Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@23:23:20 GMT

دردسر‌های کارت ملی هوشمند

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۳۶۴۰۶

 تأخیر در صدور کارت ملی هوشمند، دردسری است که این روز‌ها گریبان خیلی‌ها را گرفته. ثبت احوال اعلام کرده به‌علت نبود کارت خام و تحریم‌ها، توزیع کارت ملی هوشمند با مشکلاتی مواجه شده است.

اخبار اجتماعی - مردم در انتظار کارت ملی هم اعتقاد دارند اگر برای انجام این طرح زیرساخت‌های لازم فراهم نبود، چرا اصرار بر انجام آن وجود داشت، در حالی که همه کار‌های دولتی و بانکی با این کارت انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی ثبت احوال ادعا کرده بود که تا پایان سال ۹۸ پرونده کارت ملی هوشمند بسته می‌شود؛ این در حالی است که تعداد زیادی از مردم هنوز موفق به دریافت آن نشده‌اند.

دردسر‌های کارت ملی هوشمند برای بعضی‌ها تمامی ندارد. آن‌ها افرادی هستند که برای دریافت کارت ملی کمی دیر اقدام کرده‌اند و حالا دست روی دست منتظرند؛ چرا که نه ثبت احوال کارت آن‌ها را می‌دهد و نه اینکه سازمان‌های دولتی مثل بانک‌ها، کارت ملی قبلی آن‌ها را قبول می‌کند. آقای «عماد خورشیدی» یکی از افرادی است که از تیر ۹۷ تا امروز برای کارت ملی ثبت‌نام کرده، اما هنوز برای دریافت آن موفق نشده است.

او به خبرنگار می‌گوید: «برای من سؤال شده است که چطور کارت گواهی‌نامه یا کارت سوخت ارائه می‌شود، اما کارت ملی نه؟ مگر بدنه کارت ملی متفاوت است؟» خورشیدی که در چند ماه اخیر به صورت متعدد به سازمان ثبت احوال و اداره پست سر زده تا بتواند کارت ملی خود را دریافت کند، ادامه می‌دهد: «مردم همه گله‌مند هستند و می‌گویند این تأخیر به این خاطر است که مجدداً از ما پول دریافت کنند چرا که هزینه ثبت‌نام کارت ملی هوشمند برای هر نفر ۲۵ هزار تومان است». او همچنین ادامه می‌دهد: «تمام مراکز دولتی از جمله بانک‌ها برای انجام خدمات اداری از ما کارت ملی هوشمند می‌خواهند و ما نداریم؛ این در حالی است که از سال گذشته برای ثبت‌نام اقدام کرده‌ام.»

هیاهو مقابل باجه پست
روز گذشته مقابل باجه کارت ملی اداره پست ولیعصر حسابی شلوغ شده بود و مردم اعتراض خود را به تحویل ندادن کارت ملی اعلام می‌کردند. خورشیدی می‌گوید: «مردم همه معترض هستند چرا که نمی‌توانند کار‌های اداری خودشان را انجام بدهند. یک کارشناس اینجا نشسته است و برای همه ما فقط یک جمله را تکرار می‌کند که در حال حاضر کاغذ نداریم. این در حالی است که باجه کارت سوخت خیلی سریع کارت را صادر می‌کند و همین موضوع باعث ناراحتی و تعجب همه شده است.» او می‌گوید: «همه مردمی که در انتظار کارت ملی هستند، خیال می‌کنند باید مجدداً پول بدهند؛ البته بعید هم نیست! چرا بابت یک تأخیر بی‌دلیل، هیاهویی مشابه اتفاقات امروز به پا شد؟ مگر مسوولان نمی‌دانستند که فناوری کارت هوشمند آماده نیست و به‌زودی کارت‌های ساده ملی بی‌اعتبار خواهند بود؟ مگر شهروندان برای دریافت سند هویتی خود چند بار باید هزینه پرداخت کنند؟»

انگار قصد کارآفرینی دارند
«کاوه قربانی» از پرند یکی دیگر از افرادی است که از فروردین در انتظار کارت ملی هوشمند است. او هم به خبرنگار می‌گوید: «چند ماه است که برای خودم و همسرم درخواست کارت ملی داده‌ام، اما هنوز موفق به دریافت آن نشده‌ام. یک ماه پیش رفته‌ام برای اینکه جویای زمان تحویل شوم، اما گفته‌اند بدنه کارت ملی نداریم.»

او ادامه می‌دهد: «اگر بدنه کارت ملی ندارند چرا افرادی که جدید می‌آیند را ثبت‌نام می‌کنند؟ به نظر می‌آید فقط می‌خواهند برای عده‌ای کارآفرینی کنند.» او ورقه کاغذی را به ما نشان می‌دهد که مشخصاتش روی آن نوشته شده و می‌گوید: «این کاغذ را به ما داده‌اند و از ما می‌خواهند که به جای کارت ملی این کاغذ را ارائه بدهیم.»

کارت خام نداریم
سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور در حالی از عدم ثبت‌نام ۹ میلیون نفر برای دریافت کارت ملی هوشمند سخن می‌گوید که بسیاری از شهروندان بیش از یک‌سال پیش برای این امر اقدام کردند و به دلیل نبود کارت خام هنوز کارت‌های ملی هوشمندشان صادر نشده و در اختیار آن‌ها قرار نگرفته است.

ابوترابی با اشاره به اینکه این سازمان ظرفیت دارد که ماهانه دو میلیون و ۵۰۰ هزار کارت ملی هوشمند صادر کند، می‌گوید: «این مساله مستلزم این است که کارت خام مورد نیاز در اختیار سازمان ثبت‌احوال کشور قرار بگیرد.»

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور می‌گوید: «در ماه‌های گذشته جلسات متعددی با مسوولان چاپخانه دولتی در خصوص کارت خام مورد نیاز سازمان ثبت احوال کشور برگزار شده است و آن‌ها قول دادند کارت خام مورد نیاز را در اختیار سازمان ثبت قرار بدهند که امیدواریم به وعده خود عمل کنند.»

رجیستری کارت‌های ملی، علت تأخیر در صدور کارت ملی است
یکی دیگر از سازمان‌های متولی کارت‌ملی‌هوشمند شرکت ملی پست است. «حسین نعمتی» معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی پست درباره تحویل کارت‌های ملی پیش از این گفته بود: «از همان روز اول اجرای طرح رجیستری، ما به‌عنوان مجری برای تحویل کارت‌های ملی و ثبت‌نام انتخاب شدیم و حداکثر تلاش‌مان را داشتیم تا مردم با کمترین معطلی بتوانند به ثبت‌نام کارت ملی را انجام دهند.»

نعمتی تاکید می‌کند: «آنچه اهمیت دارد این است که کارت‌های ملی باید ثبت‌و‌سفارش داده شده و پس از رجیستری به باجه‌های پستی تحویل داده شوند تا مراجعان بتوانند با تحویل رسید، کارت ملی جدید خود را دریافت کنند.»

او همچنین درباره مشکلات موجود گفته بود: «عمده مشکلاتی که در موضوع تحویل کارت‌های ملی وجود دارد مربوط به رجیستری است.» معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی پست یادآور شده بود که: «شرکت ملی پست هیچ‌مشکلی برای تحویل کارت ملی ندارد و مراجعان می‌توانند در اسرع وقت برای ثبت‌نام مراجعه کنند و به محض رجیسترشدن کارت‌های ملی، کارت ملی خود را دریافت کنند.» با این اظهارات، به نظر می‌رسد باید فکری برای سریع‌تر انجام‌شدن رجیستر کارت ملی کنند تا هم معطلی مردم کمتر شود و هم انتظار برای دریافت کارت ملی کوتاه!»

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: اخبار اجتماعی ثبت احوال ثبت احوال کشور کارت ملی پول فناوری کارت ملی هوشمند کارت ملی ثبت احوال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۶۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دردسر بزرگ برای اسرائیل؛ کمین های جدید و پشیرفته حماس | ویدئو

دریافت 13 MB

به گزارش همشهری آنلاین، «دشمنت را بشناس. این یکی از اولیه‌ترین اصول قواعد جنگ است یا همان‌طور که آکادمی نظامی وست‌پوینت آمریکا می‌گوید؛ شفاف کردن میدان نبرد». شبکه الجزیره قطر با این جملات، گزارش تصویری اختصاصی از تاکتیک‌های نظامی شاخه نظامی حماس در غزه و بمب‌های مورد استفاده آن پس از حدود هفت ماه جنگ را منتشر کرد.

در این تصاویر نیروهای کتائب شهید عزالدین القسام در یکی از تونل‌های غزه نشان داده می‌شوند که در حال بمب‌گذاری آن پیش از ورود نیروهای اسرائیلی هستند تا از آن به عنوان کمینی جدید برای اشغالگران استفاده کنند. به نظر می‌رسد که این تونل بمب‌گذاری شده القسام برای همین کارکرد مشخص یعنی کمین برای نظامیان اشغالگر اسرائیلی ایجاد شده است. یکی از فرماندهان القسام به الجزیره گفت که آماده‌سازی این کمین‌ها مستلزم کسب تجربه در برخورد با مواد منفجره و تطبیق ابزارهای جنگی موجود متناسب با صحنه عملیات است. ضمن این‌که موفقیت این کمین در گرو یک تلاش اطلاعاتی دقیق است.

به گفته این فرمانده، کمین‌گذاری برای دشمن اسرائیلی شامل سه مرحله است:۱- فریب دشمن و کشاندن آن به منطقه کمین که مستلزم اطلاع و پیش‌بینی واکنش‌های نیروی متخاصم است.۲- استتار و پنهان کردن تله‌های مهندسی شده برای جلوگیری از شناسایی.۳ انتظار برای لحظه مناسب به منظور فعال کردن کمین در دقیق‌ترین مکان و زمان.

با نزدیک شدن به پایان هفت ماه جنگ ویرانگر رژیم اسرائیل علیه نوار غزه، کتائب القسام به طور فزاینده‌ای بر کمین‌ها علیه دشمن تکیه می‌کنند تا توانایی خود را برای سازگاری با تغییرات میدانی نبرد نشان دهند. به ویژه که این روزها تل‌آویو بیش از پیش بر ضرورت حمله زمینی به رفح تاکید می‌کند.

الجزیره شب گذشته همچنین تصاویری از تجهیزات و تسلیحات به غنیمت گرفته شده از نظامیان اسرائیلی که در یکی از کمین‌های بمب‌گذاری شده در غزه هدف قرار گرفتند، به نمایش گذاشته شد. همچنین تصاویری از استفاده القسام از بمب‌های دست‌ساز ضد نفر «القفازیه» (بمب‌های جهنده) منتشر شد که برای نخستین‌بار در عملیات طوفان‌الاقصی از آن استفاده شده است. چند هفته پیش بود که کتائب القسام جزئیاتی از نحوه عملکرد بمب القفازه منتشر کرد. بمب ضد نفری که در زیر زمین جاسازی می‌شود و به محض فعال شدن به صورت عمودی به میزان یک تا یک و نیم متر بیرون می‌آید و سپس ترکش‌های آن به صورت دایره‌ای به قطر سه متر پرتاب می‌شود تا بیشترین اصابت ممکن را داشته باشد. الجزیره همچنین تصاویری از استفاده کتائب القسام از بمب‌های دیگر از جمله «شواظ»، «تتبیر الفراغیه»، «الرعدیه» و «الفدائیه» و کارکرد هریک از آنها در نبرد طوفان‌الاقصی منتشر کرد.

کد خبر 848314 منبع: فارس برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه فلسطین تونل فلسطین - حماس

دیگر خبرها

  • هشدار جدی سازمان ملی مهاجرت به مهاجرین درباره پیامک سامانه «سهما» + جزئیات
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • ◄ کارت هوشمند رانندگان کامیون ؛ بخشنامه جدید و خوشحال کننده برای رانندگان
  • ◄ مدرک مورد نیاز برای کارت هوشمند رانندگی چیست + سند
  • تونل‌های بمب‌گذاری شده و کمین‌های پیشرفته؛ دردسر جدید نظامیان اسرائیلی+ فیلم
  • دردسر بزرگ برای اسرائیل؛ کمین های جدید و پشیرفته حماس | ویدئو
  • ۲۰ شرکت حمل و نقل کالا در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند
  • عکس جنجالی از یک مراسم که برای بهروز افخمی دردسر شد!
  • جاری شدن آب فاضلاب و دردسر‌های آن برای ساکنان محله نوکان کرمانشاه + فیلم
  • دردسر جدید بارسلونا: ویتور روکه قربانی مسائل مالی می‌شود؟