Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@04:04:00 GMT

مجازات نصب تابلوی پارک =پنچری

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۷۵۳۴۸

قانون برای نصب هرگونه تابلو با مضمون پارک ممنوع و تهدید به پنچری خودروهای پارک شده مجازات مشخصی در نظر گرفته است. ناطقان: نکات حقوقی متعددی در زندگی روزمره مطرح می‌شوند که در اغلب موارد صحیح نیستند و برخی از آن‌ها از یک باور غلط نشأت گرفته‌اند.

یکی از مواردی که همه ما در زندگی روزمره خود با آن مواجه هستیم، تابلوهای پارک ممنوع با مضمون پنچری خودرو هستند و باید توجه داشت که همین تابلوها مصداق تهدید به حساب می‌آیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس قانون مجازات اسلامی، هرگاه فردی دیگری را تهدید کند جرم مرتکب شده است و باید مجازات قانونی را طی کند.

بر اساس این قانون نصب هر گونه تابلو پارک ممنوع بدون اجازه نیروی انتظامی جرم به حساب می‌آید و می‌توان از متخلف در دادسرا شکایت کرد.

اگر خودرویی مقابل درب پارکینگ ساختمانی متوقف شده باشد، صاحبخانه نمی‌تواند چرخ‌های خودرو را پنچر کند، بلکه باید با پلیس نیروی انتظامی تماس گیرد و از آن‌ها بخواهد تا راننده خودرو مذکور را جریمه کنند.

منبع:مشرق
برچسب ها: پارک ، تهدید ، پنچری ، ناطقان ، مجازات

منبع: ناطقان

کلیدواژه: پارک تهدید پنچری ناطقان مجازات پارک ممنوع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۵۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوربین‌های هوشمند جاده‌ای چگونه تخلف و سرعت خودرو‌ها را ثبت می‌کنند؟

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان سرهنگ محمود شهرکی رئیس پلیس راه گلستان گفت : با دوربین‌های هوشمند جاده‌ای علاوه بر ثبت سرعت لحظه‌ای وسایل نقلیه ، میانگین سرعت آنان نیز از لحظه عبور از یک دوربین تا دوربین بعدی به صورت هوشمند ارزیابی می شود.

سرهنگ شهرکی ادامه داد: با توجه به مشخص بودن فاصله دوربین‌ها با یکدیگر، مدت زمانی که برابر سرعت مجاز هر معبر باید بین دو دوربین طی شود به صورت هوشمند محاسبه و اگر کمتر از این زمان مسافت طی شده باشد به عنوان سرعت غیر مجاز احصاء و اعمال قانون انجام خواهد شد.

رئیس پلیس راه گلستان افزود : بر خلاف تصور برخی که معیار را فقط سرعت لحظه عبور از مقابل دوربین‌ها می‌دانند باید تذکر داد که اگر در فاصله بین آنها سرعت مجاز رعایت نگردد، رانندگان مرتکب تخلف سرعت غیر مجاز شده‌اند و به صورت هوشمند اعمال قانون خواهند شد.

 وی ادامه داد : در موارد بسیاری رانندگان بدون توجه به این قابلیت دوربین‌ها سرعت میانگین را رعایت نمی کنند و پس از اعمال قانون گمان می‌کنند که اشتباهی رخ داده است .

سرهنگ شهرکی با بیان اینکه سرعت غیر مجاز همواره عاملی مرگبار در تصادفات است افزود: چنانچه سرعت لحظه‌ای و یا میانگین وسایل نقلیه بیش از ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت باشد، آن خودرو علاوه بر اعمال قانون، به صورت سیستمی توقیف و در هر نقطه‌ای از کشور به پارکینگ منتقل می شود.

دیگر خبرها

  • قانون اختصاص خودرو داخلی به ایثارگران دوباره تمدید شد
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • سد معبر عمومی و اشغال پیاده‌روها به هر دلیلی ممنوع است
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند / کسی که کشف حجاب کند، بار اول یک و نیم میلیون تومان جریمه می‌شود، بار دوم، ۳ میلیون تومان که بعد از سه هفته باید ۴ و نیم میلیون تومان پرداخت کند / ب
  • چرا در تهران قدیم خودرو‌ها وسط خیابان پارک می‌کردند؟
  • اصلاح قوانین اسلحه و مهمات برای جلوگیری از وقوع جرم است
  • دوربین‌های هوشمند جاده‌ای چگونه تخلف و سرعت خودرو‌ها را ثبت می‌کنند؟
  • چرا در تهران قدیم خودروها وسط خیابان پارک می‌کردند؟