Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندران- مدیرعامل نیروگاه شهید سلمی نکا گفت: تولید برق نیروگاه نکا پس از ۴۰ سال از ظرفیت اسمی خود گذشت.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، محسن نعمتی عصر شنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی در محل نیروگاه برق نکا از صرفه جویی ۴ هزار میلیارد ریالی در تحصیل انرژی خبر داد و گفت: در شرایط فعلی احداث نیروگاه بخاری با ظرفیت ۴۲ مگاوات به حدود ۴۲۰ میلیارد تومان هزینه و به حدود ۲ سال زمان نیاز دارد ولی با اجرای پروژه ها بستر تولید ۴۲ مگاوات انرژی در این نیروگاه تنها با حدود ۲۰ میلیارد تومان هزینه فراهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نعمتی با بیان اینکه نیروگاه نکا ۵ درصد برق کشور را تامین می کند، یادآور شد: متاسفانه سازنده نیروگاه طی ۱۵ سال گذشته هیچ قطعه ای را در اختیارمان نگذاشت و تامین قطعه از سوی سازندگان را باید فراموش کنیم.

وی با اعلام اینکه از سال ۹۰ و با آغاز تحریم های ظالمانه دشمنان، اداره ساخت داخل با هدف پیگیری و به فعلیت رساندن توانمندی قطعه سازان داخلی در زمینه تولید تجهیزات نیروگاهی در این شرکت تشکیل شد، توضیح داد: تاکنون با پیگیری های این اداره، تعداد ۴۹ هزار و ۲۰۲ عدد قطعه به روش مهندسی معکوس بومی سازی شد و از سال  نیز۹۵ این مسیر با آهنگ تندتری طی شد بطوریکه در این مدت بیش از ۳۴ هزار قطعه تولید شد.

نعمتی ادامه داد: به منظور استفاده از آب دریا در چرخه مصارف نیروگاه و کاهش برداشت آب از ذخایر زیرزمینی مراحل اجرایی پروژه آب شیرین کن با ظرفیت ۶ میلیون لیتر در طول شبانه روز از سال گذشته آغاز و تا کنون از محل سرمایه گذاری اختصاصی تولید، ۴۰۰ میلیارد ریال برای اجرای این پروژه تخصیص یافت.

مدیرعامل نیروگاه شهید سلمی نکا با اشاره به اینکه پروژه آب شیرین کن ۸۵ درصد پیشرفت داشته و فاز اول آن اردیبهشت ماه سال آینده به بهره برداری می رسد، یادآور شد: تابستان آینده از آب دریا استفاده خواهیم کرد و استفاده از آب چاه ها به پایان خواهد رسید.

نعمتی در پاسخ به سوال قدس آنلاین که این پروژه آسیبی به دریای مازندران وارد خواهد کرد یا خیر؟ توضیح داد: با تولید آب شیرین ازدریا، نمک تولید می شود و نمک تولیدی نیز در چرخه تولید انرژی بکار گرفته شده و هیچ اثر سوء بر محیط زیست دریا ندارد.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگارمان در ارتباط با آلودگی های دیگر نیروگاه خاطرنشان کرد: تمایلی به استفاده از سوخت دوم نداریم و به علت کمبود منابع گاز در زمستان و جلوگیری از افت فشار گاز در منطقه، ناچار به استفاده از مازوت هستیم.

مدیرعامل نیروگاه شهید سلمی نکا در پاسخ به سوال قدس آنلاین در رابطه با احداث ۲ نیروگاه ۱۶۲ مگاواتی که در تابستان گذشته وعده ساخت آن به خبرنگاران داده شد، گفت: در هفته دولت، اجرای این پروژه آغاز شد و در حال حاضر بررسی های زمین شناسی انجام و کارهای مقدماتی نیز صورت گرفت و ظرف دو هفته اینده حصارکشی محوطه انجام و عملیات اجرایی آغاز می شود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: نیروگاه نکا برق انرژی تولید برق مهندسی معکوس نیروگاه آب شیرین کن مازوت مازندران پاسخ به سوال نیروگاه نکا قدس آنلاین آب شیرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۴۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه

مریم آزادی معاون صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با بیان اینکه موضوع مدیریت مصرف انرژی و خصوصا تامین برق همواره یکی از دغدغه مهم صنایع استان بوده، گفت : از همین رو تعدادی از صنایع شاخص به روش‌هایی از جمله احداث نیروگاه و یا تهیه ژانراتور برای تامین برق خود روی آورده اند.

وی ادامه داد: سه واحد سیمان مدلل، ذوب آهن بیستون و پتروشیمی پلیمر در این زمینه پیشقدم شده و در مجموع سه نیروگاه کوچک با ظرفیت ۵۸ مگاوات شامل نیروگاه ۲۴ مگاواتی در سیمان مدلل، نیروگاه ۲۲ مگاواتی در پتروشیمی پلیمر و نیروگاه ۱۲ مگاواتی در ذوب آهن بیستون در دست احداث بوده که ظرف یک یا دو سال آینده وارد مدار بهره‌برداری خواهند شد.

آزادی تاکید کرد: پتروشیمی بیستون نیز از دیگر واحد‌های متقاضی احداث نیروگاه در کرمانشاه است.

وی افزود: برخی از صنایع بدنبال تامین برق مورد نیاز خود از طریق تهیه ژنراتور هستند که مجموعه کشت و صنعت نازگل نیز در این دسته قرار دارد.

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمانشاه معتقد است، راه‌اندازی این نیروگاه‌ها کمک بسزایی به تامین برق مورد نیاز این صنایع و کاهش فشار به شبکه خواهد کرد و باعث می‌شود این صنایع دیگر در فصل گرما دغدغه خاموشی و محدودیت مصرف برق را نداشته باشند.

آزادی یکی دیگر از اقداماتی که در زمینه مدیریت مصرف انرژی در دستورکار قرار دارد را جایگزینی پساب تصفیه شده به جای آب مورد نیاز صنایع بزرگ اعلام کرد و گفت: این کار قرار است فعلا در سه شهرستان کرمانشاه، هرسین و اسلام‌آبادغرب انجام شود.

به گفته آزادی، در شهرستان اسلام‌آبادغرب پتروشیمی اسلام آباد، در هرسین مجموعه ذوب آهن و در کرمانشاه نیز واحد‌های مستقر در شرق مرکز استان برای دریافت این پساب اعلام تمایل کرده اند.

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمانشاه از ظرفیت کنونی حدود ۲۲ میلیون مترمکعبی پساب تصفیه‌خانه شهر کرمانشاه یاد کرد که می‌تواند نیاز چند واحد بزرگ از جمله پتروشیمی کرمانشاه، پتروشیمی پلیمر، نیروگاه بیستون و زاگرس و همچنین شهرک صنعتی زاگرس را پوشش دهد.

آزادی با بیان اینکه این واحد‌ها متقاضی استفاده از پساب هستند، اظهار کرد: با توجه به سرمایه‌گذاری بالای مورد نیاز برای اجرایی کردن این کار، مقرر شده کنسرسیومی از این واحد‌ها برای انتقال پساب پای کار بیایند و اجرای خط انتقال نیز با همکاری آب و فاضلاب یا آب منطقه‌ای انجام شود.

وی با بیان اینکه اکنون کار در مرحله انتخاب مشاور و برگزاری مناقصات است، ابراز امیدواری کرد، هرچه زودتر استفاده از پساب برای صنایع در کرمانشاه آغاز شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • قطعه پنج باند دوم مسیر خاش به زاهدان در حال اجرا است
  • لزوم لایروبی مستمر حوضچه نیروگاه نکا
  • ضرورت لایروبی مستمر حوضچه نیروگاه نکا
  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان