Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-07@04:05:20 GMT

تعهد، تخصص، شجاعت؛ سه ویژگی اصلی نماینده مجلس

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۴۶۱۳۷

تعهد، تخصص، شجاعت؛ سه ویژگی اصلی نماینده مجلس

رئیس بسیج اساتید چهارمحال‌وبختیاری گفت: نماینده مجلس علاوه بر داشتن تخصص و تعهد باید شجاع باشد یعنی نسبت به دشمن هراسی نداشته باشد، ملاحظه‌کاری را از خود دور و از حقوق مردم دفاع کند.

احمدرضا بسیج، رئیس بسیج اساتید چهارمحال‌وبختیاری، در گفت‌وگو با ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، با اشاره به اینکه در نظام جمهوری اسلامی نماینده مجلس قانون‌نویس نیست، اظهار کرد: نماینده مجلس باید قانون‌شناس باشد و بتواند قوانین دین را در حوزه تخصصی خود پیاده کند و بداند چه کارهایی در این حوزه می‌توان انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر نماینده مجلس در این خصوص برنامه نداشته باشد و روش‌های اجرایی قوانین را نشناسد در واقع یک صندلی را اشغال کرده است و باید پاسخگو باشد، لذا آشنایی نماینده به قوانین دین در حوزه تخصصی خود و نیز روش‌های اجریی کردن این قوانین بسیار مهم است.

بسیج تصریح کرد: اگر یک کاندیدای نمایندگی مجلس هم قانون‌شناس و هم روش‌شناس خوبی باشد، می‌تواند برای مردم توضیح دهد که روش‌های اجرایی شدن راهکارها برای این یا آن معضل و مسئله چیست اما در صورت عدم آشنایی به این مقوله‌ها، سخنان و قول‌های او شعاری بیش نخواهد بود.

تبعات سخنان شعارگونه نامزدهای انتخاباتی

این مدرس دانشگاه با اشاره به تبعات سخنان شعارگونه نامزدهای انتخاباتی، بیان کرد: شعارها سخنانی هستند که با واقعیت تناسبی ندارند و مردم چون بر اساس اقوال و شعار یک نامزد به آنان رأی می‌دهند، در صورتی که ببینند این شعارها عملی نشده است نسبت به نظام و سایر نمایندگان بدبین می‌شوند.

بسیج تأکید کرد: سخنان شعارگونه که جامه عمل نپوشند منجر به آسیب فرهنگی برای جامعه می‌شود و دروغ‌گو بودن و خلاف واقع سخن گفتن نتیجه‌ای جز دلسردی و بدبینی مردم ندارد.

وی با بیان اینکه قصد هر کسی که برای نمایندگی مجلس اعلام آمادگی می‌کند باید عبادت باشد، افزود: نماینده مجلس نظام اسلامی جز به عبادت خداوند از طریق کار در هر موقعیتی نمی‌اندیشد لذا چنین تفکری سلامتی و پاکدستی و امانتدار بودن آنان را تضمین می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان استان تأکید کرد: نماینده‌ای که به قصد خدمت و عبادت وارد مجلس می‌شود، نمی‌تواند در امانت مردم خیانت کند چرا که رأی مردم را به دست آورده و امین آنان است و در صورت خیانت در امانت، مشکل فرهنگی برای جامعه ایجاد خواهد کرد.

بسیج با یادآوری اینکه افراد باید به پیشینه خود نگاهی داشته باشند و اگر امکان لغزش را در خود می‌بینند برای نمایندگی کاندید نشوند، افزود: فرصت برای کج‌دستی و خطا در این مناصب فراوان است لذا هر فرد باید نگاهی به ویژگی‌های اخلاقی و سابقه خود داشته باشد تا برای ورود به این عرصه تصمیم بهتری بگیرد.

ضرورت توجه به انتخاب کاندیدای اصلح

وی در پاسخ به این پرسش که مردم چگونه می‌توانند از سلامتی و پاکدستی کاندیدا مطمئن شوند، بیان کرد: شورای نگهبان برای تعیین و تأیید صلاحیت نامزدهای انتخاباتی به تحقیق گسترده و مبسوط می‌پردازد، مردم نیز باید در مورد گزینه‌شان به سوابق و پیشینه کارهای او نگاه دقیق داشته باشند و کاندیدای اصلح را برای رأی دادن انتخاب کنند.

رئیس بسیج اساتید استان داشتن تخصص را یکی از ملزومات مهم کاندیدا دانست و گفت: مقوله تخصص غیر از سواد است و صرف داشتن مدرک دانشگاهی در یک رشته به معنای داشتن تخصص در آن مورد نیست، متخصص کسی است که بتواند تئوری‌های ذهنی و دانشگاهی را در عمل پیاده کند.

بسیج ادامه داد: بسیاری از مشکلات کشور حاصل این تفکر است که افراد را بر مبنای داشتن مدرک در یک رشته وارد کار تخصصی کرده‌اند حال آنکه سواد و تخصص دو مقوله مجزا هستند و فرد برای اجرایی و عملیاتی کردن سواد خود باید تخصص انجام کار را داشته باشد.

وی ضرورت شجاعت برای نماینده مجلس را یادآور شد و اضافه کرد: نماینده مجلس علاوه بر داشتن تخصص و تعهد باید شجاع باشد یعنی نسبت به دشمن هراسی نداشته باشد، ملاحظه‌کاری را از خود دور و از حقوق مردم دفاع کند، لذا افرادی که طبیعتاً و به صورت نفسانی شجاع نیستند، با اما و اگرهای ذهنی درگیرند و قدرت خطرپذیری ندارند، در امر نمایندگی توفیقی کسب نخواهند کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان استان تصریح کرد: نماینده مجلس باید بتواند شجاعانه ساختارهای دولت را به بوته نقد بگذارد، کاستی‌ها را یادآوری کند و قدرت اعتراض و انتقاد داشته باشد.

بسیج بیان کرد: طبیعی است که یک نماینده ممکن است از سوی یک شهر یا منطقه و استان مورد حمایت ویژه قرار بگیرد و رأی بیشتری کسب کند اما باید توجه داشت که پس از راهیابی به مجلس باید نگاه منطقه‌ای و شهری را کنار بگذارد و اندیشه و مصلحت ملی را در نظر بگیرد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا چهارمحال و بختیاری انتخابات مجلس نماینده نامزدهای انتخاباتی چهارمحال وبختیاری رئیس بسیج اساتید نماینده مجلس داشتن تخصص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۶۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدعلی محسنی‌ بندپی، نماینده نوشهر و چالوس در مجلس، در خصوص اینکه چرا اقتصاد و معیشت مردم روزهای خوبی را سپری نمی‌کند به «منیبان» گفت: مولفه‌های زیادی باعث شده تا حال و روز اقتصاد ایران و به تبع آن معیشت مردم نامساعد شود. اگر از نقش تحریم که خیلی هم مهم است بگذریم مولفه روی کار آوردن افراد متعهد که تخصص‌شان نیاز کشور است آن‌طور که باید و شاید عملی نشده است.

او در گفتگو با منیبان، افزود: باید سیاسی‌ کاری را در کشور کنار گذاشت. معنی ندارد فردی که متخصص است و دلش برای ایران می‌سوزد را به خاطر اینکه افکارش با افکار دولت در زاویه است کاملاً از خدمتگزاری محروم کنیم.

عضو مجمع نمایندگان استان مازندران تصریح کرد: ما باید در گزینش مدیران یک اصل را رعایت کنیم و آن هم اعتقاد فرد به نظام جمهوری اسلامی ایران است. اگر در برخی مباحث فکری، فرد با مدیران ارشد و تصمیم‌ گیر دولت اختلافاتی داشت نباید کنار گذاشته شود چون همه ایرانی هستیم و رشد و شکوفایی کشور و بهبود سطح زندگی مردم را می‌خواهیم. در دست داشتن قدرت نباید ابزاری برای خودی و غیرخودی کردن افراد در پست‌های مدیریتی شود.

محسنی‌بندپی اظهار کرد: ایران کشور پر منابعی است اما مدیریت بر منابع یکی از مولفه‌های هنرنمایی مدیر است. مدیریت منابع کار ساده ای نیست اتفاقاً حالا که اقتصاد ما مشکل دارد باید مدیران هنرمند، توانا و با افکار مختلف بر سر کار بیایند.

نماینده نوشهر در مجلس گفت: من در شکل‌گیری وضع موجود مجلس یازدهم را مقصر می‌دانم و یکی از انتقادات من به این مجموعه که خودم یکی از آن افراد هستم تمرکز زیادی بر تصویب قوانین و غفلت از نظارت است. ما در مجلس با دولت رودربایسی‌هایی داشتیم که حقیقتاً قابل قبول نبود.

او افزود: در مجلس یازدهم جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می‌شدند و هنوز هم این ضرورت حس می‌شود. در دولت وزرایی روی کار هستند که واقعاً کارآمدی آن‌چنانی برای کشور و مردم ندارند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: مجلس یازدهم از ابتدای کارش موضوعات اقتصادی را در دستور کار خود قرار داد و واقعاً رفتیم به سمتی که بی‌عدالتی‌ها را شناسایی و برای رفع آن تلاش کنیم ولی اولویت‌بندی‌های دولت توام با اشکال بود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902952

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • دانایی و دارایی و تخصص اساس کار آموزش و پرورش باشد
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟