Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نویسنده کتاب «پشت میدان نبرد» گفت: کتاب «پشت میدان نبرد» گویای استقامت و ایثار رزمندگانی است که در حین دفاع از کشور به اسارت دشمن در آمدند و با گوشت و پوست خود طعم تلخ اسارت و شکنجه را حس کردند. تاریخ انتشار: 15:00 - 24 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۵۱۵۴ ساسان ناطق نویسنده کتاب «سربازان چکمه پوش» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی میزان پیرامون مضمون کتاب «پشت میدان نبرد» گفت: مضمون کتاب «پشت میدان نبرد» خاطرات آزاده رحمان پرزحمت یکی از اسرای جنگ تحمیلی ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کتاب به اسارت این رزمنده در کنار سایر رزمندگان ایران اسلامی که در بند رژیم بعثی بودند اشاره دارد. این کتاب سختی‌ها و دشواری‌هایی که طی سال‌ها اسارت متحمل شده‌اند را بیان می‌کند. 

وی پیرامون کتاب «پشت میدان نبرد» بیان کرد: این کتاب خاطرات اسیر آزاد شده اردبیلی رحمان پرزحمت است که در سن ۱۵ سالگی به جبهه رفت و در عملیات خیبر اسیر رژیم بعث عراق شد. خاطرات ابتدا از زندان و رویداد‌های آن شروع می‌شود و در بخشی‌هایی از کتاب نیز به گذشته و زمانی که در عملیات خبیر حضور داشتند برگشت‌هایی را دارد. 
بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار در حوزه ادبیات اینجا کلیک کنید ناطق به بخشی از کتاب «پشت میدان نبرد» اشاره و تصریح کرد: آزاده رحمان پرزحمت که شخصیت نخست داستان است در ۲۰ فروردین ۱۳۶۲ به اتفاق ۸۰ نفر از بسیجی‌ها وارد پادگان آموزشی شهید پیرزاده اردبیل شد تا آموزش ببیند. در آن زمان فرمانده آموزشی پادگان شهید شاپور برزگر بود، و رحمان پر زحمت علاقه داشت تا روزی همانند این فرمانده شود. 

نویسنده کتاب «سربازان چکمه پوش» در مورد نحوه نگارش کتاب «پشت میدان نبرد» ابراز کرد: برای نوشتن کتاب «پشت میدان نبرد» نگارش به سبک داستان مدرن را انتخاب کردم و از ابتدای داستان مخاطب را ناگهانی به درون قصه هدایت کردم، زیرا معتقدم این شوک ناگهانی برای مخاطب جذاب است. برای نگارش داستان بر اساس مستندات با توسل به ۱۰ ساعت مصاحبه با رحمان پرزحمت پایه‌های حقیقی داستان را جاگذاری کردم و در مرحله بعد به داستان پرداختم. 

وی تاثیر تصویر سازی برای جذاب ساختن کتاب «پشت میدان نبرد» را تکنیکی حیاتی دانست و تصریح کرد: تلاش کردم تا کتاب «پشت میدان نبرد» به شیوه‌ای خاص به مخاطب ارائه شدم و با کمک تصاویرسازی عمیق و اثرگذار از اردوگاه‌های آزادگان به افکار مخاطب راه پیدا کنم و او را با خود همراه کنم. 

ناطق کشش داستان در کتاب «پشت میدان نبرد» را مطرح و اظهار کرد: در هنگام نگارش کتاب «پشت میدان نبرد» شخصیت و کشش در ساختار داستان با توجه به سوژه وجود داشت و پرداخت مناسب سبب شد تا ذهن مخاطب به داستان زندگی رحمان پرزحمت درگیر شود. برخورد‌های مخاطبان نشان داد که کتاب توانسته نظر مخاطب را به خود جذب کند. 

وی در مورد کتاب «پشت میدان نبرد» بیان کرد: کتاب‌هایی که به اسارت رزمندگان اسلام در بند رژیم بعث اشاره دارد، عموما فراز و فرود‌های فراوانی دارد که این امر جذابیت داستان را افزایش می‌دهد و این مهم در کتاب «پشت میدان نبرد» به خوبی نمایان شده است. 

ناطق پیام کتاب «پشت میدان نبرد» را صبر و استقامت دانست و خاطرنشان کرد: مطالعه کتاب «پشت میدان نبرد» گویای استقامت و ایثار رزمندگانی است که در حین دفاع از کشور به اسارت دشمن در آمدند و با گوشت و پوست خود طعم تلخ اسارت و شکنجه را حس کردند، این پیامی ارزشمند برای جامعه امروز به خصوص جوانان تا صبر را به عنوان سر لوحه زندگی خود قرار دهند. 

 انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات انتشارات سوره مهر نویسنده کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۶۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، همزمان با سالگرد عملیات بیت المقدس در تاریخ دهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱، مصاحبه ای از سرتیپ بازنشسته توپخانه و ستاد «مسعود بختیاری» از نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، افسر عملیاتی قرارگاه کربلا از طراحان عملیات بیت المقدس(عملیات آزادسازی خرمشهر) در خصوص نحوه طرح‌ریزی، اجرای و در نهایت موفقیت عملیات بیت‌المقدس در سایت جماران منتشر شد.

در بخش ابتدایی این گفتگو امیر بختیاری توضیحاتی درباره نقش ارتش در مدیریت جنگ پرداخته و می گوید؛« مدیریت صحنه جنگ را ارتش بر عهده داشت. به این دلیل که در آن زمان هنوز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انسجام سازمانی پیدا نکرده بود. اساساً سپاه به عنوان فرماندهی کل تشکیل نشده بود و به صورت سپاه شهری با وظیفه انتظامی عمل می‌کرد. آقای ابوشریف و مرتضی رضایی که هر دو به فرماندهی سپاه منصوب شدند، اساساً معتقد به جنگیدن سپاه با دشمن خارجی نبودند و اعتقاد داشتند که سپاه وظیفه دیگری دارد. اما تعدادی دیگر که از فرماندهان سپاه که عمدتاً متعلق به استان خوزستان بودند مثل آقای شمخانی، سردار رشید، احمد غلامپور و شهید احمد سوداگر اعتقاد داشتند که سپاه باید در جنگ برون مرزی نیز شرکت کند. غرض این بود که بگویم در سال اول جنگ مدیریت صحنه بر عهده ارتش است، زیرا نیروهای سپاه هم فاقد سازمان و هم فاقد تجربه هستند.»

خبرآنلاین در بازنشر این گفتگو در رسانه خود، این بخش از اظهارات امیر بختیاری را محور تیتر خود قرار داده و سهوا نام آقای محسن رضایی را به جای مرتضی رضایی آورده بود، که به این وسیله از این اشتباه سهوی عذرخواهی می کند.

متن کامل این گفتگو با تیتر «امیر سرتیپ بختیاری: در ارتش مخالفت چندانی با ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر وجود نداشت /گروه‌های چپ به ارتشی‌ها تهمت‌های ناموسی زدند» را بخوانید.

2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901285

دیگر خبرها

  • هویت ۲ شهید دوران دفاع مقدس در البرز شناسایی شد
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی
  • درخشش در سومین جشنواره ملی افتخار من
  • برگزاری آیین نقد کتاب لبخند آفتابی
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم
  • تشییع پیکر پدر شهید دوران دفاع مقدس در سراب
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • ۲ شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند