Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، ناصر عتباتی، رئیس کل دادگستری استان اردبیل در جلسه هماهنگی اکیپ‌های قضایی نظارت بر حوزه تبلیغات انتخاباتی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شهر اردبیل به منظور بررسی نحوه تعامل و همکاری با مجریان انتخاباتی گفت: اکیپ‌های قضایی باید با صبر و شکیبایی در مسایل حاشیه‌ای و قاطعیت در برخورد با جرایم داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به وظایف و تکالیف اکیپ‌های قضایی نظارت بر انتخابات گفت: عمده‌ترین هدف صیانت از آرای مردم، پیشگیری از تخلف، تامین امنیت و آرامش مردم و برخورد با مجرمان و متخلفان در حوزه انتخابات است.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل در ادامه بر لزوم ارتباط هماهنگی کامل این اکیپ‌ها با دادستان مرکز استان و دادگستری برای مدیریت و پیشبرد هرچه بهتر امور تاکید کرد.

عتباتی با تاکید بر اینکه ضابطین دستگاه قضایی موظف به برخورد با جرایم مشهود هستند گفت: مجریان و ناظران انتخاباتی باید به وظایف ذاتی خود عمل کنند لذا مهمترین وظایفی که اکیپ‌های نظارتی و قضایی دارند، یادآوری مسئولیت‌های ذاتی دستگاه ها، مجریان و ناظران انتخاباتی به آن‌ها می‌باشد.

او در ادامه بر لزوم نظارت بر محیط‌های پیرامونی حوزه‌های رای‌گیری تأکید کرد و گفت: باید اطلاعات و اشرافیت کامل در حاشیه و پیرامون حوزه‌های رأی گیری به منظور رصد تحرکات که احتمالاً صحت و سلامت انتخابات را تهدید می‌کند صورت گیرد.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل با اشاره به رویکرد دستگاه قضایی استان در مطالبه گری از دستگاه‌ها و نهاد‌های برگزاری انتخابات گفت: اجرای اکیپ‌های نظارت قضایی باید در راس نظارت بر نحوه برگزاری انتخابات باشند و از مجریان برگزاری انتخابات در خصوص فراهم آوردن زمینه برگزاری سالم انتخابات باید مطالبه‌گری داشته باشند.

دادستان مرکز استان اردبیل نیز در این جلسه با اشاره به فرارسیدن ایام تبلیغات انتخاباتی مجلس شورای اسلامی گفت: برای هرچه بهتر شدن امور و برگزاری سالم انتخابات جلسات متعددی با نیرو‌های انتظامی، مجریان و ناظران انتخاباتی برگزار شده و در حوزه نظارت قضایی بر انتخابات نیز طبق تقسیم بندی‌های صورت گرفته که طی آن شهر اردبیل به ۵ نقطه تقسیم شده که اکیپ‌های نظارت قضایی در این خصوص با ضابطین قضایی، مجریان و ناظران انتخاباتی هماهنگی‌های لازم و کاملی را دارند.

طباطبایی اظهار داشت: هدف از راه‌اندازی این اکیپ‌های قضایی فراهم آوردن بستر و زمینه برای برگزاری انتخابات سالم، پیشگیری از بروز هر گونه جرائم و تخلفات انتخاباتی و برخورد با متخلفان در این حوزه می‌باشد.

او تأکید کرد: هر چه مردم اطمینان بیشتر بر صحت برگزاری انتخابات داشته باشند به همان میزان مشارکت آنان در انتخابات بیشتر خواهد شد بنابراین همه مسئولان و دست اندرکاران امر انتخابات لازم است برای برگزاری هرچه باشکوهتر این انتخابات بیش از پیش تلاش داشته باشند.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اکیپ قضایی انتخابات مجلس متخلفان انتخابات تبلیغات انتخاباتی رئیس کل دادگستری استان اردبیل مجریان و ناظران انتخاباتی برگزاری انتخابات اکیپ های نظارت اکیپ های قضایی داشته باشند نظارت قضایی اکیپ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۷۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید/ اعمال قانون با دوربین‌های نظارت تصویری

به گزارش صدای ایران از ایسنا،سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور با بیان اینکه هوشمندسازی در انجام ماموریت‌ها و ارائه خدمات یکی از اولویت‌های پلیس و مورد تاکید فرمانده فراجا و ریاست پلیس راهور فراجا است، گفت: در همین راستا نیز ما در پلیس راهور تهران بزرگ نیز این موضوع را جزو اولویت‌های خود قرار دادیم و برای تحقق آن برنامه‌ریزی‌های لازم انجام است.

وی با بیان اینکه موضوع ترافیک، موضوعی بین بخشی است که لازم است دستگاه‌های مربوطه در آن مشارکت داشته باشند، اظهارکرد: یکی از اقدامات ما استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی برای کنترل ترافیک و برخورد با تخلفات رانندگی است. در همین راستا نیز جلساتی را با شرکت کنترل ترافیک و چند شرکت دانش‌بنیان و همچنین جمعی از نخبگان دانشگاه صنعتی شریف برگزار کردیم و بنا شد تا زیرساخت‌های استفاده از هوش مصنوعی برای برخورد با تخلفات و نظارت ترافیکی فراهم شود.

برخورد با تخلفات ساکن با کمک هوش مصنوعی

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم، گفت: دو نوع دوربین ترافیکی در سطح شهر تهران وجود دارد، یکی دوربین‌های پلاک‌خوان است که این دوربین‌ها کار خود را انجام می‌دهند و براساس برنامه‌ای که برایشان نوشته شده نسبت به ثبت تخلفات اقدام می‌کنند. نوع دیگر، اما دوربین‌های نظارت تصویری است که در حال حاضر حدود ۱۵۰۰ عدد از آن در شهر تهران فعال است و امیدواریم که به زودی نیز افزایش پیدا کند.

موسوی‌پور با بیان اینکه این دوربین‌های نظارت تصویری هوشمند نیستند، گفت: درحال حاضر یک کاربر باید این دوربین‌ها کنترل کند، اما ما به دنبال این هستیم که با استفاده از ظرفیت هوش‌مصنوعی این دوربین‌ها بتوانند معابر را رصد کرده و در صورت وقوع تخلف یا وضعیت غیرعادی نظیر تصادف و ... موضوع ثبت و اعلام کنند. این اقدام امکان اجرا دارد و ما باید سامانه مربوطه را روی دوربین‌ها نصب کنیم.

وی ادامه داد: از طریق دوربین‌های نظارت تصویری می‌توانیم سامانه‌ای را نصب کنیم و این سامانه به شکل هوشمند با تخلفات برخورد می‌کند. همانطور که گفتم ما در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم و قصد داریم تا در همین سال جاری با تعدادی دوربین کار را شروع کنیم و به مرور آن را گسترش دهیم. ما با استفاده از این سامانه و هوش مصنوعی با دوربین‌های نظارت تصویری نسبت به برخورد با تخلفات ساکن، نظیر پارک در محل ممنوع، پارک دوبل، توقف غیرمجاز، سد معابر و ... برخورد خواهیم کرد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه امکان تعریف محدوده، نوع تخلف و حریم رصد برای این دوربین‌ها وجود دارد، گفت: در صورت اجرا تخلفات به شکل هوشمند رصد و پس از اعمال قانون پیامک آن برای رانندگان متخلف ارسال خواهد شد.

موسوی درپاسخ به این پرسش که موانع اجرای این طرح چیست، گفت: بعد از درخواست ما شهرداری این موضوع را در بودجه امسالش قرار داد، به‌هرحال موضوعاتی نظیر تامین اعتبار و ... در این خصوص وجود دارد.

پیش از این سرهنگ احسان مومنی، معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ نیز در گفتگو با ایسنا گفته بود که به زودی دوربین‌های ثبت تخلف رانندگی بر روی موتورسیکلت‌های پلیس راهور نیز نصب می‌شود و در فاز اول این دوربین‌ها نسبت به ثبت تخلفات ساکن اقدام خواهند کرد.


دیگر خبرها

  • ۱۳ اردیبهشت آغاز تبلیغات انتخاباتی نامزد‌های مرحله دوم انتخابات مجلس
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید/ اعمال قانون با دوربین‌های نظارت تصویری
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید
  • فهرست انتخاباتی جامعه اسلامی مهندسین در دور دوم منتشر شد
  • بسیاری از ناظران انتخاباتی فرهنگیان هستند
  • متهم جرائم اقتصادی در کرمانشاه دستگیر شد
  • کدهای انتخاباتی کاندیداهای راه یافته به مرحله دوم اعلام شد
  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • زمان برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد