Web Analytics Made Easy - Statcounter

۱۶  مکان توسط شهرداری اراک در حاشیه معابر، خیابان‌ها و میدان‌های پرتردد اراک برای انجام تبلیغات داوطلبان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تعیین‌شده است. ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۳ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، با شروع زمان قانونی تبلیغات انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، شهرداری‌ها مکان‌هایی را برای کاندیداها به منظور انجام تبلیغات در نظر می‌گیرند که انتظار می‌رود کاندیداها تبلیغات محیطی خود را صرفاً در مکان‌های تعیین شده انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مکان‌ها توسط شهرداری‌ها برای انجام تبلیغات مجاز کاندیداها پیش‌بینی و ایجاد می‌شود.

یکی از مشکلاتی که در زمان انتخابات پیش می‌آید نصب پوسترهای تبلیغاتی کاندیداها، شعارنویسی و تبلیغات هواداران آنان بر روی بدنه و دیوارهای شهر است.

در زمان قانونی تبلیغات، ممکن است برخی نامزدهای انتخابات از طرق مختلف دست به تبلیغ بزنند که ضروری است در انجام این کار حقوق شهروندان و شهر، از سوی کاندیداها و هواداران آنان به طور کامل رعایت شود.

نحوه تبلیغات در زمان انتخابات بر اساس ضوابط ابلاغی از سوی ستاد انتخابات کشور تعیین می‌شود و از این‌رو شهرداری‌ها برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر انتخابات پیش‌رو و ایفای نقش و وظیفه در تحقق این رسالت مهم ملی و انقلابی، باید نسبت به ایجاد مکان‌های ویژه اقدام کنند.

طبق آخرین گزارش فرمانداری اراک تعداد نامزدهای تایید صلاحیت‌شده انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه اراک، خنداب و کمیجان 67 نفر هستند که برای راه یافتن به مجلس در این دوره به رقابت می‌پردازند.

تبلیغات نامزدهای نمایندگی مجلس رسما آغاز شد + لیست جرایمزمان آغاز تبلیغات نامزدهای انتخابات مجلس مشخص شدمنابع قانونی تأمین مالی تبلیغات نامزدهای انتخابات مجلس تعیین شد

16  مکان برای انجام تبلیغات داوطلبان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در اراک تعیین شد

شهردار اراک در این باره در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیبم گفت: با توجه به انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی در دوم اسفندماه امسال و آغاز زمان تبلیغات رسمی نامزدها از بامداد پنجشنبه 24 بهمن‌ما، 16  مکان توسط شهرداری اراک در حاشیه معابر، خیابان‌ها و میدان‌های پرتردد اراک برای انجام تبلیغات داوطلبان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تعیین‌شده است.

محمدکریم شفیعی افزود: در این مکان‌ها که جزو مکان‌های پرتردد شهری هستند، بنرنوشته‌های سفید(بنرهای خام) به وسیله داربست‌های فلزی نصب شده که نامزدهای انتخاباتی می‌توانند در این نقاط پرتردد تدارک‌دیده شده از سوی شهرداری نسبت به نصب تبلیغات خود اقدام کنند.

وی تصریح کرد: نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی می‌توانند در این مکان‌های موقت، نسبت به نصب پوسترها و تبلیغات خود در مدت زمان قانونی تعیین شده به شکل رایگان اقدام کنند.

شهردار اراک بیان کرد: این مکان‌ها در میدان شورا، خیابان امام خمینی (ره)، میدان امام حسین (ع)، ابتدای خیابان شهید بهشتی، میدان نماز، میدان ولیعصر (عج)، خیابان دانشگاه روبروی مصلی بیت المقدس، پل مدافعان حرم، میدان سرداران، میدان شهدای فرهنگ (راه‌آهن)، خیابان شهید شیرودی، انتهای بلوار کرهرود، انتهای بلوار غدیر و میدان خاتم‌الانبیاء (ص) درنظر گرفته شده است.

شفیعی ادامه داد: در راستای تبلیغات محیطی نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در کلانشهر اراک، 8 هزار متر مربع داربست در مکان‌های مشخص شده نصب و 10  هزار متر مربع بنر سفید بر روی این داربست‌ها کشیده شده که با احتساب 2 طرفه بودن آنها این فضا 20 هزار متر مربع می‌شود.

وی عنوان کرد: از نامزدهای انتخاباتی انتظار داریم که به منظور پاکیزگی دیوارهای شهری، اقلام تبلیغاتی خود را تنها در مکان‌های مشخص شده نصب کنند و از چسباندن اقلام تبلیغاتی بر سایر مکان‌ها و فضاها خودداری کنند.

انتهای پیام/712/ ع

R7980/P/S6,73/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تبلیغات نامزدهای انتخابات نامزدهای انتخابات مجلس مجلس شورای اسلامی نامزدهای انتخاباتی هزار متر مربع توسط شهرداری انتخابات پیش زمان قانونی مکان ها شهرداری ها اقدام کنند تعیین شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۴۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از ۲۵ سال

عزیزالله سیفی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد رینگ‌شهری در دست اقدام قرار گرفت و به دلیل مشکلات عظیمی همچون جابجایی تأسیسات در هیچ دوره‌ای ورود نکرده یا نیمه کاره و محدود انجام شده بود اما این اقدام بزرگ در این دوره انجام شد.

وی اضافه کرد: گره‌های چند دهه شهر که تا پیش از این حل نشده بود در این دوره باز شد و بسیاری از اقداماتی که سال‌ها مورد درخواست و مطالبه مردمی بود در این شورا تصمیم گیری و اجرایی شد.

رئیس شورای شهر یزد افزود: معضلاتی همچون تکمیل نبودن رینگ شهری، مشکلات آبگرفتگی معابر و پروژه‌های ترافیکی نیمه تمام در شهر یزد سال‌ها بلاتکلیف رها شده بود که در این دوره از شورای اسلامی شهر یزد به نتیجه رسید.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: بلوار آیت الله ابوترابی بعد از ۲۰ سال آزاد شد و در حال انجام است همچنین میادین معلم، امام حسین (ع)، اطلسی، امام علی (ع)، شهدای یعقوبی و زیرگذرهای جنب خطوط ریلی و برخی دیگر از نقاط شهر اصلاح هندسی و یا میدان به چهار راه تبدیل شد و بلوار دانش پایه به بلوار استقلال نیز بعد از ۱۸ سال بلاتکلیفی در دست اجرا قرار گرفت و پیشرفت ۷۰ درصدی دارد.

سیفی ادامه داد: هزینه‌های جاری در این دوره کاهش یافت و افزایش سهم بودجه هزینه‌های عمرانی از ویژگی‌های بودجه بندی سال جدید این شورا است همچنین از کل بودجه ۲۸ درصد به هزینه‌های جاری و ۷۲ درصد جهت اقدامات عمرانی اختصاص یافته است.

وی افزود: افزون بر هفت هزار میلیارد ریال هزینه آزادسازی معابری همچون بلوار پیامبر اعظم (ص) و بلوار امام محمد باقر (ع) و خیابان‌های عریض و طویلی که در مناطق مختلف شهر است شد همچنین تکمیل رینگ دوم شهری در نظر گرفته است.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: در بودجه امسال اعتبار مناسبی برای جداسازی آب شرب از فضای سبز همچنین زیر ساخت‌های آسفالت معابر شهر پیش بینی شد؛ همچنین در منطقه یک شهرداری نیز بوستان زنبق واقع در بلوار جمهوری با اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

سیفی ادامه داد: بهره برداری از خانه مشاغل سنتی یزد، گرمخانه موقت خانه کودکان کار، رونمایی از ماشین آلات و تجهیزات خدمات شهری و مدیریت بحران، اختصاص ۲ هزار میلیارد جهت آسفالت معابر همچنین آسفالت بیش از ۸۵۰ متر مربع از سطح شهر، احداث پروژه زیرگذر صاحب الزمان (عج) در راستای تکمیل رینگ شهری برخی از اقدامات انجام شده است.

وی افزود: اجرای پروژه عظیم بلوار شهیدان پارسائیان تا ایرج افشار که اجرای این پروژه بار ترافیکی آزادشهر، خیرآباد، میدان امام علی (ع) و صفائیه را کاهش می‌دهد، اصلاح هندسی تقاطع غیر همسطح میدان جانباز میدان اطلسی، اصلاح هندسی تقاطع غیر همسطح میدان امام حسین (ع)، میدان معلم، تکمیل کتابخانه مرکزی یزد، تکمیل پارک‌های کوهستان و بزرگ شهر، احداث و مرمت سیل بندهای شماره چهار، سیل بند شهیدان یاوری، سیل بند شهید رشیدی، اجرای طرح مسیل شهر یزد، رودخانه مرکزی، آماده سازی و احداث شهرک مشاغل، حفر چاه‌های جذبی و هدایت آب‌های سطحی، ساماندهی و تکمیل قبرستان جوی هر هر واحداث مخازن ذخیره آب بخشی دیگر از اقدامات انجام شده در ششمین دوره شورای اسلامی شهر یزد است.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: همه این اقدامات در حالی است که تبصره سه قبوض آب که در دوره‌های قبلی شورا گرفته می‌شد، حذف شد و از محل اعتبارات شورا و شهرداری هزینه‌ها تأمین شد، همچنین عوارض کسر فضا از بندهای جرایم کمیسیون ماده صد با توجه به شرایط اقتصادی مردم با مصوبه و پیگیری‌های شورای ششم شهر یزد از بندهای جرایم حذف شد.

سیفی ادامه داد: بعد از وقوع سیل در سال ۱۴۰۱ که همزمان با اولین سال شروع فعالیت شورای ششم بود نیز مصوب شد پروانه رایگان برای ساختمان‌های مسکونی و تجاری آسیب دیده از سیل صادر شود همچنین تشکیل کمیسیون ویژه ماده صد برای تبدیل آرا تخریب ساختمان به جریمه برای اولین بار در یزد با تصمیم شورای ششم آغاز شد.

وی افزود: مصوبه شورای ششم در حمایت از قانون خانواده و جوانی جمعیت و فرزندآوری که این بسته شامل تخفیف عوارض ساختمانی است و افرادی که فرزند سوم آنها در سال ۱۴۰۱ و یا ۱۴۰۲ متولد شده از ۷۰ درصد و برای تولد فرزند چهارم و یا بیشتر از ابتدای سال ۱۴۰۱ برای ۴۰۰ متر مربع زیر بنای غیر آپارتمانی به میزان ۱۰۰ درصد از پرداخت عوارض ساختمانی معاف شدند.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: تعداد قابل توجهی از ماشین آلات و تجهیزات برای دستگاه‌های خدماتی از جمله آتش نشانی، مدیریت بحران، شهرداری و مناطق ۵ گانه خریداری شد. همچنین در راستای نوسازی ناوگان شهری تعداد زیادی تاکسی شهری، چندین دستگاه اتوبوس و ۹۵ دستگاه ون در طول یک سال و نیم از فعالیت شورای ششم خریداری شد.

کد خبر 6090360

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از ۲۵ سال
  • ضبط برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات دور دوم مجلس در آبادان
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • اعلام زمان تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس
  • زمان تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • زمان تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس مشخص شد
  • زمانبندی تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس
  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • آغاز ضبط مناظره‌های تبلیغاتی ۴ نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی