Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهانگیری گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اتفاقی که برای حاجی آباد بسیار مهم است، احداث راههای و تبدیل شدن شهرستان به قطب کشاورزی و معادن استان است

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید جهانگیری، فرماندار حاجی آباد در گفتگو با خبرنگار هرمز ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهیدانی که در راه انقلاب و کشور از خون خود گذشتند، گفت: اگر امروز انقلاب ما یک قدرت مثال زدنی در دنیا است، حاصل زحمات و رشادت های انسان هایی است که با خون خود درخت نوپای جمهوری اسلامی را آبیاری کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار حاجی آباد انقلاب را یک پدیده جهانی عنوان کرد و افزود: انقلاب ما نه تنها در کشور بلکه در دنیا شناخته شده است؛ روزی صدام با کل جهان برای از بین بردن این انقلاب بسیج شدند؛ اما نتوانستند در برابر اراده مردم مقاومت کنند و امام خمینی (ره) نشان داد با دست خالی و کمک مردم می توان یک رویداد بزرگ در سطح جهانی را رقم زد.

این مقام مسئول تاکید کرد: پس از انقلاب یک تغییر بزرگ در کشور حاصل شد، مردم از امکانات بهره مند شدند و سطح رفاه و آسایش، بهداشت و درمان و آموزش و بسیاری موارد ارتقا پیدا کرد و همه این هو از برکات انقلاب است.

فرماندار حاجی آباد با اشاره به برکات انقلاب در شهرستان حاجی آباد ، گفت: گازکشی و اجرای بزرگترین طرح سد سازی در شهرستان از برکات انقلاب بوده است.

جهانگیری افزود: شهرستان حاجی آباد دارای 132 هزار هکتار زمین کشاورزی است  و این شهرستان قطب کشاورزی استان می باشد و بیشترین سطح زیر کشت گلخانه در هرمزگان را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: در حال حاضر دو مزرعه پرورش ماهی خاویاری با تولید سالیانه 500 تن ماهی در شهرستان حاجی آباد وجود دارد.

وی ادامه داد : 12 واحد  مرغداری ‪ سالانه با تولید 9 تن مرغ و 5/4 تن گوشت سفید ضمن ایجاد اشتغال در بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی خانوار روستایی نیز نقش موثری ایفا می‌کند.

جهانگیری ادامه داد: شهرستان حاجی آباد در سال گذشته گازرسانی شد و ۹۸ درصد شهرستان گازرسانی شده ست.

فرماندار حاجی آباد یاد آور شد: شهرستان حاجی آباد در شمال استان هرمزگان واقع شده و علاوه بر توانمندی‌های بالقوه در زمینه‌های کشاورزی، دامداری، صنایع دستی و فرش دستباف، پتانسیلهای گردشگری و نیز طبیعت بکر و منحصر به فرد، به علت دارا بودن معادن بزرگ کرومیت، منگنز، سنگ آهن و سنگ چینی یکی از غنی ترین شهرهای استان از لحاظ سرمایه‌های خدادادی و زیرزمینی است.

جهانگیری افزود: علاوه بر معادن کرومیت، تعداد 58 معدن منگنز، مس، آهن، سنگ چینی وسیلیس در این شهرستان به ثبت رسیده که 18 معدن دارای پروانه بهره برداری و 11 معدن مجوز برداشت دارند و ما بقی در مرحله اکتشاف هستند، همچنین در حال حاضر بیش از چهار معدن کرومیت فعال و قابل بهره برداری در حاجی آباد در حال تولید و استخراج هستند که سالانه بیش از ‌ 18 هزار و 600 تن کروم شامل سنگ، خاک و غیره از این شهر به صورت خام خارج می شود.

وی خاطر نشان کرد: شهرستان حاجی آباد قبل از انقلاب یک متر راه آسفالت نداشت اکنون کلیه روستاهای ما از راه آسفالته برخوردار هستند  در بحث آموزش و درمان نیز شهرستان تقریبا کلیه روستاها و بخش ها دارای مراکز درمانی و آموزشی هستند.

 انتهای پیام/ 

منبع: دانا

کلیدواژه: فرماندار حاجی آباد شهرستان حاجی آباد برکات انقلاب حاجی آباد قطب کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۷۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ردایی عصر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران میزان بودجه شهری را ۱۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: ۵۲ درصد بودجه عمرانی و مابقی جاری است.

وی با اظهار این که در سال جاری شش واحد مغاز ه برای تعریض خیابان مرکز شهر تملک می‌شود، افزود: همچنین بعد از سه دهه توانستیم کل خیابان‌های سطح شهر را آسفالت کنید.

وی از مرزن آباد به عنوان دروازه ورودی استان یاد کرد و معدن مرزن کوه را چالش اصلی در شهر ذکر کرد و گفت: مسؤولان برای آن که جلوی فعالیت کارخانه معدن را بگیرند، وعده داده اند زیرا این مکان برای فعالیت معدنکاری مناسب نیست.

ردایی با اظهار این که معدن از دوره سوم شورای شهر ثبت شده است و همکاران شوراهای قبلی جلوی فعالیت آن را گرفته بودند، گفت: متأسفانه مردم مرزن آباد مظلوم واقع شدند.

رئیس شورای شهر مرزن آباد با بیان این شهر به شهر اکسیژ معروف بود، گفت: به دلیل فعالیت‌های معدنکاری این شهر به شهر گرد وخاک تبدیل شده است.

وی شمار معادن فعال در حاشیه وحریم شهری را ۱۲ واحد ذکر کرد و گفت: هیچ عایدی از معدن به شهر نمی‌رسد.

ردایی به فعالیت ۱۰ باشگاه ورزشی در شهر مرزن آباد اشاره و اضافه کرد: به توجه به شمار بالای ورزشکاران، راه اندازی اداره ورزش مستقل در شهر و بخش مرزن آباد الزامی به نظر می‌رسد.

رئیس شورای شهر مرزن آباد پایین و اندک بودن محدوده شهری را از مشکلات شهر مرزن آباد بیان کرد و گفت: افزایش محدوده شهری الزامی بوده زیرا ۶۰ درصد محدوده شهری خارج از بافت است.

ردایی ترافیک را مهمترین معضل شهر مرزن آباد عنوان کرد وگفت: ترافیک سنگین سبب می‌شود تا بومی‌های منطقه در ایام پایان هفته و تعطیلات گرفتار شوند و برای خروج از شهر با مشکل روبرو شوند.

وی اعتبار موردنیاز برای تملک چهار واحد مغازه را ۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

کد خبر 6090223

دیگر خبرها

  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • تحویل ۹ شی تاریخی به میراث‌فرهنگی هرمزگان
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن
  • برگ درخت انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • انتقال آب به اراضی روستای رحیم آباد شهرستان کیار