Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-27@13:56:15 GMT

تخصصی شدن تولید با تلاش صنعت و دانشگاه

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۹۲۵۳۹

تخصصی شدن تولید با تلاش صنعت و دانشگاه

ایران اکونومیست-عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: امروزه در دنیا بحث استفاده حداکثری از علم و تکنولوژی روز مطرح است و روش‌های قدیمی سنتی به تدریج در تولید جای خود را به اشکال جدید داده و صفر تا صد کارها به سمت‌وسوی عملی و تخصصی شدن پیش می‌رود.

سامانه «فارس من» سامانه‌ای است که مخاطبان خبرگزاری فارس می‌توانند از طریق آن مشکلات خود در تمام حوزه‌ها را مطرح کنند تا خبرنگاران این خبرگزاری مشکلات را پیگیری کرده و پاسخ آن را از مسؤولان دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مخاطبان خبرگزاری فارس موضوع «تولید ملی و رونق تولید با همکاری صنعت و دانشگاه» را مطرح کرده و از مخاطبان خبرگزاری فارس خواستار گفت‌وگو با مسؤولان شدند که خبرنگاران خبرگزاری فارس برحسب وفای به عهد این موضوع را پیگیری کردند.

محسن کوهکن عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در این رابطه، گفت: در دنیا و حتی برخی کشورها ارتباط بین صنعت و دانشگاه به قدری نزدیک است که گاهی اوقات صنعت یا کارآفرین با ارتباطی که با دانشگاه برقرار می‌کنند نخبه‌های مورد نیاز رشته‌ها را حتی از بین بخش خصوصی در کشورها به صورت شفاف و غیرشفاف بورسیه می‌کنند.

وی افزود: اطلاعاتی را که رئیس دانشگاه یا دانشکده‌ای در یک کشور غربی دارند نسبت به دانشجویان در ابعاد مختلف آنالیز می‌کنند و در اختیار تولیدکننده قرار می‌دهند و در نهایت نیروی مورد نظر و مستعد آینده‌ خود را انتخاب می‌کنند.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه امروزه در دنیا بحث استفاده حداکثری از علم و تکنولوژی روز مطرح است روش‌های قدیمی سنتی به تدریج در تولید جای خود را به اشکال جدید داده که به نوعی می‌توان گفت صفر تا صد کارها به سمت‌وسوی عملی و تخصصی شدن پیش می‌رود، اگر این دو جایگاه را از هم جدا کنیم عملاً برای محلی که می‌خواهد از نظر علمی تغذیه شود و فکر و اندیشه بدهد جایگاهی وجود ندارد.

کوهکن ادامه داد: استاد در دانشگاه نقش راهنما دارد و دانشجو با فکر و پیدا کردن متد جدید با رشته‌ای که در آن تحصیل می‌کند باید به سمت خلاقیت و نوآوری برود که اصل ماجرا این است.

وی افزود: کار، تلاش و فعالیتی ۱۰۰ درصد مفید خواهد بود که هم جایگاه تجربه را داشته و هم بتوان از آن استفاده کرد و تمام هنرش این باشد که اندوخته‌های ناشی از تجربه را با علوم و فنون روز در هم آمیزد و نهایتاً بتواند کیفیت و کمیت کار را در تولید بالا ببرد.

این نماینده مجلس افزود: رونق تولید از جمله عوامل دیگری است که در این زمینه بی‌تاثیر نیست به طور مثال تولید را برای داخل و صادرات می‌خواهیم، زمانی بازار جایگاه خود را پیدا می‌کند که برای مصرف کننده از نظر نوع، شکل و کیفیت بازدهی داشته باشد.

وی گفت: در بازارهای خارجی کیفیت و رقابت در قیمت با دیگر تولیدکنندگان خارجی حرف اول را می‌زند که نهایتا نتیجه این کار رونق خوهد بود.

فارس

برچسب ها: صنعت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صنعت مخاطبان خبرگزاری فارس صنعت و دانشگاه تخصصی شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۲۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت

مدیر بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران با اشاره به حضور ۲۵۰ شرکت خارجی در این رویداد گفت: در این دوره از نمایشگاه نفت ایران نشست‌های B۲B و تخصصی برای تبادل دانش و تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی طراحی شده است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، غلامرضا جمالی بیان کرد: استقبال شرکت‌های خارجی از نمایشگاه امسال به گونه‌ای است که ۵ هزار مترمربع فضا برای جانمایی آنها درنظر گرفته شده است در حالی که در دوره گذشته تنها فضایی ۲ هزار متری برای شرکت‌های خارجی در نظر گرفته شده بود.

وی افزود: شرکت‌هایی از روسیه، چین، فرانسه،‌ آلمان، ژاپن، کانادا، ایتالیا، ترکیه،‌ بلاروس،‌ هندوستان، اتریش و آرژانتین حضوری فعال در این نمایشگاه خواهند داشت.  
 
بر اساس این گزارش، در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران بیش از هزار و ۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف از جمله شرکت‌های بالادست نفت و گاز، اکتشاف و تولید، سازندگان داخلی، صنایع میان‌دستی و پایین‌دستی گاز، پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارت‌آپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت حضور دارند.

نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به‌عنوان اصلی‌ترین و مهم‌ترین رویداد نفتی ایران با حمایت و سیاست‌گذاری وزارت نفت، از سوی شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود و شرکت‌های اصلی وزارت نفت (شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران و شرکت ملی صنایع پتروشیمی)، شرکت‌های زیرمجموعه و تابعه آن‌ها و دست‌اندرکاران اصلی صنعت نفت، در آن حضور جدی و فعال دارند.

این رویداد با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه‌سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود و علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت ملی نفت ایران به نشانی www.nioc.ir و سایت نمایشگاه صنعت نفت به نشانی www.iran-oilshow.ir مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • میمند شهر ملی شیشه گری
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است
  • تولید ۱۲۵۰۰ تن عسل در استان فارس
  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد