Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا مرندی  در تحلیل انتخابات آمریکا با بیان اینکه هر دو حزب آمریکایی دچار بحران شدید اخلاقی و سیاسی شده‌اند، اظهار داشت: مهمترین بحران اخلاقی حزب جمهوری خواه به کاندیداتوری ترامپ این است که به صداقت در گفتار پایبند نیست و آمریکا را منزوی کرده به گونه ای که امروزه آمریکا از اروپا جدا شده و با روسیه و چین درگیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بهترین گزینه برای جمهوری اسلامی ایران ترامپ است، زیرا هیچ گزینه ای همچون وی نمی تواند آمریکا را از هم بپاشاند و احمقانه دشمنی کند بر خلاف دموکرات‌ها که تیزبینانه عمل می کنند.

این کارشناس مسائل بین‌الملل تصریح کرد: کلاه بزرگ برجام را هم این حزب دموکرات ها به ریاست جمهوری اوباما بر سر ما گذاشتند درحالی که ترامپ از وقتی روی کار آمده آمریکا از نظر داخلی و خارجی تضعیف شده و اکنون در آستانه فروپاشی قرار گرفته است.

مرندی گفت: معتقد هستم اگر یک دوره دیگر ترامپ رییس جمهور باقی بماند آمریکا مانند شوروی از درون خواهد پاشید با این تفاوت که شوروی با تقسیم جمهوری ها از هم پاشید و آمریکا با تقسیم ایالت ها و وقوع جنگ داخلی که خود آمریکایی‌ها نیز به این موضوع ادعان دارند.

وی افزود: حزب دموکرات هم در انتخابات ۲۰۱۶ به صورت درون حزبی در نتیجه انتخابات دخل و تصرف کرد به گونه‌ای که آرای سندرز که بیشتر از کلینتون بود، پایین کشیده و کلینتون پیروز شد و همین کار را هشت ماه قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در درون حزب دموکرات انجام شد و شاهد این بودیم که به دنبال تلاش برای جوبایدن کاندیدای اصلی حزب دموکرات، آرا جابجا شد که البته این جابجایی آرا در داخل حزب دموکرات مشکل ایجاد می کند و مسئولیت حزب را زیر سوال می‌برد.

وی عنوان کرد: دو گزینه به نام ترامپ و سندرز اگر در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پیروز شوند به سود نظام جمهوری اسلامی ایران خواهد بود؛ ترامپ به دلیل اینکه فردی بی خرد است و تصمیمات غیر عاقلانه اتخاذ می‌کند و از طرف دیگر سندرز در حزب دموکراتها که گرایش‌های ضد اسرائیلی و متمایل به ایران دارد.

منبع: مرصادنیوز

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات ترامپ آمریکا ریاست جمهوری حزب دموکرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۴۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان

مردم چاد امروز پای صندوق‌های رای می‌روند تا اولین رئیس جمهور خود را پس از حاکمیت نظامیان بر این کشور انتخاب کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، « اردیس دبی» پس از 30 سال تکیه زدن بر صندلی ریاست جمهوری چاد، در اردیبهشت 1400 هنگام بازدید از واحدهای ارتش که مشغول نبرد با شورشیان شمال این کشور بودند، کشته شد. پس از آن شورای انتقالی متشکل از افسران بلندپایه تشکیل شد و ژنرال « محمد ادریس دبی» پسر رئیس جمهور را به عنوان رئیس جمهور موقت چاد انتخاب کردند.

مردم چاد امروز پای صندوق‌های رای می‌روند تا رئیس جمهور جدید کشورشان را انتخاب کنند.

درهای حوزه‌های رای گیری ساعت 7 صبح به وقت محلی به روی 8 میلیون و 500 هزار نفر دارای شرایط رای دادن گشوده می‌شود و آنان تا ساعت 17 عصر فرصت دارند رای خود را به صندوق‌ها بریزند.

به نوشته روزنامه القدس العربی، در این انتخابات « محمد ادریس دبی » رئیس جمهور موقت، « البرت باهیمی » نخست وزیر سابق به همراه هفت نامزد دیگر با هم رقابت خواهند کرد.

چاد پس از رئیس جمهور مقتول به کدام سو می‌رود؟

نظامیان آرای خود را دیروز به صندوق‌ها ریختند و پیش بینی می‌شود نتایج اولیه انتخابات در 21 آوریل و نتایج نهایی آن در 5 ماه می اعلام شود.

چنانچه هیچ یک از نامزدها بیش از 50 درصد آرای لازم برای ورود به کاخ ریاست جمهوری را بدست نیآورند، انتخابات به دور دوم کشیده خواهد شد و دو دوم انتخابات ریاست جمهوری در 22 ژوئن سال جاری میلادی برگزار می‌شود.

انتخابات ریاست جمهوری چاد امروز درحالی برگزار می‌شود که احزاب مخالف و شماری از تشکلات مدنی آن را تحریم کرده‌اند. آنها معتقدند «دبی» و متحدانش بر نهادهای مهم حاکمیتی سیطره دارند و این موضوع می‌تواند بر سلامت و شفافیت انتخابات تاثیرگذار باشد.

کارشناسان ناظر بر تحولات چاد پیش بینی می‌‎کنند محمد ادریس دبی با کسب بیشترین آراء به کاخ ریاست جمهوری راه یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد