Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-02@05:31:38 GMT

رنگ کردن مکرر موی سر چه بلای بر سر زنان می‌آورد؟

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۴۴۷۳۷

رنگ کردن مکرر موی سر چه بلای بر سر زنان می‌آورد؟

رنگ کردن مو کاملا یک اقدام شیمیایی بر پایه مواد شیمیایی می‌باشد. رنگ کردن مو تماما به معنای رنگ گرفتن رنگدانه‌های مو می‌باشد که از طریق پرواکسید و آمونیاک انجام می‌شود. همه ما تجربه رنگ کردن مو را داریم و گاهی اوقات پشت سر هم موی خود را رنگ می‌کنیم.

امکان دارد چند روز یا حتی چند هفته طول بکشد تا اثرات این مواد شیمیایی ظاهر شوند، ولی به هرحال چنانچه مو‌های خود را مرتب رنگ می‌کنید، شانس رخ دادن این عوارض جانبی بیشتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انواع رنگ مو

رنگ موی دائمی: این رنگ مو‌ها را حداقل باید یک بار در سال استفاده کرد تا بتواند به طور دائمی روی مو‌های شما باشد. این رنگ‌ها سطح ph بالایی دارند.

رنگ موی نیمه دائمی: این رنگ‌ها روی کوتیکول را می‌گیرند و روی پوست سر نفوذ خواهند کرد.

رنگ مو‌های موقتی: این رنگ‌ها روی پوست سر نفوذ نمی‌کنند و باید چند هفته یک بار استفاده شود.

دکلره کردن: دکلره به معنای روشن کردن مو برای از بین بردن تیرگی مو‌های قهوه‌ای و مشکی می‌باشد.

رنگ موی فاقد آمونیاک: این رنگ‌ها آمونیاک ندارند، اما حاوی هیدروژن پراکسید می‌باشند و مو‌ها را نرم خواهند کرد.

۱. پروسه طولانی

رنگ‌های دائمی مو اغلب حاوی آمونیاک و پراکسید هستند. آمونیاک موجود در آن باعث شکستن ساقه مو می‌شود و پراکسید موجود در آن، رنگدانه‌ها را خنثی می‌کند و رنگ‌های باقیمانده قبلی را نیز از بین می‌برد و پروسه ریلکس کردن کوتیکول‌ها ممکن است که به مو‌ها آسیب بزند. استفاده بیش از حد از این مواد شیمیایی باعث تکرار شدن این پروسه می‌شود و ساقه‌های مو را می‌شکند که معمولا در شستن با آب نیز بدتر خواهند شد.

۲. تاثیر روی باروری

مطالعات نشان می‌دهد که جذب این مواد از طریق مو‌ها تقریبا حداقل می‌باشد و در نتیجه رنگ مو روی باروری یا حاملگی تاثیر نمی‌گذارد. اگرچه ممکن است که فرد بعد از استفاده از رنگ مو با مشکلات باروری روبرو شود و این مشکل تنها در صورتی به وجود می‌آید که به دفعات زیاد از رنگ مو استفاده کند.

۳. واکنش‌های آلرژیک

رنگ مو باعث واکنش‌های آلرژیک می‌شود، مخصوصا رنگ مو‌های دائمی که حاوی پارافنیل ندیامین هستند که یک آلرژین رایج می‌باشند. افرادی که به مشکلات پوستی مبتلا هستند، بیش از بقیه در معرض ابتلا به این آلرژی‌ها قرار می‌گیرند.

افراد مبتلا به اگزما و پسوریازیس باید از رنگ کردن مو پرهیز کنند، زیرا با خارش، قرمزی و ورم پوست سر مواجه می‌شوید. راه مناسب دیگر این است که از رنگ مویی استفاده کنید که واکنش آلرژیک نداشته باشد.

۴. نگهداری و حفظ رنگ مو

اگرچه که نگهداری سخت جزء عوارض جانبی محسوب نمی‌شود، اما می‌تواند شما را به سختی بیاندازد. بسیاری از افراد به راهکار‌های نگهداری از مو بعد از رنگ کردن توجه نمی‌کنند و در نتیجه با مشکلات زیادی مواجه خواهند شد.

اگر می‌خواهید که کمتر در معرض آسیب مو‌های رنگ کرده قرار گیرید، باید در طولانی مدت یک نگهداری صحیح را از آن داشته باشید که در غیر این صورت به مو‌های خود آسیب وارد خواهید کرد.

۵. ورم

زمانی که سر خود را رنگ می‌کنید، ممکن است که مواد شیمیایی موجود در آن با قسمت‌های حساس پوست صورت شما واکنش نشان دهد. در بعضی از موارد، این مواد شیمیایی به چشم‌های شما برخورد می‌کنند و باعث التهاب و ورم و یا قرمز شدن چشمانتان خواهند شد. در بعضی از موارد نیز ناراحتی شدید را برای چشمانتان به وجود می‌آورند.

۶. آسم

آسم یکی از نشانه‌های واکنش شدید آلرژیک به رنگ مو می‌باشد. بو کردن مواد شیمیایی مثل رنگ مو می‌تواند منجر به سرفه کردن، وزوز گوش، التهاب ریه، گلودرد و یا حمله‌های آسم شود.

۷. سرطان

اگر رنگ‌های دائمی را به دفعات بالا استفاده کنید، می‌توانید راهی را برای ابتلا به سرطان باز کنید. ممکن است که فرمول این مواد شیمیایی تغییر کنند و زودتر منجر به سرطان شوند.

ماده‌ی شیمیایی به نام رزورسینول که در رنگ‌های مو یافت می‌شود در حقیقت ماده‌ای شیمیایی است که طبق بررسی‌ها اثر مختل کننده غدد درون ریز را دارد و می‌تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را با مختل کردن تعادل طبیعی هورمون‌ها بیشتر کند.

۸. ضعیف و شکننده شدن مو‌های سر

چنانچه عادت به رنگ کردن مو‌های خود به صورت مکرر دارید، به دلیل مواد شیمیایی موجود در رنگ مو‌ها، موهایتان دچار خشکی خواهد شد چراکه مواد شیمیایی موجود در رنگ مو‌ها عاملی است برای از بین رفتن رطوبت مو و در نهایت شکننده شدن مو‌ها که گاهی این آسیب و از بین رفتن درخشندگی مو‌ها به قدر زیاد می‌شود که کوتاهی مو راه چاره است.

۹. تحریک پذری شدن پوست

رنگ مو کاهی اوقات باعث ایجاد واکنش‌های پوستی شده و علائمی همچون احساس سوزش، قرمزی و پوسته پوسته شدن پوست، خارش و ناراحتی را به همره دارد برای همین توصیه می‌شود ۴۸ ساعت پیش از رنگ کردن مو‌ها آن را روی قسمتی از مو‌های خود تست کنید تا از نبود حساسیت مطمئن شوید. چنانچه ورم و خارشی بعد از تست رنگ مو ایجاد شد و بهبود نیافت حتما به یک پزشک متخصص پوست مراجعه کنید.

منبع: برنا

منبع: پارسینه

کلیدواژه: رنگ مو رنگ کردن مو زنان مواد شیمیایی مواد شیمیایی موجود مواد شیمیایی رنگ کردن رنگ کردن مو موجود در آن مو های خود رنگ ها خواهند شد رنگ مو ها رنگ مو پوست سر رنگ موی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۴۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، فرید بیگی درباره مبارزه شیمیایی با عوامل خسارتزا در مزارع گندم و جو استان مازندران گفت: از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز در ۱۵۴ هزار و ۱۶۱ هکتار مزارع گندم و جو استان مبارزه شیمیایی شد.

او با اشاره به مبارزه شیمیایی با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز در ۱۳۸ هزار و ۵۱۵ هکتار مزارع گندم استان، افزود: مبارزه با آفات با مصرف سموم متالدهاید، مالاتیون، کنفیدور، دورسبان و سایپرمترین در ۵ هزار و ۶۲۵ هکتار مزارع گندم استان انجام شد که ۵ هزار و ۲۳۲ هکتار علیه حلزون، ۳۴۰ هکتار با سوسک سیاه زابروس و ۵۳ هکتار با کرم مفتولی بود.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه مبارزه با علف‌های هرز پهن برگ در ۲۰ هزار و ۸۵۹ هکتار، کشیده برگ در ۲۳ هزار و ۸۰۹ هکتار و توام (دومنظوره) در ۲۱ هزار و ۵۰۹ هکتار مزارع گندم استان انجام شد، اضافه کرد: مبارزه با علف‌های هرز مزارع گندم استان با استفاده از ۶۶ هزار و ۱۶۵ لیتر/کیلو سموم گرانستار، توفوردی، پوماسوپر، آکسیال، آپیروس، لنتو، آتلانتیس، آتللو، تیفیس و ویکیلیس صورت گرفت.

بیگی با بیان اینکه مبارزه با بیماری‌های گندم با مصرف ۶۶ هزار و ۴۰۳ لیتر/کیلو سموم تیلت، رکس، آلتو، فولیکو، اینور و سایر سموم در ۶۶ هزار و ۷۱۳ هکتار مزارع کندم استان انجام شد، تصریح کرد: با بیماری زنگ زرد در ۲۰ هزار و ۷۱۹ هکتار، سپتوریوز برگی در هزار و ۴۷۷ هکتار، سفیدک سطحی در ۱۵ هزار و ۱۵۸ هکتار، فوزاریوم خوشه در ۱۸ هزار و ۸۰۶ هکتار، زنگ قهوه‌ای در ۶۴۰ هکتار، لکه خرمایی در ۷۴۴ هکتار و توام در ۹ هزار و ۱۶۹ هکتار از مزارع گندم استان مبارزه شد.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران درباره مبارزه شیمیایی با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز در مزارع جو استان، گفت: از ابتدای سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ تاکنون مبارزه شیمیایی با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز در ۱۵ هزار و ۶۴۹ هکتار مزارع جو استان انجام شد.

وی با اشاره به اینکه مبارزه شیمیایی با آفت حلزون در هزار و ۲۷۲ هکتار مزارع جو استان انجام شد، افزود: تاکنون با علیه علف‌های هرز کشیده برگ در ۲ هزار و ۳۸۹ هکتار، پهن برگ در ۲ هزار و ۳۷۹ هکتار و توام در ۸۲ هکتار و بیماری‌های سفیدک سطحی در هزار و ۴۲ هکتار، لکه خرمایی در ۶۲۲ هکتار، زنگ زرد در ۷۳۱ هکتار، سپتوریوز برگی در ۳۹۲ هکتار، فوزاریوم در ۸۶۵ هکتار، زنگ قهوه‌ای در ۱۲ هکتار و توام در ۸۵۹ هکتار از مزارع جو استان مبارزه شیمیایی شد.

دیگر خبرها

  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد
  • سگ‌های ولگرد، بلای جان ده‌ها هزار ایرانی (فیلم)
  • سقوط اف-۱۶ حامل مواد شیمیایی سمی در نیومکزیکو/ خلبان نجات یافت
  • سقوط اف ـ۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا
  • سقوط اف-۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا
  • سیگار چه تاثیری بر چهره و بدن افراد می گذارد؟
  • تقویت کننده موی مردانه
  • بارسلونا ۴-۲ والنسیا/ لواندوفسکی بلای جان خفاش‌ها شد+ فیلم
  • کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت
  • قطعی آب مکرر در شهرک والفجر رباط کریم