Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، آیت‌الله لطف‌الله دژکام در نشست خبری، اظهار داشت: ٤١ سال از انقلاب اسلامی می‌گذرد و احساسم این است که مردم ما عزم و اراده جدی خود را برای ایجاد تحول در وضعیت حاکم بر جامعه تاکنون به خوبی نشان داده، حفظ کرده و به پیش برده‌اند.
او افزود: همه کسانی که سعی کرده‌اند تردیدی در مردم و تغییر مسیری در انقلاب ایجاد کنند، دوباره شاهد باشند که مردم با گام‌های استوار و اراده محکم آماده‌اند تا در انتخابات پیش رو سرنوشت خود را تامین و تنظیم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه شیراز گفت: ساختار‌های مختلف انتخاباتی در ابعاد سیاسی و اجتماعی، دارای کاستی‌هایی است، اما به این معنا نیست که حضور مردم، جدی نیست و کسی اعتقادی به حضور آن‌ها ندارد.
آیت‌الله دژکام با بیان اینکه گاهی خطا‌هایی رخ می‌دهد که باید آن‌ها را شناسایی و فرآیند‌ها و ساختار‌ها را اصلاح کنیم، خاطرنشان کرد: روزی که قانون به رای گذاشته شد امام (ره) فرمودند چارجوبش بد نیست و بعدا هم می‌شود متمم ایجاد کرد.
او با طرح سوالی مبنی بر اینکه چرا گاهی جوری القا می‌کنیم که انگار چیز غیرقابل قبولی پیش روی ما گذاشته‌اند در حالی که اصول انقلاب را که برخاسته از فطرت انسانی ماست؟ گفت: کاستی‌ها را پذیرفته‌ایم و برای ساختار‌ها و خروج از مسائل تلاش می‌کنیم و باید باور کنیم که می‌خواهیم جامعه خود را پردازش کنیم.
نماینده، ولی فقیه در فارس ادامه داد: آنچه که گاهی برای جوانان ما ایجاد سوال می‌کند این است که هر چیزی در اختیارشان قرار می‌گیرد همان آرمان‌هاست، در حالی‌که به گفته رهبری هم هنوز با آرمان‌ها فاصله داریم.
آیت‌الله دژکام با تاکید بر اینکه باید برای آرمان‌ها تلاش کنیم، گفت: بسیاری از افراد برای آرمان‌ها تلاش کرده‌اند که امروز برخی از آن‌ها بازنشسته، برخی در میدان حضور دارند و برخی هم می‌خواهند وارد میدان شوند و همه یک مسئله مشترک مبنی بر پیشروی مسائل نظام را مدنظر دارند.
او خطاب به جوانانی که تجربه کتک خوردن میان خیابان در سال ۵۷، ترکش و موج انفجار ندارند، گفت: اگر مسیر حضور مردم در عرصه انتخابات را ببندیم چه راه حلی می‌ماند؟ یک راه حل این است که پای صندوق بیاییم و در یک روند مردم سالارانه اهداف را دنبال کنیم تا به آن برسیم، اگرچه گاهی در انتخابات‌ها اشتباه می‌کنیم و ممکن است منتخبین خیانت کنند.
امام جمعه شیراز عنوان کرد: اگر مردم به ویژه جوانان بدانند که تجربه عراق و افغانستان پیش روی ما قرار دارد و اگر پای صندوق نیایند، کشور‌های دیگر درسرنوشت ما دخالت می‌کنند ممکن است نظرشان تغییر کند.
آیت‌الله دژکام با بیان این نکته که زندگی کردن زیر چکمه بیگانگان ننگ است، گفت: سال ٥٧ در برابر حرکت‌های چند دهه‌ای آمریکایی‌ها ایستادگی کردیم و امید است پس از چهار دهه همچنان شاهد خلق حماسه‌های جدید به ویژه در انتخابات دوم اسفند امسال باشیم.
او در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت حضور در انتخابات میان دوره‌ای مجلس پنجم خبرگان رهبری نیز گفت: پس از تایید صلاحیت و اعلام اسم بنده به عنوان کاندیدا در ذهنم این مهم تداعی شد که در انتخابات پیش رو تنها و بی رقیب هستم، در حالی که باید یک چالش در انتخابات باشد.
نماینده، ولی فقیه در فارس ادامه داد: قانون انتخابات ما ممکن است دلچسب نباشد و گوشه‌هایی را باید تکمیل کنیم که از جمله آن‌ها که باید دقت شود این است که رقیب باید باشد، اما چه کسی مسئول است؟
آیت‌الله دژکام در پاسخ به این سوال که آیا احساس تنهایی با نداشتن رقیب در انتخابت نمی‌کنید؟ گفت: بین روحانیون آداب و احترام‌هایی وجود دارد. بنده نسبت به بزرگتر‌ها احساس می‌کردم که وظیفه دارم اگر بیایند از آن‌ها حمایت کنم نه اینکه خودم به میدان روم بلکه صبر کردم و دیدم نیامدند. با مشورت جامعه روحانیت در آخرین روز بنده ثبت نام کردم و این نبود که از قبل برنامه‌ای داشته باشم.
رد صلاحیت‌ها در مجلس خبرگان به دلیل مسائل علمی و نه سیاسی بوده است
نماینده، ولی فقیه در فارس با بیان اینکه بسیاری متوجه آداب و احترام‌ها بین روحانیون نسبت به خودشان نیستند و بنده باید توضیح دهم، گفت: کسانی که ثبت نام کرده بودند جزو کسانی نیستند که صلاحیتشان از حیث مسائل اخلاقی و انقلابی زیر سوال برود بلکه موضوع امتحان علمی است و این عزیزان هم باید امتحان می‌دادند که بسیاری از آن‌ها انصراف دادند. رد صلاحیت آن‌ها بحث سیاسی نبوده بلکه علمی بوده است.
آیت‌الله دژکام ادامه داد: پس از تایید صلاحیت، یکی از کاندیدا‌ها در قم اعلام کرده بود که می‌خواهد برای انتخابات به حوزه انتخابیه استان فارس بیاید و از آنجایی که بین روحانیون ادا و اصول معنا نمی‌دهد، لذا آداب و احترام و شان را نگه می‌داریم.
او عنوان کرد: هرچه بگویم نسبت به دوست عزیزمان که از قم آمده باز هم تحلیل‌هایی می‌شود، اما همه ما سرباز امام زمان (عج) هستیم.
امام جمعه شیراز با یبان اینکه در دوره‌های قبلی مجلس خبرگان یکبار نیاز به تعیین رهبری بوده است، گفت: انصافا مجلس خبرگان در انتخاب خود در آن برهه حساس بسیار خوب عمل کرد و هرچه زمان گذشت متوجه شدیم که بهترین کسی بود که می‌شد انتخاب کرد. تعارف نداریم و در هر صحنه سخت نظام به لطف خدای متعال ایشان با سعه صدر و تدبیر ارزشمند آن‌ها را حل کرده است.
آیت‌الله دژکام به موضوع نظارت در شرایط رهبری در رهبر شدن هم اشاره و با بیان اینکه این موضوع مستمرا رصد توسط اعضای مجلس خبرگان رصد می‌شود، افزود: آن‌ها طبق شرح وظایف مسائل را بررسی می‌کنند و از این جهت فرهیختگی و تقوای اعضای مجلس به گونه‌ای بوده که این ماموریت سنگین را به خوبی انجام داده‌اند.
او گفت: یک مامویت سوم خود رهبری برای مجلس خبرگان تعیین کردند و فرمودند مجلس باید مجموعه نظام اسلامی را که در جهت گیری انقلاب و اسلام مشکلی پیش نیاید رصد کند و اگرچه این کار به عهده رهبر در قانون گذاشته شده است، اما ایشان اعلام کردند که برای این وظیفه، تشکیلاتی ایجاد نکرده و این توقع است که خبرگان با ظرفیت‌هایی که دارند آن را انجام دهند.
نماینده، ولی فقیه در فارس همچنین با بیان اینکه از همه اعضای ستاد خود در انتخابات خواسته‌ام که از امکانات دفتر امام جمعه استفاده نشود، گفت: تا پایان انتخابات در نماز جمعه شیراز شرکت نمی‎کنم.
آیت‌الله دژکم با بیان اینکه امام (ره) دستگاه تبلیغاتی نداشت و این کار را باز هم می‌توان تجربه کرد، گفت: بسیاری تبلیغات باید محدود و این مهم هم به یک فرهنگ تبدیل شود.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امام جمعه شیراز شورای نگهبان بررسی صلاحیت آیت الله دژکام آیت الله دژکام ولی فقیه در فارس امام جمعه شیراز آداب و احترام بین روحانیون مجلس خبرگان ساختار ها آرمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۹۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد کمال سروی‌ها ظهر دوشنبه با حضور در استودیو انتخابات استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۸ استان به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود، اما در خراسان رضوی الکترونیکی نیست.

رئیس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در خراسان رضوی بیان کرد: انتخابات دور اول در ۱۱ اسفند سال گذشته با حضور گسترده مردم با مشارکت بالا برگزار شد. ۴ داوطلب به مجلس راه یافتند و در دور دوم انتخابات بین دو نفر از داوطلبان انتخابات برگزار خواهد شد و فردی که بالاترین آرا را کسب کند به عنوان نماینده پنجم وارد مجلس شورای اسلامی خواهد شد.

وی افزود: دور اول انتخابات در فرایند انتخابات مراحل تجمیع آرا و شمارش بعد از اینکه فرماندار بررسی‌های خود را انجام داده بودند نتیجه بررسی‌ها را اعلام کردند در حالی که یک مرحله قبل آن این است که حتماً تجمیع آرایی که شورای نگهبان انجام داده را انطباق دهند و بعد اعلام کنند، بلافاصله جلسه با فرماندار برگزار شد و خود ایشان شاهد بودند احسان عظیمی راد حد نصاب رأی را کسب کردند و محرز شد که نفر چهارم هم وارد مجلس شود.

سروی‌ها گفت: چون در دور اول انتخابات ۴۵۰ داوطلب داشتیم شمارش آرا سخت و زمانبری بود، اما در دور دوم انتخابات دو داوطلب داریم؛ از این رو در زمان کمتری نتایج اعلام خواهد شد.

رئیس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در خراسان رضوی با اشاره به اینکه تمام پیش بینی‌ها برای عدم تخلف در انتخابات لحاظ شده است، بیان کرد: امکانات دولتی، صدا و سیما و ادارات را در اختیار تبلیغات داوطلبین قرار دادیم در ذیل کمیسیون تبلیغات به صورت عادلانه این امکانات توزیع شد.

وی افزود: انتخابات سال‌های گذشته پر هزینه و پر تخلف بود اما در این دوره، تخلفات محدود و کم بود به طوری که در حد تذکر بود، در مشهد پرونده تخلف تشکیل نشد.

سروی‌ها با خاطر نشان کردن اینکه هزار و ۲۰ شعبه در مشهد و ۴۴ شعبه در کلات در دور دوم انتخابات فعال خواهند بود، افزود: ۶۰ شعبه سیار در دور دوم خواهیم داشت اما ملاک ما در ارسال شعب سیار اماکن اجتماعی ذیل پادگان‌ها بیمارستانها و زندان هاست که تجمع جمعیتی داریم.

رئیس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در خراسان رضوی با بیان اینکه تخلف یا تقلب اثرگذار در کشور ما نمی‌تواند صورت بگیرد، افزود: هیأت اجرایی در دولت‌ها و شورای نگهبان نظارت می‌کند و نماینده داوطلبان نیز بر صندوق‌ها نظارت دارند.

کد خبر 6098181

دیگر خبرها

  • دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود
  • طحان‌نظیف، سخنگوی شورای نگهبان: طرح ساماندهی مسکن و اجاره‌بها تایید شد/ موارد ردصلاحیت حسن روحانی متعدد است/ برخی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب هنوز به قوت خود باقی است
  • سخنگوی شورای نگهبان: رد صلاحیت حسن روحانی دلایل متعدد دارد / ایرادات به لایحه حجاب پابرجاست
  • تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • طرح ساماندهی اجاره‌بهای مسکن تأیید شد/ تمهیدات شورای نگهبان برای انتخابات الکترونیک/ آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب
  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»
  • طرح ساماندهی اجاره‌بهای مسکن تأیید شد / آخرین خبرها از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • آغاز نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان/ زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تعیین شد/ دلایل متعددی برای رد صلاحیت حسن روحانی وجود دارد
  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود