Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-26@12:13:55 GMT

ارتقا کیفیت زندگی با حذف عوامل استرس‌زا

تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۵۹۶۹۳

ارتقا کیفیت زندگی با حذف عوامل استرس‌زا

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، یک روانشناس بالینی درمورد کاهش اختلال استرس و اضطراب در میان خانواده ها اظهار داشت: سبک زندگی سالم به فرد یا افراد کمک می کند تا آنچه را که دیگران در زمان حیات انجام می دهند، برای خود درک کنند و به عمل درآورند. 

ارسیا تقوا افزود: تغذیه مناسب، اوقات فراغت خوب، ویژگی های شخصیتی، تاب آوری، قوام یافتگی شخصیتی، خودکنترلی و اعتماد به نفس، احساس کارآمدی، آموزش تحصیلی و آموزش های غیرمستقیم،‌ از جمله عوامل موثر در سالم زیستن بدور از هرگونه تنش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از مهم ترین بحث های علم روانشناسی، تحلیل روانشناسی شخصیت و بررسی رشد و سلامتی انسان است،‌ ادامه داد: موضوع اصلی سالم زیستی، شناخت از خود و شناخت از جامعه است. همچنین تاکید بر فرایند آموزش به ویژه آموزش کسب مهارت های زندگی، از جمله مهمترین راهکار ارتقاء سالم زیستی سبک زندگی افراد یک جامعه است.

این روانشناس گفت: از جمله پیامدهای سالم زیستی می توان به سلامت روانی، آگاهی عاطفی و عزت نفس، پیشرفت تحصیلی و انتخاب های خردمندانه اشاره کرد و در مقابل از نارضایتی های اجتماعی، ابهام در اشتغال،‌ بی انگیزگی تحصیلی،‌ فشارهای اجتماعی،‌ پیروی از مد،‌ رفتار ناسالم اطرافیان و محله سکونت،‌ به عنوان عوامل مداخله گر محیطی در سلامت روان افراد جامعه نام برد. 

تقوا با بیان اینکه مولفه های زمینه سلامت روان جامعه را می توان حمایت عاطفی، حمایت خانواده و دوستان، حمایت اجتماعی، پایگاه و جایگاه اجتماعی - اقتصادی، احساس ثبات اقتصادی و احساس منزلت اجتماعی عنوان کرد، افزود: سلامت شخصیت انسان مقدمه ای برای سبک زندگی سالم است و از سویی در موارد مختلف، سکینه، آرامش و اطمینان و نداشتن اندوه و بیم، عناصر لازم برای سلامت روانی افراد در زندگی های مختلف قلمداد می شود.

این روانشناس گفت: برای دستیابی به سلامت روان، اولین نیاز روانشناختی توجه به برقراری تعادل بین جسم و روان است و اگرچه نمی توان، جسم و روان را از هم تفکیک کرد اما برای توجه دقیق تر، می توان آنها را از لحاظ نظری جدا ساخت. برای نمونه وقتی آنفلوانزا باعث مشکلات جسمانی برای فرد می شود و بیمار را کم حوصله،‌ عصبی و کم انرژی می سازد به همان میزان مشکلات روانشناختی نیز برای آن بوجود می آورد.

وی با بیان اینکه برخی مسائل روانشناختی در مشکلات جسمانی نقش زیادی بازی می کنند، اذعان کرد: استرس به عنوان یک اختلال به دنبال خود در بسیاری از افراد مشکلات جسمانی بوجود می آورد که با کنترل آن در نتیجه نه تنها می توان جسم سالم داشت بلکه به داشتن روانی سالم و زندگی بانشاط و مفرح کمک شایانی کرد.​

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: استرس روحی و روانی سبک زندگی سلامت مشکلات جسمانی سالم زیستی سلامت روان سبک زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۹۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کم‌توانان خوزستانی از خدمات صندوق بیماران خاص برخوردار می‌شوند

ایسنا/خوزستان مدیر کل بیمه سلامت خوزستان گفت: افراد کم‌توان تحت پوشش بیمه سلامت علاوه بر پوشش بیمه‌ای ۵۹ خدمت توانبخشی می‌توانند متناسب با نوع بیماری خود از خدمات صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج نیز بهره‌مند شوند.

محمدرضا رضایی در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این خبر اظهار کرد: افراد کم‌توان یا توان‌خواهان می‌توانند از پوشش بیمه‌ای خدمات توانبخشی متناسب با نوع اختلال عملکردی و یا بیماری خود بهره‌مند شوند که برای بهره‌مندی از این خدمات بیمه سلامت می‌توانند اقدام کنند.

 به گزارش ایسنا، وی افزود: مسیر استفاده از این خدمات بیمه سلامت، پوشش بیمه‌ای خدمات توانبخشی متناسب با نوع اختلال عملکردی است که در این راستا سازمان بهزیستی توانخواهان تحت پوشش خود را براساس شش گروه اختلال عملکردی به سازمان بیمه سلامت ایران معرفی می‌کند.

رضایی ادامه داد: این شش گروه اختلال عملکردی شامل اختلالات کم‌توانی ذهنی، جسمی- حرکتی، روانی، بینایی، شنوایی، صوت و گفتار هستند.

وی افزود: پس از معرفی افراد کم‌توان دارای یک یا چند نوع از اختلالات عملکردی از سوی سازمان بهزیستی، این افراد می توانند از ۵۹ کد خدمت توانبخشی در حیطه‌های مختلف شامل کاردرمانی، گفتاردرمانی، بینایی سنجی، شنوایی شناسی، ارتوپدی فنی (اعضای مصنوعی) و فیزیوتراپی با پوشش ۷۰ درصدی سازمان بیمه سلامت ایران در کلیه مراکز طرف قرارداد با مالکیت‌های مختلف دولتی، عمومی غیردولتی، خیریه و خصوصی بهره‌مند شوند. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟
  • کم‌توانان خوزستانی از خدمات صندوق بیماران خاص برخوردار می‌شوند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • استقلال، خودشکوفایی و تعالی در گرو اوقات فراغت
  • خانواده نقش قابل‌توجهی در سلامت روان افراد ایفا می‌کند
  • تاکید بر اولویتی به نام سلامت روان
  • آیا رفع بی‌نظمی‌های زندگی در بهبود سلامت روان موثر است؟
  • خانواده سالم و منسجم، محور سلامتی
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی