Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، «سید جواد حسینی» در جمع خیرین حوزه آموزش و پرورش استثنایی و فرهنگیان آموزشگاه امام علی (ع) با بیان اینکه سه نظریه مبنای عمل در سازمان آموزش و پرورش استثنایی است، اظهار کرد: امروزه مبنای توسعه از سرمایه و تکنولوژی به توسعه انسان مبنا رسیده است و یکی از نظریه های مبنای عمل در سازمان آموزش و پرورش استثنایی نظریه توسعه انسان مبنا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تمامی انسان ها توسعه می آفرینند و از مواهب آن بهره مند می شوند. از جمله این انسان ها دانش آموزان با نیازهای ویژه هستند و توسعه برای این دانش آموزان زمانی محقق می شود که توانمند شوند و مبدا توانمند سازی آموزش و پرورش استثنایی است.

حسینی نظریه بعدی مورد توجه آموزش و پرورش استثنایی را نگاه دارایی محور به انسان ها دانست و افزود: نگاه دارایی محور به انسان ها در مقابل نظریه کمبود شکل گرفته است انسان ها در کنار نقایص، دارایی هایی دارند و در نظام تعلیم تربیت باید این دارایی ها را دیده و تبدیل به فعل کنیم.

وی گفت: دانش آموزان با نیازهای ویژه دارایی های بی شماری دارند که باید دیده شود، این دارایی ها تبدیل به فعل شود و منابع انسانی به سرمایه انسانی تبدیل شود. ‌

حسینی، سومین نظریه مورد توجه را نظریه امتداد دانست و بیان کرد: توسعه و پیشرفت امتداد حواس انسان هاست. برخی مواقع نقایص باعث می‌شود یکی از حواس امتداد نیابد و نظام تعلیم و تربیت باید جانشین و پر کننده نقایص دانش آموزان با نیازهای ویژه شود.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، افزود: مناسب سازی در ابعاد مختلف یکی از سیاست های جدی آموزش و پرورش استثنایی است که در حال پیگیری و انجام است.

وی با بیان اینکه، در حال حاضر ۱۵ هزار و ۴۲۲ دانش آموز آسیب دیده بینایی در کشور وجود دارد که ۹ هزار نفر آنها در مدارس پذیرا مشغول به تحصیل هستند، ضمن تشریح اقدامات انجام شده برای دانش آموزان کم بینا و نابینا اظهار کرد: تالیف، تدوین و چاپ ۱۲۰ عنوان کتاب با خط بریل، تالیف ۱۴ عنوان کتاب درشت خط، تالیف ۲۵ عنوان راهنمای معلم آموزش نابینایان، تهیه لوح افزار و حساب افزار و اپلیکیشن های موبایلی از جمله فعالیت های صورت گرفته برای دانش آموزان نابینا و کم بینا است.

وی، راه اندازی رشته موسیقی، کامیپوتر و چوب ویژه نابینایان، برنامه ریزی جهت تولید فیلم آموزشی خط بریل، برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی بریل آموزی، برگزاری کارگاه جهت یابی و حرکت ‌و تهیه راهنمای خط بریل فارسی  را از دیگر فعالیت های حوزه آموزش نابینایان برشمرد و  اظهارکرد: در راستای فعالیت های ورزشی، سالن های ورزشی ۲۰۰ متری درون مدرسه ای در مدارس آموزش و پرورش استثنایی ایجاد خواهد شد.

برچسب‌ها سید جواد حسینی سازمان آموزش و پرورش استثنایی امام علی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سید جواد حسینی سازمان آموزش و پرورش استثنایی امام علی سید جواد حسینی سازمان آموزش و پرورش استثنایی امام علی سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان با نیازهای ویژه آموزش و پرورش استثنایی دارایی ها انسان ها خط بریل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۳۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • نخستین مدرسه هوشمند کودکان استثنایی در شهر جدید سهند افتتاح شد
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد