Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-06@03:50:21 GMT

دستکم ۷۰% نیروهای ارتش امارات خارجی هستند

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۲۹۹۶۴

دستکم ۷۰% نیروهای ارتش امارات خارجی هستند

به گزارش فارس، اندیشکده «کارنگی» در گزارشی به حضور گسترده مزدوران و اتباع خارجی در ارتش‌های کشورهای عربی جنوب خلیج فارس اشاره کرده است.

این اندیشکده در گزارش خود اشاره کرده است که توان مالی بالا و جمعیت اندک افرادی که میلی برای خدمت در ارتش را داشته باشند، موجب شده تا کشورهایی چون امارات عربی متحده، عربستان سعودی، بحرین و کویت به سمت به کارگیری نیروهای خارجی در ارتش خود حرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این، به کارگیری این نیروها، این امکان را به این کشورها داده تا در صورت بروز ناآرامی و آشوب داخلی، از همین مزدوران خارجی برای سرکوب اعتراضات شهروندان خود استفاده کنند. کارنگی کم‌هزینه بودن اخراج و کنار گذاشتن این نیروها را از دیگر دلایلی عنوان کرده که این کشورها را به استخدام نیروهای نظامی خارجی سوق داده است.

امارات و قطر در صدر جذب نیروهای خارجی

در بخشی از این گزارش در مورد میزان حضور نیروهای خارجی در ارتش امارات، آمده است: «امارات از منظر تعداد انبوه سربازان قراردادی خارجی که به کار گرفته، با دیگر دولت‌های خلیج [فارس] مشابهت دارد. دستکم ۷۰% از مردانی که [ارتش] امارات به خدمت گرفته، اهل عمان و یمن هستند.»

این گزارش می‌افزاید: «اخیرا هم مسئولان جذب نیروی امارات نسبت به جذب نیروهای ویژه کلمبیا که چندین دهه تجربه جنگ‌های چریکی دارند، علاقه نشان داده‌اند. صدها نفر از این نیروها با امارات قرارداد امضا کرده‌اند و دستمزدهایشان چندین برابر بیش از دستمزدی است که در کشور خودشان دریافت می‌کردند.»

کارنگی ادامه می‌دهد: «امارات همچنین شرکت‌های آمریکایی نظیر "رفلکس ریسپانسز" (که توسط "اریک پرینس" مؤسس شرکت بدنام "بلک واتر" راه‌اندازی شده و اداره می‌شود) را به خدمت گرفته است. این شرکت قراردادی به ارزش ۵۲۹ میلیون دلار دریافت کرده تا نیروهای نظامی امارات را تقویت کند. نیروهایی که در یمن برای امارات می‌جنگند، سربازان قراردادی از کشورهایی چون چاد، شیلی، کلمبیا، لیبی، پاناما، نیجر، سومالی، السالوادور و اوگاندا هستند.»

 

 

در بخش دیگری از این گزارش، از قطر به عنوان کشور دیگری یاد شده که بخش اعظم نیروهای نظامی آن را خارجی‌ها تشکیل می‌دهند. به نوشته کارنگی، تا ۸۵% نیروهای ارتش قطر اتباع کشورهای خارجی و عمدتا تبعه پاکستان، سودان و اخیرا کلمبیا هستند. تنها در سال ۲۰۱۶، قطر ۶۰۰۰ نیروی نظامی از سومالی جذب کرده است. به نوشته کارنگی، قطر همچنین مسئولیت آموزش بخشی از نیروهای خارجی خود را که در ترکیه و اردن جذب شده‌اند، به نظامیان آمریکایی سپرده است. بنا بر این گزارش، میزان وابستگی به نیروهای خارجی در قطر چنان بالاست که در سال ۲۰۱۷ زمانی که قطر از بیم احتمال حمله عربستان سعودی توان نظامی خود را تقویت کرد، این ابهام وجود داشت که کنترل و استفاده از جنگ‌افزارهای پیشرفته‌ای که قطر خریداری کرد، توسط چه کسی انجام خواهد شد.

نقش مزدوران خارجی در سرکوب اعتراضات مردم بحرین

اندیشکده به وضعیت نیروهای نظامی بحرین نیز اشاره کرده و نوشته است که بر اساس آماری مربوط به سال ۲۰۰۹، ۶۴% از نیروهای امنیتی و نظامی بحرین را غیربحرینی‌ها تشکیل می‌دهند. بر اساس این گزارش، ۱۸% از اعضای نیروی هوایی بحرین تبعه پاکستان هستند و مجموعا ۱۰۰۰۰ تبعه پاکستان در نیروی امنیتی بحرین به استخدام درآمده‌اند. به نوشته کارنگی، در جریان سرکوب اعتراضات مردمی در بحرین در سال ۲۰۱۱، اغلب نیروهایی که با معترضان برخورد می‌کردند، پاکستانی بودند. 

بنا بر این گزارش، در کویت هم وضعیت مشابهی حاکم است و بین ۲۵ تا ۵۰% از نیروهای نظامی این کشور را خارجی‌ها تشکیل می‌دهند، هرچند که کل اعضای گارد ملی کویت از شهروندان کویتی هستند.

کارنگی از عمان و عربستان سعودی به عنوان دو کشوری نام برده است که در قیاس با دیگر کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، نیروی خارجی کمتری به کار گرفته‌اند. به نوشته این اندیشکده، عمان به دلیل توان مالی کمتر و همچنین از آنجا که بسیاری از عمانی‌ها خدمت نظامی را مایه افتخار می‌دانند، چندان به سمت جذب نیروی خارجی حرکت نکرده است.

 

 

ادامه حضور مزدوران خارجی در ارتش شیخ‌نشین‌ها

بنا بر این گزارش، جمعیت نسبتا بالای عربستان سعودی موجب شده تا این کشور در قیاس با همتایان خود در جنوب خلیج فارس، نیروی خارجی کمتری جذب کرده باشد، با این وجود جنگ یمن موجب شده تا ریاض هم مزدوران خارجی را برای جنگ به خدمت بگیرد. کارنگی به نقل از یک کارشناس نوشته است که تقریبا تمام نیروهای زمینی که در یمن برای عربستان سعودی می‌جنگند، اتباع خارجی هستند، از جمله یمنی‌هایی که با دریافت پول به نمایندگی از ریاض در حال جنگ در کشور خودشان هستند. علاوه بر این، کارنگی به حضور سنتی اتباع پاکستان در ارتش عربستان سعودی اشاره کرده و نوشته است که از اواخر دهه ۱۹۸۰، ده‌ها هزار پاکستانی در سمت‌های مختلف به خدمت پادشاهی سعودی درآمده‌اند. 

کارنگی می‌افزاید: «گفته می‌شود که حضور این نیروها در عربستان سعودی، سربازان پاکستانی را در معرض آموزه‌های مذهبی افراطی (معمولا وهابی) قرار داده است. علاوه بر جذب سربازان قراردادی از آفریقا و آسیا، عربستان سعودی از بیش از ۱۰۰۰ نیروی نظامی آمریکایی و ۳۰۰ نیروی نظامی و قراردادی بریتانیایی میزبانی می‌کند.»

این اندیشکده در جمع‌بندی گزارش خود با بیان اینکه نیروهای خارجی در ارتش کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس اکنون «نقشی اجتناب‌ناپذیر» ایفا می‌کنند، نوشته است که با وجود کاهش درآمدهای نفتی این کشورها در سال‌های اخیر، وضعیت جذب نیروهای خارجی در کشورهای عربی تفاوت چندانی با گذشته نکرده است.

در پایان این گزارش آمده است: «در حقیقت، گسترش فعالیت سیاست خارجی و نظامی برخی از دولت‌های شورای همکاری خلیج [فارس] به همراه افزایش قابل توجه بودجه‌های دفاعی، خریدهای تسحلیاتی و سرمایه‌گذاری در صنایع بومی دفاعی، نشانگر آن است که دلیلی ندارد که در آینده قابل مشاهده، انتظار تغییر بزرگی در به کارگیری سربازان خارجی در این منطقه، وجود داشته باشد. حضور دیرینه آن‌ها در شبه جزیره عرب، احتمالا همچنان ادامه خواهد داشت.»

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: نیروهای خارجی در ارتش تشکیل می دهند بنا بر این گزارش سرکوب اعتراضات عربستان سعودی نیروهای نظامی مزدوران خارجی کشورهای عربی تبعه پاکستان نیروی خارجی نیروی نظامی جذب نیروهای موجب شده اشاره کرده خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۹۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتش رژیم صهیونیستی درباره تلفات زیاد در کرم شالوم تحقیق می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که درباره تلفات زیاد نیروهایش در در کرم شالوم تحقیق خواهد کرد.

در همین ارتباط نیز، رادیو ارتش اسرائیل تاکید کرد: «تحقیق در مورد عدم پرتاب موشک‌های رهگیر و وجود تلفات زیاد و کاهش تعداد سربازان در کرم شالوم انجام خواهد شد.»

به گفته رادیو ارتش اسرائیل، جنگجویان مجروح و کشته شده در کرم شالوم در حال انجام یک مأموریت امنیتی برای محافظت از تجهیزات آماده شده برای ورود به عملیات زمینی علیه رفح بودند.

رادیو ارتش اسرائیل همچنین گفته است که سایر موشک‌های پرتاب شده علیه نیروهایش از سوی مقاومت فلسطین، به کمپ آمیتای و خانه‌ای در کیبوتز کرم شالوم اصابت کرده است که البته آن‌ها تلفاتی نداشته است.

منابع عبری زبان رادیو ارتش صهیونیستی این را نیز افزوده است که در جریان حمله اخیر صورت گرفته به پایگاه نظامی در کرم شالوم، ۱۴ موشک به سمت مواضع ارتش اسرائیل شلیک شد.

ساعاتی پیش، ارتش رژیم صهیونیستی رسماً اذعان کرد که در حمله موشکی گردان‌های قسام به پایگاه نظامی اسرائیلی در منطقه کرم ابو سالم در جنوب فلسطین اشغالی، ۳ نظامی این رژیم کشته شدند.

ارتش صهیونیستی گفته این ۳ نظامی از نیروهای تیپ گعفاتی و ناحال بودند و علاوه بر آن، ۹ نظامی دیگر نیز در این حمله زخمی شدند.

همچنین کیبوتس «کفار گلعادی» به صورت رسمی کشته شدن «تل شاویت» نظامی اسرائیلی از گردان ۹۳۱ تیپ ناحال در حمله موشکی امروز مقاومت به پایگاه نظامیان صهیونیست در منطقه کرم ابو سالم را تأیید کرد.

گردان‌های قسام ساعتی پیش با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد نظامیان اشغالگر صهیونیست را در پایگاه نظامی کرم ابو سالم و اطراف آن با موشک‌های کوتاه برد ۱۱۴ میلیمتری رجوم هدف قرار داده است.

گردان‌های قسام اعلام کرده است که در عملیاتی مشترک با گروهان‌های قدس پایگاه اسرائیلی کرم ابو سالم را هدف حمله موشکی قرار داده است.

بنابر اذعان منابع عبری در این حمله تاکنون دو نظامی صهیونیست کشته و دستکم ۱۰ نفر دیگر زخمی شدند.

ساعاتی پیش نیز منابع عبری گزارش دادند که این رخداد در جریان نبرد زمینی غزه، رخدادی غیر عادی بوده و در پی آن بالگردهای متعددی برای انتقال مجروحان به پایگاه کرم ابوسالم اعزام شده‌اند.

یدیعوت آحارونوت نیز در این باره گزارش داد که این حادثه، رخدادی خطرناک بوده و مقامات درباره انتشار جزئیات آن و همچنین شمار کشته شدگان و مجروحان سیاست سانسور را اجرایی کرده‌اند.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز در این باره گزارش داد که ۷ زخمی در این عملیات به بیمارستان سوروکا در داخل اراضی اشغالی منتقل شده‌اند که وضعیت سه نفر از آنها وخیم است.

بنابر اعلام یک منبع عبری، این عملیات با پرتاب ده‌ها راکت از سوی مقاومت فلسطین به مکان تجمع نظامیان صهیونیست انجام شده است که در همان هنگام وقوع تلفاتی بر جا گذاشته است.

در مرحله دوم این عملیات پس از ورود یگان‌های نظامی به محل رخداد، بار دیگر این منطقه هدف حمله راکتی قرار گرفت که در نتیجه آن تلفات بالاتر رفت.

این منبع عبری گزارش داد که در این عملیات شمار زیادی از صهیونیست‌ها کشته و زخمی شده‌اند، امری که تصاویر منتشر شده از چادرهای محل حضور نظامیان صهیونیست نیز موید آن است.

کد خبر 6097739

دیگر خبرها

  • ارتش رژیم صهیونیستی درباره تلفات زیاد در کرم شالوم تحقیق می کند
  • ارتش صهیونیستی کشته شدن ۳ نظامی خود را تائید کرد
  • عملیات «کرم ابوسالم» کدام فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد؟
  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟ / اخراج محترمانه ارتش امریکا از خاک امارات +فیلم و تصاویر
  • ادامه پیشروی های گسترده ارتش روسیه با تصرف یک شهر دیگر/ پیش بینی روزهای سخت در انتظار ارتش اوکراین
  • ادامه پیشروی های گسترده ارتش روسیه با تصرف یک شهر دیگر
  • ارتش اوکراین مجبور به جیره‌بندی مهمات شد
  • کشته‌شدن ۱۰ تروریست در درگیری با نیروهای امنیتی پاکستان
  • دستکم دو کشته به علت انفجار در یک پمپ بنزین در برزیل
  • بازداشت دستکم ۲۱۰۰ نفر در تظاهرات حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا