Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: براساس برنامه ریزی های انجام شده قرار است طی 3 سال آینده کل اراضی استان به سامانه نوین آبیاری مجهز شوند.

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، علی باقرزاده همایی در آیین بهره برداری از طرح تجهیز، نوسازی، یکپارچه سازی اراضی و توسعه سامانه های نوین آبیاری مزرعه سرخنگی ازتوابع شهرستان بندرعباس با اشاره به اینکه استان هرمزگان در اجرای سامانه های نوین آبیاری یک استان پیشرو می باشد، اظهار کرد: حدود 72 درصد از اراضی این استان مجهز به سامانه های نوین آبیاری است و براساس نظر کارشناسان تنها حدود 30 درصد دیگر از اراضی این استان بایستی تحت پوشش سامانه نوین آبیاری قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، براساس برنامه ریزی‌های انجام شده قرار است طی 3 سال آینده کل اراضی استان به سامانه نوین آبیاری مجهز شوند.

رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان با اعلام اینکه سالانه 10 هزار هکتار از اراضی استان به سامانه نوین آبیاری مجهز می شوند، خاطرنشان کرد: در سال جاری 5 هزار هکتار از اراضی استان به سامانه نوین آبیاری مجهز شده و مابقی نیز در حال انجام است.

باقرزاده در ادامه توسعه کشت های گلخانه ای در استان را در  بهره وری آب بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: کشاورزان هرمزگانی از کشت‌های گلخانه‌ای بسیار استقبال کرده و توسعه کشت های گلخانه ای روند رو به رشدی را در هرمزگان سپری می کند.

وی با اشاره به اینکه توسعه کشت‌های گلخانه ای در این استان نسبت به سال گذشته دو برابر شده است، خاطرنشان کرد: با سوق دادن تولید یک میلیون و 500 هزار تن سبزی و صیفی در محیط‌های گلخانه ای از اراضی آزاد شده در جهت توسعه کشت دانه‌ای روغنی براساس سیاست وزارت جهادکشاورزی استفاده خواهد شد.

انتهای پیام/۳۲۶۴

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی هرمزگان بندرعباس اراضی استان به سامانه نوین آبیاری مجهز توسعه کشت های گلخانه ای سامانه های نوین آبیاری سال آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۸۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین گردهمایی رابطین خبری مدیریت آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی در سراسر کشور به ریاست صفدر نیازی شهرکی معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

وی با بیان اینکه تغییر اقلیم یک مساله مهم در کشور است، گفت: تغییر اقلیم یک چالش بزرگ در بخش کشاورزی محسوب می‌شود که نمونه آن بارش‌های نامناسب در برخی از استان‌ها و آسیب محصولات کشاورزی است.

نیازی ادامه داد: یکی دیگر از چالش‌های ما تغییر کاربری شوری و کیفیت نامناسب خاک‌های کشور است؛ همچنین سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت‌های آب و خاک از دغدغه‌های این معاونت است.

وی بر انتقال بیش از پیش یافته‌های علمی به مزرعه تاکید کرد و گفت: اختلاف میزان تولید کشاورزان پیشرو تا متوسط عملکرد کشور همچنان بسیار بالا است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در رابطه با هوشمندسازی آبیاری عنوان کرد: سامانه‌های آبیاری هوشمند باید جایگزین سامانه‌های فعلی شود و باید مطابق با دنیا و به روز پیش برویم.

وی افزود: خدمات فنی و مهندسی و الکترومکانیک‌ها را به ۱۹ کشور صادر می‌کنیم که شامل عراق، ارمنستان و ازبکستان می‌شود.

نیازی با بیان این که ۱۶۸ ایستگاه پمپاژ نیمه‌کاره داریم که برای تکمیل آن به ۳,۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، اظهار امیدواری کرد؛ این پروژه‌ها را با مشارکت مردمی به اتمام برسانیم.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر ۸ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی با اذن مقام معظم رهبری به پروژه شبکه‌های آبیاری غرب و شمال غرب اختصاص داده شده و امسال هم به فرمان ایشان یک میلیارد دلار اختصاص خواهد یافت.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که خاک برای کشور بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: قانون خاک با آئین‌نامه ۳۱ ماده‌ای تدوین شده است، همچنین دفتر خاک باید در تمام استان‌ها تشکیل شود؛ پروژه‌های آب و خاک باید مکان‌محور شده و به سیستم GIS مجهز شود.

نیازی تاکید کرد: ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است لذا باید در تولید محتوا قوی‌تر و پاسخ‌گوتر باشیم.

کد خبر 6098322

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • ساخت آموزشگاه ۶ کلاسه سعدی در بندرخمیر
  • پیگیری یک دغدغه/تجهیز زمین ورزشی روستای گوروی بشاگرد در ایستگاه آخر + فیلم
  • تجهیز ۲۰ میلیارد تومانی هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • توصیه‌های هواشناسی کشاورزی
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • سد کنجانچم دشت مهران پرآب شد
  • سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی