Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون بهداشت وزارت بهداشت، با اشاره به آخرین وضعیت بیماری کرونا ویروس در جهان و ایران، گفت: باید با در نظر گرفتن تدابیر مهم بهداشتی از ابتلا به کرونا در کشور جلوگیری کرد. تاریخ انتشار: 14:09 - 22 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۵۶۳۱ به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، علیرضا رئیسی که به همراه معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در ارتباط ویدئویی با معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی و معاونان تربیت بدنی و سلامت ادارات کل آموزش و پرورش سراسر کشور شرکت کرده بود، با اشاره به تاریخچه کرونا و آخرین وضعیت آن در جهان و ایران گفت: ابتدای پیدایش این ویروس در چین برای مدتی سیستم پذیرش بیمار و شیفت بندی پرسنل به خاطر هجوم بیماران در بیمارستان‌های این کشور با مشکل مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی سیستم قرنطینه در چین را بسیار سخت و جدی اعلام کرد و گفت: ۱۱ میلیون چینی در شهر "ووهان" به‌طور کامل و ۵۹ میلیون چینی در استان "هوبای" بهطور نسبی در قرنطینه قرار دارند. هم اکنون ۲۴ کشور جهان درگیر کروناویروس هستند و ۹۱۰ نفر کشته شده‌اند و بیش از ۴۰ هزار نفر درگیر این بیماری هستند.    معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه هیچ کروناویروسی حتی "سارس" و "مِرس" به این اندازه در جهان کشته نداده است، گفت: در عین حال باید توجه داشت که کروناویروس جدید اگرچه نسبت شیوع بالاتری نسبت به کروناویروس‌های قبلی دارد، ولی نسبت مرگ افراد در آن بسیار کمتر از بقیه و در حد دو درصد است.   وی بار دیگر با تاکید بر اینکه کرونا وارد کشور نشده است از معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی به‌ویژه دانشگاه‌های علوم پزشکی مرزی خواست حداکثر تلاش خود را در جهت اتخاذ تمهیدات لازم برای پیشگیری ازابتلا به کرونا به کار گیرند.   رئیسی تصریح کرد: پرواز مسافرتی به چین ممنوع شده است و هموطنانی که آنجا هستند هم با داشتن کارت سلامت و اعلام اسامی‌شان به وزارت بهداشت توسط نهاد‌های ذیربط و تحت کنترل می‌توانند وارد کشور شوند.    وی خاطرنشان کرد: ۵۷ دانشجوی ایرانی در "ووهان" تحت تدابیر لازم قرنطینه بودند و اکنون ۶ روز است وارد کشور شده‌اند و هیچ مشکلی ندارند. در عین حال یک هفته دیگر در قرنطینه می‌مانند.   رئیسی افزود: تمام ضوابط یک قرنطینه کامل از درون هواپیما تا ورود و اقامتشان در کشور برای آنان اجرا شده است و برای اطمینان حتی پسماند‌های هواپیما و محل اقامت‌شان بی‌خطرسازی و امحاء می‌شود.   معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در فرودگاه امام (ره) علاوه بر تب سنجی، دوربین‌های حرارتی نصب شده که این کار در فرودگاه‌های بین المللی مشهد، شیراز، اصفهان و تبریز نیز انجام گرفته یا در دست انجام است.   بیشتر بخوانید: فرزندان ایثارگران تبدیل وضعیت نشدند/ ضرورت اجرای قوانین موجود   وی از معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خواست مرز‌های ورودی اعم از زمینی، دریایی و هوایی را به دقت کنترل کنند.   رئیسی خطاب به معاونان تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان‌ها نیز گفت: با آموزش سراسری به دانش‌آموزان شرایط برای شست وشوی مداوم دست‌ها با مایع مخصوص در تمام مدارس تدارک دیده شود و یکی از زنگ‌های تفریح را به صورت نمادین در هر روز زنگ شست‌وشوی دست‌ها قرار دهند، زیرا این کار تا ۹۰ درصد از ابتلا به کرونا جلوگیری می‌کند.   در ادامه این نشست دکتر مهرزاد حمیدی- معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش - ضمن اشاره به هماهنگی‌های به عمل آمده برای آموزش پیشگیری از کرونا ویروس اظهارکرد: وزارت آموزش و پرورش با همکاری وزارت بهداشت برای پیشگیری از ابتلا به کروناویروس آمادگی کامل دارد.   معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش در ادامه گفت: ادارات کل آموزش و پرورش کلیه استان‌ها هماهنگ با دانشگاه‌های علوم پزشکی در راه ارتقای سلامت دانش‌آموزان گام برخواهند برداشت.   در بخش دیگری از این ارتباط ویدئویی معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی مرزی آخرین اقدامات در خصوص کنترل کروناویروس را در استان‌های خود گزارش کرده و معاونان تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش این استان‌ها نیز آخرین اقدامات و برنامه‌های خود در این زمینه را تشریح کردند.   در این ارتباط زنده که در محل دفتر معاونت بهداشت برگزار شد جمعی از مدیران ارشد معاونت بهداشت وزارت بهداشت و معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش حضور داشتند.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت بهداشت کرونا معاونان بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی معاون بهداشت وزارت بهداشت معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش ابتلا به کرونا آخرین وضعیت وارد کشور استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۲۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران

محمد غلام نژاد، مدیر کل بیمه سلامت استان تهران به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت‌های این صندوق بوده و لیست بیماری‌های خاص و صعب العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل: تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماری دیالیزی (دیالیز خون و صفاقی)، موکوپولی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های ام اس‌ای، سپتیک، فیبروزیس، اوتیسم، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضاء (شامل: سلول‌های بنیادی خون ساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی، رتینوپاتی دیابتی، صرع مقاوم به درمان، جراحی‌های DBS برای بیماران پارکینسون، دیستونی، ترمور، تیک، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی‌های عضلانی است.

وی افزود: به منظور بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری ایشان از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه گر پایه الزامی است (به عنوان مثال: سازمان بیمه سلامت ایران / سازمان تامین اجتماعی) بیماران مشمول می‌بایست نسبت به ثبت درخواست حمایت و ثبت درخواست بیماران خاص و صعب العلاج با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس‌های ذیل اقدام نمایند.

غلام نژاد اظهار کرد: بیماران جهت بهره مندی از سهم صندوق بیماران و صعب العلاج می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت نشان دار شوند. در صورتیکه بیماری فرد مشمول نشان‌هایی باشد که در سامانه وزارت بهداشت (RDA) ثبت می‌شوند و بیمار درآن سامانه‌ها دارای پرونده باشد نشان به صورت خودکار به فرد منتسب می‌شود. بیماران برای درخواست ثبت نشان می‌توانند وارد سامانه شهروندی شوند. لیست بیماری‌های که در سامانه RDA وزارت بهداشت وجود دارد و از طریق سامانه شهروندی به بیماران منتسب می‌شود شامل: بیماران هموفیلی – تالاسمی – ام اس – سیستیک فیبروزیس- بال پروانه‌ای – اس ام‌ای (SMA) و اوتیسم است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: در خصوص بیماری‌های که در حال حاضر امکان ثبت و نشان دار شدن در سامانه‌های وزارت بهداشت ندارد در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت صورت می‌گیرد. در این خصوص بیماران پس از مراجعه به شعب اداره کل بیمه سلامت استان یا ناظر مستقر در بیمارستان یا توسط نمایندگان بیمه مستقر در داروخانه‌های سطح شهر مانند: ۱۳ آبان، هلال احمر مرکزی و ۲۹ فروردین و همچنین با ثبت درخواست در سامانه شهروندی پس از تماس با بیمار و اخذ مدارک مرتبط، نشان بیماری را منتسب می‌کنند.

همچنین به صورت غیر حضوری در هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تایید برخط دارویی استان تهران نشان بیماری قابل انتساب می‌باشد.

پس از انتساب نشان بیمار از سهم صندوق با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بهره مند می‌شوند. تاکنون در استان تهران ۱۸۳.۷۴۶ بیمه شده نشان دار شده اند که بیشترین آن مربوط به بیماری‌های دیابت نوع ۲، سرطان و پرفشاری خون می‌باشد.

از این تعداد ۱۰۷ بیماری ۵۳ بیماری دارای بسته خدمات تعریف شده از سوی وزارت بهداشت می‌باشند که در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت قرار گرفته و سهم آن خدمت توسط بیمه شده قابل بهره برداری می‌باشد.

در صورتیکه بسته خدمتی بیماری صعب العلاج از سوی وزارت بهداشت تعریف نشده باشد بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات به دفاتر پیشخوان منتخب یا شعب اداره کل در شهر تهران و ادارات شهرستانی تابعه با رعایت ضوابط از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه بهره‌مند شوند.

شایان ذکر است در استان تهران تا کنون ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج کمک شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • فعالیت ۸۰ هزار ماما در کشور/ نقش مؤثر ماماها در جوانی جمعیت
  • نقش ماما در برنامه سلامت خانواده تعریف شده است
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی