Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-07@04:41:52 GMT

ایرباس سرعت تحویل هواپیما را بالا می‌برد

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۹۲۹۰۹

ایرباس سرعت تحویل هواپیما را بالا می‌برد

تین نیوز

به نظر می رسد که ایرباس به منظور جبران کاهش تولید هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ مکس، قصد دارد تولید و تحویل هواپیماهای خود را سرعت ببخشد.     

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، در طول یک سال گذشته که هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ مکس تحت تاثیر سقوط پیاپی و مشابه زمین گیر شدند و مجوز پرواز آنها لغو شد، شرکت هواپیماسازی بوئینگ آمریکا با دردسر و مشکلات متعددی از جمله سقوط ارزش سهام، افت میزان فروش و قراردادهای منعقد شده و کاهش درآمدزایی و سودآوری مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالیست که به عقیده بسیاری دیگر از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه هوانوردی، مشکلات بوجود آمده برای بوئینگ، تبدیل به بهترین فرصت برای بزرگترین رقیب آن یعنی شرکت هواپیماسازی ایرباس شد تا بتواند کمبودهای موجود در ناوگان هوایی ایرلاین های مختلف جهان را جبران کند و بدین ترتیب سهم خود را در جهان افزایش دهد.

این روند به گونه‌ای پیش رفت که ایرباس در سال ۲۰۱۹ میلادی از بزرگترین رقیب خود بوئینگ پیشی گرفت و عنوان بزرگترین سازنده هواپیما در جهان را به خود اختصاص داد.

 ایرباس که یک شرکت هواپیماسازی اروپایی مستقر در فرانسه به شمار می‌رود، همواره یکی از بزرگترین رقبای بوئینگ در تولید و عرضه هواپیما بوده است.

حالا بر اساس گزارش‌هایی که در businessinsider و CNBC آمده است، ایرباس قصد دارد از کم‌کاری و کاهش سفارش‌های بوئینگ که تحت تاثیر زمین‌گیر شدن هواپیماهای ۷۳۷ مکس به وجود آمده است، بهره ببرد و به همین سبب سرعت تولید و تحویل هواپیماهای قراردادی خود با ایرلاین‌های مختلف را در سال ۲۰۲۰ میلادی افزایش دهد.

زمین‌گیر شدن هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ مکس در تمامی ایرلاین‌های فعال در جهان، بدون شک ضرر و زیان‌های بسیاری را برای این غول هواپیماسازی آمریکایی به ارمغان آورده و بسیاری از آنها درصدد تشکیل پرونده های حقوقی علیه بوئینگ و دریافت خسارت و غرامت از آن هستند.

به عقیده کارشناسان فعال در حوزه هوانوردی، همین امر تبدیل به بهترین فرصت برای ایرباس شد تا بتواند قراردادهای بیشتری با ایرلاین های مختلف جهان منعقد کند و تعداد سفارش و تحویل هواپیماهای ساخت خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد و بدین ترتیب از بزرگترین رقیب خود، بوئینگ، جلو بزند.

بعد از آنکه دو فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس به فاصله کمتر از شش ماه در سال گذشته سقوط کردند و بالغ بر ۳۰۰ نفر از مسافران و خدمه پروازی آن جان باختند، تمامی ایرلاین های فعال در جهان پرواز این مدل از هواپیما را در خطوط پروازی خود ممنوع و متوقف اعلام کردند تا نتایج سازمان هوانوردی فدرال آمریکا و سایر موسسات مربوطه در خصوص نقض نرم‌افزاری و سایر مشکلات ایمنی آن معلوم و مشخص شود.

این درحالیست که بوئینگ چند هفته پیش اعلام کرد که به طور موقت تولید هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ مکس را در ماه ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی متوقف خواهد کرد. به نظر می رسد همان طور که بسیاری از نهادهای ناظر در ایالات متحده آمریکا و سایر متخصصان هوانوردی پیش بینی کرده بودند، مجوز پرواز و بازگشت بوئینگ ۷۳۷ مکس به خطوط هوایی به این زودی صادر نخواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ایرباس بوئینگ هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ مکس تحویل هواپیماهای ایرلاین های مختلف شرکت هواپیماسازی بزرگترین رقیب افزایش دهد ۷۳۷ مکس زمین گیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۲۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، سیروس ابراهیمی امروز یکشنبه در حاشیه ستاد تنظیم بازار لرستان، کارگروه تنظیم بازار را یکی از کارگروه‌های مهم عنوان کرد و اظهار داشت: در این کارگروه معمولاً مسائل بازار، تولید، عرضه، مصرف، قیمت و نظارت مطرح می‌شود.

وی با بیان اینکه طبق آمار و مستندات سال گذشته در حوزه تولید محصولات کشاورزی در همه زیر بخش‌ها رشد خوبی داشته‌ایم، گفت: تولید مرغ، تخم‌مرغ، گندم و دیگر محصولات کشاورزی در استان رشد خوبی داشته است و امیدواریم این روند امسال هم ادامه داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان، عنوان کرد: یکی از مسائلی که با آن مواجه هستیم تولید گوشت مرغ بیش از نیاز استان است که باید به دیگر استان‌ها صادر شود، چالش بعدی ۱۰ درصد ارزش‌افزوده است که محل اختلاف سازمان جهاد کشاورزی و امور مالیاتی است که باید بررسی شود.

ابراهیمی با اشاره به اینکه یکی از مصوبات امروز جلسه تنظیم بازار تحویل سبوس گندم به دامداران بود، گفت: کارخانجاتی که به تعهد خود در خصوص تحویل سبوس گندم به دامداران عمل نکنند سهمیه گندم آنها قطع می‌شود.

کد خبر 6097582

دیگر خبرها

  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • پیش‌بینی تولید ۱۶۰ هزار تن گندم در بیله‌سوار
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • نخستین ربات تمام الکتریکی جهان رونمایی شد/ با توانایی حفظ سرعت ثابت
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • اینفوگرافیک| پرترددترین فرودگاه‌ های جهان در سال ۲۰۲۴