Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@22:22:24 GMT

شوک کرونا به بازار‌های انرژی جهان

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۹۰۴۶۰

شوک کرونا به بازار‌های انرژی جهان

شیوع سریع ویروس کرونا در چین موجی از شوک و بهت را در بازار‌های جهانی انرژی به دنبال داشته و سبب شده تا اوپک و متحدانش کاهش بیشتر تولید را مورد بررسی قرار دهند.

تاکنون ۱۴۸۳ نفر در چین بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند. آژانس بین المللی انرژی روز پنجشنبه اعلام کرد، به دلیل شیوع کرونا، تقاضا برای نفت در سه ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، برای اولین بار از زمان بحران مالی سال ۲۰۰۹ کاهش خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان کشور‌های صادر کننده نفت (اوپک) و اداره اطلاعات انرژی آمریکا نیز چشم انداز خود از تقاضا برای نفت در سال ۲۰۲۰ را کاهش داده اند.

شرکت ترافیگورا که در زمینه داد و ستد کالا‌های خام فعالی دارد پیش بینی کرده که میزان رشد تقاضا برای نفت در سال ۲۰۲۰ با ۳۰۰ هزار بشکه کاهش به حدود یک میلیون بشکه در روز برسد. نفت برنت از زمان آغاز بحران ویروس کرونا تاکنون حدود ۱۵ درصد ارزانتر شده است.

در حالی که پالایشگاه‌های چینی به دلیل شیوع ویروس خرید نفت خود را کاهش داده اند، به گفته منابع آگاه، برخی از تولید کنندگان نفت در خاورمیانه از سایر خریداران آسیایی پرسیده اند که آیا می‌توانند نفت بیشتری بخرند یا نه.

۵ منبع مطلع گفتند، شرکت بازاریابی نفت عراق و شرکت نفت کویت از خریداران پرسیده اند که آیا امکان خرید بیشتر نفت برای بارگیری در ماه مارس را دارند.

وزیر انرژی قطر هم گفته، شرکت‌های انرژی قطری به شکلی فعالانه در حال برنامه ریزی مجدد یا تغییر مسیر درخواست‌ها در مورد برخی از محموله‌های نفت و گازی هستند که قرار بود به چین بروند.

منابع مطلع گفتند، پس از کاهش تقاضا برای گاز در چین به دلیل شیوع کرونا تانکر‌های حامل ال ان جی به مقصد شمال آسیا مقصد خود را تغییر داده اند.

برخی از تحلیلگران پیش بینی خود از تقاضای گاز چین را کاهش داده اند و انتظار دارند ویروس کرونا موجب افت تقاضای بخش‌های صنعتی، بازرگانی و حمل و نقل چین برای خرید گاز شود. چین بزرگترین وارد کننده گاز جهان است.

به گفته آژانس بین المللی انرژی، در مراحل اولیه بحران کرونا، ۷۰ درصد ترافیک هوایی بین المللی در چین کاهش یافته و میزان سفر‌های هوایی داخلی این کشور نیز افت ۵۰ درصدی داشته است. آژانس پیش بینی خود از تقاضای چین برای خرید سوخت جت در سه ماهه نخست امسال را ۴ درصد معادل ۱۲۵ هزار بشکه و در سه ماهه دوم سال ۱۵ درصد معادل ۱۴۰ هزار بشکه در روز کاهش داده است.

اوپک و متحدانش در حال مذاکره برای موکول کردن نشست خود از ماه مارس به ماه فوریه هستند و قصد دارند کاهش تولید خود را به ۲.۲ میلیون بشکه در روز برسانند.

 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کرونا بازار انرژی جهان پارسینه تقاضا برای نفت کاهش داده اند خود از تقاضا دلیل شیوع ویروس کرونا بشکه در روز بین المللی سه ماهه هزار بشکه پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۰۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت سکه در سراشیبی سقوط

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، هر قطعه سکه طرح جدید در معاملات هفته جاری بازار طلا و سکه تهران با ۶۲۳ هزار تومان کاهش نسبت به دیروز، به ۴۱ میلیون و ۷۸۶ هزار تومان رسید.

سکه بهار آزادی طرح قدیم نیز با پانصد و هشتاد هزار تومان کاهش نسبت به روز گذشته، به ۳۸ میلیون و ۶۱۵ هزار تومان رسید.

امروز نیم سکه کاهش ۳۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد؛ بر این اساس نیم سکه در قیمت ۲۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان داد و ستد شد و ربع سکه ۱۴ میلیون و هشتصد هزار تومان قیمت خورد.

سکه گرمی نیز با کاهش ۱۰۰ هزار تومانی، شش میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش رفت.

معامله گران همچنین امروز هر گرم طلای ۱۸ عیار را با ۴۹ هزار تومان کاهش قیمت به سه میلیون و ۴۷۴ هزار تومان به فروش رساندند؛ این در حالیست که نرخ هر اونس طلا در بازار‌های جهانی با کاهش ۰.۷۳ دلاری نسبت به روز گذشته، ۲ هزار و ۳۳۸ دلار قیمت‌گذاری شده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • قلک پورشه خالی شد
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • شصت‌ودومین شماره مجله تصویری نفت و انرژی (متنا)
  • قیمت سکه در سراشیبی سقوط
  • ریال عربستان در بازار آزاد ۱۶۵۶۰ تومان
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • آینده‌ی انرژی و سوخت در جهان
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟