Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر ملی طرح توسعه کسب و کار پایدار با اشاره به اینکه در طرح تولید مبتنی بر قرارداد حدود ۱۵۰۰ فارغ التحصیل کشاورزی مشغول به کار می شوند گفت:هدف این است در قالب طرح تولید مبتنی بر قرارداد ۱۰۰ هزار کشاورز را تحت پوشش قرار دهیم . ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۹ اقتصادی کار آفرینی و اشتغال نظرات - اخبار اقتصادی -

رضا تازیکی، مدیر ملی طرح توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار (تکاپو) در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره طرح تولید مبتنی بر قرارداد گفت:در طرح های قبلی اشتغالزایی انحراف های زیادی در پرداخت تسهیلات بانکی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما با طرح تولید مبتنی بر قرارداد مقرر شد در قالب این طرح تسهیلات به شرکت یا تولید کننده یا کشاورز پرداخت نشود،بلکه این تسهیلات در نزد بانک است و زمانی که کشاورز مطابق قرار داد با تولید کننده محصول خود را به شرکت تحویل داد، به بانک می رود و حق الزحمه خود را دریافت می کند.

ایجاد 61 هزار و 768 فرصت شغلی از محل پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی

 تازیکی با بیان اینکه در طرح تولید مبتنی بر قرارداد قیمت محصولات خریداری شده از کشاورز حتی بالاتر از نرخ روز بازار است بیان کرد:  طی یکسال گذشته، این طرح در سه بنگاه اقتصادی تولیدکننده زعفران و رب گوجه فرنگی اجرا شده است.

مدیر طرح ملی توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار گفت: در راستای این طرح تا کنون 10 هزار کشاورز تحت پوشش قرار گرفته اند. در این طرح علاوه بر ارتقای بهره وری محصول، فروش محصول تضمین شده است ودر همین راستا درآمد کشاورزان افزایش می یابد. 

وی درباره نحوه انعقاد قرار داد گفت: طبق طرح تولید مبتنی بر قرارداد این قراردادها پیش از فصل کشت بین خریدار و تولیدکننده منعقد می‌شود و شرکت نیز تضمین می‌دهد اگر قیمت روز محصول پایین‌تر از نرخ معمول باشد، تولیدکننده آن را با قیمت تضمین شده خریداری می‌کند و این موضوع انگیزه‌ای برای کشاورزان است تا محصولات آنها توسط دلالان و با قیمت‌های پایین خریداری نشود.

تازیکی با تاکید بر اینکه این تسهیلات فقط در زمان برداشت محصول بابت تولید پرداخت می‌شود، گفت: کشاورزانی که محصول خود را در قالب طرح تولید مبتنی بر قرارداد به فروش رسانند علاوه بر اینکه میزان تولید و بهره وری ارتقا یافته است. به طور مثال برای فروش زعفران در هر کیلو بین 800 هزار تومان تا یک میلیون تومان بیش از نرخ روز بازار از کشاورز خریداری شده است. افزایش درآمد کشاورز یکی از اهداف مهم این طرح است.  ضمن اینکه سودی که در گذشته در اختیار دلالان قرار می‌گرفت، نصیب تولیدکننده و کشاورز می‌شود.

مدیر ملی طرح توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار گفت: به ازای هر 25 میلیون تومان تسهیلاتی که برای تولیدکننده در بانک ذخیره می‌شود، شرکت باید با یک کشاورز قرارداد منعقد کند. این بدان معناست که برای یک میلیارد تومان تسهیلات باید با 4 هزار کشاورز قرار داد منعقد کند.

تازیکی با بیان اینکه بر اساس طرح تولید مبتنی بر قرارداد انحراف در تسهیلات اعطایی صفر بوده است، تاکید کرد: در آمریکا 45 درصد از کشاورزان به روش قرارداد تولید مبتنی قرارداد و در برزیل نیز 70 درصد از کشاورزان از این روش محصول خود را به بازار عرضه می‌کنند. در ایران از یکسال و نیم گذشته این طرح آغاز شده و در حال حاضر 8 درصد کشاورزان استان خراسان از این طریق محصول خود را عرضه می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه هدف ما این است که در قالب طرح تولید مبتنی بر قرارداد 100 هزار کشاورز را تحت پوشش قرار دهیم و محصولات آنها را با این روش تأمین مالی به صورت تضمینی خریداری کنیم گفت: از این محل 1500 فارغ التحصیل کشاورزی هم وارد بازار کار می‌شوند. با روش طرح تولید مبتنی بر قرارداد می‌توانیم کشاورز را در رشد اقتصادی و ارزش افزوده محصول سهیم کنیم.

انتهای پیام/

R1012189/P/S7,82/CT1 واژه های کاربردی مرتبط شورای عالی اشتغال اشتغال‌زایی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای عالی اشتغال اشتغال زایی شورای عالی اشتغال اشتغال زایی توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار فارغ التحصیل کشاورزی تحت پوشش قرار محصول خود هزار کشاورز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۰۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران

مدیرکل سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری مازندران از سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، رحیم بخشی، امروز_ پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مازندران توانست در یک کارگروهی توانمندی‌های خود را براساس نظام نامه ابلاغی به نمایش بگذارد، اظهار کرد: از ابتدای شروع فعالیت نماینده تا پایان آن برنامه‌ریزی مناسبی برای حضور زنجیره‌های ارزش مازندران در این نمایشگاه صورت گرفت.

وی افزود: بیش از ۲۰ واحد تولیدی با اولویت زنجیره‌های ارزش ۱۲ گانه استان توانستند در این عرصه بین‌المللی حضور بهم رسانده و توانمندی‌های خود به نمایش بگذارند.

مدیرکل سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری مازندران با بیان اینکه از ۱۲ زنجیره ارزش، هشت زنجیره ارزش در بخش کشاورزی حضور یافتند، گفت: در این نمایشگاه ۲۴ درصد تولید ناخالص محصولات کشاورزی، دو درصد شیلات و حدود شش درصد محصولات باغی در بخش اقتصادی استان نقش بر عهده داشتند.

بخشی با تاکید بر اینکه در ایران اکس پو۲۰۲۴، حدود ۷۰ کشور حضور داشتند و فرصت تجربه‌آموزی مناسبی برای بخش صادراتی استان‌های مختلف به شمار می‌رفت، تصریح کرد: شناسایی بازارهای جدید صادراتی و حضور رایزن‌های اقتصادی کشورهای مختلف، زمینه‌ساز توسعه تجارت برای استان‌های مختلف بود که مازندران هم توانست از این مهم بهره بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم در سال‌های آتی این دستاوردها را به خوبی توسعه داده و برای اشتغال بیشتر بهره بگیریم.

کد خبر 750163

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل
  • امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز