Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان کل کشور با بیان اینکه مسئولان با لباس اتوکشیده نمی‌توانند وارد جنگ اقتصادی شوند با اشاره به انتخابات تاکید کرد: حرف‌هایی در مورد ردصلاحیت‌شده‌ها داریم که جای بیان آن در تریبون عمومی نیست

به گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد منتظری، دادستان کل کشور، امروز، 22 بهمن در پایان راهپیمایی مردم قم گفت: امسال تقدیر ما این بود که راهپیمایی 22 بهمن با سالروز آن بنده خدا، ذوب شده در مسیر خدمت به مردم و انقلاب و انسان ولایتمدار تقارن پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با طرح این سؤال که چه چیزی حاج قاسم را حاج قاسم کرد و سبب شد تا در تشییع ایشان صحنه‌هایی خلق شود که تاریخ نمونه‌هایی برای آن ندارد افزود: در کشور  خودمان جز تشییع امام کجا می‌توانیم بدیلی برای این حضور حماسی بیابیم.

منتظری تصریح کرد: حاج قاسم با خدا معامله کرد؛ زندگی او یکی از مصادیق روشن و از مصادیق بیًن مجاهد فی سبیل الله است؛ کسی که با خدا معامله کند خداوند اینگونه عشق و محبت و علاقه او را در دل‌های مردم قرار می دهد. کسی که صادقانه و عاشقانه در راه حسین(ع) می‌رود و با وجود اینکه برنامه‌هایش برای بسیاری از مردم پوشیده بود باز شهادتش دل‌ها را متوجه آن شهید کرد.

منتظری تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند که حاج قاسم سلیمانی امروز به عنوان یک مکتب شناخته می‌شود نه تنها به عنوان شهید و مجاهد فی سبیل الله. تاثیر شهادت آن شهید بر دل مردم حتی در کسانی که ارتباط تنگاتنگی با معارف دینی نداشتند تحول ایجاد کرد.

منشا قرآنی «باید قوی شویم»

دادستان کل کشور با بیان اینکه رهبری فرمودند باید قوی شویم افزود: این کلمه باید مورد توجه آحاد ملت و فرد فرد زن و مردی که دل به اقتدار و امنیت بسته‌اند قرار گیرد. وی تاکید کرد: «باید قوی شویم» متخذ از آیه شریفه قرآن کریم مبنی«وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَمِنْ رِبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُمْ» است که باید مورد توجه همه ملت و مسئولان باشد.

وی اظهار کرد: اگر امت اسلامی در برابر دشمن قوی بود و به این آیه عمل کرده بودند آیا شاهد این همه فجایع و جنایات و ظلم و ستم‌ها در میان کشورهای اسلامی نبودیم.

وی ادامه داد: آمریکا 41 سال است که انواع توطئه‌ها را برای نابودی نظام اسلامی به کار بسته است؛ توطئه‌های داخلی، منطقه‌ای و جهانی و در عرصه‌های مختلف به خرج داده است و امروز مردم ایران شاهدند که دشمن برای ضربه زدن و خصوصا برای ضربه زدن به جایگاه ولایت فقیه به عنوان لنگرگاه و کشتیبان کشتی انقلاب از هیچ کار ممکنی دریغ نمی‌کند.

وی اظهار کرد: به تعبیر امام علی(ع) کسی می‌تواند پرچم مبارزه با دشمن را بر دوش بگذارد که اهل بصیرت باشد( همان چیزی که امام صادق در معرفی حضرت عباس فرمود) همچنین اهل صبر  و علم به مواضع حق باشد.

منتظری با بیان اینکه برخی اذهان و افکار مردم را با تبلیغات خود به انحراف می‌برند اضافه کرد: در حالی که ملت باید با دلی پر از امید کشور را به سرمنزل مقصود برسانند برخی حرف‌های یاس‌آور می زنند که برای پیاده کردن اهداف دشمن مطرح می‌شود؛ این حرف‌ها نباید ما را از مواضع حق منحرف کند.

خسران و عقب‌ماندگی؛ نتیجه دل بستن به غرب 

وی تاکید کرد: دل بستن به غرب و نگاه امیدواری به آنان جز خسران و عقب‌ماندگی نتیجه ندارد؛ ما تا به حال از مذاکر به آمریکا چه سودی برده‌ایم؟؛ فقط یک مورد نشان دهید که سود برده‌ایم؛ کشوری را نشان دهید که اگر وارد حلقه آمریکا شد به پیشرفت رسیده است. آیا عربستان پیشرفت کرده است؛ کار این کشور به جایی رسیده که ترامپ خبیث او را گاو شیرده می‌نامد.

منتظری با بیان اینکه ملت ایران به هیچ وجه زیر بار زور و ظلم آمریکا نخواهد رفت تصریح کرد: مدیریت کشور باید مدیریت جهادی شود؛ اگر بخواهیم مشکلات اقتصادی و فرهنگی حل شود تنها راه آن این است که مدیران ما جهادی باشند.

دادستان کل کشور افزود: چطور این کشور در حوزه امنیتی، دفاعی و علم و فناوری پیشرفت‌های بسیار زیادی دارد به گونه‌ای که امروز در مسائل دفاعی در جایگاهی هستیم که آمریکا جرئت نمی‌کند با چشم چپ نگاه کند و ضربه‌ای زد و ضربه‌ای خورد که تا آخر عمر یادش نخواهد رفت ولی با این وجود در مسائل فرهنگی و اقتصادی شاهد این پیشرفت نیستیم؛ آیا این ملت ظرفیت ندارد؟ که قطعا دارد.

وی تاکید کرد: در حوزه اقتصاد لنگ می‌زنیم زیرا از خط رهبری فاصله گرفته‌ایم؛ چند سال است رهبری اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند؛ دولتمردان باید لباس جنگ اقتصادی به تن کنند وگرنه با لباس اتوکشیده مشکلات حل نمی‌شود؛ باید مدیریت جهادی شود.

وی همچنین در بخشی از سخنانش با اشاره به انتخابات با بیان اینکه حرف‌هایی داریم که نمی‌توان در تریبون عمومی در مورد ردصلاحیت‌شدگان گفت اظهار کرد: اگر می‌خواهیم مشکلات کم شود باید حضور حماسی در انتخابات داشته و مجلس جهادی و قوی داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: منتظری دادستان کل کشور راهپیمایی 22 بهمن مردم قم حرم معصومه س مورد ردصلاحیت دادستان کل کشور باید قوی شویم جنگ اقتصادی حاج قاسم حرف ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۱۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد کلان خبرگزاری صدا و سیما، بعد از اینکه رهبر انقلاب نام سال را "جهش تولید با مشارکت مردم" اعلام کردند، صحبت های مختلفی درباره راهکارهای مشارکت مردم در تولید اتفاق افتاد. از کاهش تصدی گری دولت تا هویت بخشیدن به کسب و کارهایی که تاکنون دیده نمی شدند.

آقای کاشانی که یکی از فعالان بخش خصوصی در حوزه جواهرات است، در گفت و گو با خبرگزاری صدا و سیما، عمده ترین دلیل مردمی نشدن اقتصاد طی این سال ها را ایجاد انحصار می داند. او می گوید: برای همه تجربه جنگ یک نمونه موفق مشارکت مردم برای پیشبرد یک هدف است. باید در حوزه های اقتصادی هم چنین فرصتی را به مردم داد. اقتصاد فقط نفت نیست و رشد در تولید نفت هم منجر به جهش تولید نمی شود.

اقتصاد فقط نفت نیست

آقای کاشانی می گوید: هر چقدر دامنه اقتصاد گسترده شود جهش تولید بهتر اتفاق می افتد. حوزه هایی نظیر هوش مصنوعی، تولیدات تکنولوژی محور و جلوگیری از خام فروشی در کشور می تواند چرخ تولید را به چرخش در بیاورد.

صحبت های فعالان بخش خصوصی همگی به یک نقطه می رسد و آن هم باز شدن میدان مشارکت برای بخش خصوصی و کاهش موانع بر سر راه فعالان اقتصادی. موانعی که از ابتدای آغاز یک کسب و کار فعال اقتصادی را کلافه می کند.

۶۰ درصد اقتصاد کشور شبه دولتی است

آقای آل اسحاق، عضو اتاق بازرگانی ایران و عراق نیز در گفت و گو با خبرگزاری صدا و سیما می گوید: همچنان ۶۰درصد اقتصاد کشور دولتی و شبه دولتی است. واگذاری ها بر اساس اصل قانون اساسی هم مطابق هدف نتوانست نقش مردم را در مدیریت تولید و اقتصاد مشخص کند.

این عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: باید به بخش خصوصی ابتدا اعتماد شود و در مرحله دوم نقش بخش دولتی را از رقابت و معاملات بازار کمررنگ کرد. دولت نباید با فعال اقتصادی رقابت کند بلکه باید حمایت و نظارت کند تا این بخش خصوصی محصولات تولیدی خود را با قیمت مناسب به دولت بفروشد.

در اصل ۴۴ قانون اساسی، عنوان شده است که با توجه به ضرورت شتاب گرفتن رشد و توسعه اقتصادی کشور مبتنی بر اجرای عدالت اجتماعی و فقرزدایی در چارچوب چشم‌انداز ۲۰ ساله کشور باید نقش دولت از مالکیت و مدیریت مستقیم بنگاه به سیاستگذاری و هدایت و نظارت تغییر کند، بخش‌های خصوصی و تعاونی در اقتصاد توانمند شوند. بنگاه‌های داخلی جهت مواجهه هوشمندانه با قواعد تجارت جهانی در یک فرایند تدریجی و هدفمند آماده‌سازی شوند، سرمایه انسانی دانش پایه و متخصص توسعه پیدا کرده، استاندارهای ملی با استانداردهای جهانی مطابقت کند و ۸۰ درصد از سهام بنگاه‌های دولتی مشمول صدر اصل ۴۴ به بخش‌های خصوصی شرکت‌های تعاونی سهامی عام و بنگاه‌های عمومی غیردولتی واگذار شوند.

وزارت اقتصاد فهرست فعالیت های اقتصادی که دولت نباید ورود کند را تهیه کند

آقای علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در این باره می گوید: باید وزارت اقتصاد فهرستی از فعالیت هایی که دولت نباید در آن ها ورود کند را آماده سازی کرده و آن را به تمامی دستگاه ها ابلاغ کند تا از ورود بخش های دولتی به بازاری که بخش خصوصی درآن حضور دارد خودداری شود. دولت ها طبق گفته رهبری باید بروند به سمت فعالیت هایی که برای مردم ممکن نیست.

نمونه ای از این رقابت دولتی ها یا نهادهای عمومی با بخش خصوصی، در نمایشگاه دستاوردهای کارآفرینان دیده شد که رهبر انقلاب هم به این موضوع اشاره کرده و می گویند" ستاد اجرایی فرمان امام بخش خصوصی نیست" و از وزیر نفت می خواهد تا طرح های کلان نفتی را به بخش خصوصی واقعی واگذار کند.

یا در قسمتی دیگر بخش خصوصی تولید کننده تجهیزات پزشکی در کشور، از فعالیت هلال احمر در بازار این تجهیزات گلایه می کنند و می گویند: ما در کرونا کشور را با تولیداتمان مدیریت کردیم حالا در بازارمان با بخش دولتی رقابت می کنیم و بازارمان بهم می ریزد.

آقای پزشکی، تولید کننده تجهیزات پزشکی در گفت و گو با خبرگزاری صدا و سیما، می گوید: من بخش خصوصی که چندسالی است بازارمان رونق گرفته برای این که در مزایده ای شرکت کنیم و از بخش دولتی جلو بزنیم مجبور به کاهش قیمت می شویم. چرا بخش خصوصی باید با بخش های دولتی و عمومی در یک مزایده شرکت کند؟ ما توانمندی لازم برای تولید و تامین بازار تجهیزات پزشکی را داریم اما دولتی ها با امکانات بیشتر و دسترسی های ویژه، بخش خصوصی را ناامید می کنند.

موضوعی که این عضو اتاق بازرگانی به آن اشاره کرد یعنی فروش کالا یا خدمت به دولت توسط بخش خصوصی، صحبت مشترک او با رئیس سازمان برنامه و بودجه است. آقای منظور که در نخستین روز سال ۱۴۰۳  با خبرگزاری صدا و سیما گفتگو کرد. چند مثال برای این نوع مشارکت بیان کرد.

به گفته آقای منظور، اکثر نیروگاه ها و آزادراه هایی که به تازگی در کشور افتتاح شده، با روش مشارکت عمومی خصوصی بوده است. یعنی یک بخش خصوصی با گرفتن تسهیلات و یا خط اعتباری خارجی توانسته طرحی مثل نیروگاه یا آزادراه را بسازد و طبق توافقی، از سود بعد از به جریان افتادن آن طرح ها استفاده کند. دولت دیگر نباید خودش بسازد و خودش بهره ببرد بلکه باید با بخش خصوصی همکاری کرده و محصولات تولید شده از بخش خصوصی را برای تنظیم بازارهایش خریداری کند.

این گفته آقای منظور یکی از بندهای مهم برنامه هفتم است. ۳ بند با چندین الحاقیه که واگذاری سهام دولت در شرکت های دولتی به بخش خصوصی و مشارکت مردم در تکمیل طرح های نیمه تمام و استفاده از توان مردم در رشد اقتصادی را در خود جای داده است.

برنامه هفتم بخش های مختلفی را برای مشارکت عمومی و خصوصی مشخص می کند تا دولت ها دست از ایفای نقش در بازارها برداشته و برای جهش تولید از بازوی بخش خصوصی استفاده کنند. موضوعی که هر ساله رهبر انقلاب آن را بازگو کرده بودند و این بار جدی تر، آن را هدفی برای کل کشور در سال  ۱۴۰۳ بیان کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • «کارگران» رزمندگان عرصه اقتصادی هستند
  • لزوم حمایت بیشتر مسئولان از کارگران در شرایط جنگ اقتصادی
  • مسئولان هم محصولات ملی و داخلی خریداری و مصرف کنند
  • مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند
  • خانجانی: توئیت فضائلی درباره تذکر به مسئولان، جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرده/دولت رئیسی مدافع گشت ارشاد است
  • مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند
  • مسئولان روش‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال را تبیین کنند
  • بابایی کارنامی: رونق بنگاه‌های اقتصادی متضمن امنیت شغلی کارگران است