Web Analytics Made Easy - Statcounter

قباد بهزادی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، با اشاره به بهینه‌سازی و مأموریت محور کردن مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی ذیل آیین‌نامه بازار فناوری و سراهای نوآوری اظهار کرد: معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد ساختاری تحت عنوان بازار فناوری در واحدهای دانشگاهی مرکز استان ایجاد می‌کند که از ساختار اصیل بازارهای سنتی ایران الگوبرداری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بازارهای سنتی ایران از چندین سرا شکل گرفته‌اند که نهایتاً این سراها به بازار اصلی متصل می‌شوند. اکنون باوجود چنین مدلی بازار فناوری در واحد دانشگاهی مرکز استان شکل می‌گیرد و سراهای نوآوری در واحدهای دانشگاه در حوزه‌های تخصصی ایجاد و به بازار متصل می‌شوند.

مدیرکل امور کارآفرینی و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه ساختار سراهای نوآوری نیز منطبق با الگوی سراهای مستقر در بازارهای سنتی است، ادامه داد: به‌طور مثال سراهای سنتی بازار تبریز از تیمچه‌های تشکیل می‌شود که در این تیمچه‌ها خدمات و فرآیندهایی تخصصی در راستای موضوع فعالیت سرا انجام می‌شود. مراکز رشد و شتاب‌دهنده‌هتا نقش تیمچه‌ها را در سراهای نوآوری ایفا می‌کنند.

بهزادی‌پور تشریح کرد: بازار فناوری در مرکز استان مستقر می‌شود و هر بازار دارای یک پردیس پارک علم و فناوری نیز می باشد. در بعضی واحدهای دانشگاهی فقط یک المان سرای نوآوری فعال است و اغلب این مراکز رشد هستند که استقرار دارند. برای راه‌اندازی سراهای نوآوری ایجاد زیرساخت‌ها و اخذ مجوزهای المان‌های مرکز رشد و شتاب‌دهند الزامی است.

مدیرکل امور کارآفرینی و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی برگزاری رویدادهای کارآفرینی و چالش فناوری بر اساس پویش کارآفرینی را امتیازی برای اخذ مجوز سرای‌های نوآوری تخصصی دانست.

وی درخصوص برنامه‌های سال آینده مراکز رشد واحدهای دانشگاهی کل کشور خاطرنشان کرد: برگزاری 100 رویداد کارآفرینی و چالش فناوری با محوریت‌های تخصصی در راستای فعالیت‌های سرای نوآوری هر استان و واحد دانشگاهی از برنامه‌های سال آتی مراکز رشد به‌شمار می‌رود.

انتهای پیام/

358 / 167 قباد بهزادی پور چالش فناوری مراکز رشد دانشگاه آزاد رویداد کارآفرینی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: چالش فناوری مراکز رشد دانشگاه آزاد رویداد کارآفرینی مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای دانشگاهی واحدهای دانشگاه بازار فناوری بازارهای سنتی سراهای نوآوری چالش فناوری مرکز استان تیمچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۲۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی

ایسنا/خراسان رضوی وزیر علوم ضمن تشکر از زحمات مسعود میرزایی شهرابی، در حکمی ۴ ساله "علی اسماعیلی" را به سمت رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب کرد.

در حکم انتصاب محمدعلی زلفی‌گل خطاب به علی اسماعیلی آمده است:

پس از حمد خدا و درود و صلوات بر محمد و آل محمد(ص)، نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربه جناب‌عالی و با عنایت به پیشنهاد معاون محترم فناوری و نوآوری به موجب این حکم به مدت ۴ سال به عنوان رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب می‌شوید. امید است با توجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی، نقش شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری و نوآوری به ویژه توسعه پارک و مراکز رشد و حل مشکلات پیش روی شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان مستقر در پارک ایفا کنید.

در این حکم، بر محورهای زیر به عنوان ماموریت رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی تاکید شده است:

تعامل و تکامل هم‌افزا با استانداری، دانشگاه‌ها و سایر دستگاه‌های اجرایی، صنایع خصوصی و دولتی.

ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای پارک به منظور ارتقای کمی و کیفی  خدمات مورد نیاز توسعه کسب‌وکار شرکت‌ها و واحدهای فناور

بسترسازی نرم‌افزاری و سخت‌افزاری برای ظهور و بروز نوآوری

مشارکت و ایفای نقش موثر در ارتقای زیست‌بوم نوآوری و فناوری منطقه

طراحی سازوکار لازم جهت تربیت نیروی انسانی متخصص در سطوح و حوزه‌های مختلف مورد نیاز پارک علم و فناوری

 توجه ویژه به معضل بیکاری و تلاش برای ایجادطرح‌های اشغالزایی دانش‌بنیان و تغییر فرصت کارجویی به کارآفرینی

 تدوین سازوکار علمیاتی جهت تحقق مرجعیت و دیپلماسی فناوری و نوآوری و رصد فناوری‌های نوظهور

 بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی و غیردولتی در راستای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان

تلاش در جهت اموریت‌گرایی پارک و ایجاد قطب‌های فناوری

سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و جذب فن‌آموز، دستیار و پسادکتری فناوری

مهندسی پروژه‌های کلان فناوری و تبدیل آنها به ریزپروژه‌ها و واگذاری آنها به شرکت‌های دانش‌بنیان جهت اجرا.

امید است با استعانت از خدای سبحان، درایت جنابعالی و همکاری و همراهی با روسای دانشگاه‌ها پارک‌های علم و  فناوری، نقشی اساسی در  تحقق اهداف نظام علم و فناوری و ارتقای عملکرد این حوزه ایفا نمایید.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، علی اسماعیلی زاده آمل_ 1363 دانش‌آموخته مهندسی هوافضا و عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با مرتبه استادیار است که پیش از این نیز معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری خراسان رضوی بود. وی همچنین حدود 10 سال تجربه کار در زیست‌بوم فناوری و استارتاپی در خارج از کشور را دارد و بیش از 90 مقاله علمی پژوهشی در نشریات علمی بین‌المللی منتشر کرده است.

از افتخارات کسب‌ شده اسماعیلی می‌توان به دانشجوی نمونه کشوری، پژوهشگر برتر دانشگاه فردوسی مشهد، دانش‌آموخته برتر بنیاد ملی نخبگان و جوان ایرانی برتر در حوزه فناوری‌های نوین در خارج از کشور اشاره کرد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای