Web Analytics Made Easy - Statcounter

با اعلام کناره گیری رئیس حزب دموکرات مسیحی پیامد بحران ایجاد شده به دلیل انتخابات تورینگن، دولت ائتلافی آلمان مجددا در شرایط دشواری قرار گرفته و بازار گمانه زنی ها درباره فروپاشی زودتر از موعد آن داغ شده است. ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۴ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، کناره گیری "آنگرت کرامپ کارن بائر"، از ریاست حزب دموکرات مسیحی آلمان پیامد بحران اخیر ایجاد شده به دلیل انتخابات تورینگن بار دیگر بحث ها درباره فروپاشی زودتر از موعد ائتلاف بزرگ در آلمان را داغ کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  بحران مدیریت ناموفق در انتخابات تورینگن پیامدهای بدی برای حزب دموکرات مسیحی آلمان داشت. در سایه این بحران، "آنگرت کرامپ کارن بائر" رئیس حزب دموکرات مسیحی آلمان اعلام کرده که می‌خواهد از سمت خود کناره گیری کند. به این ترتیب وی از نامزدی صدر اعظمی آینده آلمان هم انصراف داد.

توماس کمریش، نامزد حزب لیبرال دموکرات آلمان که حزبش تنها پنج درصد کرسی‌های پارلمان ایالتی تورینگن را کسب کرده، چهارشنبه گذشته توانست با رأی حزب افراطی "جایگزینی برای آلمان" و حزب دموکرات مسیحی به عنوان نخست‌وزیر این ایالت انتخاب شود.

عواقب بحران تورینگن؛ استعفای رئیس حزب دموکرات مسیحی آلمانانتخابات مجدد، راهکار دولت ائتلافی آلمان برای فرار از رسوایی تورینگنچگونه زلزله سیاسی تورینگن ارکان دولت ائتلافی آلمان را متزلزل کرده است

این همکاری دموکرات‌ مسیحی‌ها و حزب لیبرال دموکرات با یک حزب پوپولیست با گرایش‌های راست افراطی، نوعی تابوشکنی و اقدام علیه مبانی دموکراسی تلقی شد که برخی تحولات دوران قبل از به قدرت‌رسیدن نازی‌ها در دوران قبل از جنگ جهانی دوم را تداعی می‌کند و به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.

کمریش تحت فشار فزاینده افکار عمومی، هم‌حزبی‌هایش و نیز حزب دموکرات مسیحی روز شنبه ناچار به استعفا شد. او پیشتر برگزاری مجدد انتخابات در تورینگن را به مجلس ایالتی تقاضا داده بود.

کارن بائر بعد از انتخابات تورینگن شدیدا آماج انتقادهای گسترده قرار گرفته بود و این مسئله موضع او به عنوان ریاست حزب دموکرات مسیحی را کاملا تضعیف کرده بود.

کارن بائر در دسامبر سال 2018 به عنوان جانشین آنگلا مرکل، ریاست حزب دموکرات مسیحی را بر عهده گرفته بود. وی در جولای سال 2019 به عنوان وزیر دفاع آلمان قدم به کابینه مرکل گذاشت.

دولت ائتلافی آلمان در اسه این تحوات در شرایط دشواری قرار گرفته است.

واکنش ها به کناره گیری ریاست حزب دموکرات مسیحی آلمان

"زیگمار گابریل"، رئیس سابق حزب سوسیال دموکرات آلمان در واکنش به  کناره گیری کارن بائر از ریاست حزب دموکرات مسیحی پایان زودتر از موعد ائتلاف بزرگ در این کشور و برگزاری انتخابات مجدد را پیش بینی کرده است.

"گابریل" بعد از کناره گیری "کارن بائر" ائتلاف بزرگ را در بحران ارزیابی کرده و گفت: دولت آلمان بعد از رقابت نامزدهای حزب سوسیال دموکرات برای تصدی ریاست این حزب برای دومین بار در زمان کوتاهی فلج شده است. وی تاکید کرد: به اعتقاد من زمان زیادی طول نخواهد کشید که انتخابات مجدد در این کشور برگزار خواهد شد.

وی کناره گیری "کارن بائر" از رهبری حزب را یک نتیجه منطقی ارزیابی کرده و تاکید کرد که وی نتوانست در تورینگن پیروز شود. به اعتقاد گابریل این کشور پایان دومین حزب ملی بزرگ در آلمان را تجربه می کند.

حزب سوسیال دموکرات آلمان به شدت نگران گرایش به راست در حزب دموکرات مسیحی بعد از کناره گیری کارن بائر از ریاست این حزب است. "مایکل رات"، وزیر مشاور در وزارت امور خارجه از حزب سوسیال دموکرات تحولات در حزب دموکرات مسیحی را نگران کننده ارزیابی کرده است.

"پیتر آلتمایر"، وزیر اقتصاد از حزب دموکرات مسیحی هم در واکنش به تحولات اخیر در حزبش گفته است که اعتقاد دارد که مدت زمان طولانی نیاز هست تا این فقدان اعتماد را دوباره ایجاد کنیم.

"مارکوس  زودر"، رئیس حزب سوسیال مسیحی هم درباره کناره گیری کارن بائر از ریاست حزب دموکرات مسیحی ابراز تاسف کرده و هم زمان تصمیم وی را قابل احترام ارزیابی کرده است.

"نوربرت والتر بوریانس"، رئیس حزب سوسیال دموکرات هم وقایع در حزب دموکرات مسیحی را نگران کننده ارزیابی کرده و در عین حال تصمیم کارن بائر را قابل احترام دانست.

"فیلیپ آمتور"، ازنمایندگان حزب دموکرات مسیحی پارلمان آلمان هم درباره جدایی حزبش در این شرایط هشدار داده است.

"وولفگانگ شایبله"، رئیس پارلمان آلمان از حزب دموکرات مسیحی هم درباره آینده حزب خود ابراز نگرانی کرده و چگونگی ادامه یافتن روند نامزدی برای صدر اعظمی آلمان را مسئله ای مهم ارزیابی کرد.

رئیس حزب سبز آلمان هم از شرایطی درامتیک برای کشورش سخن به میان آورده و گفت که با اعلام کناره گیری کارن بائر از ریاست حزب دموکرات مسیحی هیچ چیز حل نشده است. به گفته وی این خطر وجود دارد که یک خلاء قدرت بزرگتر ایجاد شود. وی تاکید کرد که اتحادیه احزاب متحد مسیحی باید اعلام کند که تحت  این شرایط چگونه یک دولت پایدار می تواند به کار خود ادامه دهد.

المار بروک از سیاستمداران حزب دموکرات مسیحی پارلمان آلمان هم این تصمیم کارن بائر در شرایط فعلی را نادرست ارزیابی کرد.

رئیس فراکسیون حزب افراطی جایگزینی برای آلمان در پارلمان این کشور هم اعلام کرد که  حزب دموکرات مسیحی با این رویکرد خود در هرج  مرج فرو می رود.

حزب افراطی آلمان رویکرد اعمال محدودیت حزب دموکرات مسیحی علیه حزب افراطی را در این شرایط شکست خورده ارزیابی کرده است.

رئیس فراکسیون حزب افراطی "جایگزینی برای آلمان" هم از کناره گیری ریاست حزب دموکرات مسیحی ابراز خرسندی کرده و این را فرصتی برای نزدیکی دو حزب دانست.

رئیس و معاون حزب افراطی آلمان هم در این شرایط خواستار کناره گیری مرکل از صدر اعظمی آلمان شدند.  

رئیس فراکسیون حزب افراطی در پارلمان آلمان هم این را کاملا غیر منطقی و دور از واقعیت دانست که حزب دموکرات مسیحی در دراز مدت نخواهد با حزب افراطی همکاری کند.

بهر حال در این شرایط دولت ائتلافی آلمان بار دیگر در معرض آزمونی دشوار قرار گرفته و گمانه زنی ها درباره فروپاشی زودتر از موعد آن بار دیگر داغ شده است.

دولت ائتلافی آلمان متشکل از اتحادیه احزاب متحد مسیحی و حزب سوسیال دموکرات در آلمان از همان آغاز تشکیل، با چالش‌های فراوانی روبه‌رو بود و بعد از شکست مذاکرات ائتلاف موسوم به جامائیکا (حزب لیبرال دموکرات، اتحادیه احزاب متحد مسیحی و سبزها) و در نهایت پس از یک دوره طولانی مذاکرات مجدد برای تشکیل ائتلاف بزرگ روی کار آمد.

اما روند طولانی مذاکرات برای تشکیل دولت ائتلافی جدید در آلمان از همان ابتدا تأثیر بدی روی محبوبیت این دولت بین شهروندان گذاشت و اتفاقات و چالش‌های بعدی هم به تشدید اوضاع دامن زد، به‌طوری که چهارمین دوره صدراعظمی مرکل به کام او تلخ شد.

احزاب دولت ائتلافی آلمان در انتخابات پارلمانی 2019 اروپا هم نتیجه تلخی را به دست آوردند و بعد از این انتخابات رئیس حزب سوسیال دموکرات از مقام خود کناره گیری کرد.

اعضای حزب سوسیال دموکرات آلمان چندی پیش "ساسکیا اسکن" و "نوربرت والتر بوریانس"، که از مخالفان سرسخت مشارکت این حزب در دولت ائتلافی هستند را به عنوان رهبران حزب سوسیال دموکرات انتخاب کردند که مواضع آن ها هم چالش های بیشتری را برای ائتلاف بزرگ ایجاد کرده است.

انتهای پیام/

  

R31356/P/S8,89/CT7 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آلمان"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان اخبار آلمان حزب سوسیال دموکرات آلمان اتحادیه احزاب متحد مسیحی حزب دموکرات مسیحی آلمان رئیس حزب دموکرات مسیحی حزب دموکرات مسیحی حزب دموکرات مسیحی جایگزینی برای آلمان حزب لیبرال دموکرات دولت ائتلافی آلمان انتخابات تورینگن ارزیابی کرده پارلمان آلمان هم رئیس حزب سوسیال ارزیابی کرده انتخابات مجدد کناره گیری ائتلاف بزرگ مسیحی هم بین الملل صدر اعظمی هم درباره بار دیگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۴۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مرکز پژوهش های مجلس و گزارش های این مرکز با عصبانیت دولت رئیسی همراه شده است. علی ربیعی سخنگوی دولت سابق در یادداشتی در کانال تلگرامی اش نوشته است؛

آینه، چون نقش تو بنمود راست/ خود شکن، آیینه شکستن خطاست

رسانه دولت و تعدادی از نمایندگان، هجمه سنگینی به همراه موجی از اتهامات، به مرکز پژوهش‌های مجلس اصولگرا وارد کردند.

فارغ از نزاع‌های بر سر قدرت بین رؤسای دو قوه یک‌دست شده، یکی از مصایبی که نتایج آن، این‌روزها به طور ملموس در جامعه مشاهده می‌شود، از بحران آب و خاک تا تغییرات ارزشی، فضای مجازی و... بی‌اعتنایی به علوم اجتماعی خصوصا جامعه‌شناسی بوده است.



ستیز با اندیشمندان ساحت علوم انسانی، اخراج‌ اساتید و بورسیه سازی‌ها برای ندیدن و نشنیدن حقایق، بی‌تردید نتایج تلخی در پی خواهد داشت.

با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود.

نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901207

دیگر خبرها

  • حقوق کارگران در موعد مقرر پرداخت شود
  • رئیس اتحادیه طلای تهران: اعتصاب طلافروش ها در واکنش به مقررات مالیاتی دولت/ بازار طلا در تهران نیمه تعطیل است
  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابد
  • استانداردهای دوگانه آلمان در قبال پوتین و نتانیاهو
  • هشدار رئیس مجلس نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو/ مبلغ 74 همت نمی‌تواند باعث کنترل قیمت و بازار دارو شود/ دولت برای کنترل قیمت بازار دارو 180 همت در نظر بگیرد
  • ۱۰ شکاف بزرگ در روابط رژیم‌صهیونیستی با غرب طی جنگ طوفان الاقصی
  • واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!
  • بحران سیاسی در اسکاتلند با کناره گیری وزیر اول
  • کناره گیری وزیر اول مسلمان اسکاتلند
  • اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ