Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان در جمع راهپیمایان تهرانی ضمن فرا رسیدن یوم‌الله ۲۲ بهمن اظهار کرد: کار انقلابی این است که اقدامی بکنیم که از آن اقدام، همه احساس پیروزی کنند. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان در جمع راهپیمایان تهرانی ضمن فرا رسیدن یوم‌الله ۲۲ بهمن اظهار کرد: کار انقلابی این است که اقدامی بکنیم که از آن اقدام، همه احساس پیروزی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشحال کردن ۸۳ میلیون ایرانی یعنی انجام کار انقلابی.

متن سخنرانی رئیس قوه مجریه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدلله رب العالمین و صلی الله علی سیدنا و نبینا محمد و آله الطاهرین و صحبه المنتجبین

روز تاریخی ۲۲ بهمن را خدمت همه ملت بزرگوار ایران اسلامی و به محضر رهبری معظم انقلاب تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و یاد همه شهیدان انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و همچنین امام شهیدان را گرامی می‌داریم.

بهمن ۵۷ در ۴۱ سال پیش به ما نشان داد که چگونه قدرت خداوند در اراده یک ملت بزرگ تجلی می‌یابد.

علیرغم اینکه تبلیغ می‌کردند دوران دین و معنویت سپری شده است و برغم اینکه جهان آن روز را به دو قطب شرق و غرب تقسیم کرده بودند، ملت بزرگ ایران با انگیزه دینی و مذهبی و بدون اتکاء به هیچ قدرت و ابرقدرتی با دست خالی و با دلی مطمئن در برابر رژیم تا دندان مسلح و اربابانش ایستادند و انقلاب شکوهمند اسلامی را به پیروزی رساندند.

بی‌تردید ما در حادثه تاریخی ۲۲ بهمن ۵۷، دست و قدرت خداوند و اراده حق را به خوبی مشاهده کردیم.

بدون عنایت خداوند چگونه امکان‌پذیر بود که در برابر تمام قدرت‌های جهانی و حکومت نظامی در کشور، ملت ما بتواند بزرگترین پیروزی تاریخی را رقم بزند.

در اینجا می‌خواهم به نکته مهمی اشاره کنم، تمام انقلاب ما، یک انتخاب بود. می‌خواهم به این سوالی که در ذهن برخی از نسل سوم و چهارم انقلاب ممکن است بوجود آمده باشد، پاسخ دهم که چرا ملت ایران در ۴۱ سال پیش انقلاب را انتخاب کرد و چرا رژیم گذشته را سرنگون کرد.

در واقع انقلاب اسلامی ایران مبتنی بر یک انتخاب بود، مردم و ملت ما بین یک رژیم فاسد وابسته به آمریکا و یک نظام مردم‌سالار دینی، بین یک فاسدی مثل شاه ملعون و مثل انسانی با ایمان و با دانش و سیاست همچون امام (ره)، امام و مردم‌سالاری را انتخاب کردند.

بین وابستگی به ابرقدرت‌ها و استقلال، مردم ما استقلال را انتخاب کردند. به اعتقاد من اگر این انتخابات و این انتخاب امروز هم در پیش روی مردم باشد، پاسخ مردم ما امروز هم پاسخ ۴۱ سال پیش خواهد بود. بسیار مهم است به این نکته توجه کنید که انقلاب اسلامی مبتنی بر انتخاب بود و بالاترین ثمره انقلاب نیز انتخاب است، انقلاب از انتخاب است و انتخاب از انقلاب است یعنی مردم ما بین اسلام و کفر، بین حق و باطل و بین نظام مردمی و دیکتاتوری، مسیر حق و عدل را انتخاب کردند.

اگر رژیم فاسد گذشته به مردم اجازه انتخاب می‌داد، نیازی به انقلاب نبود، اگر رژیم گذشته مردم را آزاد می‌گذاشت تا در نوع حکومت، حکومت خود را برگزینند و انتخاب کنند، در نوع قانون اساسی، قانون اساسی مورد نظر خود را انتخاب کنند، بین استقلال و وابستگی، مردم استقلال را انتخاب کنند، اگر رژیم گذشته تن می‌داد به یک انتخابات سالم، آزاد و ملی، انقلابی نمی‌شد.

انقلاب بر مبنای آن بود که "در انتخابات" بسته بود. انسداد درب و دروازه انتخابات، مردم را هدایت کرد، تا از مسیر یک انقلاب بزرگ این زنجیر را پاره کنند و راه را برای انتخابات باز کنند.

برخی فکر می‌کنند، انقلاب اسلامی حادثه‌ای بود که ۴۱ سال پیش تحقق پیدا کرد و پدران، برادران، خواهران و مادران ما در آن عصر بودند که راه انقلاب را برگزیدند و از ما می‌پرسند که آیا امروز هم ناچاریم همان راه ۴۱ سال پیش را دنباله‌روی و پیروی کنیم و پاسخ این است که حضور و انتخاب مردم منحصر به ۴۱ سال پیش نبود بلکه هر روز مردم در انتخاباتی رسمی و یا غیررسمی شرکت کردند.

جامعه‌ای که در آن آزادی است، انتخابات مستمر در آن تحقق پیدا می‌کند، جامعه‌ای که در آن جامعه مردم‌سالاری وجود دارد و این مردم هستند که تصمیم نهایی را می‌گیرند، همواره انتخابات وجود دارد.

مگر مردم ما فقط در ۱۲ بهمن و ۲۲ بهمن ۵۷ راهی را برگزیدند؟ در دهم و یازدهم فروردین ۵۸ به صورت رسمی دوباره نظام جمهوری اسلامی ایران را برگزیدند و آن رفراندوم و همه پرسی عمومی پایه و ابتنای نظام اسلامی ما است.

مردم یکبار دیگر در انتخاب خبرگان قانون اساسی به انتخاب دعوت شدند، یکبار دیگر در همه پرسی قانون اساسی در سال ۵۸ به انتخاب دعوت شدند و هر سال مردم به انتخابات دعوت می‌شوند و در هر موضوع مهمی از مردم خواسته می‌شود تا رأی خود را اعلام کنند.

کدام ۲۲ بهمن است که مردم در انتخابات شرکت نکردند.۲۲ بهمن مردم آزاد هستند که به خیابان‌ها بیایند و انقلاب‌شان را تأیید کنند و بار دیگر با امام و رهبری بیعت کنند و یا آنکه در خانه بمانند، اما مردم هر سال انقلاب راهپیمایی، حضور در صحنه را انتخاب کردند.

مسیر ما مسیر انتخابات است و انقلاب ما بر مبنای انتخاب بزرگ یک ملت در ۴۱ سال پیش و در انتخاب‌های بعدی به وجود آمد و تکامل پیدا کرد. البته روشن است که ما در تمام مقاطع از روز اول با دشمنان قسم خورده و سرسختی مواجه بودیم و تاثیر انقلاب اسلامی ایران، تنها بر داخل ایران نبود بلکه بر منطقه، جهان، مسلمانان و آزادیخواهان تاثیر داشت.

برای قدرتی، چون آمریکا تحمل انقلاب اسلامی و پیروزی یک ملت بزرگ و بیرون راندن ابرقدرت آمریکا از این سرزمین طبیعی است که غیرقابل تحمل باشد و طبیعی است که از ۴۱ سال پیش هر شب خواب بازگشت به این سرزمین را ببیند.

آن‌ها به خوبی می‌دانند که ایران چه مقدار اهمیت دارد، آن‌ها به خوبی می‌دانند نقش ایران در منطقه چیست و آن‌ها می‌دانند قدرت ایران در منطقه یکی از بالاترین قدرت‌ها یا به یک معنا بالاترین قدرت منطقه حساس خاورمیانه است به همین دلیل از روز اول دشمن سرسخت این ملت و انقلاب آمریکا و صهیونیسم بود. ایراد آمریکا به انتخاب ما است و آمریکا می‌گوید چرا مردم انتخاب کردند. سخن آمریکا این است که مردم حق انتخاب نداشتند و ما نظام شاهنشاهی را تأیید کرده بودیم و می‌خواستیم بمانند و چرا مردم آمدند و راه نوینی را برای زندگی خود انتخاب کردند. پس دعوای ما با آمریکا دعوای انتخاب است.

می‌گوییم ملت ایران همیشه، همه سال و در همه موضوعات و مسایل مهم حق انتخاب دارد و دشمنان ما می‌گویند شما حق انتخاب ندارید؛ آمریکا به ما می‌گوید باید به گذشته و به ۴۱ سال پیش برگردید و سخن مردم ما این است که ما به عقب برنمی‌گردیم و راه و مسیر ما برای پیشرفت و تعالی این کشور است و لذا شما می‌بینید این دشمنی و کینه‌توزی در طول ۴۱ سال گذشته به شکل‌های مختلف ظهور و بروز پیدا کرد، اما راه انقلاب، همان راه روز اول است.

خواهش می‌کنم از جوانان عزیز، دانشگاهیان و محققان یکبار دیگر سخن امام (ره) را در روز ۱۲ بهمن ۵۷ در بهشت زهرا (س) بخوانید و به آن دقت کنید؛ آنچه امام (ره) روز اول به مردم گفت تا روز آخر پای آن کلام ایستاد.

امام (ره) با مردم صادقانه رفتار کرد؛ امام (ره) به وعده‌اش عمل کرد؛ امام (ره) هر چه در روز ۱۲ بهمن در بهشت زهرا (س) گفت، تا پایان عمر پربرکتش به آن عمل کرد؛ امام در بهشت زهرا (س) به مردم گفت که سرنوشت مردم دست خود مردم است و مردم بر سرنوشت خودشان مسلط هستند؛ امام (ره) آن روز به مردم گفت مجلس و دولت باید قانونی و ابتنای نظام باید بر مبنای قانون باشد؛ امام (ره) آن روز به مردم گفت که دنبال استقلال فرهنگی و سیاسی در این کشور هستیم؛ امام (ره) آن روز به مردم گفت با مظاهر تمدن و تجدد مخالف نیستیم؛ با فحشا و فساد مخالفیم. امام آن روز گفت من به دلیل خواست مردم و اینکه مردم او را قبول دارند، دولت تعیین می‌کنم. آنچه امام (ره) در ۱۲ بهمن گفت، در روز آخر زندگی‌اش هم همان را گفت؛ راه امام (ره) راهی پیوسته و بدون انحراف بود و مردم این صداقت را از کلام و عمل امام (ره) مشاهده کردند.

آنچه انقلاب را استحکام بخشیده است، حضور مردم و رأی مردم است و هر چه مردم از ما می‌خواهند باید به آن عمل کنیم؛ در اینجا می‌خواهم از نیرو‌های مسلح، سپاه پاسداران، بسیج و از همه نیرو‌ها تشکر و سپاسگزاری کنم؛ آن روز که در بدرقه شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی، مردم به خیابان آمدند و از نیرو‌های مسلح و از دولت انتقام را خواستند، نیرو‌های مسلح به آنچه مردم خواستند، عمل کردند؛ اینکه عین الاسد آمریکا در عراق موشکباران می‌شود، یعنی اجرای خواست مردم؛ مردم انتقام را خواستند و نیرو‌های مسلح سخن مردم را به کرسی نشاندند.

آن روز که هواپیمایی در کنار فرودگاه ما آسمان را نیلی کرد و قلب ما و رهبری را سوزاند. مردم از مسئولین عذرخواهی خواستند و نیرو‌های مسلح ما عمل کرده و صریحاً از مردم عذرخواهی کردند و به مردم قول دادند و گفتند که دقت خواهند کرد که چنین اشتباهی هرگز تکرار نشود.

نیروی مسلحی که با مردم و در کنار مردم است و به خواست مردم عمل می‌کند؛ این همانی است که راه انقلاب اسلامی ما تعیین کرده است.

به نکته بسیار مهمی اشاره می‌کنم. جوانان عزیز، مردم عزیز ایران، گاهی سخنانی در رسانه‌ها مطرح می‌شود که با راه امام و انقلاب ما در تضاد است. یادتان نرود که امام همواره تأکید کرد و گفت "همه با هم" و این همه با هم یک استراتژی مهم انقلاب اسلامی بود.

هر وقت همه با هم بودیم، ۲۲ بهمن آفریده می‌شود. هر وقت همه با هم بودیم، آمریکا شکست خورده و هر وقت همه با هم بودیم شکوفایی در این کشور اتفاق افتاده است. نگذاریم عده‌ای بگویند این جناح یا آن جناح، نه، استراتژی ما همه با هم است همه در کنار هم باید از این کشور دفاع کنیم. همه با هم باید در برابر آمریکا بایستیم و همه با هم باید از حقوق ملت ایران دفاع کنیم، این انقلاب برای همه است، برای فرد و گروه خاص نیست.

در ۲۲ بهمن ۵۷ تمام ملت ایران احساس پیروزی کردند. نه این جناح یا آن جناح. در ۲۲ بهمن ۵۷ تمام اقوام و مذاهب احساس پیروزی کردند، شرق و غرب ایران، شمال و جنوب ایران و همه مردم.۳۶ میلیون جمعیت آن روز ایران، همه احساس پیروزی کردند.

اگر کاری کنیم که همه ما احساس پیروزی بکنیم، آن کار " انقلابی" است. انقلاب یعنی همین. یعنی اقدامی کنیم به نفع همه ملت، اگر هر وقت اقدامی کردیم که ۸۳ میلیون را خوشحال کردیم، کار ما انقلابی است. هر وقت ۱۰ میلیون را خوشحال کردیم، ۱۰ میلیون را ناراحت کردیم و بقیه را مردد کردیم باید فکر کنیم کجای کار ما ایراد دارد. در بسیاری از موارد" این" یا "آن" نادرست است. مقاومت یا دیپلماسی، این یا آن غلط است. هر دو در کنار هم درست است، هم مقاومت و هم دیپلماسی.

شهید سلیمانی سردار میدان جنگ و دیپلمات ارشد در مذاکره بود. شهید سلیمانی در مسیر رفتن به جلسه سخن و گفتگو با نخست وزیر عراق شهید شد و شهید سلیمانی به سمت میدان جنگ نمی‌رفت بلکه به سمت میدان دیپلماسی می‌رفت که شهید شد.

شهید سلیمانی کسی بود که در میدان جنگ سردار قوی میدان جنگ بود و در میدان مذاکره، دیپلمات قدرتمند و عزتمند بود و همه ابعاد شهید سلیمانی را مد نظر قرار دهیم.

شهید سلیمانی به دنبال جنگ در منطقه نبود، آمریکایی‌ها دروغ می‌گویند. شهید سلیمانی دنبال بی‌ثباتی در منطقه نبود، آمریکا و اسرائیل دروغ می‌گویند. شهید سلیمانی دنبال ثبات بود.

شهید سلیمانی به کمک مردم و ارتش عراق به عراق، سوریه و لبنان ثبات و به منطقه امنیت داد.

شهید سلیمانی مرد جنگ و صلح بود، جنگی که به صلح منتهی شود و صلحی که آنچنان قوی باشیم که جنگی ایجاد نشود. قدرت و قوت ما است که صلح را حفاظت می‌کند و نیروی مسلحی قوی است که کشور ما را در مسیر صلح نگه می‌دارد.

سپاسگزار صنعت دفاعی کشور هستم که در این مدت چند سال قدرت نیرو‌های مسلح ما را دو چندان کرده است. فرماندهان نظامی در آخرین جلسه شورای عالی امنیت ملی گفتند که قدرت نظامی کشور امروز از یکسال پیش به مراتب بالاتر است و قدرت نظامی کشور روز به روز برتر است.

امروز می‌توانیم همه نیازمندی‌های خودمان از جمله موشک، هواپیما، ناوچه و زیردریایی، موشک ضدزره و موشک پدافند هوایی را با دست دانشمندان خودمان بسازیم و همه جا صنعت ایران است و همه جا دست پرتوان مهندسین ایرانی است.

قبل از انقلاب، ۹۵ درصد سلاح و تجهیزات ما وارد می‌شد و ۵ درصد در داخل درست می‌شد، اما امروز همه نیاز‌های ما در داخل کشور تولید می‌شود و این به معنای توانمندی علمی و قدرت نظامی و دفاعی ملت بزرگ ایران است.

ممکن است برخی فکر کنند، یا جمهوری یا اسلامی که این سخن غلط است.

مهوری یا اسلامی که این سخن غلط است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: روحانی رییس جمهور ایران کار انقلابی احساس پیروزی کردند آن روز به مردم گفت همه احساس پیروزی شهید سلیمانی انتخاب کردند نیرو های مسلح ۲۲ بهمن ۵۷ اسلامی ایران ۴۱ سال پیش بهشت زهرا کار انقلابی انتخاب کنند قانون اساسی قدرت نظامی خواست مردم رژیم گذشته یکبار دیگر راه انقلاب اسلامی ای حق انتخاب میدان جنگ ملت ایران یک انتخاب انقلاب ما ملت بزرگ امروز هم بر مبنای اگر رژیم قدرت ها نیرو ها مردم ما روز اول ۱۲ بهمن یک ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۱۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت هزاران دانشجو در آمریکا دروغ آزادی بیان را اثبات کرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رضا نوری در خطبه‌های نماز جمعه بجنورد که در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار کرد: عفاف و حجاب یک اصل و راهبرد در دین مبین اسلام است که در رشد و بالندگی انسان و جامعه موثر است.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی بیان کرد: در فرآیند پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی نقش زنان مومنه و محجبه یک اصل انکار ناپذیر است.

وی در ادامه با اشاره به هزینه‌های میلیاردی جهان غرب در مسایل مرتبط با زنان افزود: دخالت استکبار در تمامی جنگ‌ها، مصیبت‌ها، کشتارها و … در اقصی نقاط جهان آشکار است و به طور نمونه در ملی شدن صنعت نفت، کودتای ۲۸ مرداد و توطئه‌های پس از انقلاب در قبال خواست مردم ایران ایستاد.

امام جمعه بجنورد بیان کرد: غرب با از میان برداشتن حجاب درصدد از بین بردن اصل و اساس خانواده، نابودی تربیت دینی و توجه به آموزه‌های دینی که موجب رشد شخصیت والای زنان می‌شود، است.

حجت الاسلام نوری گفت: مردم ایران اسلامی باید چالش تحمیلی استکبار علیه مقوله راهبردی حجاب را از میان بردارند.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی خاطر نشان کرد: هجمه به دین مبین اسلام در زمان امام جعفر صادق (ع) مشابه عصر کنونی است.

وی با اشاره به تلاش همه جانبه دشمن برای هجمه به دین بیان کرد: جهاد تبیین راه برون رفت از این چالش بزرگ است.

حجت الاسلام نوری اظهار کرد: جوانان غربی با بی‌اعتمادی به رسانه‌های کشورهایشان شعار نابودی رژیم صهیونیستی سر می‌دهند.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی با اشاره به تظاهرات دانشجویان ۴۰ دانشگاه آمریکا بر علیه صهیونیست‌های خبیث و اشغالگر گفت: بازداشت دو هزار دانشجو که صرفاً برای دفاع از مظلومین فلسطین به میدان آمده بودند، دروغ بودن آزادی بیان در این کشور را اثبات کرد.

وی تصریح کرد: عملیات وعده صادق نشان دهنده قدرت روزافزون جمهوری اسلامی ایران و ضعف رژیم صهیونیستی و حامیانش در قبال انقلاب اسلامی است.

امام جمعه بجنورد بیان کرد: دوران ائتلاف‌های غربی بر علیه مسلمانان گذشته است و جبهه مقاومت با اتکا به جوانان مومن و انقلابی دیگر اجازه تفکر ایجاد ائتلاف‌هایی از این دست را به استکبار را نمی‌دهد.

کد خبر 6095579

دیگر خبرها

  • انقلاب اسلامی تبلور مکتب سیاسی امام صادق(ع)
  • گفتمان انقلاب اسلامی روز به روز در حال گسترش است
  • انقلاب اسلامی ایران ادامه دهنده مکتب امام صادق (ع)است
  • انقلاب اسلامی ایران موجب بیداری جهانی شده است
  • انقلاب اسلامی ایران موجب بیداری مردم جهان شده است
  • گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا فراگیر شده است
  • استفاده از همه ظرفیت‌ها برای خدمت به مردم از وظایف جدی مسوولان
  • انقلاب اسلامی ایران در حال انتشار در جهان است
  • جنبش دانشجویان در آمریکا نشانگر بیدار شدن مردم دنیاست
  • بازداشت هزاران دانشجو در آمریکا دروغ آزادی بیان را اثبات کرد