Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور معاونت بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی گفت: در حال حاضر 970 هزار راننده درون و برون‌شهری تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند و افرادی را که در شغل رانندگی نیستند و تحت پوشش بیمه رانندگان هستند را شناسایی و با دیگر رانندگان جایگزین خواهیم کرد.

محمد محمدی در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گفت: در موضوع بیمه رانندگان از سال 79 قانونی داشتیم که رانندگان بار و مسافر بین‌شهری، با پرداخت 27 درصد حق بیمه خودشان، از مزایای بیمه تأمین اجتماعی به‌جز بیمه بیکاری بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تا سال 86، رانندگان درون‌شهری این امکان برایشان فراهم نشده بود افزود: در بند ظ تبصره 14 قانون بودجه سال 86، معین شد که رانندگان درون و برون‌شهری می‌توانند با پرداخت 17 درصد و با 10 درصد کمک پرداختی حق بیمه از سوی دولت، تحت پوشش بیمه سازمان تأمین اجتماعی قرار گیرند اما این قانون سال 87 تنفیذ نشد.

رانندگان حمل و نقل درون شهری تحت پوشش بیمه قرار گرفتند

مشاور معاونت بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: در سال 88 قانون بیمه اجتماعی رانندگان حمل بار و مسافر بین‌شهری، اصلاح‌شده و به رانندگان درون‌شهری هم تسری داده شد. البته باید آیین‌نامه‌ای تصویب می‌شد تا رانندگان درون‌شهری هم بتوانند تحت پوشش قرار گیرند. این موضوع معطل ماند تا اینکه در سال 89 قانون هدفمندسازی یارانه‌ها آمد. در ماده 7 و بند ب این قانون آمده است: دولت مجاز است از محل 50 درصد منابع حاصل از هدفمندسازی یارانه‌ها پوشش بیمه‌ای افراد خاص را هم انجام دهد.

محمدی اضافه کرد: همان موقع سازمان هدفمندسازی 11 گروه خاص را برای سازمان تأمین اجتماعی تعیین کرد که ازجمله آن‌ها هنرمندان، مربیان مهدکودک‌ها، زنان سرپرست خانوار، مددجویان و کارکنان مراکز توان‌بخشی کارفرمایان صنفی کم‌درآمد و صیادان و زنبورداران و همین‌طور رانندگان برون و درون‌شهری بوده‌اند.

مشاور معاونت بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی گفت: در سال 89 فهرستی که سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها از ستاد ساماندهی مصرف سوخت گرفته و شامل رانندگان درون و برون‌شهری بود را دریافت کردیم. مقرر شد این رانندگان با پرداخت 50 درصد حق بیمه سهم خود و پرداخت 50 درصد حق بیمه از طرف سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها بیمه شوند.

وی افزود: فهرست افراد مشمول این را ما در سال 89 دریافت کرده و تا سال 90 و 91 و 92 به‌تدریج افراد فهرست را تحت پوشش قرار می‌دادیم و سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعتبار مربوط به این موضوع را در اختیار ما می‌گذاشت.

محمدی یادآور شد: اما از سال 93 تا 97 دولت و سازمان هدفمندسازی اعتباری برای گروه‌های یازده‌گانه اعتباری پیش‌بینی نکرد و به دلیل تبعات اجتماعی مسئله امکان قطع ارتباط بیمه‌ای با افرادی که از این طریق تحت پوشش قرار داشتند از طرف سازمان تأمین اجتماعی وجود نداشت.

تامین اجتماعی مجاز به افزایش تعداد بیمه شدگان نیست

وی خاطرنشان کرد: از طرف دیگر به استناد ماده 7 قانون برنامه ششم توسعه و ماده 71 قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور و ماده 28 و 29 قانون الحاقی تنظیم مقررات مالی دولت و بند س تبصره 5 قانون بودجه سال 98 کشور که هرگونه تکلیف بار مالی جدید به صندوق‌ها را ممنوع می‌کند، مجاز نیستیم راننده جدیدی را تحت پوشش قرار دهیم و هرگونه پوشش بیمه‌ای افراد جدید منوط به تأمین اعتبار از طرف سازمان هدفمندسازی یارانه‌هاست. امسال البته مقرر شد در ذیل تبصره 14 قانون بودجه رانندگانی که تابه‌حال تحت پوشش قرار داده‌ایم فعلاً تداوم پوشش بیمه‌ای داشته باشند.

امضای تفاهم‌نامه برای پالایش لیست های بیمه رانندگان

محمدی در خصوص اهداف تفاهم‌نامه بین سازمان تأمین اجتماعی، شهرداری تهران و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور گفت: عده‌ای از افرادی که در سال‌های گذشته به‌عنوان راننده درون‌شهری یا برون‌شهری تحت پوشش بیمه‌ای قرارگرفته بودند در دیگر کارگاه‌های تحت پوشش مقررات بیمه‌ای سازمان مشغول به کارشده یا اساساً شرایط حضور در گروه‌های یازده‌گانه را ازدست‌داده‌اند و برای اینکه پالایش و ساماندهی در این مورد انجام دهیم با وزارت کشور و وزارت تعاون و با تشکل‌های کارفرمایی این موضوع را بررسی کردیم. به این نتیجه رسیدیم که ممکن است برخی از افراد که تحت پوشش قرارگرفته‌اند، در حال حاضر به شغل رانندگی اختصاص ندارند و این موضوع باهدف قانون مغایر است.

وی افزود: پیش‌نویس تفاهم‌نامه بین سازمان تأمین اجتماعی، شهرداری تهران و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور تهیه شد تا شهرداری‌ها و سازمان شهرداری‌ها فهرست اسامی رانندگانی که در فهرست مشمولین ما قرار داشتند را پالایش کرده و در دو دسته فعالان حمل‌ونقل عمومی و حمل‌ونقل درون‌شهری این رانندگان را دسته‌بندی کنند. اطلاعات رانندگان بخش حمل‌ونقل عمومی و درون‌شهری هم از طرف مقابل دریافت شد تا با بررسی نتایج، افرادی را که احتمالاً در شغل رانندگی اشتغال ندارند را به سمت استفاده از بیمه صاحبان حِرف و مشاغل آزاد و یا بیمه اختیاری بیمه خودشان را ادامه دهند.

تعداد راننده های تحت پوشش افزایش نمی یابد

مشاور معاونت بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: با انتقال این افراد به سمت دیگر انواع بیمه و با حذف آن‌ها از فهرست قبلی، می‌توان با هماهنگی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و همه شهرداری‌ها، افراد جدیدی را که به رانندگی اشتغال داشته و از خدمات بیمه‌ای بی‌بهره هستند در فهرست جایگزین نماییم و این به معنای افزایش تعداد افراد تحت پوشش نیست.

وی با تأکید بر اینکه ایجاد بار مالی جدید از طریق پوشش بیمه‌ای منوط به رعایت قوانین موجود و تائید سازمان هدفمندسازی یارانه‌هاست گفت: اگر این سازمان اعتبار مربوطه را تأمین کند تأمین اجتماعی مایل به افزودن نفرات جدید و افزایش تعداد افراد تحت پوشش در حوزه رانندگان درون و برون‌شهری است.

970هزار راننده بخش عمومی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند

محمدی تشریح کرد: در حال حاضر 970 هزار راننده درون و برون‌شهری تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند که 5/13 درصد حق بیمه مصوب را پرداخت کرده و از همین میزان کمک دولت و از محل اعتبارات منابع حاصل از هدفمندسازی یارانه‌ها برای پرداخت حق بیمه برخوردارند. در حدود 500 هزار نفر برون‌شهری هستند که شامل رانندگان تریلی، مینی‌بوس و اتوبوس، کامیون، کامیونت و تاکسی‌های بین‌شهری می‌شوند و 470 هزار نفر رانندگان درون‌شهری از تمام شهرهای کشور در این مجموعه قرار دارند و بیشترین آمار را شهر تهران به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/4145

منبع: آنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی محمد محمدی بیمه رانندگان بیمه تاکسی تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند سازمان شهرداری ها و دهیاری سازمان هدفمندسازی یارانه ها رانندگان درون و برون شهری سازمان شهرداری ها رانندگان درون شهری بیمه رانندگان تحت پوشش قرار طرف سازمان افزایش تعداد درون شهری هم پوشش بیمه ای درصد حق بیمه راننده درون قانون بودجه هزار راننده شغل رانندگی حال حاضر تفاهم نامه وزارت کشور حمل ونقل بین شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۹۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اطلاع رسانی شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی سه شنبه شب در نشست با مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر استان بوشهر که دهیاران شهرستان حضور داشتند، اظهار داشت: صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستایی و عشایری به عنوان یکی از مزیت‌های و ابتکارات نظام جمهوری اسلامی بشمار می‌آید که پس از پیروزی انقلاب اسلامی با نگاه خدمت عادلانه به روستاییان و گروه عشایر شکل گرفته است.

فرماندار تنگستان تصریح کرد: هدف از تشکیل صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر این است تا کسانی است که بهر دلیل از مزایای بیمه‌های اجتماعی و صندوق‌های باز نشستگی محروم بودند بهره مند شوند.

وی یاد آور شد: همه دهیاران تلاش کنند تا اطلاع رسانی کامل به ساکنان روستاهای شهرستان جهت استفاده از بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایری انجام شود.

نماینده عالی دولت در تنگستان با اشاره به اینکه متوسط پوشش این بیمه در استان ۱۶ درصد است و متوسط عضویت شهرستان ۱۴ درصد است، خاطرنشان کرد: بر اساس تحلیل آمار که صورت گرفته جامعه هدف شهرستان ۲۰ هزار نفر است که تعداد سه هزار نفر آن تحت پوشش بوده و ۱۷ هزار نفر آن در روستاها با اطلاع رسانی باید توسط دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها انجام گیرد تا جهت استفاده از مزایای باز نشستگی در این صندوق عضو شوند.

وی ادامه داد: جهت استفاده بهتر از مزایا بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر با همکاری و همراهی نماینده صندوق بیمه در شهرستان و با محوریت بخشداران مرکزی و دلوار برنامه کمی و کیفی آن برای دهیاران و شوراهای اسلامی در سطح روستا مشخص کنند.

لطفی اضافه کرد: در شهرستان ۱۷ هزار نفر باقی مانده در طرح بیمه روستایی در تنگستان، نیازاست ظرف یک برنامه ۲ ساله این تعداد افراد تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر قرار گیرند.

فرماندار تنگستان یاد آور شد: ۵۰ درصد مادران دارای سه فرزندی در روستاهای شهرستان تحت پوشش بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر قرار گرفتند و باید تلاش کرد این آمار به ۱۰۰ درصد رسانیده شود.

نماینده عالی دولت در تنگستان بیان کرد: باید تلاش کرد تا در سال ۱۴۰۳ بیش از ۷ هزار نفر از جمعیت روستایی در سطح شهرستان تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر با همکاری و همراهی بخشداران در ۲ بخش، دهیاران و شوراهای اسلامی قرار گیرند.

وی اضافه کرد: بخشداران تنگستان برای اطلاع رسانی و تشویق بیشتر روستاییان جهت بهره مندی از بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر نشست‌هایی را در چهار دهستان شهرستان برگزار کنند.

کد خبر 6087084

دیگر خبرها

  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • بهره مندی ۱۳۸ هزار کارگر در لرستان از پوشش بیمه تأمین اجتماعی
  • افزایش بیمه شده‌های تأمین اجتماعی در استان مرکزی
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نخواهد شد
  • بیمه فراگیر خانواده ایرانی برای تحقق توسعه پوشش‌های بیمه‌ای در خوزستان
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • کنایه رئیس سازمان تأمین اجتماعی به مشاغل سخت! / جدّیت قالیباف به روایت یک عضو جبهه پایداری
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اطلاع رسانی شود