Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-27@15:22:27 GMT

سایه کرونا بر سر سومین اقتصاد بزرگ جهان

تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۶۳۹۹۵

به گزارش اکوفارس به نقل از رویترز، صندوق بین المللی پول با هشدار نسبت به سرعت شیوع کرونا اعلام کرد که این مساله یک ریسک کاهنده جدی بر سر راه اقتصاد ژاپن محسوب می‌شود، هر چند که میزان و شدت این اثرگذاری بستگی به سرعت شیوع بیماری و سیاست‌های مقامات خواهد داشت. این ویروس می تواند با تحت تاثیر قرار دادن صنعت گردشگری و تجارت خارجی  ژاپن با چین و دیگر کشورهای جهان، باعث کاهش رشد اقتصادی این کشور شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صندوق بین المللی پول هم‌چنین با هشدار نسبت به کاهش سرمایه گذاری چین در ژاپن و اثرگذاری تداوم روند تعطیلی کسب و کارهای چین بر تجارت با ژاپن، اعلام کرده است که اخلال در زنجیره تامین با توجه به سهم بالای چین از سبد تجاری ژاپن می‌تواند شرکت های ژاپنی را در هفته های پیش رو با مشکلات جدی مواجه کند. چین دومین واردکننده بزرگ کالا از ژاپن در جهان محسوب می‌شود.

ویروس کرونا تاکنون دست کم در ۲۷ کشور مشاهده شده و جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفته است که تنها دو مورد از تلفات در خارج از مرزهای چین بوده است. با این حال مقامات ژاپنی تدابیر گسترده ای برای ممانعت از شیوع این ویروس در کشور خود اتخاذ کرده و از ورود دو کشتی تفریحی به داخل آب های این کشور جلوگیری کرده اند.

به دنبال تعلیق بخش گسترده ای از پروازها بین ژاپن و چین، هتلداران و فعالان بخش گردشگری ژاپن نسبت به زیان وارده ابراز نگرانی کرده اند. حدود ۳۰ درصد از کل گردشگران خارجی به ژاپن را گردشگران چینی تشکیل می دهند که با ممانعت از ورود آن‌ها اکنون صنعت گردشگری ژاپن با ریسک جدی مواجه شده است.

پیش از این نیز رشد اقتصادی ژاپن در نتیجه ریسک های متعددی نظیر جنگ تجاری، موانع تعرفه ای، اختلافات با کره جنوبی و مساله برگزیت به یکی از پایین‌ترین سطوح خود از زمان بحران بزرگ سال ۲۰۰۸ رسیده بود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۳۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن

تورم توکیو از ۲.۶ درصد به ۱.۸ درصد رسید.

به گزارش ایسنا، اداره آمار ژاپن اعلام کرد شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI) برای منطقه کو_توکیو بسیار کمتر از انتظار بود و در ماه آوریل به میزان ۱.۸ درصد رشد کرد.

این رقم در مقایسه با داده‌های سالانه ماه قبل کاهش یافته است، زمانی که شاخص محاسبه شده به ۲.۶ درصد رسید.

شاخص بهای مصرف‌کننده بدون احتساب مواد غذایی تازه و انرژی ۱.۸ درصد به‌طور سالانه افزایش یافت که کمترین سرعت افزایش از ماه سپتامبر ۲۰۲۲ محسوب می‌شود.

اکونومیک نوشت، این رقم در مقایسه با ماه گذشته ۲.۹ درصد کاهش نشان می‌دهد در حالی که شاخص بدون احتساب مواد غذایی تازه ۱.۶ درصد بر اساس آمار ارائه شده سال گذشته اضافه شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • شگفتی‌آفرینی ژاپن در ماه: ماه‌نشین «اسلیم» برای سومین بار از سرمای مرگبار ماه جان به در برد
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • کارگران بازوان توانمند اقتصاد کشور هستند
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • تعطیلی پنج‌شنبه این بالا را بر سر اقتصاد کشور می‌آورد
  • شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا
  • لندر جان سخت ژاپن برای سومین بار روی ماه بیدار شد
  • ۱۵ کشور قدرتمند جهان اسلام بر اساس مولفه های نظامی و اقتصادی