های بزرگ راکه با حضور در منطقه، جنگ تسلیحاتی را تقویت می کنند؛ بیشتر کرده است.
وی اشاره کرد که معتقد هستم شهادت شهید سلیمانی جبهه مقاومت اسلامی را تقویت و همگرایی مسلمانان را بیشتر،  ودر مقابل دشمن را ضعیف‌تر و ترسو تر کرده است و این یعنی پیروزی بر دشمنان اسلام که البته ثمره خون شهدا همواره برکت و افتخار به همراه داشته، هرچند جهان از عدم حضور مرد بزرگی چون شهید سلیمانی بسیار زیان کرد و خواهد کرد، اما برکت خون او حیات راهش را تضمین نموده است.

برچسب‌ها تروریسم گروه تروریستی داعش مقاومت قاسم سلیمانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تروریسم گروه تروریستی داعش مقاومت قاسم سلیمانی تروریسم گروه تروریستی داعش مقاومت قاسم سلیمانی شهادت سردار سلیمانی کشورهای اسلامی شهید سلیمانی توطئه ها قدرت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۷۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقیمی: سابقه دانشگاه جندی‌شاپور به دانشگاه تهران منضم شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا،  سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در آستانه سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم در جمع اساتید و دانشجویان دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران، با اشاره به قرارگیری در آستانه نودمین سالگرد تأسیس دانشگاه تهران، گفت: ویژگی متفاوتی که آئین نود سالگی دانشگاه تهران نسبت به برنامه‌های هفتاد و هشتاد سالگی دارد، این است که تلاش کردیم قدمت نهاد علم در ایران را به سابقه دانشگاه تهران ضمیمه کنیم.

رئیس دانشگاه تهران به سابقه سنت دانشگاهی در ایران از جندی‌شاپور تا دانشگاه تهران اشاره کرد و افزود: این سابقه حتی در بین دانشگاهیان هم مغفول مانده و کمتر به آن توجه می‌کنیم. از این رو در سال ۱۴۰۲ طی مکاتبه‌ای رسمی به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد شد تا این سابقه به نوعی به تاریخ و قدمت دانشگاه تهران ضمیمه شود. جندی‌شاپور نماد نهاد‌های علم در ایران بوده و در سال ۲۰۱۷ میلادی از سوی یونسکو به‌عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه جهان با ۱۷۵۰ سال سابقه معرفی شده است که البته این رکورد پیش از آن متعلق به دانشگاه بولونیا در ایتالیا با نزدیک به ۱۲۰۰ سال قدمت بوده است.

استاد دانشگاه تهران ادامه داد: افتخار بزرگ تعلق گرفتن پایه‌گذاری سنت دانشگاهی به ایران، در حالی مورد اذعان جهانیان است که خودمان کمتر در خصوص این داشته‌ها و هویت ایرانی- اسلامی مطالعه کرده و کمتر بر روی آن تبلیغ و فعالیت‌های ترویجی انجام داده‌ایم و جوانان ما کمتر از این سرمایه‌های ملی شناخت دارند. از دانشگاه تهران انتظار می‌رود که به‌عنوان دانشگاه پیشگام و نوآور بیشتر به این موضوع توجه داشته باشد و به تقویت هویت ایرانی-اسلامی برای دستیابی به تمدن نوین اسلامی از طریق دانشگاه تمدن ساز که در گام دوم انقلاب اسلامی مورد توجه ویژه قرار گرفته است، بپردازد؛ و بدون شک آثار ارزشمند علامه شهید مطهری منبع بسیار ارزشمندی برای حرکت در این مسیر است.

مقیمی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر تمدن سازی دانشگاه، فراز‌هایی از کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران اثر شهید مطهری درباره نقش تمدن سازی نهاد علم در ایران از جندی‌شاپور و اذعان ویل دورانت که جندی‌شاپور را محور تمدن ایران در دوره ساسانی می‌داند را یادآوری کرد و بیان داشت: اینکه بگوییم دانشگاه تهران با قدمت ۹۰ ساله، نماد آموزش عالی ایران است، با واقعیت خیلی فاصله دارد. درست است که ۹۰ سال از قدمت مجموعه ساختمان‌های فعلی نماد آموزش عالی کشور که در سال ۱۳۱۳ ساخته شده است می‌گذرد؛ ولی وقتی به سیر تکامل و زنجیره چرخه عمر دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران را بررسی می‌کنیم، در مرحله قبلی به دارالفنون می‌رسیم و هر چه که به گذشته برمی‌گردیم به نهاد‌های آموزش عالی همچون ربع رشیدی، نظامیه‌ها و در نهایت به جندی‌شاپور می‌رسیم.

وی افزود: بر اساس مصوبه اولین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۳ که با حضور رئیس‌جمهوری برگزار شد، سابقه دانشگاه جندی‌شاپور به دانشگاه تهران منضم شد و شورای عالی انقلاب فرهنگی مأموریتی به دانشگاه تهران سپرد تا برای اینکه دانشگاه‌ها به‌ویژه دانشگاه تهران نقش محوری تمدن سازی را ایفا کنند، طرح جامعی ارائه شود و برای ارتقای فرهنگ و تمدن ایرانی-اسلامی بر محور نهاد علم تلاش شود. اساتید، دانشجویان و پژوهشگران دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران می‌توانند نقش‌آفرینی ویژه‌ای در این زمینه داشته باشند.

رئیس دانشگاه تهران ادامه داد: وقتی به سیره نظری و عملی شهید مطهری نگاه می‌کنیم، ملاحظه می‌شود که ایشان استاد و معلمی در تراز دانشگاه تمدن ساز است و شخصیتی است که نقش تمدن سازی را به اندازه چند نهاد علمی ایفا کرده است؛ لذا انتظار می‌رود اساتید دانشگاه همین نقش را ایفا کنند تا بتوانیم به اهداف تمدن سازی دانشگاه نائل شویم. آثار و نوشته‌های شهید مطهری همان چیزی است که نیاز امروز ما است و هیچ وقت کهنه نمی‌شود. یکی از مهم‌ترین منابع ما در زمینه مطالعه تمدن سازی دانشگاه، آثار شهید مطهری است که باید به سهم خودمان در تقویت این مجموعه تلاش کنیم.

مقیمی در پایان از برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران زمین هم‌زمان با نود سالگی دانشگاه تهران خبر داد و گفت: بر اساس آثار شهید مطهری، دانشگاه جندی‌شاپور نقطه عطفی است که وجوه مشترکی را برای تمدن اسلامی و ایرانی ایجاد کرد. امروز اگر می‌خواهیم به تمدن نوین اسلامی ایرانی دست یابیم، دانشگاه باید یکی از مهم‌ترین کانون‌های توجه ما باشد؛ لذا امروز به شدت به آثار شهید مطهری نیاز داریم تا با رویکرد دانشگاه تمدن ساز بتوانیم آثار مورد نیاز درباره قدمت نهاد علم در ایران را استخراج و نقشه راهی بر اساس اندیشه شهید مطهری تنظیم کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقیمی: سابقه دانشگاه جندی‌شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • سابقه دانشگاه جندی شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • روز خلیج فارس نماد استقلال، هویت ملی و استکبار ستیزی ملت ایران است
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • سردار تنگسیری: اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • برگزاری نشست رویداد خلیج فارس در خرمشهر
  • فرمانده ارشد سپاه : اسم خلیج فارس را با کسی قسمت نمی کنیم/ اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند
  • دانشگاه‌های ایران اجازه ورود نیرو‌های امنیتی به دانشگاه را نمی‌دهد