Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس،:شب گذشته و در جریان پرتاب ماهواره ظفر توسط ماهواره‌بر سیمرغ به فضا، انتشار فیلمی از لحظه پرتاب و شمارش معکوس ده تا صفر و مجددا از یک تا یازده شائبه‌هایی را در فضای مجازی و اذهان عموم به وجود آورده است که در ادامه به منظور شفاف شدن ماجرا، فلسفه این شمارش معکوس گفته می‌شود.

کد ویدیو دانلود الفيلم الأصلي

بر این اساس در جریان پرتاب ماهواره‌بر، بعد اعلام فرمانده میدان برای نهایی سازی عملیات و هماهنگی و آماده باش تمام عوامل بعد از اعلام رمز عملیات، فرمانده عملیات پرتاب دستور خاموشی کامل ارتباطات و اعلام شمارش معکوس پرتاب را از ۱۰ تا ۰ اعلام می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در لحظه صفر دکمه فایر یا شلیک فشرده می‌شود و در این لحظه تمامی مراحل پرتاب به صورت اتوماتیک درون خود حامل آغاز می‌شود.

مراحل فایر شامل فرمان استارت باطری تولید منبع توان برای سیستم ناوبری و هدایت، فشارگذاری بر روی مخازن سوخت، سیگنال فشار مناسب مخازن و فرمان موتور روشن، پیش راه اندازی موتور احتراق محفظه‌های موتور کنترلی، روشن شدن موتور کنترلی و در نهایت احتراق محفظه موتور‌های اصلی و روشن شدن موتور‌های اصلی است.

ماجرای شمارش یک تا یازده چیست؟

شمارش یک تا یازده را فرمانده برای تیم پرتاب و عملیات انجام می‌دهد تا متوجه شوند این فرآیند کاملا اتوماتیک حامل که در بالا توضیح داده شد بر اساس پیش‌بینی‌های زمانی منطبق عمل شده و مناسب است. این مدت زمان بسته به فرایندی که در بالا گفته شد ممکن است بین ۷ ثانیه تا ۱۴ ثانیه به درازا بیانجامد و موتور‌های اصلی ماهواره‌بر روشن شده و از روی سکو بلند شود.

در صورتی که این زمان بیش از مدت زمان پیش بینی شده (۱۴ ثانیه) باشد، فرمانده عملیات پرتاب با صلاح‌دید اقدام به شروع فرآیند بسیار حساس لغو پرتاب می‌کند که در این پرتاب بر اساس پیش بینی فرایند پرتاب جلو رفت و ماهواره‌بر به خوبی از روی سکو بلند شد.

منبع: فردا

کلیدواژه: پرتاب ماهواره ظفر شمارش معکوس موتور های اصلی پرتاب ماهواره شمارش معکوس یک تا یازده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۹۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در مراسم شصت و دومین جایزه البرز از ۵ دانشمند تقدیر شد که ۳ نفر آنها از دانشمندان بنام کشور و یک دانشمند زیر ۴۰ سال و جوان است.

اسامی این دانشمندان به این شرح است:

دکتر حسین بلندی، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت و پدر ماهواره ایران است. وی همچنین مجری طراحی و ساخت ماهواره‌های نوید و ظفر بوده است.

دکتر شمس السادات زاهدی، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و اولین بانوی دارای مدرک دکتری در رشته مدیریت است.

دکتر مسعود صلواتی نیاسر، عضو هیات علمی دانشگاه کاشان و چهره برجسته نانوی ایران است.

دکتر  سید علی ملک حسینی، پدر پیوند کبد ایران است.

در بخش دانشمندان زیر ۴۰ سال و جوان جایزه البرز به دکتر امیرحسین آبادی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جایزه البرز اعطا شد.

وی در تلاش است تا با استفاده از هوش مصنوعی روشی را برای تشخیص زودهنگام سرطان دستگاه گوارش ارائه دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معمای علیت معکوس/ اگر آینده بر گذشته تاثیر گذارد!
  • عملیات نظامی ایران با این حرکت عجیب، موفق به پایان رسید /ماجرای شهادت و مفقودالاثری ۱۸ اسیر چه بود؟
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • ادعای مهندسی معکوس سلاح کلیدی آمریکا در ایران
  • مهندسی معکوس این سلاح کلیدی آمریکایی در ایران؟!
  • کریستین ویری و پرتاب توپ به سبد بسکتبال در شهر بازی / فیلم
  • تصاویری خیره‌کننده از فوران‌های خورشیدی
  • موتور چلسی در انتهای فصل روشن شد/ شکست استون ویلا به نفع تاتنهام+ فیلم
  • تفال به حافظ یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ به آب روشن می‌عارفی طهارت کرد..
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران