Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا شریعتی در آئین کلنگ زنی احداث کارخانه جمع آوری و فرآورش گازهای مشعل در حوزه «غرب کارون» اظهار کرد: باهمت مردم هزینه‌های زیادی برای استقلال کشور پرداخت کردیم و زمین‌های خوزستان شاهد ریخته شدن خون عزیزترین فرزندان این مرز و بوم بوده‌اند.

وی افزود: برای اینکه مردم آقای خودشان باشند و فرمان‌بر بیگانگان نباشند، تلاش بسیاری کردند؛ در مقابل تحریم‌های سختی برای به زانو درآوردن این مملکت به کشور تحمیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه تاکنون تیر دشمنان به سنگ خورده و موفق نشده‌اند، گفت: بنا به وعده الهی خداوند برای هر کدام از بندگان کافی است و نباید به کسی دیگر تکیه کرد؛ بر همین اساس عزت و استقلال مملکت را به راحتی از دست نمی‌دهیم.

شریعتی اضافه کرد: هیچ وقت هم راضی به سختی کشیدن و در تنگنا بودن مردم نیستیم ولی اگر قرار باشد بین سختی و ذلت یکی را انتخاب کنیم قطعاً ذلت نمی‌پذیریم؛ همچنین بله قربان گوی کسی نمی‌شویم که فقط به دنبال حفظ منافع خودش است.

وی عنوان کرد: روز گذشته جلسه توسعه، بهبود و بازیافت میادین نفتی پارسی و پرنج (دو مخزن بزرگ) در منطقه ابوالفارس بین رامهرمز و امیدیه حضور پیدا کردیم؛ در این طرح‌ها ۸۳۵ میلیون دلار سرمایه‌گذاری مستقیم بوده است که با سرمایه‌گذاری‌های غیرمستقیم به ۱.۳ میلیارد دلار می‌رسد.

استاندار خوزستان یادآور شد: امروز هم در این مراسم هستیم و به نظرم این پروژه ۷ بُرد می‌تواند داشته باشد؛ ابتدا اینکه پتروشیمی امیرکبیر با ظرفیت بیشتری تولید و ضمن تأمین خوراک، وابستگی آن به بندر امام قطع می‌شود.

شریعتی بیان کرد: اجرای این پروژه به نفع مردم، محیط زیست، شرکت نفت و خود مشاور طرح است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت گاز و پتروشیمی در استان خوزستان اظهار کرد: در گذشته از ظرفیت تبدیل گاز و ارسال آن برای خوراک پتروشیمی‌ها غافل شده بودند.

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه طرح جمع آوری خاک‌های آلوده تحت عنوان «لندفیل» در دستور کار شرکت نفت و گاز اروندان است، گفت: با برنامه‌ریزی توسعه مخازن نفتی در غرب کارون تولید بیش از یک و نیم میلیون بشکه نفت در روز برای این حوزه متصور شده‌اند که می‌تواند منافع مردم استان خوزستان را نیز افزایش دهد.

شریعتی با اشاره به اینکه منطقه غرب کارون می‌تواند عسلویه‌ای برای خوزستان باشد، عنوان کرد: گازی که تاکنون به غیر از ضرر و آلودگی محیط زیست هیچ منفعت رسانی نداشت طی یک اقدام با ارزش افزوده زیاد در مسیری خوب به خوراک پتروشیمی تبدیل می‌شود.

وی بیان کرد: اروندان هنوز ظرفیت خالی دارد که حدود ۲۰۰ میلیون فوت مکعب گازهای همراه را به شرکت‌های پتروشیمی بفروشد.

استاندار خوزستان تأکید کرد: در عین حال که مکلف به حفظ و صیانت از منافع و ثروت ملی هستیم باید موانع منطقه‌ای را برای تولیدکنندگان به حداقل برسانیم تا به تولید منطقه بیفزایند؛ به خصوص در میادین مشترک که نباید ذره‌ای غفلت کنیم و فرصت‌هایی را که در گذشته از دست رفته است، دوباره از دست بدهیم.

شریعتی افزود: در عین حال باید از محیط زیست و سلامت جامعه حمایت کنیم که باید این مورد را هم‌زمان با تولید مدنظر داشته باشیم.

وی در پایان تصریح کرد: با پیگیری شورای اقتصاد کشور مسئولان وزارت نفت باید ۴ درصد از درآمد همه پروژه‌های توسعه مخازن را در حوزه «مسئولیت‌های اجتماعی» هزینه کنند.

کد خبر 4848730

منبع: مهر

کلیدواژه: غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب دهه فجر بوشهر انتخابات 98 ایلام قزوین ویروس کرونا انقلاب اسلامی ایران شهرکرد خطبه های نماز جمعه شیراز انتخابات مجلس شورای اسلامی بیرجند بارش برف گرگان استاندار خوزستان توسعه مخازن غرب کارون محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۸۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسط پتروشیمی‌ها

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی از امضای تفاهم‌نامه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خبر داد و گفت: حرکت بزرگ سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی در بالادست صنعت نفت در تاریخ ثبت می‌شود.

به گزارش ایسنا، احمد مهدوی‌ابهری امروز در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید با بیان اینکه امروز شاهد حرکتی سازنده و اقتصادی برای کشور در اوضاع جنگ اقتصادی و سیاسی هستیم؛ اظهار کرد: باید از منابع غنی هیدروکربوری ایران به‌شکلی مطلوب حفاظت و استفاده کرد. بهره‌گیری صحیح از منابع هیدروکربوری به‌منزله تبدیل آن‌ها به ارزش‌ افزوده است تا اقتصاد کشور شکوفا شود.

وی با بیان اینکه وزارت نفت با وجود جنگ اقتصادی و تحریم‌ها، حرکت‌های بسیار ارزشمندی در کشور انجام داده است؛ ازجمله توسعه فازهای پارس جنوبی، به‌ویژه فاز ۱۴ که شاهکاری برای کشور بود و بدون حضور خارجی‌ها به سرانجام رسید، گفت: پتروپالایشگاه کنگان، پالایشگاه بیدبلند خلیج‌فارس و پتروشیمی کاویان، بدون حضور خارجی‌ها، از سوی صنعت پتروشیمی اجرا شده‌اند، بنابراین صنعت پتروشیمی توانایی فنی لازم برای اجرای طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور را نیز دارد.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با قدردانی از دولت سیزدهم برای ورود بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در بالادست نفت که در این دولت کلید خورد، اظهار کرد: با توجه به ناترازی گاز در کشور، پتروشیمی‌ها برای هر دو راهکار سرمایه‌گذاری در میدان‌های نفت و گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز اعلام آمادگی کرده‌اند.

مهدوی با اشاره به اختیاراتی که رئیس‌جمهوری در نمایشگاه توانمندی‌های تولید داخلی به وزیر نفت برای اخذ مجوزهای لازم از دولت، به‌منظور تسریع توسعه میدان‌ها داد، اظهار کرد: در سه ماه گذشته، جهاد و تحول انقلابی برای کوتاه‌ کردن فرایند دریافت مجوزها در وزارت نفت شکل گرفت و قدردان وزیر نفت برای ایجاد این تحول هستیم.

وی با بیان اینکه این اقدام در اقتصاد ملی مؤثر است و خوراک پایدار برای پتروشیمی‌ها تأمین خواهد شد، گفت: برای تحقق شعار سال، فضای کسب‌وکار مناسب لازم است، تا درنتیجه بخش خصوصی و مردم نیز وارد سرمایه‌گذاری در صنعت شوند.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در توسعه میدان‌ها حرکتی همسو با شعار سال است، گفت: با این اقدام بخش خصوصی وارد یکی از حساس‌ترین سرمایه‌گذاری‌های صنعت می‌شود که افزون بر رفع نیاز صنعت پتروشیمی، به اقتصاد ملی نیز کمک خواهد شد. تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند افزون بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

به گفته مهدوی معنای سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در بالادست نفت این نیست که پروژه‌های توسعه‌ای این صنعت کند یا متوقف شود، بلکه هردو همسو با هم پیش می‌روند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • غرق‌شدگی یک جوان در کانال آب محدوده حیدرآباد
  • مسئولیت علم در کلاس امام صادق(ع)
  • رسالت اصلی و وظایف ذاتی قوه قضاییه در اولویت است
  • (ویدیو) وزیر کشور: طرح «نور» مورد استقبال مردم قرار گرفته؛ این طرح بر اساس تکالیف قانونی است
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • وحیدی: «طرح نور» مورد استقبال مردم قرار گرفته است/ باید از ناهنجاری‌های تحمیلی جلوگیری شود
  • تکمیل و بهره‌برداری یک‌هزار طرح در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی نفت
  • توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسط پتروشیمی‌ها
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مصوبه‌ای برای شفافیت درآمدهای نفتی و مصارف این حوزه