Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو فراکسیون ولایی مجلس نجات واحد‌های تولیدی را در گرو اجرای دقیق این مصوبه مجلس توسط بانک‌ها دانست و گفت: مجلس به بانک‌ها درخصوص اجرای قانون حذف سود مرکب تذکر جدی می‌دهد.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سیدمحمد جواد ابطحی با اشاره به اینکه بانک‌ها باید هرچه سریع‌تر "قانون حذف سود مرکب" را اجرایی کنند، گفت: مجلس تذکرات متعددی درباره اجرای هرچه سریع‌تر این قانون داده است و نمایندگان در صحن علنی به رئیس بانک مرکزی مجددا تذکر خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی افزود: دولت ادعای ورشکستگی بانک‌ها را در پی اجرای قانون حذف سود مرکب دارد، اما این کار نه تنها موجب ورشکستگی بانک‌ها نمی‌شود بلکه به سود آن‌ها نیز خواهد بود چراکه مردم توان پرداخت اصل و سود اولیه را پیدا می‌کنند و این چرخه پولی بانک‌ها را به گردش در می‌آورد.

وی نجات واحد‌های تولیدی را در گرو اجرای دقیق این مصوبه مجلس توسط بانک‌ها دانست و افزود: در صورت حذف سود مرکب، بدهی تولیدکنندگان به بانک‌ها پرداخت شده و در نتیجه منابع بانکی افزایش می‌یابد.

به گفته ابطحی متاسفانه قشر مستضعف و ضعیف جامعه مجبور به پرداخت ربح مرکب شدند، افرادی که بطور مثال وام ۱۰ میلیون تومانی گرفتند و با محاسبه سود مرکب باید ۷۵ میلیون تومان پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: آئین‌نامه اجرایی حذف سود مرکب تا چند روز دیگر به بانک‌ها ابلاغ می‌شود

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان مجلس، طرحی را با عنوان حذف سود مرکب بانک‌ها تهیه کردند و طبق آن تاکید کردند که سود‌های مرکب از سال ۱۳۹۳ به بعد حذف شود و در پرداخت و بازپرداخت تسهیلات بر مبنای قرارداد اولیه عمل شود، اما شورای نگهبان به مصوبه مجلس ایراد گرفت. با توجه به اصرار نمایندگان، این طرح به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شد، شورای نگهبان معتقد بود که اگر سود مرکب حرام است، حذف آن از تسهیلات قبل از سال ۱۳۹۳ هم باید مورد توجه قرار گیرد، در نهایت مجمع تشخیص مصلحت نظام با طرح مذکور موافقت کرد و قانون حذف سود مرکب مراحل اجرای شدن خود را طی می‌کند. منبع: خانه ملت

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی حذف سود مرکب قانون حذف سود مرکب مصوبه مجلس بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۸۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساس طرح نور اصلاح با تذکر است/ ماموران فراجا برای نحوه برخورد توجیه شده‌اند

قدس آنلاین: احمد وحیدی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در خصوص اجرای طرح نور با اشاره به اینکه موضوع عفاف و حجاب از ارزش‌های ملی، مذهبی و سنتی ماست و غالب بانوان ما خود را متعهد می‌دانند و درصد اندکی رعایت نمی‌کنند که بخش قابل توجهی با تذکر رعایت می‌کنند؛ بین آنها نیز تعداد انگشت‌شماری هستند که ممکن است مقابل قانون مقاومت کنند و فراجا طبق وظایف قانونی‌اش موضوع را به مراجع قضایی دلالت می‌کند.

وزیر کشور تأکید کرد: این کلیت موضوع است که در چارچوب قانون عمل می‌شود و البته فراجا نیز نیروهای خود را توجیه کرده که حتما بین کسی که اهمال دارد و کسی که تلاش بر ساختارشکنی دارد، تفاوت قائل باشند.

وی با تأکید بر اینکه اساس هم همین است که با تذکر آن فرد اصلاح شود. غالب افراد هم با تذکر توجه می‌کنند و رعایت می‌کنند از همین جا از همه بانوان محترمی که احیانا ممکن است توجه نداشته باشند به اینکه این مساله یک امر قانونی و مهمی در زندگی اجتماعی است، می‌خواهیم که این موارد را رعایت کنند.

وی در پاسخ به این سوال خبرنگار ما که این طرح بر مبنای اختیارات وزارت کشور اجرا می‌شود یا قانون حجاب و عفاف با یادآوری اینکه این کار از وظایف ذاتی فراجا به عنوان ضابط قوه قضاییه است و اگر مشکلی باشد، طبیعتا باید به مرجع قضایی ارجاع دهند، اظهار داشت: قانون عفاف و حجاب، گفت: لایحه حجاب و عفاف هنوز مصوبه نهایی ندارد و در مجلس و شورای نگهبان به مراحل انتهایی و ابلاغ نرسیده است.

رقابت ۴۵ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس گفت: انتخابات در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود و در این انتخابات در مرحله دوم ۴۵ نماینده جدید باید در ۲۲ حوزه انتخاب شوند. از این تعداد در ۸ حوزه انتخابات تمام الکترونیکی انجام می‌شود از جمله در تهران و در واقع در حوزه‌هایی که بیش از دو نماینده در مرحله دوم دارد انتخابات تمام الکترونیکی برگزار می شود.

وی افزود: آموزش های لازم شروع شده از طریق صدا و سیما و سایر امکانات اطلاع رسانی به مردم اعلام می‌شود در دوره قبل هم این کار را در چند حوزه انجام دادیم که خیلی کار موفقی بود. تبلیغات هم مثل دوره قبل از یک هفته قبل آغاز می شود از همین جا می‌خواهم همه رسانه ها دست اندر کار باشند و زمینه خوبی را برای برگزاری انتخاباتی پرشور در مرحله دوم فراهم کنند

وزیر کشور درباره دیدارهای خود در پاکستان عنوان کرد: جلسات خوبی در معیت ریاست محترم جمهور با مقامات پاکستانی داشتیم گفت‌وگوهایی با مقامات امنیتی این کشور انجام شد و نظرات دو طرف بر ضرورت برقراری امنیت بین دو کشور، یکی بود و نظرها این‌گونه بود که جریانات تروریستی هدایت‌شده‌ از سوی سرویس‌های اطلاعاتی خارجی هستند. هم‌چنین توافقات خوبی در زمینه هماهنگی برای برخورد با گروهک‌های تروریستی و هماهنگی‌های اطلاعات و کنترل مرز صورت گرفت. امیدواریم در عمل شاهد نتایج خوبی باشیم.

انتهای پیام/

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • همه اختیار‌ها را به رئیس کل بانک مرکزی دادیم؛ اما هنوز در سیاست‌ ارزی دچار مشکل هستیم/ جلسه سومی وجود ندارد؛ تا یکشنبه برای دریافت برنامه ارزی منتظر می‌مانیم
  • احمدی: ۱۰ درصد از قرارداد بازیکنان پرسپولیس را پرداخت کردیم/ تیم را برای قهرمانی در آسیا تجهیز می کنیم
  • اظهارات وزیر کشور رئیسی درباره گشت ارشاد: وظیفه ذاتی پلیس است
  • ۱۴ هزار زوج اردبیلی وام ازدواج دریافت کردند
  • «فراجا» در موضوع حجاب میان اهمال و قانون‌گریزی تفاوت قایل است
  • اساس طرح نور اصلاح با تذکر است/ ماموران فراجا برای نحوه برخورد توجیه شده‌اند
  • ۱۱ هزار متقاضی در اردبیل تسهیلات فرزندآوری دریافت کرده اند
  • خبرهای مهم از مجلس درباره تعطیل شدن روز شنبه و استفتاء از مراجع تقلید