Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@23:43:41 GMT

قزاقستان برای کاهش تولید نفت اعلام آمادگی کرد

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۷۱۸۲۷

قزاقستان برای کاهش تولید نفت اعلام آمادگی کرد

اعلام آمادگی قزاقستان برای کاهش تولید نفت

نورسلطان نوگایف وزیر انرژی قزاقستان اعلام کرد این کشور در حال بررسی پیشنهاد کمیته فنی کشورهای تولیدکننده نفت برای کاهش بیشتر تولید به میزان ۲۰ تا ۳۰ هزار بشکه در روز است.

نوگایف گفت : کشورهای عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت و روسیه در اواخر فوریه یا اوایل مارس (اوایل اسفند ماه) برای بررسی اقدامات بیشتر در زمینه کاهش تولید تشکیل جلسه خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که ویروس کرونا موجب کاهش تقاضای نفت در کشور چین شده است، ‌عربستان سعودی خواستار توافق تولیدکنندگان نفت برای کاهش سریع تولید نفت به منظور جلوگیری از کاهش شدید قیمت نفت است. کشورهای قزاقستان، ‌روسیه، ‌مکزیک، ‌بحرین و عمان از جمله تولیدکنندگان غیرعضو اوپک هستند که با این سازمان برای مدیریت بازار نفت همکاری می‌کنند.

تاجیکستان و ازبکستان دو نیروگاه برق‌آبی مشترک احداث می‌کنند

وزارت انرژی ازبکستان اعلام کرد : این کشور و تاجیکستان به توافقی برای احداث دو نیروگاه برق‌آبی مشترک بر روی رودخانه زرافشان در تاجیکستان دست یافته‌اند.

در مرحله اول این پروژه ایستگاه برق‌آبی ۱۴۰ مگاواتی "یاوان"  با هزینه تقریبی ۲۸۲ میلیون دلار احداث می‌شود که برای تولید ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیون کیلووات ساعت برق طراحی خواهد شد. در مرحله دوم نیز دو طرف امکان احداث یک ایستگاه برق‌آبی ۱۳۵ مگاواتی با هزینه تقریبی ۲۷۰ میلیون دلار و ظرفیت تولید ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلووات ساعت برق را بررسی خواهند کرد.

در بیانیه وزارت انرژی ازبکستان خاطرنشان شده که این برق تولیدی منحصرا برای استفاده کشور ازبکستان خواهد بود. شوکت میرضیایف رئیس جمهور ازبکستان از زمان به قدرت رسیدن در دسامبر ۲۰۱۶ اعلام کرده که قصد تحکیم بهبود و تقویت روابط با همسایگان را دارد. میرضیایف اوایل سال ۲۰۱۸ میلادی از دوشنبه تاجیکستان دیدار کرد و روسای جمهوری دو کشور در این سفر ۲۷ سند همکاری امضا کردند.

ازبکستان و سازمان بهداشت جهانی توافق همکاری امضا کردند

هانس کلوگه مدیر منطقه‌ اروپای سازمان بهداشت جهانی روز سه‌شنبه در سفر به ازبکستان، یک توافق دو ساله همکاری با وزارت بهداشت این کشور امضا کرد.

وزارت بهداشت ازبکستان اعلام کرد که این سند پایه‌ای عملی برای همکاری دو طرف است و این توافقنامه از طریق رایزنی‌های مداوم بین مقامات بهداشتی ازبکستان و دبیرخانه دفتر منطقه‌ای اروپایی سازمان بهداشت جهانی تهیه شده است.

هر چند جزئیاتی از توافق همکاری سازمان بهداشت جهانی با کشور ازبکستان منتشر نشده است اما همزمانی این اقدام با نگرانی‌ها از گسترش ویروس کرونا شایان توجه است.

 توقف ۱۸ ساعته دیپلمات‌های چینی در فرودگاه بین‌المللی تاجیکستان

برخی منابع خبری گزارش دادند: گروهی از دیپلمات‌های چینی هفته گذشته پس از آنکه حاضر به طی مراحل قرنطینه برای پیشگیری از انتشار ویروس کرونا نشدند،  به مدت حدود ۱۸ ساعت در فرودگاه بین‌المللی اصلی شهر دوشنبه معطل ماندند.

پایگاه خبری "اخبار" در شهر پراگ گزارش داد: این مساله زمانی فیصله یافت که وزارت امور خارجه و سفارت چین در شهر دوشنبه مداخله کردند.

مقامات بهداشتی تاجیکستان در هفته‌های اخیر تدابیر بهداشتی برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا را تشدید کرده‌اند. وزارت بهداشت تاجیکستان مقرر ساخته که هر کسی از چین وارد تاجیکستان شود باید ۱۴ روز در قرنطینه باشد. در سراسر این کشور مراکز قرنطینه وجود دارد و در حال حاضر حدود ۴۰۰ نفر در آنها نگهداری می‌شوند. مقامات تاجیکستان همچنین محل خاصی را در نزدیکی شهر دوشنبه برای قرنطینه دیپلمات‌های خارجی در نظر گرفته‌اند.

برچسب‌ها دوشنبه قزاقستان تاشکند نفت پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دوشنبه قزاقستان تاشکند نفت دوشنبه قزاقستان تاشکند نفت سازمان بهداشت جهانی وزارت بهداشت ویروس کرونا کاهش تولید شهر دوشنبه تولید نفت برای کاهش برق آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۱۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی نسبت به بروز آفات سن و بیماری زنگ زرد گندم هشدار داد و گفت: گندمزارهای ۱۳ استان کشور در معرض تهدید این آفات قرار دارد.

به گزارش مشرق، «سهراب سهرابی» درباره تولید و خرید گندم کشور افزود: اکنون مزارع گندم استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، چهارمحال بختیاری، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، قزوین، کردستان، کرمانشاه، همدان، لرستان و مرکزی در معرض تهدید آفت سن و زنگ زرد قرار دارد.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: انتظار می رود کشاورزان برای مقابله با این آفت و بیماری همچون گذشته با همکاران ما در مراکز خدمات کشاورزی مشورت بگیرند تا بتوانند آنها را کنترل و مدیریت کنند.

وی گفت: در صورتی که کشاورزان با این آفات مقابله نکنند، به‌طور قطع با کاهش درآمد مواجه شده و در نهایت کاهش تولید گندم روبه‌رو می شویم.

سهرابی تصریح‌کرد: همچنین کشاورزان مزارع گندم آبی استفاده از آبیاری دوره ای را در دستور کار خود قرار دهند تا تولید با مشکل روبه‌رو نشود.

این مسوول میزان تولید و خرید گندم در سال جاری را همچون سال گذشته دانست و افزود: برآورد می شود امسال از ۶ میلیون هکتار سطح زیرکشت گندم آبی و دیم حدود ۱۳.۵ میلیون تن گندم تولید و ۱۰.۵ میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شود.

به گفته وی، استان خوزستان بزرگترین تولیدکننده گندم کشور است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • طالبان: خانه تجارت قزاقستان گامی در توسعه روابط تجاری است
  • سخت شدن کار مهاجران تاجیک در قزاقستان
  • پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  • درگیری مرزی بین قرقیزستان و تاجیکستان
  • بوکسور ارومیه‌ای قهرمان مسابقات جوانان آسیا شد
  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات
  • کاهش ۵۰ هزار تومانی قیمت دام زنده سبک نسبت به سال گذشته
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • درخشش بانوی خراسانی در مسابقات قهرمانی کاراته آسیای مرکزی _ ازبکستان۲۰۲۴