Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید خدادوست موسوی روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: این میزان اعتبار خارج از حوزه اعتبارات شهرستانی و استانی برای بازگشایی و تعریض نقاط کلیدی و حساس جاده صعب العبور عروه تامین شده است.

وی بیان کرد: عملیات اجرایی این مسیر پنج کیلومتری با روند اجرایی خوبی در حال انجام است.

موسوی با اشاره به اینکه روستای عروه یکی از محروم ترین روستاهای استان کهگیلویه و بویراحمد است افزود: کمبود آب آشامیدنی، نبود راه ارتباطی مناسب و فرسوده بودن مدرسه ابتدایی از مهمترین مشکلات این روستا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: برای احداث راه روستایی عروه در کمیته برنامه ریزی چهار میلیارد ریال مصوب شد.

فرماندار لنده اضافه کرد: با تخصیص این میزان اعتبار تردد  در راه روستایی عروه اسانتر خواهد شد.

موسوی افزود: بنیاد علوی نیز ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برای روستای عروه علاوه بر بهسازی راه ارتباطی برای تامین آب پایدار و بهسازی مدرسه هزینه خواهد کرد.

روستای عروه با جمعیتی بیش از ۲۳ خانوار با لنده مرکز این شهرستان ۲۰ کیلومتر فاصله دارد.

شهرستان کوهپایه ای، گرمسیری و قدیمی لنده به مرکزیت شهر لنده از شهرستان‌های هشت گانه کهگیلویه و بویراحمد است.لنده با جمعیتی افزون بر ۲۳ هزار نفر در فاصله حدود ۲۷۰ کیلومتری یاسوج مرکز این استان واقع شده است.

بر اساس تفاهم نامه منعقد شده طرح‌های محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان در شهرستان لنده در ۱۲۷ شاخص در حال اجراست.

طرح‌های محرومیت زدایی در مرحله نخست طرح پایلوت در شهرستان لنده در ۲۱ روستای بالای ۲۰ خانوار در حال اجرا و عملیاتی شدن هستند.

در مراحل بعدی نیز تمامی روستاها و مناطق مختلف شهرستان مشمول اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی و عمرانی و خدماتی بنیاد مستضعفان خواهند شد.


 

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 جشنواره فیلم فجر ۳۸ ویروس کرونا استان کهگیلویه و بویراحمد اقتصاد مقاومتی شاخص کهگیلویه و بویراحمد مدرسه انتخابات 98 بودجه 99 جشنواره فیلم فجر ۳۸ ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی روستای عروه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۶۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل گلدهی دشت های غربی پایتخت را از دست ندهید | تماشای ریواس های تالون تا شقایق های اخترآباد

همشهری - سعیده مرادی: دشت‌های نزدیک به تهران این فرصت را برای اهالی پایتخت فراهم کرده‌اند تا با صرف زمانی کوتاه به دل طبیعت بروند و به تماشای زیبایی‌های خلقت بنشینند.

دشت لاله کندر

این دشت حاصل تلاش اهالی روستای کندر است و به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های پرورش گل ایران شناخته می‌شود.

لاله و سنبل در لزور

مساحت دشت لاله‌ها حدود ۳ونیم هکتار است که در آن ۲میلیون‌و۱۰۰هزار بوته گل لاله و سنبل وجود دارد. از این مساحت حدود ۲۰هزار مربع آن به طور فشرده و بقیه آن یعنی ۱۵هزار مترمربع به‌صورت پراکنده کاشت شده‌اند.

مملو از لاله‌های زرد و قرمز

دشت لزور به‌تازگی به لیست زیباترین دشت گل‌های ایران پیوسته و با حضور در اینجا می‌توانید لاله‌های زرد و قرمز را در آن مشاهده کنید. بهترین زمان بازدید از این دشت اوایل بهار و به‌مدت ۲‌ماه است که پیازهای لاله گل می‌دهند. محوطه پرچین تودرتو، قفس پرندگان، آلاچیق‌های متعدد برای استراحت، رستوران و کافی‌شاپ، آبشار و آمفی‌تئاتر روباز از امکانات دشت لاله‌های کندر است.

موقعیت: ۷کیلومتری جاده‌ کرج - چالوس، روستای کندر

فاصله با تهران: ۳۳کیلومتر

چطور برویم: وارد جاده چالوس شوید. بعد از یک کیلومتر و پس از میدان امیرکبیر، تابلوی روستای کندر مشخص می‌شود. با ورود به روستا و دنبال کردن تابلوهای مزرعه لزور، به دشت لاله‌های کندر خواهید رسید.

دیدنی‌های اطراف دشت: آبشار کندر، چشمه بالامحل، منطقه چهل دختر و امامزاده عبدالله، سد کندر، ارتفاعات پهنه سار، قله لیز و قبرستان تاریخی روستای کندر.

امکان کمپ زدن: دارد

پوشش گیاهی: گل‌ لاله و گیاهان کوهی ازجمله ریواس

دشت ریواس تالون

در دامنه روستای تالون دشتی قرار دارد که در فصل بهار به‌دلیل رویش گل‌های ریواس از منظره شگفت‌انگیزی برخوردار است.

فصل گلدهی ریواس‌ها

دشت ریواس در مسیر قله تالون و در جوار آبشار معروف آن قرار دارد و همین موضوع باعث شده تا مکان مناسبی برای طبیعت‌گردی باشد. مساحت این دشت بیش از یک هکتار است و هر سال در فصل بهار، این دشت پر از گیاه ریواس می‌شود. در نتیجه گردشگران بسیاری را به این محدوده می‌کشاند. هرچه به میانه اردیبهشت نزدیک می‌شویم ریواس‌های بیشتری در تالون به گل می‌نشینند و دشت را رنگین می‌کنند.

دست خالی نروید!

از آنجا که این محدوده هنوز جزو طبیعت بکر و کمتر دست‌خورده اطراف پایتخت است، یادتان بماند در محدوده دشت و آبشار تالون امکانات رفاهی و خدماتی خاصی وجود ندارد؛ بنابراین نیاز است که گردشگران اقلام موردنیاز خود را از مغازه‌های روستا تهیه کنند. همچنین به این نکته هم توجه داشته باشید که برای رفتن به دشت ریواس داشتن کفش سبک و مناسب ضروری است.

موقعیت: جاده سولقان، امامزاده داوود(ع)، نرسیده به امامزاده داوود(ع) بعد از رندان

فاصله با تهران:۴۱کیلومتر

چطور برویم: از بلوار کوهسار در غرب تهران حرکت کنید و وارد جاده امامزاده داوود شوید. در ۲۴کیلومتری جاده امامزاده داوود به دوراهی می‌رسید که سمت راست آن به آبشار تالون و دشت ریواس منتهی می‌شود.

دیدنی‌های اطراف دشت: آبشار تالون، مسیر کوهنوردی قله‌های رندان و تالون، آستان امامزاده داوود

امکان کمپ زدن: دارد

پوشش گیاهی: گیاهان کوهی ازجمله ریواس، گل گاوزبان، آویشن، گل‌بنفشه، گل‌ختمی، چای‌ و ترشک‌کوهی

دشت شقایق اخترآباد

در دامنه کوه‌های جارو قرار دارد و با نام دشت اخترآباد نیز شناخته می‌شود. این دشت از مقاصد گردشگری نزدیک به تهران است.

عمرکوتاه شقایق‌

این دشت شقایق حدود ۵۰۰هکتار وسعت دارد و جزو منابع طبیعی کشور است، اما گل‌های شقایق عمر بسیار کوتاهی دارند و تقریبا ۱۰ تا ۲۰روز روی زمین و در دل دشت‌ها دیده می‌شوند؛ بنابراین بهترین زمان برای بازدید از دشت شقایق از اواسط فصل بهار تا اوایل اردیبهشت‌ماه است. شقایق‌های دشت شهریار هم از نوع شهباز هستند که گل‌های کوچک با رنگ قرمز روشن دارند.

لوکیشن مناسب عکاسی

برای سفر به دشت شقایق اخترآباد باید بسیار سبک سفر کنید و تنها وسایل ضروری و موردنیازتان را به همراه ببرید؛ چون زیبایی‌های این دشت چنان مسحورکننده است که یکی از مکان‌های مناسب و زیبا برای عکاسی محسوب می‌شود. البته یادتان بماند هنگام بازدید از دشت شقایق باید مواظب گل‌ها باشید و از تخریب آنها خودداری کنید.

موقعیت: شهریار، شهرستان ملارد و ۲۵کیلومتری صفادشت، دهستان اخترآباد

فاصله با تهران: ۹۱کیلومتری تهران

چطور برویم: از جاده شهریار حرکت کنید و قبل از رسیدن به سیمین‌دشت، وارد ورودی دشت شقایق شوید.

دیدنی‌های اطراف دشت: ۳۰رشته قنات، امامزاده بی‌بی سکینه

امکان کمپ زدن: دارد

پوشش گیاهی: شقایق، لاله‌های واژگون و ازاله و گیاهانی مانند گون و خارشتر

خرگوش‌دره

خرگوش‌دره را شهروندان پایتخت بیشتر با عنوان پارک جنگی می‌شناسند، اما در مقابل در اصلی مجموعه ورزشی آزادی دشت آن واقع شده است.

جنگل و دشت تماشایی

دشت خرگوش‌دره مساحتی بیش از ۱۰۰هکتار دارد و در سال۱۳۴۳ بخشی از آن تبدیل به بوستان جنگلی شد. این بوستان جزو کمربند سبز تهران محسوب می‌شود و به‌منظور تلطیف هوای تهران ساخته شده است. پوشش گیاهی این پارک به‌صورت خط‌کشی شده و منظم قرار گرفته‌ است و حضور در اینجا و تماشای توأمان جنگل و دشت، اوقات متفاوتی را برایتان رقم می‌زند.

دنج و آرام

خرگوش‌دره نسبت به دیگر بوستان‌های جنگلی تهران، مانند پارک چیتگر، از شلوغی کمتری برخوردار است. در اینجا رودخانه‌ای روان و کم‌عمق نیز وجود دارد که گردشگران می‌توانند بدون دغدغه کنارش بنشینند و از زیبایی و همنشینی با آن لذت ببرند. زمین‌های بازی و ورزشی از دیگر امکانات این مجموعه است.

موقعیت: شمال اتوبان تهران-کرج، بعد از بلوار غربی استادیوم آزادی

فاصله با تهران: داخل محدوده منطقه۲۲ تهران

چطور برویم: پس از وارد شدن به اتوبان تهران - کرج و بعد از عبور از بلوار غربی استادیوم آزادی، به سمت بلوار چوگان بروید، با گذشت از مسیر جنگلی به دشت خرگوش‌دره خواهید رسید.

دیدنی‌های اطراف دشت: پارک، شهربازی و باغ‌وحش ارم، باغ ملی گیاه‌شناسی، مجموعه تفریحی ورزشی اپارک، مجموعه ورزشی آزادی و موزه خودروهای تاریخی

امکان کمپ زدن: دارد

پوشش گیاهی: درختان زبان گنجشک، سرو، کاج و اقاقیا

دشت زرنان

به روستای زرنان، قلب طلایی تهران هم گفته می‌شود. دسترسی آسان و داشتن مناظر زیبا باعث شده تا مقصدی پرطرفدار در میان گردشگران تهرانی باشد.

دشتی با بافت روستایی

دشت زرنان از یک طرف به جاده شهریار و از سویی دیگر به اندیشه منتهی شده و به ۲بخش بالا و پایین تقسیم می‌شود. این دشت آب و هوای بسیار مطبوع و خنکی دارد و در آن باغ‌های میوه، زمین‌های کشاورزی مانند ذرت و گندم و تعدادی گلخانه دایر شده که حال و هوای متفاوتی به آن بخشیده است.

همسایه خاطره‌انگیز

در نزدیکی روستای زرنان یک مجموعه سینمایی وجود دارد که پس از پیروزی انقلاب اسلامی از آن به‌عنوان لوکیشن ساخت فیلم‌هایی مانند سریال یتیم‌خانه ایران، جیران، بانوی سردار و خانه‌ای در مه استفاده شده است که هنگام حضور در این محدوده بازدید از آن و خاطره‌بازی با آثار هنری ساخته شده در سینما، خالی از لطف نیست.

نشانی: جاده قدیم کرج، پایین‌تر از چهارراه ایران‌خودرو

فاصله با تهران: ۱۴کیلومتر

چطور برویم: وارد بزرگراه لشکری شوید و بعد از ۱۶کیلومتر به سمت خروجی بپیچید و در کرمان‌خودرو به مسیر خود ادامه دهید. بعد از چند کیلومتر به زرنان خواهید رسید.

دیدنی‌های اطراف دشت: امامزاده حضرتین، بنای قاجاری و دریاچه خلیج‌فارس

امکان کمپ زدن: دارد

پوشش گیاهی: انواع گیاهان طبیعی مانند آویشن و پونه

دشت آویشن

دشت آویشن بر دامنه قله پهنه‌سار قرار دارد و رویش گیاهان دارویی در آن باعث شده تا در بسیاری از روزهای سال گروه‌های علمی و دانشجویی در این دشت حضور و فعالیت پژوهشی داشته باشند.

مملو از آویشن

مسیر رسیدن به دشت آویشن با درختان وحشی و انبوه سیب، آلو و گیلاس تزیین شده است و دشت هم زیبایی‌های خاص خودش را دارد و به‌خاطر عطر دلپذیر گیاهان دارویی که در محیط پخش است، حسی بی‌بدیل در حاضران ایجاد می‌کند. پیرامون آن با کوه‌ها و قله‌های سر به آسمان ساییده پوشیده شده و روبه‌روی آن آبشاری زیبا و خروشان از دل یک صخره جریان دارد.

دشتی در دل کوهستان

دشت آویشن در منطقه‌ای کاملا کوهستانی قرار گرفته است. مه غلیظ کوهستانی در بیشتر روزهای سال و مخصوصا صبح‌ها اول وقت، روی دشت آویشن قرار می‌گیرد؛ بنابراین بهترین زمان مسافرت به دشت آویشن در جاده چالوس در فصل‌های بهار و تابستان است و گردشگران می‌توانند داروهای گیاهی متنوعی را به اندازه لازم بچینند.

موقعیت: جاده چالوس، روستای خور، منطقه معروف ارنگه

فاصله با تهران: ۷۰کیلومتر

چطور برویم: از طریق آزادراه تهران- کرج وارد جاده چالوس شوید. به مسیر ادامه دهید تا به منطقه ارنگه و دشت آویشن برسید.

دیدنی‌های اطراف دشت: پیست اسکی خور و آبشار خور

امکان کمپ زدن: دارد

پوشش گیاهی: انواع گیاهان دارویی و طبیعی مانند پونه، بابونه، ریواس و کنگر

دشت سایت ازگی

روستای ازگی، جزو روستاهای ناشناخته حریم غرب پایتخت است و دشت‌های آن را هم بیشتر گردشگران خاص و ساکنان می‌شناسند. نقل است نام دشت هم توسط کوهنوردان انتخاب شده است.

مناسب ورزشکاران حرفه‌ای

یکی از مهم‌ترین دلایلی که این روستا را مورد توجه گردشگران قرار داده است، اهمیت آن برای ورزشکاران است. وجود صخره‌های مرتفع در این نواحی موجب شده تا گردشگران و ورزشکاران زیادی به این محدوده سفر کنند. ورزشکاران برای انجام تمرین‌های سنگین دوچرخه‌سواری، صخره‌نوردی و پاراگلایدر می‌توانند به این نواحی سفر می‌کنند، اما در بخش پایانی جاده دشتی وجود دارد که مناسب کمپ زدن و شب‌ماندن است.

غروب‌های شلوغ

با ورود به روستای ازگی، در نخستین دوراهی، گردشگران با چشمه‌ای مواجه می‌شوند. در برخی از مسیرهای این روستا باید پیاده‌روی کنند که در این مسیرها چشم‌اندازهای زیبایی را می‌بینند. همچنین تماشای غروب از ارتفاعات و محدوده دشت جذاب است؛ به همین دلیل غروب‌های این محدوده با حضور گردشگران تهرانی شلوغ می‌شود. پس اگر به‌دنبال سیاحت در خلوتی و فضای آرام می‌گردید، بهتر است صبح تا ظهر به اینجا مراجعه کنید.

موقعیت: بزرگراه شهید خرازی، بالاتر از پمپ بنزین غدیر و مجتمع رفاهی خورشید

فاصله با تهران: داخل محدوده منطقه۲۲تهران

چطور برویم: به سمت بزرگراه شهید خرازی شرق به غرب حرکت کنید، پس از عبور از محدوده روستاهای وردیج، وارد جاده روستای ازگی شوید. در انتهای مسیر دوچرخه‌سواری دشت قرار دارد.

دیدنی‌های اطراف دشت: چشمه، باغ‌های مختلف، روستای ازگی

امکان کمپ زدن: دارد

پوشش گیاهی: انواع گیاهان دارویی و طبیعی به‌ویژه ریواس

کد خبر 847657 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها استان البرز سفر - گردشگری خبر مهم فضای سبز تهرانگردی سرگرمی تهران تور- گردشگری

دیگر خبرها

  • سه فرد گرفتار در ارتفاعات کوه سیاه لنده نجات یافتند
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن
  • بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل
  • نجات ۳ مرد گرفتار در کوه سیاه لنده توسط امدادگران هلال احمر
  • خرید ماشین‌آلات برای شهرداری‌، نیازمند تخصیص اعتبار است
  • اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری
  • آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید
  • فصل گلدهی دشت های غربی پایتخت را از دست ندهید | تماشای ریواس های تالون تا شقایق های اخترآباد
  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد/ اجرای20  هزار میلیارد ریال طرح عمرانی در آبادان و خرمشهر 
  • اختصاص ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی