Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@22:24:25 GMT

چشمان هوشمند شهر

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۴۴۸۰۳

چشمان هوشمند شهر

توسعه شهرها و افزایش روز افزون جمعیت آن‌ها، ضرورت ایجاد سامانه‌های نظارتی را ایجاب می‌کند؛ مدیران شهری می‌کوشند با بهره‌گیری از دانش نوین و ابزارهای نظارت هوشمند، امنیت شهروندان را تامین و مشکلات و آسیب‌های شهرنشینی نظیر ترافیک و ساخت و سازهای غیر مجاز را کنترل کنند.

به گزارش خبرنگار ایمنا از دهاقان، نادیده گرفتن فن‌آوری نوین در اداره شهرها تبعات ناگواری همچون بی‌نظمی، افزایش ناامنی و نبود مستندات لازم در مواقع نیاز به رفع معضلات شهری را به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مهم‌ترین ابزارهای کنترل و نظارت، دوریبن‌ها و سامانه‌های نظارتی هوشمند است که نصب آن‌ها در اماکن عمومی از بسیاری معضلات شهری کاسته و سبب بهبود وضعیت تردد و زندگی شهروندان می‌شود.

دهاقان و گلشن از شهرهای جنوبی استان اصفهان، در زمینه بهره‌گیری از فن‌آوری‌های هوشمند در مدیریت شهری دستاوردهای قابل توجهی داشته‌اند که یکی از مهم‌ترین آن‌ها اجرا و تکمیل سیستم‌های پایش تصویری است.

چشمان بیدار حامی امنیت شهروندان

مجید احمدیان از شهروندان دهاقانی ایجاد سامانه‌های پایش تصویری در بلوار انقلاب را از اقدامات در خور توجه شهرداری این شهر می‌داند و می‌گوید: رانندگان به محض اطلاع از وجود دوربین‌های کنترل سرعت، اصول ایمنی را بیشتر رعایت می‌کنند و از سرعت خود می‌کاهند که این اقدام باعث کمتر شدن تصاوفات و رانندگی بهتر می‌شود.

رؤیا نهانی دیگر شهروند دهاقانی، اظهار می‌کند: وجود دوربین در میادین و بسیاری از اماکن خیلی به نفع شهروندان است وموجب رعایت بیشتر قوانین و حفظ امنیت شهروندان به‌ویژه بانوان و کودکان می‌شود.

وی ادامه می‌دهد: در چند ماه گذشته مدارک خودروی من در یکی از جایگاه‌های سوخت جاماند وخوشبختانه موقعی آن‌ها را یافتم که تصمیم کرفته بودم گزارش مفقودی را در روزنامه چاپ کنم و تنها عاملی که باعث شد مدارک پیدا شود دوربین‌های هوشمند بود.

این شهروند دهاقانی خاطرنشان می‌کند: کسانی را می‌شناسم که با کمک این دوربین‌ها موفق به دستگیری سارقان منازل و خودروهای خود شده‌اند یا توانسته‌اند مقصران فراری حوادث رانندگی را شناسایی و دستگیر کنند.

توسعه نظارت‌های هوشمند

علی‌اصغر قاسمیان، فرماندار شهرستان دهاقان نیز از تکمیل طرح پایش تصویری این شهرستان خبر می‌دهد و می‌گوید: این سامانه برای مقابله با جرایم در بخش‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی ضرورت زیادی دارد.

وی با اشاره به تجهیز ۱۲ روستای دهاقان به سامانه‌های هوشمند تصویری از بودجه ۱۰ میلیارد ریالی اختصاص یافته به این طرح خبر می‌دهد و می‌افزاید: سامانه پایش تصویری به‌منظور بررسی وضعیت حمل و نقل شهری و روستایی، ترافیک و امنیت ایجاد و طراحی شده است.

فرماندار دهاقان، ادامه می‌دهد: این شهرستان پیشگام اجرا و تکمیل طرح سامانه پایش تصویری در استان اصفهان بوده است.

قاسمیان خاطرنشان می‌کند: دوربین‌های مداربسته و پلاک‌خوان انتظامی، امنیتی و شهری باعث کاهش جرایم و تصادفات و به عنوان یک شاهد عینی و چشم بیدار مسئولان شهرمحسوب می‌شود.

توسعه تجهیزات نظارتی

نادر بدریان، شهردار دهاقان با بیان اینکه سامانه پایش تصویری در میادین ورودی شهر ایجاد شده است و به زودی تکمیل می‌شود، اظهار می‌کند: با توجه به اجرای طرح پایش تصویری در سه نقطه شهر به زودی میدان طبیعت که درسمت شمال شهرقرار دارد نیزدارای این سامانه می‌شود و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه دوربین‌های پلاک خوان، کنترل سرعت با قابیلت دید درشب از شاخصه‌های این طرح است و تقریباً رو به اتمام است، می‌گوید: برای نصب و راه‌اندازی این دوربین‌ها که جزو مصوبه‌های شورای ترافیک شهرستان بوده، هزینه‌های فراوانی شده است.

شهردار دهاقان با اشاره به اصلاح سه تقاطع هم‌سطح در انتهای بلوار گلستان، خیابان شهید فرهمندیان و ولیعصر (عج)، خاطرنشان می‌کند: هزینه اصلاح تقاطع‌ها تاکنون یک‌میلیارد و۲۰۰ میلیون ریال بوده و نصب سرعتکاه نیز در کوی نیله و خیابان شهید عبدالله حجازی در دست اجرا است و به زودی عملیات باقی‌مانده به پایان می‌رسد.

بدریان با بیان اینکه هزینه‌های اجرای طرح‌های ترافیکی شهر به صورت امانی بوده است، ادامه می‌دهد: اصلاح تقاطع هم‌سطح خیابان امین به سمت بلوار انقلاب، ولیعصر (عج)، صدرالعلما و نهضت‌آباد نیز در انتظار مصوبه شورای ترافیک است که عملیات اجرایی آن به زودی آغاز می‌شود.

شهر دیگر شهرستان دهاقان، گلشن است که حسنعلی رضایی، شهردار آن با اشاره به طرح پایش تصویری این شهر می‌گوید: فاز نخست این طرح ۸۰۰ میلیون ریال هزینه دربرداشته است.

وی با بیان اینکه با اجرای طرح پایش تصویری دسترسی به تصاویر ترافیکی در نقاط مهم شهر میسرشده است، ادامه می‌دهد: پیش‌بینی می‌شود برای اجرای این طرح در نقاط ضروری شهر دو میلیارد ریال نیاز باشد.

شهردار گلشن با اشاره به طرح زیرگذرورودی شهر گلشن، خاطرنشان می‌کند: در روستاهای دولت‌آباد و مهدی‌آباد دو پیچ خطرناک که باعث بروز تصادفات بود اصلاح شد و تا دو ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

رضایی با بیان اینکه برای اجرای این طرح‌ها ۴۰ میلیارد ریال از اسناد خزانه اختصاص داده شده است، می‌افزاید: زیرسازی این طرح از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۰ میلیارد ریال هزینه دربرداشته است.

کد خبر 408691

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پایش تصویری فرهنگ شهروندی دوربین های ثبت تخلف دهاقان پمپ بنزين گلشن تصادفات رانندگی شهرداری دهاقان حمل و نقل فرماندار دهاقان شهرهاي ايران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سامانه پایش تصویری طرح پایش تصویری امنیت شهروندان پایش تصویری میلیارد ریال ادامه می دهد اجرای طرح دوربین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۴۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان گفت: راه‌اندازی خط تولید توربین‌های کوچک مقیاس، خط تولید شناور‌های کوچک وتولید دیوار‌های سبک بتنی و بلوک‌های ژِئوپلیمری، توسعه گلخانه‌های تولید بذر و تولید دام‌های اصلاح نژاد شده را در دستور کار امسال دارد.
پیمان داوری، دستیابی به تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون در سال را از افتخارات این واحد دانشگاهی دانست و به تشریح برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان در حوزه مهارت و کارآفرینی در سال جاری پرداخت.
وی گفت: مجوز‌های تأسیس مدرسه عالی مهارتی پرورش دام و صنایع تبدیلی از اصفهان و تهران اخذ شده که امسال راه‌اندازی می‌شود و هنرستان مکاترونیک و تربیت‌بدنی نیز با دریافت موافقت استان در انتظار صدور مجوز از تهران بوده که با دریافت مجوز، این مدارس راه‌اندازی خواهند شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: با توجه به کیفیت بالای حبوبات تولیدشده در منطقه در حوزه بسته‌بندی حبوبات و دریافت سیب سلامت اقدامات خوبی صورت گرفته و در مرحله دریافت مجوز هستیم.
پیمان داوری گفت: در زمینه تولید چیپس میوه و پاپریکا دو واحد تولیدی در دانشگاه مستقر شده‌است که تولیدات آنها در سال جاری با برند دانشگاه استانداردسازی، بسته‌بندی و به بازار عرضه خواهند شد.
وی افزود: در بخش دام، برای تولید زالو برنامه ریزی شده و امسال ۲۰۰ هزار قطعه زالو تولید می‌شود.
داوری، ۱۲ هسته و چهار واحد فناور را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان مشغول به کار دانست وگفت: از واحد‌های مستقر، یک شرکت در حوزه تولید بذر هیبرید، یک شرکت در حوزه کشت بافت گیاهی و تولید گیاهان خوراکی شناسنامه‌دار، یک شرکت در حوزه توسعه نرم افزار و یک شرکت در حوزه بتن فعال بوده؛ هسته‌های فناور مستقر، عمدتا در حوزه آموزشی فعال هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: به‌تازگی یک هسته در حوزه هوش مصنوعی و یک هسته در حوزه تولید توربین‌های کوچک مقیاس و یک هسته در حوزه غربالگری زالو‌های ایرانی و یک هسته در زمینه ساخت شناور‌های کوچک در واحد مستقر شده‌است.
پیمان داوری گفت: در کشت‌بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا و تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار رسیدیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان با اشاره به دستاورد‌های این واحد دانشگاهی در سال گذشته افزود: تولیدات دانش‌بنیان واحد دهاقان در سال گذشته در حوزه مهندسی کشاورزی و در زمینه تولید بذر هیبرید و کشت بافت بوده در زمینه تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون بذر در سال نزدیک شده‌ایم و درباره کشت بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا، تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار در انواع بانبا، جلی، آگریا، اسپریت، کولومبا و سانته رسیده‌ایم.

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد
  • تصاویر| دشت لاله های واژگون آستانه دهاقان
  • عکس/همایش «قدس از چشمان آقای نادر»
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • روند کاهشی جرم سرقت در استان کرمان
  • کاهش جُرم سرقت در کرمان
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • طرح پایش هوشمند سارقان سابقه‌دار با پابند الکترونیکی در گفت و گو با رئیس پلیس آگاهی پایتخت | ماجرای سرقت دو سارق با پابند الکترونیکی چه بود
  • اجرای طرح پایش هوشمند سوخت ماشین‌های کشاورزی در فارس