Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@05:26:49 GMT

دانش آماده سازی اختراع در کشور بومی شد

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۷۲۶۳۱

دانش آماده سازی اختراع در کشور بومی شد

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در ایران به همت کانون پتنت معاونت علمی و فناوری برای ثبت اختراع در کشور‌های مختلف می‌توانیم بصورت مستقیم با مراکز حقوقی و ادارات معتبر آن‌ها ارتباط برقرار کنیم.

شاید چند سال گذشته در کشورمان به ثبت اختراع آن هم در دفاتر خارجی معتبر توجهی نمی‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اما شرکت‌های دانش‌بنیان زمانی که برای فروش محصولات خود در بازار‌های جهانی اقدام کردند، متوجه شدند که ثبت اختراع موضوعی مهم برای رسیدن به بازار‌های دیگر کشور‌ها است.

اختراع و ثبت آن یکی از الزامات فروش محصولات در بازار‌های بین‌المللی است. کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری چند سالی که با قدرت در زمینه ثبت اختراع خارجی فعالیت می‌کند و در این زمینه از مخترعان حمایت ۹۰ درصدی انجام می‌دهد.

 اکنون ایران یکی از کشور‌هایی است که کانون پتنت می‌تواند حتی بدون وکیل هم فرایند‌های ثبت اختراع را با کیفیت خوبی انجام دهد. نوشتن پتنت ادبیات خاص خود را دارد و اکنون این دانش به صورت بومی در کشور وجود دارد.

مهدی ضیغمی، مدیر کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه در مباحث ثبت اختراع دانش آماده سازی اختراع در کشور بومی شده است، گفت: برای ثبت اختراع در کشور‌های مختلف می‌توانیم بصورت مستقیم با مراکز حقوقی و ادارات ثبت اختراع آن کشور‌ها ارتباط گرفته و اختراعات را در آن کشور ثبت کنیم. درخواست‌های ارسالی به کانون پس از ثبت در پرتال توسط تیمی مجرب ارزیابی می‌شود و پس از آن درخواست‌های تایید شده برای ثبت رد دفاتر معتبر خارجی حمایت می‌شوند.

ثبت پتنت را می‌توان به کمک وکیل انجام داد، اما این کار هزینه بالایی دارد که برای مخترع پرداخت آن سخت است. پس فعالیت‌های کانون حرکت در این مسیر را تسهیل می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ثبت اختراع اختراع جدید فناوری نانو کانون پتنت معاونت علمی و فناوری اختراع در کشور ثبت اختراع برای ثبت کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۲۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهرواره هوای نو؛ آماده‌سازی هیئات برای چهل‌واره دوم انقلاب

حجت الاسلام باباخانی گفت: یکی از راه‌های ارتباط هیئات، مهرواره «هوای نو» است که تلاش می‌کند فضای هیئت را برای چهل‌واره دوم انقلاب اسلامی مهیا کند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سومین روز از همایش سالیانه مدیران هیئت‌های رزمندگان اسلام سراسر کشور با سخنرانی حجج الاسلام محمد خواجوی و مجید باباخانی رئیس سازمان هیئت‌ها و تشکل‌ها دنبال شد.

حجت الاسلام خواجوی با موضوع فلسفه سیاسی نظام اسلامی از منظر امامین انقلاب صحبت کرد و گفت: معتقدم بسیاری از ما اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب را هنوز به درستی فهم نکردیم، در حالی که بسیاری از مقامات خارجی ابعاد فکری ایشان را بهتر شناخته‌اند. نمونه این موضوع را می‌توان در گفته‌های روسای جمهور روسیه، ترکمنستان و ... در دیدارهایی که با آیت الله خامنه‌ای داشته‌اند، مشاهده کرد.

پناهیان: رسالت امروز هیئتی‌ها ترویج فرهنگ زندگی تعاونی است

وی با ذکر یک مثال صحبت‌های خود را ادامه داد و گفت: همه دشمنان در روزهای ابتدایی اغتشاشات در ایران فکر می‌کردند کار نظام تمام شده است اما در همان روزها دیدید که رهبری با دختران 9 ساله نوجوان در جشن تکلیف‌شان شرکت کردند و پیام بسیار مهمی را از این طریق دادند. سپس وقتی اوضاع کمی آرام شد، ایشان سخنرانی‌های مهم و راهبردی خود را بیان کردند.

او تاکید کرد: در دوره سختی قرار داریم و بیش از هر زمان دیگری به منظومه فکری امامین انقلاب نیاز داریم. باید این سوال را پرسید که چرا در بیان فلسفه سیاسی نظام اسلامی سراغ اندیشه‌های امام خمینی و مقام معظم رهبری نمی‌رویم؟ چرا از اندیشه‌های شهید مطهری استفاده نمی‌کنیم؟‌

در بخش دیگری از این مراسم، حجت الاسلام باباخانی رئیس سازمان هیئت و تشکل‌ها گفت: به جرأت می‌گویم که سازمان تبلیغاتِ در میدان، شماها هستید. شما هستید که در میدان تبلیغات، مبارزه و جهاد می‌کنید و ما تنها یک ستاد برای کمک به شما هستیم.  وظیفه ماست که مقدمه فعالیت بهتر شما را فراهم کنیم. مبنای سازمان تبلیغات اسلامی این است که به عنوان سازمان پشتیبان عمل بکند، نه اینکه خودش برنامه اجرا کند.

وی با اشاره به لزوم هم افزایی هیئات سراسر کشور گفت: هدف ما این است که همه هیئت‌های فعال در استان‌های سراسر کشور، هم‌افزایی داشته باشند. یکی از راه‌های ارتباط هیئات، مهرواره «هوای نو» است. این مهرواره اختصاص به معرفی برگزیدگان سال هیئت دارد و امسال در اتفاقی جدید در فضای بین‌الملل هم برگزار خواهد شد. این جشنواره بستر عادلانه‌ای برای همه هیئاتی است که توانستند اقدامی را در این حوزه رقم بزنند. ما از آنها حمایت می‌کنیم و بهشان خدمات ویژه‌ای ارائه می‌دهیم تا در جریان رسانه‌ای کشور تبدیل به یک الگو بشوند.

باباخانی تأکید کرد: هوای نو تلاش می‌کند فضای هیئات را برای چهل‌واره دوم انقلاب اسلامی فراهم بکند. خواهش من از شما این است که کارهای موفقی که هیئات رزمندگان اسلام در سراسر کشور در استان‌ها رقم زدند و می‌تواند الگو باشد را در سامانه «هوای نو» ثبت کنند تا داوری شود. نزدیک به یکصد داور در حدود بیش از 40 رشته، این ابتکارات را داوری می‌کنند و از برگزیدگان آن تقدیر خواهد شد.

گفتنی است در پایان همایش سه روزه مدیران هیئت‌های رزمندگان اسلام که در مشهد مقدس برگزار می‌شد، از 20 مدیر موفق تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • مهرواره هوای نو؛ آماده‌سازی هیئات برای چهل‌واره دوم انقلاب
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • همه چیز درباره ثبت اختراع در سطح جهانی یا پتنت بین‌المللی
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان