Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سی و سومین نمایشگاه ملی صنایع دستی با سیزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و سومین نمایشگاه خدمات و تجهیزات هتلداری از ۲۳ بهمن آغاز به کار کرده و تا ۲۶ بهمن نیز ادامه خواهد داشت.

یکی از برنامه‌های حاشیه‌ای این نمایشگاه‌ها، برگزاری شصت‌ودومین سالگرد تأسیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران بود که عصر دیروز پنجشنبه 24 بهمن با حواشی بسیار در سالن خلیج فارس محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این‌نشست، حرمت الله رفیعی رئیس این انجمن در سخنانی پیش از ورود وزیر میراث فرهنگی به این برنامه و در حضور نماینده‌های گردشگری اسپانیا و ترکیه و حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و تعدادی از مدیران دفاتر خدمات مسافرتی گفت: آمار تورهای ورودی و خروجی ما در ایران زیاد نیست. ایران باید محصولات جدید گردشگری تهیه کند. می دانم این صنف مدعی به حق زیادی دارد. گردشگری صنعت بسیار وسیعی است و باید به فکر ابداع باشیم صدای ما به دولت غیر گردشگری نرسیده است مشکلات ما را نمی‌شوند.

ویزا فروشی نداریم!

وی افزود: شاید اعلام کنند که N میلیون گردشگر داریم ولی فعالان گردشگری سر سوزنی از این آمار ارتزاق نمی‌کنند. کمتر از یک درصد دفاتر مسافرتی در حوزه ورودی کار می‌کنند پس ۹۹ درصد بقیه کجا و چه‌طور در ایران سفر می‌کنند. گردشگران عمانی در ایران هزینه می‌کنند ما باید روی آنها سرمایه گذاری کنیم. فرانسه هم از کشورهای همسایه‌اش بیشتر گردشگر دارد تا کشورهای دورتر. ما می‌خواستیم یک نشست رو در رو با فعالان گردشگری روسیه و ترکیه نیز داشته باشیم. دوستان ما به هند و پاکستان برای مذاکره رفتند. ما کمیته تورهای گردشگری دریایی را نیز راه اندازی کردیم.

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی، با اعلام اینکه برخی از دفاتر به‌صورت غیر مجاز و زیرپله ای تشکیل شده‌اند، گفت: کمیسیون‌های رسیدگی به شکایات هیچکدام قانونی نیستند اگر کسی شکایت کند که رأی این کمیسیون‌ها غیرقانونی است درست گفته است. ما شورای صلح و سازش باید داشته باشیم. ما ویزا فروشی نداریم افراد به سفارت بروند و درخواست ویزا کنند بنابراین ما فقط تور می‌فروشیم هر کسی نوشت که ویزای تضمینی می‌دهد هم خلاف است. ورود به بحث مهاجرت هم در خور شأن ما نیست دفاتر مسافرتی ما این کار را نمی‌کنند.

رفیعی به موضوع بنزین سفر هم اشاره کرد و گفت: بنزین سفر باید به گردشگری تعلق بگیرد گردشگری هم فقط مختص به نوروز نیست. الیات بی جا برگرده صنعت گردشگری گذاشته شده است. ما همانند دیگران محصول خودمان را نمی‌فروشیم بلکه محصولات دیگران را به مردم عرضه می‌کنیم.

حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در سخنرانی خود در این‌برنامه گفت: ایران امن‌ترین کشور شمال آفریقا و منطقه خاورمیانه است. من اگر توفیق ورود به مجلس را داشته باشم، ادای وظیفه خواهم کرد. ما پیش‌تر هم با اصناف مختلف در مجلس جلسه داشته‌ایم.

بعد از انتخابات شما را نمی‌بینیم!

هنگام خروج مصباحی‌مقدم از این نشست، برخی از مدیران دفاتر اعتراض کردند که او باید وقت بیشتری برای این نشست می‌گذاشت. مصباحی مقدم هم قول همکاری و جلسه مفصل تری را داد ولی مدیران آژانس‌ها به او اعتراض کردند که ما الان شما را می‌بینیم ولی بعد از برگزاری انتخابات نه!

رفیعی نیز پس از رفتن مصباحی‌مقدم به مدیران آژانس انجمن خود اعتراض کرد که این‌نوع‌صحبت، دور از شأن جلسه است که این‌سخنان، تنشی را بین مدیران آژانس به وجود آورد. یکی از این‌تنش‌ها از سوی انجمن‌هایی بود که خواهان ایجاد تشکل حرفه‌ای گردشگری هستند. این درخواست موجب مجادله بین این تشکل و انجمن شد.

سپس علی اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی در جایگاه سخنرانی قرار گرفت و هر یک از مدیران آژانس‌ها سوالاتشان را مطرح کردند. این‌میان، بیشتر صحبت‌ها درباره چندموضوع بود یکی اینکه بیمه تأمین اجتماعی کار را برای آژانس داران سخت کرده است. دوم اینکه آنها می‌خواستند تا مالیات بر ارزش افزوده حذف شود و سوم شکایت آنها از راه اندازی تورهای گردشگری توسط نهادهای دولتی و زیرفروشی برخی از آژانس‌های گردشگری بود که مطرح شد.

مجتبی اعلایی هم در این نشست گفت: چرا موضوع ایجاد این تشکل که مصوب این وزارت نیز هست پیگیری نمی‌شود. این تشکل موازی با انجمن نخواهد بود ۷۰ درصد آژانس‌ها خواهان این تشکل هستند.

سپس رفیعی میکروفن را گرفت و گفت: ۷۰ درصدی که او می‌گوید خواهان تشکل هستند، دست بزنند. یکی از مدیران هم در نشست فریاد زد مشکل ما ایجاد تشکل نیست. سپس رفیعی گفت می‌توانید آمار را از همین نشست در بیاورید.

مونسان نیز پس از شنیدن این صحبت‌ها گفت: بزرگترین چالش ما این است که گردشگری در کشور جدی گرفته نشده است. برای جدی شدن گردشگری به تلاش بیشتری نیاز داریم. لوی اگر کسی منصف باشد، می‌تواند ببیند جایگاه ما نسبت به دو سال گذشته، بیش از ۱۰ سال افزایش پیدا کرده است. الان در دولت سهم مهمی برای گردشگری ایجاد شده است. جایی نبود که برای صنایع دیگر سهمی گرفته شده باشد و برای گردشگری نه.

همه غیر از وزیر خارجه مخالف لغو روادید بودند

وی گفت: ما تلاش کردیم گردشگری وارد گردونه سیاست نشود؛ غیر از اتفاقاتی که اخیراً افتاد و می‌دانید که دست ما هم نبود. وگرنه ما مسائل مهمتری مانند تحریم‌ها و تنش‌های منطقه‌ای و داخلی را پشت سر گذاشتیم. ما تلاش کردیم تا لغو روادید با کشورها داشته باشیم بدنه کارشناسی وزارت خارجه مخالف بود تنها وزیر امور خارجه موافقت می‌کرد. بنابراین توانستیم با عمان و چین لغو روادید داشته باشیم.

مونسان گفت: متأسفانه از آنجا که حساب‌های اقماری نداریم سهم تلاش‌های شما در اقتصاد کشور دیده نمی‌شود. ولی سازمان جهانی گردشگری اعلام کرده که ۱۱.۷ میلیارد دلار سهم ما از تولید ناخالص ملی است.

وزیر میراث فرهنگی همچنین درباره معافیت مالیاتی گفت: این‌درخواست شدنی نیست؛ به‌خصوص الان که سهم درآمدی نفت کم و فشار روی مالیات زیاد شده است. درمورد موضوع تأمین اجتماعی نیز اگر کسی شاهد تخلفی بوده بگوید تا پیگیری کنیم وگرنه آنها طبق ضوابط عمل می‌کنند.

کد خبر 4852444 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: گردشگری آژانس مسافرتی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری انقلاب اسلامی ایران ترجمه کتاب و کتابخوانی رایزنی فرهنگی دهه فجر مد و لباس ادبیات جهان سردار سلیمانی گردشگری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان میراث فرهنگی ادبیات نشر مرکز وزیر میراث فرهنگی مدیران آژانس دفاتر خدمات داشته باشیم مصباحی مقدم لغو روادید آژانس ها اگر کسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۳۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنیاد حکیم طوس راه اندازی خواهد شد/ ساخت فیلم و مستند درباره فردوسی در دستور کار است

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی ساعتی پیش با حضور سید جواد موسوی، مدیرکل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان خراسان رضوی، محمد حسین زاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و محمود شالویی، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی و دکتر سعدخان رییس موسسه فرهنگی اکو در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد.

شالویی در ابتدای این نشست عنوان کرد: توجه به مفاخر، فرزانگان و فرهیختگان از برنامه‌های دولت مردمی است، چه آنها که ارامگاهشان در ایران است و چه آنها که در ایران آرامگاه ندارند، اما متعلق فرهنگ ما هستند. از بزرگترین مفاخر ما حکیم ابوالقاسم فردوسی است که نقش او بر کسی پوشیده نیست و شاهنامه هم گواه صادق ایران اسلامی است.

وی با اشاره به اینکه فردوسی بزرگترین حماسه سرای تاریخ ما و منادی صلح و وحدت و پیوند ملت‌های مختلف است، گفت: هر چه برای فردوسی آیین برگزار شود باز هم جا دارد که شخصیت، منش، روش، دانش و اثرش شناخته شود. وزارت فرهنگ و انجمن آثار برنامه هایشان را برای این مهم به یک هفته تا ده روز تسری دادند.

جزئیات برنامه‌های بزرگداشت حکیم طوس\ چاپ نسخه‌های ساده‌تر شاهنانه فردوسی برای نوجوانان و جوانان

شالویی با اشاره به دستگاه‌های همکار بزرگداشت فردوسی گفت: برنامه‌ها بیست و یکم اردیبهشت در مشهد آغاز و منادیان بزرگداشت فردوسی با اعلامی مردم را از آیین بزرگداشت مطلع می‌کنند، در ادامه هم در تهران بیست و چهارم اردیبهشت برنامه از سوی میراث فرهنگی و بیست و پنجم اردیبهشت هم برنامه در دانشگاه فردوسی مشهد و بیست و ششم همین ماه هم همایش علمی در این رابطه برپا می‌شود. جمع قابل توجه اندیشمندان بیش از چهل سخنران علمی در این برنامه‌ها سخنرانی خواهند داشت. بیست و هفتم اردیبهشت هم نشست بین المللی مجازی برپا خواهد شد.

وی توضیح داد: از ۲۵اردیبهشت تا سوم خرداد هم برنامه‌ها همزمان با فتح خرمشهر درباره بزرگداشت حکیم فردوسی ادامه خواهد داشت. امسال چاپ نسخه‌های شاهنامه را در دستور کار انجمن قرار دادیم و تلاش داریم با توضیحات اشعار و ابیات گرانسنگ زمینه استفاده ساده و روان را بویژه برای جوانان و نوجوانان هموار کنیم. برای درست انجام شدن برنامه‌ها کارگروه حکیم طوس را تشکیل دادیم که از همین امروز کارشان را شروع کردند که انشالا با پیگیری‌های وزارت فرهنگ به زودی بنیاد حکیم طوس در شورای فرهنگ عمومی به تصویب برسد.

شالویی یادآور شد: برنامه بزرگداشت‌ها قرار نیست در مراسم‌ها محدود شود بلکه ساخت فیلم و سریال و مستند در دستور کار ما است و انشالا بزودی در یک نشست دیگر درباره ان صحبت می‌کنیم.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست پریچهره با رئیس کنفدراسیون سپک تاکرای آسیا
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • دستمزد راهنمایان گردشگری برای ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستمزد راهنمایان گردشگری برای ۱۴۰۳ مشخص شد
  • دستمزد راهنمایان گردشگری مشخص شد
  • بنیاد حکیم طوس راه اندازی خواهد شد/ ساخت فیلم و مستند درباره فردوسی در دستور کار است
  • مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان سفر می‌کند
  • مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان می‌آید
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • دیدار وزرای خارجه ایران و مصر در حاشیه نشست سازمان همکاری اسلامی