Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد، آمریکا را به علت کارشکنی در صدور ویزا برای هیات‌های دیپلماتیک، به نقض توافق موسوم به "مقر سازمان ملل" متهم و تهدید کرد موضوع را به داوری می‌کشانند.  
به گزارش خرداد ،واسیلی نبنزیا شامگاه دوشنبه با انتشار بیانیه‌ای اظهار کرد: توافقنامه‌ای وجود دارد که ایالات متحده آمریکا به عنوان کشور میزبان باید از آن پیروی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: آمریکا آن را نقض می کند. عدم صدور ویزا به هیچ دلیل و حتی به دلایل امنیتی که ایالات متحده دوست دارد به آن ارجاع دهد، توضیح پذیر نیست. اگر اوضاع تغییر نکند، ما باید به داوری متوسل شویم.
با روی کار آمدن دونالد ترامپ و جمع شدن تندروها در کاخ سفید، آمریکا از صدور ویزای هیات‌های دیپلماتیک برخی کشورها همچون روسیه و ایران به منظور شرکت در نشست های سازمان ملل متحد، خودداری می کند.
دولت آمریکا در ماه گذشته نیز از صدور ویزا برای محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که قصد شرکت در نشست عمومی شورای امنیت را داشت، خودداری کرد.
این مساله برای دیپلمات‌های دو کشور هم رخ داده است ضمن اینکه در داخل نیویورک همم محدودیت‌های شدیدی برای تردد این دیپلمات‌ها و خانواده‌های آنها اعمال کرده است.
آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد هم بارها خواستار اجرای کامل توافقنامه مقر از سوی دولت میزبان یعنی ایالات متحده آمریکا شده است.
اختلافات بین سازمان ملل و ایالات متحده در مورد تفسیر یا اعمال توافقنامه باید به دادگاه داوری ارسال شود. هم دبیرکل و هم ایالات متحده می توانند از مجمع عمومی بخواهند از دیوان بین المللی دادگستری در مورد هرگونه سؤال حقوقی که از روند رسیدگی قبل از دادگاه داوری مطرح است، نظر مشورتی ارائه دهد و داوری هم تصمیم نهایی خود را "با توجه به نظر دیوان" صادر می‌کند. برچسب ها: روسیه ، آمریکا

منبع: خرداد

کلیدواژه: روسیه آمریکا هیات های دیپلماتیک سازمان ملل متحد ایالات متحده صدور ویزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۲۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد

نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای جایگزینی "هواپیمای روز قیامت" با یک شرکت آمریکایی بسته است.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، نیروی هوایی ایالات متحده روز جمعه اعلام کرد که قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری با شرکت "سیرا نوادا" برای ساخت یک هواپیمای جایگزین برای بوئینگ‌های "‌ای ۴ بی" E-۴B - معروف به هواپیمای روز قیامت منعقد کرده است.

ایالات متحده آمریکا پیشتر در دهه ۱۹۷۰ برای سناریو‌های مختلف یک جنگ هسته‌ای یک هواپیمای خاص موسوم به "روز قیامت" به شرکت بوئینگ سفارش داده بود که هم اینک ۴ فروند از این هواپیما‌ها که به "ای ۴ بی" معروف است در اختیار نیروی هوایی ایالات متحده است.

این هواپیما‌ها برای شرایط اضطراری یک جنگ هسته‌ای و یا جنگ تمام عیار که زیر ساخت‌های حیاتی آمریکا مورد هدف قرار بگیرد، طراحی شده است که از آن به عنوان یک مرکز فرماندهی و کنترل هوایی استفاده می‌شود.

سخنگوی نیروی هوایی آمریکا روز جمعه در بیانیه‌ای گفت: پروژه مرکز عملیات هوابرد بقا (SAOC) قرار است جایگزین هواپیمای قدیمی (ای ۴ بی) دهه ۱۹۷۰ شود که به پایان خدمت خود نزدیک می‌شود.

نیروی هوایی افزود: کار بر روی SAOC در کلرادو، نوادا و اوهایو انجام می‌شود و انتظار می‌رود در سال ۲۰۳۶ تکمیل شود.

رویترز در ماه دسامبر گزارش داد که نیروی هوایی ایالات متحده قرارداد با شرکت بوئینگ به منظور توسعه هواپیمای روز قیامت جدید موسوم به (BA.N) "نگهبان شب" را لغو کرده است.

هواپیمای روز قیامت که معمولا برای انتقال وزیر دفاع ایالات متحده استفاده می‌شود، به عنوان یک پست فرماندهی متحرک طراحی شده است که قادر به مقاومت در برابر انفجار‌های هسته‌ای و اثرات الکترومغناطیسی است و به رهبران ایالات متحده این امکان را می‌دهد تا در صورت بروز شرایط اضطراری ملی، با سوار شدن به این هواپیما ارتش را از این مکان هدایت و کنترل کنند.

E-۴B همچنین قادر به سوخت گیری در هوا است و دارای اتاق‌های کنفرانس و و تجهیزات ارتباطی پیشرفته است.

نیروی هوایی آمریکا در حال حاضر چهار فروند هواپیمای E-۴B را با حداقل یک فروند در حالت آماده باش در همه زمان‌ها اداره می‌کند.

این هواپیما‌ها از ناوگان هواپیما‌های جامبو جت بوئینگ ۷۴۷-۲۰۰ با تغییرات بسیار زیاد ساخته شده که با منسوخ شدن قطعات آن، نگهداری آن‌ها به طور فزاینده‌ای دشوار و گران شده است.

انتظار می‌رود E-۴B در اوایل دهه ۲۰۳۰ به پایان عمر مفید خود برسد.

دیگر خبرها

  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک
  • پولیتیکو : مرد شماره دو روسیه از ولادیمیر پوتین هم ترسناک تر است/ نیکلای پاتروشف استفاده از سلاح هسته ای را تبلیغ می کند
  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است
  • مدودف خواستار مصادره دارایی‌های شهروندان کشور‌های غیردوست شد
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • به وقتِ بیداری
  • روسیه به کانادا هشدار داد
  • اوکراین تانکهای پیشرفته آمریکایی را از جبهه عقب می برد