Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه مشهد گفت: مردم باید دم در مجلس بایستید و اجازه ندهید عده‌ای به مجلس بروند، آنها کسانی هستند که چند خصوصیت دارند، یکی افرادی که انقلابی نیستند، یعنی آنهایی که با رهبری زاویه دارند ولو هر اندازه کم باشد.

به گزارش عصرایران به نقل از ایسنا آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی امروز، 25 بهمن ماه، در خطبه‌های عبادی-‌سیاسی نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی، ضمن تبریک میلاد مسعود صدیقه اطهر(س) و تشکر از حضور پربرکت و حماسه‌آفرین مردم در راهپیمایی 22 بهمن، اظهار کرد: امام(ره) در یکی از سال‌های اول پیروزی انقلاب به مناسبت 22 بهمن که عده‌ای خدمت ایشان رسیدند و ملاقات داشتند، نکته‌ای را فرمودند که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، این پیروزی بسیار سخت و سنگین به دست آمد، اما بدانید سخت‌تر و سنگین‌تر از پیروزی انقلاب نگه داشتن آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عده‌ای انقلاب را با فداکاری به پیروزی رساندند، سینه‌ها را آماج گلوله‌های داغ جلادان ستم‌شاهی قرار دادند و با کمال قدرت حماسه‌ای آفریدند که نظام نابه‌کار دست‌نشانده دشمن به عنوان نظام ستم‌شاهی براندازی و حکومت اسلامی استوار شد، این پیروزی به زحمت به دست آمد، اما امام فرمودند پیروز نگه داشتن این انقلاب سخت‌تر از پیروزی آن است. این 41 سالی که بر این انقلاب گذشت، مقاومتی که شما مردم کردید، پایداری که شما داشتید و جریان‌های مختلف، حوادث گوناگون و فراز و نشیبی که در زندگی شما مردم در مسیر انقلاب به وجود آمد و شما پایمردانه ایستادید، بسیار سنگین بود و خیلی زحمت کشیدید.

پیروز نگه داشتن انقلاب در 40 ساله دوم از 40 سال اول سنگین‌تر است

امام جمعه مشهد ادامه داد: این را بدانید که در 40 ساله دوم پیروز نگه داشتن انقلاب از 40 ساله اول سنگین‌تر است، زیرا در 40 ساله اول دشمن فقط می‌خواست کشور ما را بگیرد، بر مطامع و منافع مردم در این کشور مسلط شود و سرنوشت شما را ملعبه مطامع خود قرار دهد، اما در 40 سال دوم مساله زندگی و حمایت دشمن، بود و نبود آن و بقا و از بین رفتنش به این انقلاب وابستگی پیدا کرده، انقلاب بماند، دشمن نابود است، اگر انقلاب برود و سقوط کند، دشمن می‌تواند زندگی کند، بنابراین در 40 ساله دوم نگه داشتن انقلاب بسیار سخت‌تر است. هر جریانی که پیش می‌آید، نسبت به آنچه در گذشته داشتیم، حساس‌تر و خطرناک‌تر بوده و موقعیت خطیرتر است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: 10 دوره مجلس را پشت سر گذاشتیم، اما هیچ کدام به اندازه مجلس یازدهم خطرناک نبود و به اندازه این مجلس موثر نیست. این مجلس بسیار خطیرتر از مجالس دیگر است. دشمن به نقطه‌ای رسیده که با ناوگان، سلاح‌های جنگی و تهاجم نظامی نمی‌تواند ما را از بین ببرد، بنابراین به هر وسیله‎‌ای متوسل می‌شود.

شورای نگبهان از دروازه دموکراسی کشور پاسداری می‌کند

وی اضافه کرد: تنها جایی که می‌تواند با نفوذ از درون نظام و انقلاب ما را ساقط کند، مجلس است، اگر عوامل دشمن به مجلس رفتند، می‌تواند بر ما مسلط شود. پاسداری قهرمانانه و دقیق نهاد شورای نگهبان آنچنان دروازه دموکراسی کشور را پاسداری می‌کند که عوامل نفوذی دشمن نمی‌توانند به مجلس وارد شوند. خطرناک این است که از افرادی که به مجلس می‌روند، دشمن نفوذی بسازد و از آنها که به درون مجلس راه پیدا می‌کنند، یارگیری کند، این دست شما مردم است که بگذارید چه کسی به مجلس برود و چه کسی نرود.

علم‌الهدی با بیان اینکه خطیر بودن مجلس ما از دو جهت است، عنوان کرد: یکی از این جهت که وضعیت اقتصادی، معیشتی و مشکلات ما باید با تکیه بر قدرت و توان خودمان به بهترین وجه اجرا و اداره شود، بنابراین مجلسی می‎خواهد که با تمام قدرت و با حرکت جهادی و فعالیت، مشکلات اقتصادی و معیشتی را حل کند. از جهت دوم به مجلسی احتیاج داریم که قوی، نیرومند، بدون ترس، بدون واهمه و شحاع مقابل استکبار جهانی بایستد و مبارزه کند.

پنج معیار مقام معظم رهبری برای انتخاب نمایندگان مجلس توسط مردم

امام جمعه مشهد با اشاره به پنج معیار تعیین شده توسط مقام معظم رهبری برای افرادی که مردم می‌خواهند به مجلس بفرستند، تصریح کرد: معیار اول اینکه مومن باشد، نه اینکه تنها شهادتین بگوید، بلکه خدا و معاد را باور کند، فردی که خدا و معاد را باور ندارد را به مجلس نفرستید، حتی اگر متخصص باشد. دوم اینکه انقلابی باشد، یعنی دلداده این انقلاب، ایستاده پای انقلاب و همه چیزش قربانی و فدائی انقلاب بوده و اندیشه انقلابی داشته باشد. فرد انقلابی یک نشان بیشتر ندارد و این است که قدم جای قدم رهبر داشته، تمام بینشش به پشت پای رهبر بوده و دارای اندیشه رهبر باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: معیار سوم اینکه شجاع باشد، آدم ترسویی که از قدرت‌های پوشالی، استکباری و اروپایی وحشت کند را به مجلس نفرستید. چهارم اینکه جهادی باشد، روز و شب نشناسد، ساعت و وقت برای کارش نداشته باشد، زندگی، خانه، خانواده و شغل و مشغولیت دیگر در او نباشد، روز و شب بدود و هم در عرصه برنامه‌ریزی، هم نظارت بر اجرای برنامه و هم مچ‌گیری و مراقبت از فردی که می‌خواهد در کارگزاری‌های نظام خلاف نماید، کار کند.

وی ادامه داد: پنجم اینکه کارآمد باشد، بتواند مشکل و از جمله مشکلات اقتصادی و سیاسی را حل کندو فرد ناکارآمدی که ابتکار اندیشه و تخصص ندارد و در عرصه فرهنگی، سیاسی و اقتصادی کاری از او ساخته نیست، به درد مجلس نمی‌خورد. در کنار این پنج خصوصیت یک تابلو نصب شده که این خصوصیات را در او می‌بینید و آن تابلو شهید حاج قاسم سلیمانی است.

علم‌الهدی بیان کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی خدا و معاد را باور کرده و انقلابی بود. همه چیزش وابسته به رهبر، در همه شئون دلداده ایشان و جهادی بود.

نسخه بدل حاج قاسم را به مجلس بفرستید

امام جمعه مشهد اضافه کرد: شهید سلیمانی شجاع بود، از هیچ چیز نمی‌ترسید، از هیچ قدرتی وحشت نداشت و همیشه خط مقدم جبهه بود. از گلوله و شهادت نمی‌ترسید و آرزویش شهادت بود. کنار هر شهیدی اشک می‌ریخت که چرا تو رفتی اما من نرفتم. شهید سلیمانی کارآمد بود، نه تنها یک فرمانده، بلکه یک مدیر مقاومت بود. مساله این نبود که ما با از دست دادن حاج قاسم یک فرمانده را از دست دادیم، در واقع مقاومت مدیری را از دست داد. این یک تابلو است. مردم، برادران و خواهران می‌خواهید کسی را به مجلس بفرستید، نسخه بدل حاج قاسم و افرادی با این خط را بفرستید.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به اینکه رسالت دوم ما این است که فعالیت کنیم، تصریح کرد: اینگونه نیست که ادم را پیدا کردیم، رای دهیم و تمام، باید دم در مجلس بایستید و اجازه ندهید عده‌ای به مجلس بروند، آنها کسانی هستند که چند خصوصیت دارند، یکی افرادی که انقلابی نیستند، یعنی آنهایی که با رهبری زاویه دارند ولو هر اندازه کم باشد، رهبری، ولایت و شخص رهبر را به تمام معنا قبول ندارند. مقام معظم رهبری فرمودند باید مومن و انقلابی باشد اما این افراد انقلابی نیستند.

وی خاطرنشان کرد: دوم کسانی که غرب‎‌گرا هستند، چشمشان به دروازه اروپا است و وقتی زنی از اروپا می‌آید، خانم موگرینی، با او عکس می‌گیرند، این افراد را به مجلس نفرستید. سوم عدم اعتقاد راسخ به نقش حاکمیت دین در اداره کشور است. عده‌ای معتقدند دین نمی‌تواند کشور را اداره کند، باید به گونه دیگری اداره کنیم. افرادی که اعتقاد راسخ ندارند باید دین مدیر کشور باشد، آنها را به مجلس نفرستید چون مومن نیستند.

علم‌الهدی افزود: چهارم افرادی که از ولایت فقیه تبعیت گزینشی دارند، شعار پیروی از ولایت فقیه را سر می‌دهند، اما در مقابل ولی فقیه خاضع نیستند و گزینشی تبعیت می‌کنند، وقتی منافعشان اقتضا کند می‌گویند چقدر خوب گفتند، اما وقتی منافعشان در خطر باشد می‌گویند آقا اینگونه نمی‌گفتند بهتر بود. پنجم مرعوبیت و وادادگی در برابر استکبار است، افرادی که از آمریکا می‎‌ترسند، از ناوگان آمریکا وحشت می‌کند، از بمب اتمی آمریکا می‌ترسند و فکر می‌کنند رزق این مملکت به دست آمریکا است و باید تحریم را بردارد، را به مجلس نفرستید.

امام جمعه مشهد ادامه داد: خاصیت ششم نداشتن روحیه انقلابی و جهادی، هفتم تلاش برای مذاکره و رابطه با آمریکا، هشتم موضع منفی نسبت به نقش ایران در جبهه مقاومت، نهم ترویج و اشاعه نمی‌شود و نمی‌توانیم، دهم نفوذپذیری و بی‌توجه بودن به خط نفوذ دشمن، یازدهم خویشاوندسالاری و باندبازی و دوازدهم ولنگاری فرهنگی و لاابالی‌گری در برابر منکرات است. برای اینکه این افراد به مجلس نروند، بایستید. آن کسی که می‎دانید اینگونه بوده و دارد وارد مجلس می‌شود، با همه قدرت اجازه ندهید وارد شود. اگر این افراد وارد مجلس شوند، دیگر کاری از مجلس بر نمی‌آید.

------------

بیشتر بخوانیم

صدیقی: نمایندگانی انتخاب شوند که با چشم و ابرو آمدن بیگانگان توافق‌نامه‌های آنچنانی را امضا نکنند


وزیر کشور: 2 جمعه متوالی را برای دور دوم انتخابات پیشنهاد دادیم   کدخدایی: تحریم انتخابات سیاست شکست خورده مخالفان جمهوریت است لینک کوتاه: asriran.com/002zgB

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: علم الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی مجلس نفرستید نگه داشتن انقلاب مقام معظم رهبری انقلابی نیستند امام جمعه مشهد 40 ساله دوم اجازه ندهید علم الهدی وارد مجلس شما مردم حاج قاسم سنگین تر سخت تر عده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۴۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های جدی «وعده صادق» برای سامانه تدبیر آمریکا در منطقه

به گفته معاون وزیر خارجه، «وعده صادق» سامانه تدبیر آمریکا در منطقه را با چالش‌های جدی مواجه نمود و تجدیدنظر در راهبردهای امنیت ملی را بر آمریکا تحمیل کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرگزاری تسنیم،

باقری: "وعده صادق" سامانه تدبیر آمریکا در منطقه را با چالش‌های جدی مواجه نمود

علی باقری، معاون سیاسی وزارت امور خارجه در نشست رونمایی از فصلنامه تاریخی- سیاسی "ماجرا" که به نحوه گذر موفق جمهوری اسلامی ایران از تهدیدهای امنیتی و نظامی سال‌های 1369 (تجاوز صدام به کویت) و 1377 (حاکم شدن طالبان در افغانستان و به شهادت رساندن دیپلمات‌های ایرانی در مزارشریف) و 1380 (رخداد یازده سپتامبر و حمله آمریکا به افغانستان) و 1381 (تجاوز آمریکا به عراق و سرنگونی صدام) پرداخته است، اظهار داشت: رمز عبور موفق و پیروزمند جمهوری اسلامی از چهار گذرگاه تهدید و خطر جدی، حکمت رهبر انقلاب اسلامی است.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به مدیریت و راهبری هوشمندانه رهبر انقلاب اسلامی در گذر موفق از چهار رویدادی که طی دهه نخست ولایت ایشان می‌توانست ایران را به جنگ‌های با نتیجه نامعلوم بکشاند و در تشریح ماهیت حکمت رهبری در این خصوص گفت: تعامل فعال و هوشمندانه ایران با دو گزاره راهبردی و به ظاهر متناقض "پرهیز از جنگ" و "نهراسیدن از جنگ"، رمز عبور موفق جمهوری اسلامی ایران از این تهدیدها بود و در عمل توانست با ایجاد بازدارندگی فعال، "پیروزی بدون جنگ" را محقق کند.

علی باقری با اشاره به لزوم الگوسازی از تدابیر رهبری و سیاست‌های نظام در طول دهه‌های گذشته با هدف بهره‌گیری از تجربه‌های موفق و عبرت از تجربه‌های ناموفق به لزوم تاریخ‌نگاری عالمانه، بی‌طرفانه و جامع رویدادها و تحولات اشاره کرد و گفت: تاریخ‌نگاری درست و صادقانه انقلاب اسلامی کاری جهادی و مصداق بارز جهاد تبیین است.
معاون سیاسی وزیر امور خارجه با اشاره به نقش و جایگاه حکمت در سامانه حکمرانی ولایت امر، گفت: حکمت فراتر از علم و دانش و تجربه و اطلاعات است و زمانی که نور تقوا بر علم و دانش تابیده شود، حکمت هویدا می‌شود و این ویژگی  مختص نظام دینی است، چرا که منبع این نور آراستگی به زیور تقوای فردی و سیاسی است.

علی باقری با اشاره به فرآیند تربیت نیروی انسانی در مسیر حکمرانی دینی طی چهار و نیم دهه گذشته، گفت: شخصیتی برجسته و بی‌نظیر مانند سردار سلیمانی، محصول مکتب امامین انقلاب اسلامی و ثمره تربیت در سایه حکمت خمینی و خامنه‌ای است.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به اختلاف میان جریان‌های سیاسی داخلی در سال 1369 در موضوع ورود یا عدم ورود به جنگ علیه آمریکا در قضیه تجاوز صدام به کویت، گفت: سیر تکاملی انقلاب اسلامی و‌ حکمت رهبری انقلاب توانست افکار عمومی را چنان ارتقا دهد که در سال 1403 درباره پاسخ قاطع به تجاوزگری رژیم صهیونیستی، مواجه با یک اجماع ملی قاطع بودیم و ابتکار تادیب رژیم صهیونیستی، نه‌تنها موجب تشویش افکار عمومی نشد، بلکه در عمل موجب تحکیم وحدت ملی و ارتقای همدلی ملی گردید.

علی باقری با اشاره به این که گذر موفق ایران از نشیب و فرازهای نظامی و امنیتی چند دهه گذشته مرهون حکمت آیت‌الله خامنه‌ای بوده است، تصریح کرد: دستاورد مهم و راهبردی صیانت از امنیت ملی، تامین منافع ملی، حراست از تمامیت ارضی و حفاظت از حاکمیت ملی، مرهون سازوکارهای سخت و نرمی است که در طول سال‌های گذشته بر اساس تدابیر رهبری انقلاب در کشور نهادینه شده و این مهم نیز جلوه‌ای از حکمت رهبری انقلاب است. وی در ادامه افزود: این که در اوایل دهه 1370 ایران مبادرت به طراحی و ساخت موشک‌هایی می‌کند که سامانه‌های پدافندی پرهزینه و پیشرفته آمریکا و صهیونیست‌ها و همپیمانان آنها در دهه 1400 از رهگیری و مقابله با آن ناتوانند، حاکی از درایت رهبری، هوشمندی نظامیان، تخصص دانشگاهیان، توانمندی فناوران، مهارت صنعتگران و دوراندیشی دیپلمات‌های ایرانی است. 

معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به پیروزی بزرگ ناشی از عملیات وعده صادق که بازدارندگی فعال را به نفع جمهوری اسلامی ایران رقم زد، گفت: همانگونه که "طوفان الاقصی" سامانه‌های نظامی، اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی را در معرض خسارات غیرقابل ترمیم قرار داد، "وعده صادق" نیز سامانه تدبیر آمریکا در منطقه را با چالش‌های جدی مواجه نمود و تجدیدنظر در راهبردهای امنیت ملی را بر  آمریکا تحمیل کرد.

علی باقری با اشاره به اینکه حفظ بازدارندگی فعال در گرو هم افزایی بیشتر و موثرتر همه ارکان نظامی، امنیتی، اطلاعاتی و سیاسی و دیپلماسی عمومی کشور است، تصریح کرد: حکمت رهبری اجازه نمی‌دهد حتی در پرتو پیروزی بزرگ وعده صادق، دستگاه‌های مسئول حتی لحظه‌ای از ارتقای بازدارندگی فعال در عرصه‌های مختلف غفلت کنند و به همین جهت، دستورکار دستگاه سیاست خارجی نسبت به قبل از عملیات وعده صادق گسترده‌تر، هوشمندانه تر، مبتکرتر، دوراندیشیانه تر و عملیاتی تر شده است.

الدفاعی: وعده صادق، پایان‌بخش توهم ارتش شکست‌ناپذیر اسرائیلتاثیر عملیات وعده صادق بر اقتصادکارشناس یمنی: وعده صادق، شکستن مستحکم‌ترین قلعه جهان بودعملیات وعده صادق معادلات صهیونیست را به هم ریخت

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اظهارات جدید علم‌الهدی درمورد وقایع دانشگاه‌های آمریکا؛ ببینید چطور استاد دانشگاه را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند
  • آیت‌الله علم‌الهدی: وقایع دانشگاه‌های آمریکا وجهه دموکراسی غرب را نابود کرد
  • چهره فقاهت و قرآنی رهبر انقلاب به جهان معرفی می‌شود
  • سردار سلامی: رهبر انقلاب فرمودند سپاه در بحث آموزش مجاهدت کند
  • مهم‌ترین بیانات رهبر انقلاب در دیدار با معلمان از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۳
  • هرجا میدان به نیروهای متعهد و انقلابی داده شد، سربلند بوده‌ایم
  • شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • باقری:‌ گذر موفق ایران از نشیب وفرازها مرهون حکمت رهبر معظم انقلاب است
  • چالش‌های جدی «وعده صادق» برای سامانه تدبیر آمریکا در منطقه