Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج جدیدترین نظرسنجی نشان می‌دهد که اکثر شهروندان کشورهای عضو ناتو تعهد نسبت به اصل دفاع جمعی در این ائتلاف نظامی در صورت حمله به یکی از اعضاء مثلا از طرف روسیه را رد می‌کنند. ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۶ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه سوئیسی "نویه زوریخه سایتونگ"، بر اساس جدیدترین نظرسنجی موسسه "پیو"، شهروندان اکثر کشورهای عضو ناتو نظر مثبتی درباره این ائتلاف نظامی دارند، اما بخصوص آلمانی ها و فرانسوی ها علاقه‌ای به تعهد دفاع جمعی در این ائتلاف نظامی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این نظرسنجی میزان موافقت با ناتو در دو کشور مهم عضو این ائتلاف نظامی یعنی فرانسه و آلمان در سال های اخیر کاهش چشمگیری داشته است. در حالی که امروزه حدود 57 درصد شهروندان آلمانی این ائتلاف نظامی را مثبت ارزیابی می کنند، در سال 2007، 73 درصد شهروندان آلمانی چنین دیدگاهی داشتند. در فرانسه نیز میزان محبوبیت ناتو در بین شهروندان در این دوره زمانی از 71 به 49 درصد کاهش داشته است.

نتایج این نظرسنجی البته نشان می دهد که شهروندان در پاسخ به این پرسش که آیا اگر یک کشور عضو ناتو هدف حمله قرار گیرد کشور شما هم باید وارد مداخله نظامی شود موضع محتاطانه‌ای اتخاذ کرده و تنها 34 درصد شهروندان آلمانی و 41 درصد شهروندان فرانسوی در پاسخ به این پرسش گفته‌اند که نیروهای کشورشان را باید وارد عمل کنند.

63 درصد شهروندان آلمانی و 57 درصد شهروندان فرانسوی بر این عقیده‌اند که در موارد جدی تمایل دارند که نیروهای آمریکایی وارد عمل شوند.

نظرسنجی این موسسه در فاصله ماه می تا ماه آگوست سال 2019 میلادی در میان 21 هزار و 29 شهروند 16 کشور عضو ناتو به اضافه روسیه، اوکراین و سوئد انجام شده و نتایج آن در اختیار روزنامه آلمانی "زود دویچه" قرار گرفته است.

در پاسخ به این پرسش که در صورت وقوع یک رویارویی نظامی میان روسیه و یکی از کشورهای عضو ناتو، آیا کشور شما بایستی در آن دخالت مستقیم کند یا نه، تنها شهروندان پنج کشور از 16 کشور عضو ناتو پاسخشان در مجموع مثبت بوده است؛ 64 درصد هلندی‌ها، 60 درصد آمریکایی‌ها، 56 درصد کانادایی‌ها، 55 درصد بریتانیایی‌ها و 51 درصد لیتوانیایی‌ها.

پیمان کشورهای آتلانتیک شمالی، ناتو، در سال 1949 بسته شد و در سال جاری میلادی با پیوستن مقدونیه شمالی به این پیمان تعداد کشورهای عضو آن به 30 کشور رسید. پیمان ناتو در اصل در پاراگراف پنجم پیمان واشنگتن تبیین شده که بر اساس آن کشورهای عضو متعهد به دفاع از یکدیگر هستند.

نتایج این نظرسنجی همچنین نشان می دهد که در ترکیه تنها 21 درصد شهروندان از عضویت در ناتو حمایت می کنند. تنها در کشور روسیه محبوبیت این ائتلاف نظامی با 16 درصد کم تر بوده است.

به طور خلاصه نتایج این نظرسنجی نشان می دهد که 53 درصد از کشورهای عضو ناتو نظر مثبتی درباره این ائتلاف داشته وتنها 27 درصد نظر منفی داشتند.

با این همه اراده برای دفاع از یکدیگر تقریبا در همه کشورها پایین است. تنها در 5 کشور از 16 کشور شرکت کننده در این نظرسنجی از جمله هلند (64 درصد)، آمریکا (60 درصد)، کانادا (56 درصد)، انگلیس ( 55 درصد) و لیتوانی (51 درصد) اکثر شهروندان بر این عقیده‌اند که در صورت حمله به یک عضو مثلا از طرف روسیه باید از نظر نظامی کشورشان مداخله کند.

این نظرسنجی در آستانه برگزاری کنفرانس امنیتی مونیخ منتشر شده و می تواند پیام های واضحی ارسال کند.

در کنفرانس امنیتی مونیخ امسال که از 14 تا 16 فوریه (25 تا 27 بهمن ماه) برگزار می شود 40 تن از سران کشورها، از جمله رئیس جمهور فرانسه و همتای آلمانی وی و همچنین 60 وزیر امور خارجه و 40 وزیر دفاع از جمله وزرای امور خارجه آلمان، روسیه و ایران شرکت خواهند کرد.

وزرای امور خارجه، دفاع و وزیر انرژی آمریکا هم در این نشست شرکت خواهند کرد.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط ناتو

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ناتو ناتو درصد شهروندان آلمانی پاسخ به این پرسش نتایج این نظرسنجی کشورهای عضو ناتو ائتلاف نظامی نشان می دهد کشور عضو ناتو دفاع جمعی امور خارجه بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۵۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان

وزیر کشور آلمان با توجه به وضعیت تهدید جدید در اروپا، تحول در دفاع غیرنظامی و همچنین نظامی را درخواست کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس اشپیگل"، با توجه به وضعیت تهدید جدید در اروپا، "نانسی فایزر"، وزیر کشور فدرال آلمان معتقد است که این کشور نیز باید از نظر دفاع مدنی خود را تغییر دهد.

وی در این باره به خبرگزاری آلمان گفت: «ما باید سرمایه‌گذاری‌های مهم بیشتری در سیستم‌های هشدار خوب، هلیکوپترهای مدرن و سایر تجهیزات انجام دهیم.

این وزیر آلمانی تاکید کرد: همین امر در مورد حفاظت موثر از زیرساخت های حیاتی و مراقبت در صورت بروز بحران صدق می کند.

فایزر همچنین گفت که تجاوز روسیه به اوکراین به یک وضعیت امنیتی کاملاً تغییر یافته منجر شده است که در درجه اول در میان شرکای شرقی اتحادیه اروپا و ناتو مانند کشورهای بالتیک، اما همچنین از طریق تهدیدات سایبری مانند حملات سایبری، جاسوسی و انتشار اطلاعات نادرست در اینجا دیده می شود.

وی افزود: این بدان معناست که: «علاوه بر بازدارندگی و دفاع نظامی، ما باید حفاظت غیرنظامی را نیز تقویت کنیم، بنابراین به گفته وی وزارت کشور فدرال به طور فشرده با وزارت دفاع بر روی یک طرح عملیاتی برای دفاع نظامی و غیرنظامی کار می‌کند.

به گفته وی وزارت بهداشت و اداره حمل و نقل نیز در کار بر روی به اصطلاح OPLAN که به عنوان طرح محرمانه طبقه بندی شده و اکنون در نسخه اولیه در وزارت دفاع موجود است، مشارکت دارند.

تشدید انتقادها از خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطینیاناعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه/اوکراین ۳۰۰ هزار پهپاد می‌خرد
  • باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • افزایش 6 درصدی حمایت نسل Z از فلسطین و حماس
  • چند کشور غربی به دنبال کاهش فروش تسلیحات نظامی به اسراییل هستند
  • مذاکرات نظامی مغرب و ناتو
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات
  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند