Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر«عباس علیمردایان» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: عرضه مواد نیروزا در باشگاه‌های ورزشی غیرقانونی است و حتی در در مواردی داروهای عرضه شده حاوی مواد مخدر بوده که به سلامت مصرف‌کنندگان آسیب جدی وارد می‌کند.

وی اظهار داشت: برخی سودجویان به اسم داروی نیروزا، مواد مخدر قاچاق را به ترکیب داروهای نیروزا اضافه می‌کنند که برای سلامت مصرف‌کنندگان خطرناک است و  باعث تخریب سیستم عصبی و بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکترعلیمرادیان افزود: سودجویان با عناوین مختلف از جمله کاهش وزن و زیبایی اقدام به تبلغ برای  استفاده از داروهای نیروزا می‌کنند که مقابله با این اقدامات نیازمند آگاهی‌بخشی و فرهنگ‌سازی  است

وی اظهار داشت: آگاهی نداشتن بانوان در مورد مواد استفاده ‌شده در داروهای لاغری و بسیاری از لوازم ‌آرایشی همچون شفاف کننده پوست باعث بالا رفتن اعتیاد می‌شود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: پیشگیری از اعتیاد بهترین راه برای دور ماندن از مواد مخدر است که با برنامه ‌ریزی ‌و برگزاری دوره‌های آموزشی باید افراد را نسبت به راه‌های دوری از اعتیاد، آموزش داد.

دکترعلیمرادیان افزود: باید آگاهی مدیران باشگاه‌ها نیز افزایش یابد تا ورزشکاران با آرامش ورزش کنند و به اهداف خود بدون نیاز به هیچ دارویی دست پیدا کنند.

۱۵۱ داروخانه دولتی، خصوصی و شبانه روزی در استان مرکزی وجود دارد که یکهزار و ۷۰۰ قلم دارویی را در اختیار بیماران قرار می‌دهند.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 جشنواره فیلم فجر ۳۸ ویروس کرونا اعتیاد بیماری های قلبی پیشگیری از اعتیاد دارو علوم پزشکی انتخابات 98 بودجه 99 جشنواره فیلم فجر ۳۸ ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۵۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، رییس اداره روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی گفت: این تفاهم نامه در راستای تقویت همکاری‌های مشترک در زمینه آموزش شامل برنامه‌های کوتاه مدت تحصیلی، بازدید‌های آموزشی، تبادل دانشجویان و اساتید و فعالیت‌های پژوهشی مشترک بین دو دانشگاه منعقد شده است.

دکتر محمد باقر اولیاء اظهار داشت: در این راستا تفاهم نامه همکاری بین دانشکده‌های بهداشت دو دانشگاه به صورت جداگانه منعقد می‌شود.

دیگر خبرها

  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • درمان اعتیاد باید اجتماع محور باشد
  • تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی
  • اقدام خارج از ضوابط یکی از سربازان کلانتری ایرانشهر در دست بررسی قرار دارد
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • هشدار نسبت به نبود دارو‌های بیماران پیوند کبد/ «فیبرینوژن» و «بازیلیکسیمب» موجود نیست
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی