Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- هادی میرزایی مدیرعامل صندوق توسعه صنایع‌دستی و فرش دستباف و احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی گفت: «در حوزه صنایع‌دستی به‌دلیل این‌که عموماً نمایشگاه‌هایی که برگزار می‌شد، در سطحی بسیار کوچک یا بازتاب بین‌المللی نداشت، بزرگ‌ترین فرصتی که الان می‌تواند ایجاد کند، ظرفیت گردشگر‌پذیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» تاریخ انتشار: 16:00 - 24 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۶۱۷۴

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، هادی میرزایی درباره مزایای ادغام دو نمایشگاه گردشگری و صنایع‌دستی گفت: «حوزه گردشگری یکی از حوزه‌های مشوق و جاذب در کشور ما به‌حساب می‌آید؛ وجود فرصت‌های گردشگری در نقاط مختلف کشور و در سطوح بین‌المللی می‌تواند فضایی جدید را برای حوزه صنایع‌دستی و فرش دستباف که جدیداً جزء مأموریت‌های وزارتخانه تعریف شده است، تعریف کند.»

وی حوزه گردشگری را مهم‌ترین محل مبادلات ارزی کشور دانست که اثر مستقیم بر گردشگری دارد و افزود: «گردشگری همچنین فرصتی برای معرفی فرهنگ و تاریخ کهن کشورمان به‌حساب می‌آید.»

بیشتر بخوانید: یخ زدن بی‌سابقه آبشار گنجنامه همدان+عکس

میرزایی گفت: «در حوزه صنایع‌دستی به‌دلیل اینکه عموماً نمایشگاه‌هایی که برگزار می‌شد در سطحی بسیار کوچک یا بازتاب بین‌المللی نداشت، بزرگ‌ترین فرصتی که می‌تواند ایجاد کند ظرفیت گردشگر‌پذیری است که اتفاق می‌افتد تا با آثار و صنایع‌دستی بخش‌های مختلف سرزمین کشورمان آشنا شوند.»

وی در ارزیابی نمایشگاه گردشگری و صنایع‌دستی، این موضوع را به نظر مخاطبان و مردم ارجاع داد و گفت: «ما به‌عنوان کسانی که بخشی از حوزه سیاست‌گذاری نمایشگاهی و اجرایی را در اختیار داریم، بعد از بازتابی که نمایشگاه در میزان مخاطب و تأثیر بر توسعه میزان گردشگری خواهد داشت، باید اظهارنظر کنیم، اما با توجه به زحماتی که همکارانمان در شرکت مادرتخصصی ایران‌گردی و جهان‌گردی و همچنین تلاش‌های آقای تیموری معاون گردشگری داشتند، مشارکت بسیار خوبی در بحث کشور‌های خارجی، شرکت‌های گردشگری و فرش دستباف شاهد بودیم.»

مدیرعامل صندوق احیا در پایان بیان کرد: «آثاری که در حوزه صنایع‌دستی در این نمایشگاه ارائه شدند، واقعاً قابل قیاس با نمایشگاه سال گذشته نیستند و مهم‌ترین دلیل این موضوع، تغییر مخاطبان است که امیدواریم اثرات آن را در ماه‌های آینده شاهد باشیم.»

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گردشگری میراث فرهنگی گردشگری ظرفیت گردشگر پذیری حوزه صنایع دستی صنایع دستی فرش دستباف بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۶۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود

مریم جلالی در مراسم بزرگداشت روز ملی شهر میمند و برگزاری جشنواره گل و گلاب گفت: میمند ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی زیادی دارد که باید این ظرفیت‌ها در خدمت ارزش‌افزوده و ارزش‌آفرینی شود.

معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی افزود: رویداد‌ها زمینه تقویت توجه را ایجاد می‌کنند و تقویت توجه نخستین گام در راستای متمایزسازی و ایجاد وضعیت مطلق است.

جلالی افزود: به‌عنوان معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی و همکارانم در اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس به دنبال این هستیم که ظرفیت‌های میراث فرهنگی و آنچه ریشه در تاریخ دارد به‌اضافه جاذبه‌های گردشگری در کنار محصولات صنایع‌دستی یک پیوستاری درست کند که به اقتصاد منطقه کمک کند که لازمه‌اش همگرایی خانواده است.

 او ادامه داد: خانواده چه در سطح کوچک چه در سطوح محله، شهر، شهرستان و استان باید رویکرد اقتصاد هویت بنیان را سرلوحه قرار دهند و ما هم بتوانیم تسهیل گری و رفع موانع کنیم.

جلالی او در ادامه خطاب به مسئولان و مدیران حاضر در این جلسه گفت: تمامی مسئولان و مدیران میراث فرهنگی، استانداری و دیگر ادارات دولتی فرزندان این دیار هستند و مانند یک خانواده کار می‌کنند و وقتی خانواده مبنا باشد دیگر فرقی نمی‌کند من چه سهمی دارم این همکاری و هم‌افزایی و هم‌جوشی باید منجر به این شود که ما معیشت عزت‌آفرین داشته باشیم.

معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی با ابراز خرسندی از اینکه اینجا خانواده‌ها را در کنار مسئولان می‌بینم و این مسئولیتی که وجود دارد یکی در خانواده و دیگری پسر و خواهر و مادر خانواده است و این فضای خانواده محوری در سالی که مشارکت مردم در تولید حساب‌شده بسیار قیمتی است.

جلالی در ادامه تأکید کرد: صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی هوش و استعداد تاریخی ماست و یک پیوستار کامل است یعنی یک هوش و حکمتی بوده به‌طوری‌که ازگلی که می‌روییده گلاب در ظرف مسی درست می‌شود و بعد شیشه درست‌شده و ترکه‌بافی برای نگهداری شیشه درست‌شده و این توسعه است و ما باید سوار بر آن اقتصاد هویت بنیان را رونمایی کنیم.

او با اشاره به اینکه به همت شما صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی فردای روشنی را دارد اضافه کرد: میراث فرهنگی ما تنها میراث، ملموس نیست بلکه در برگ این گل‌ها قصه‌ها و لالایی‌هایی نهفته است و روایت‌هایی که در دنیای امروز ارزش‌افزوده دارد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به اینکه قصه میمند خریدار دارد و ما باید ان را روایتگری کنیم تا دنیا این قصه‌ها را خریداری کند.

او به ذکر مثال‌هایی به تکمیل سخنانش پرداخت و گفت: یک روزگاری جمشید و اردشیر و شاپور کشورگشایی می‌کردند و جهان‌گشایی قدرت بود، یک روزگاری جهان دانی و اطلاعات قدرت بود و امروز جهان ارایی قدرت است و به همه دلیل ایران قدرت سوم را ایجاد کرده است و می‌تواند حرف در جهان داشته باشد، چون روایت‌هایی زیبایی دارد.

جلالی بابیان اینکه شیشه‌گری یکی از مهارت‌های اصیل میمند در کنار گلاب‌گیری بوده و صنعت شیشه‌گری می‌تواند به دلیل بازیافت و دوست دار محیط‌زیست بودن، به ترویج گلاب‌گیری کمک کند ابراز امیدواری کرد که عزم مسئولان محلی مبنی بر ایجاد کارگاه‌ها بتواند شاخص‌های شهر ملی شیشه‌گری را برای میمند فراهم کند و ما هم تلاش می‌کنیم این پرونده کامل شود و بتوانیم در آینده‌ای نزدیک شهر ملی شیشه‌گری را در میمند داشته باشیم؛ بنابراین گزارش دکتر مریم جلالی معاون صنایع‌دستی وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی و دکتر محمد ثابت اقلیدی مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس و هیات همراه امروز با سفر به شهرستان فیروزآباد ضمن حضور در مراسم روز ملی میمند از کارگاه‌های شیشه‌گری، گلاب‌گیری همچنین مزارع گل محمدی و تعدادی از اقامتگاه‌های سنتی و بومگردی شهر میمند بازدید کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ‌معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود
  • حضور میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • نمایشگاه کتاب و ظرفیت «گردشگری ادبی»
  • منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است