Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد علی الحوثی عضو دفتر سیاسی جنبش انصار الله یمن تشدید حملات ائتلاف سعودی و مزدورانش به شهرها مناطق مختلف استان الحدیده را نشانه فروپاشی توافق سوئد و پایبند نبودن به آتش‌بس توصیف کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، عضو شورای سیاسی انصار الله یمن تاکید کرد که حملات روزها و ساعات اخیر ائتلاف متجاوز عربی و مزدورانش به الحدیده بیش از پیش فروپاشی توافق آتش‌بس در الحدیده  را ثابت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«محمد علی الحوثی» گفت: «دشمن متجاوز و مزدورانش با مانع تراشی‌،بسیج نیرو، حملات هوایی و زمینی بی امان و اقدامات نظامی در الحدیده ثابت کردند که نسبت به توافق استکهلم جدی نبوده و به آن پایبند نیستند.

به گزارش شبکه المسیره یمن، استان الحدیده یمن در بیست و چهار ساعت گذشته شاهد حملات بی امان نیروهای ائتلاف سعودی بوده است.

مزدوران ائتلاف سعودی شامگاه دوشنبه با چهار فروند موشک کاتیوشا بازار الحلقه در منطقه مسکونی« 7 ژوئن » را هدف گرفتند.

منطقه الجبلیه در شهر «التحیتا» در استان الحدیده هم هدف بمباران شدید سلاح‌های سنگین و متوسط نیروهای ائتلاف سعودی قرار داشت.

روستای «الشعب» و دیگر مناطق مسکونی در شمال «حیس» در استان الحدیده هم شاهد پرتاب 22 گلوله خمپاره بود.

توپخانه متجاوزان و مزدوران سعودی هم با 27 گلوله خمپاره غرب شهر التحیتا را هدف گرفتند با خساراتی به خانه‌ها و اموال مردم آنجا همراه شد.

نیروهای متجاوز با 3 فروند موشک کاتیوشا به حاره الضبیانی در منطقه 7ژوئن حمله کردند.

هتل الاتحاد در خیابان الخمسین الحدیده هم هدف چهار فروند موشک کاتیوشا قرار گرفت.

توپخانه و سلاح‌های سنگین و متوسط نیروهای متجاوز نقاط پراکنده از منطقه مسکونی 7ژوئن و خیابان الخمسین را در 24 ساعت گذشته زیر حملات بی وقفه خود گرفته‌اند.

خانه‌های مردم در جنوب و شرق شهر الدیهمی نیز همچنان از حملات مزدوران ائتلاف سعودی در امان نیست.

هواپیماهای جنگی و جاسوسی عربستان هم از دو روز پیش در آسمان شهرهای مختلف استان الحدیده به خصوص الصلیف و جزیره کمران پرواز می‌کنند.

یک تانک ائتلاف سعودی هم منطقه حاره الضبیانی در منطقه 7ژوئیه بمباران کرد.

رئیس تاسیسات نفتی الحدیده یمن هم در گفت‌وگو با شبکه المسیره از سکوت سازمان ملل در قبال تجاوزهای ائتلاف سعودی و مانع تراشی‌های آن برای رسیدن کشتی‌های نفتی به الحدیده  ابراز تعجب کرد.

او تاکید کرد نیروهای متجاوز در نتیجه شکست نظامی خود در جبهه‌های مبارزه، درصدد گرسنه نگاه داشتن ملت یمن و نابودی آنها هستند.

رئیس تاسیسات نفتی الحدیده گفت: بیمارستان‌ها و مراکز دیالیز تحت تاثیر نرسیدن مشتقات نفتی به دلیل تاخیر در رسیدن کشتی های نفتی است و همه جامعه از آن متاثر می شود.

ائتلاف سعودی-اماراتی و مزدورانش در پاسخ به خسارت سنگین هفته گذشته به نیروهای دولت مستعفی منصور هادی در جبهه نِهم در شرق صنعاء و پیشروی‌های ارتش یمن و کمیته‌های مردمی تا پیرامون دو مرکز استان‌های مأرب و الجوف، با شعله‌ور کردن آتش حملات خود در جبهه ساحل غربی و الحدیده درصدد جبران خسارات خود برآمده‌اند.

در عین حال «یوسف المدانی» فرمانده منطقه پنجم نظامی یمن (منطقه ساحل غربی) اخیرا بار دیگر بر آمادگی سطح بالای نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی در منطقه پنجم نظامی برای مقابله با همه تلاش‌های دشمن در پیشروی یا ایجاد هر گونه شکافی در خطوط دفاعی تاکید کرد.

او تعداد موارد نقض آتش‌بس توسط مزدوان ائتلاف سعودی در الحدیده و ساحل غربی را طی قریب به یک سال اخیر ۵۱ هزار و ۸۳۰ مورد خواند و گفت: «این حملات موجب کشته شدن یک هزار و ۶۲ غیرنظامی و زخمی شدن سه هزار و ۵۷۶ نفر دیگر شده است».

دولت مستعفی یمن در ماه دسامبر سال ۲۰۱۸ با صنعا بر سر خروج نظامیان از استان الحدیده براساس توافقنامه آتش‌بسی که در سوئد به امضا رسید، توافق کردند که این توافقنامه شامل استقرار «نیروهای بی‌طرف» در شهر و بندر الحدیده و برقراری آتش‌بس گسترده بوده است و بر اساس این توافق سازمان ملل وظیفه هدایت در بندر الحدیده را برعهده داشت.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: الحدیده آتش بس حملات فروند موشک کاتیوشا نیروهای متجاوز استان الحدیده فروپاشی توافق ائتلاف سعودی الحدیده هم ساحل غربی آتش بس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۰۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: تحریم‌ها ایران را نمی‌ترساند

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در جلسه پارلمان اروپا ایران را به گسترش تنش‌ها در منطقه متهم کرد اما اشاره کرد که تحریم‌ها به تنهایی، پاسخ کارآمدی به اقدامات ایران نیست.

به گزارش مشرق، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز در جلسه عمومی پارلمان اروپا در استراسبورگ درباره پاسخ ایران به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی طی حملات پهپادی و موشکی گسترده به اهدافی در اراضی اشغالی، گفت: حمله ایران علیه اسراییل در ۱۳ آوریل بی‌سابقه بود. هیچ گاه، پیشتر اتفاق نیفتاده بود. اولین باری است که ایران به طور مستقیم از خاک خود اسراییل را با صدها پهپاد و موشک هدف قرار می‌دهد.

بورل در ادامه اشاره کرد که حمله ایران به اهدافی در اراضی اشغالی، پس از حمله رژیم صهیونیستی علیه ساختمان کنسولگری ایران در دمشق رخ داد که اتحادیه اروپا آن را محکوم کرده بود.

بورل اقدام متقابل ایران را که تهران آن را پاسخی «مشروع» به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی و در چارچوب بند ۵۱ منشور سازمان ملل تلقی کرده بود، «نشان‌دهنده وخیم‌تر شدن شرایطی بسیار متشنج در منطقه دانست.»

او در ادامه گفت: ما، همگی حمله ایران را محکوم کرده و تعهدمان نسبت به امنیت اسراییل را اعلام کردیم. درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد.

بورل با دفاع از سیاست‌های تحریمی اتحادیه اروپا علیه ایران گفت: تحریم‌ها ابزار مهمی هستند و ما از آن‌ها برای فرستادن پیام مهمی به ایران درباره فعالیت‌های آن در زمینه اشاعه تسلیحات کشتار جمعی با هدف ثبات‌زدایی در منطقه، استفاده کرده‌ایم.

او افزود: اگرچه، باید بدانیم که تحریم‌ها به تنهایی یک سیاست نیستند. تحریم‌ها ابزاری برای اتخاذ یک سیاست هستند. تحریم‌ به خودی خود، ایران را نمی‌ترساند. این باید پس از سال‌ها تحریم بین‌المللی مشخص باشد. ایران به همراه کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است. تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند و باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت. اقدام دیپلماتیک باید از اهمیت برابری برخوردار باشد.

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران، روز گذشته، در واکنش به اظهارات بورل درباره تصمیم کشورهای اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم‌های بیشتر علیه برنامه موشکی و پهپادی ایران گفت: مایه تاسف است که اتحادیه اروپا در ایجاد محدودیت‌ غیرقانونی بیشتر علیه ایران سریع تصمیم می‌گیرد، فقط به این دلیل که ایران از حقش برای دفاع از خود در برابر تجاوزات گستاخانه رژیم اسرائیل استفاده کرده است.

امیرعبداللهیان همچنین گفت: اتحادیه اروپا نباید از توصیه واشنگتن برای رضایت رژیم جنایتکار اسرائیل پیروی کند. در حالی که رژیم اسرائیل به نسل‌کشی فلسطینیان با ارتکاب جنایات جنگی ترکیبی و حملات موشکی و ایجاد قحطی ادامه می‌دهد، واکنش اتحادیه اروپا به آن، تقریبا، چیزی بیش از کلمات توخالی نیست. اتحادیه اروپا باید مسئولانه عمل کرده و رژیم اسرائیل را تحریم کند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بیان کرد: زمان دیپلماسی و حداکثر تلاش‌های دیپلماتیک برای اقدام به آرام کردن وضعیت است. زمان درخواست از همه برای ایفای نقش فرارسیده است. اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن با بازیگران مهم در تماس هستند، چراکه اتحادیه اروپا کانال‌های ارتباطی با تمامی طرفین را باز نگه می‌دارد.

او در بخش دیگری از اظهاراتش درباره جنگ غزه، بدون محکومیت جنایات جنگی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان طی حملات کورکورانه آن به غزه، با کلی‌گویی مطرح کرد: غزه کانون تنش‌های منطقه است. تمامی بهت و حیرتی که منطقه و سراسر جهان را فراگرفته، از آن نشات می‌گیرد.

بورل افزود: ما باید با در نظر داشتن تمامی درگیری‌هایی که آن‌جا رخ می‌دهد، تعهد مطلق‌مان به دفاع و موجودیت اسراییل، همچنین هزینه انسانی درگیری‌هایی که آن‌جا رخ می‌دهد، بتوانیم در منطقه صلح و ثبات ایجاد کنیم.

او با تاکید بر اهمیت راهکار «دو دولتی» برای حل‌وفصل مسلئه فلسطین گفت: صدای اروپا باید صدای منطق باشد که تلاش می‌کند رنج انسانی را کاهش دهد و به دنبال صلحی پایدار باشد که از نظر ما، تنها از طریق روندی سیاسی حاصل می‌شود که به راهکار دو دولت منجر می‌شود.

حملات کورکورانه رژیم صهیونیستی به غزه در پی عملیات «طوفان الاقصی» توسط حماس در ۷ اکتبر که با هدف ادعایی «نابودی حماس» انجام شده، تاکنون موجب کشته شدن بیش از ۳۴ هزار نفر از فلسطینیان، از بین رفتن ۶۰ درصد از زیرساخت‌های حیاتی این منطقه و آواره شدن ۸۵ درصد از مردم آن شده است.

محاصره انسانی غزه موجب شده است کمبود شدید مواد غذایی، آب آشامیدنی، دارو و تجهیزات پزشکی احتمال بروز فجایع انسانی، از جمله قحطی، گرسنگی و شیوع بیماری‌های واگیردار افزایش پیدا کند. رژیم صهیونیستی در حملات خود اهداف غیرنظامی مانند مدارس، مساجد، کلیساها، پناهگاه‌ها و بیمارستان‌ها را نیز هدف قرار داده است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • حمله به مقر صلیب سرخ در غزه/ مقرهای فرماندهی و جاسوسی اشغالگران هدف حملات مقاومت
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران به بهانه جنگ اوکراین
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • بورل: درباره ایران باید جایی را برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • بورل: تحریم‌ها ایران را نمی‌ترساند
  • حملات شدید اسرائیل علیه نوار غزه در دویست و یکمین روز جنگ
  • توافق مهم امنیتی ایران و عراق (+جزئیات)