Web Analytics Made Easy - Statcounter

طهمورث فتاحی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا  اظهار داشت:در طول دولت یازدهم و دوازدهم،تاکنون برای بیش از ۳۵ طرح صنایع تبدیلی و فرآوری  با استفاده از تسهیلات سرمایه ثابت و سرمایه در گردش، از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی به وسیله بانک‌های عامل و مشارکت بخش خصوصی، تامین اعتبار شده است.
وی گفت:احداث و تکمیل طرح تولید خوراک شیلات و آبزیان با ۳ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در شهرک صنعتی شهرکرد و توسعه و فعال‌سازی کارخانه تولید شیرخشک شهرکرد با اعتباری افزون بر ۳ هزار میلیارد ریال از عمده طرح‌های صنایع تبدیلی استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری، طرح تولید گلاب و عرقیات با ظرفیت ۹۰۰ تن در سال در شهرستانهای سامان و شهرکرد و طرح تولید مربا و ترشی‌جات با ظرفیت یکهزار و ۲۰۰ تن در سال در سامان و بروجن را از جمله طرح‌های بخش صنایع تبدیلی عنوان کرد.

وی، اجرای طرح بسته‌بندی محصول قارچ شهرستان شهرکرد با ظرفیت ۶۰ تن در سال، طرح سردخانه دو مداره بروجن با ظرفیت ۵ هزار تن در سال، طرح بسته‌بندی عسل کوهرنگ با ظرفیت ۸۰۰ تن در سال و طرح بسته‌بندی انواع سبزی و صیفی خشک با ظرفیت ۳۰۰ تن در سال و طرح تولید و فرآوری ماهی در شهرستان شهرکرد و لردگان را از دیگر طرح‌های صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان ذکر کرد.

مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: این استان با تولید سالانه ۲۴ هزار تن بادام، یکهزار و ۱۰۰ تن انار، ۲۴ هزار تن ماهی سردابی و بیش از ۶ هزار تن قارچ دکمه‌ای از داشتن واحدهای فرآوری مناسب محروم است. 
وی، میزان محصول بادام رقم 'مامایی' صادراتی را ۱۵ هزار تن عنوان و تصریح کرد: در صورت تبدیل محصول بادام به مغز، فرآوری و بسته‌بندی استاندارد جهانی، میزان درآمد کشاورزان چند برابر خواهد شد که اکنون این طرح در دستورکار مسوولان استان قرار دارد. 
فتاحی، در ادامه بخش کشاورزی را مهمترین پتانسیل اقتصادی این استان دانست و تاکید کرد:تنوع فعالیت‌های تولیدی و اشتغالزا در بخش‌های زراعت، شیلات، باغات، دامپروری و دیگر زیر بخش‌ها و نیز بالابودن جمعیت بهره‌برداران و فعالان این بخش با جمعیت افزون بر ۶۶ هزار نفر، بیانگر اهمیت اقتصادی این بخش است. 
به گزارش ایرنا،چهارمحال و بختیاری با تولید سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی ، دامی و شیلات به عنوان یکی از قطب کشاورزی کشور شناخته می‌شود. 

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 جشنواره فیلم فجر ۳۸ ویروس کرونا استاندارد چهارمحال و بختیاری درآمد سرمایه گذاری صندوق توسعه ملی انتخابات 98 بودجه 99 جشنواره فیلم فجر ۳۸ ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری هزار میلیارد ریال طرح بسته بندی صنایع تبدیلی طرح تولید تن در سال هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۳۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • تصاویر | ایران زیبا؛ چهارمحال و بختیاری
  • رخ نمایی رنگین کمان در آسمان شهرکرد پس از بارش باران + فیلم
  • برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت هفته سلامت
  • رقابت ۸ هزار و ۴۹۰ نفر در چهارمحال و بختیاری در کنکور تجربی
  • برگزاری همایش پیاده روی کارکنان سپاه قمربنی هاشم(ع) در شهرکرد
  • حضور میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • آغاز رقابت داوطلبان کنکور در چهارمحال و بختیاری
  • تخصیص یک میلیارد ریال اعتبار برای ساخت آسمان نمای دیجیتال
  • یک میلیارد و یکصد میلیون ریال جریمه نقدی برای واحد تولیدی متخلف