Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاندیدای مجمع نیروهای انقلاب اسلامی اصفهان در یازدهمین دوره انتخابات مجلس با بیان اینکه چاره‌‌ای جز ‌اصلاح ساختار بودجه نداریم، گفت: نباید زندگی مردم با یارانه اداره شود. ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۳ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، مهدی طغیانی در نشست خبری با اصحاب رسانه پیرامون برنامه‌های خود برای حل مشکلات کشور در صورت ورود به مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: متأسفانه نگاه دولت فعلی در هفت سال گذشته در حوزه اقتصاد بر مبنای یک نظریه پایه بنیان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مدتی قبل رئیس‌جمهور به‌صراحت بیان کرد برای حل مشکلات و چالش‌های کشور تنها لازم است روابط ما با کشورهای مختلف دنیا و به ویژه کشورهایی که به عنوان قدرت‌های اقتصادی دنیا مطرح هستند گسترش یابد و مطمئنا از طریق روابط بین‌المللی و سرمایه‌گذاری خارجی اقتصاد کشور رونق خواهد گرفت و فشارهای موجود رفع خواهد شد.

کاندیدای مجمع نیروهای انقلاب در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حرف ما نفی کامل ارتباط بیرونی نیست، چراکه برونگرایی یکی از ارکان مهم اقتصاد مقاومتی است و مقام معظم رهبری نیز به آن توجه دارند، بلکه این‌ توقع را داریم حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم صرفا با ارتباط بیرونی امکان‌پذیر نیست و گره زدن معیشت مردم با روابط بین الملل جز سیاسی بازی هدف دیگری تلقی نمی‌شود .

وی خاطرنشان کرد: در نامه معروفی که به اسم نامه 24 اقتصاددان برای رئیس‌جمهور نوشتیم و در فضای مجازی منتشر شد به رئیس جمهور متذکر شدیم که بسیاری از کارهای دیگری نیز هست که می‌توان برای اقتصاد کشور انجام داد و اجرا کرد نه اینکه بنشینیم و منتظر بمانیم کشور های دیگر کاری برای ما انجام دهند.

طغیانی با بیان اینکه این نقطه‌ای است که مجلس یازدهم باید به آن ورود کند، گفت: مجلس یازدهم بهترین فرصت برای نظام است که به چهار چالش مهم تورم، رکود، بهبود فضای کسب و کار و اصلاح بودجه دولت رسیدگی کند و کشور را از حالت موجود نجات دهد.

اصلاحات ساختاری در بودجه 99 اعمال نشد/حاجی‌دلیگانی: برخی نمایندگان حامی منافع حداکثربگیران هستند470 تشکل دانشجویی خطاب به مجلس: "خرید خدمات آموزشی" را از بودجه 99 حذف کنیدسقف بودجه سال 99 نسبت به 98 چه‌میزان افزایش داشته است؟

ثمره محوری در مطالبات مردم از نمایندگان زمینه ناامیدی نسبت به حضور در انتخابات شده‌‌است

وی با اشاره به فضای ناامیدی موجود مردم نسبت به حضور در انتخابات، گفت: علت اصلی این امر عدم توجه صحیح به مطالبات است، متأسفانه مطالبات ما از منتخبین در انتخابات ثمره محور شده است در حالی که باید روی ریشه‌ها از آنها مطالبه شود، به همین دلیل همواره قبل از انتخابات روی ثمره‌ها قول هایی به مردم داده می‌شود و بعضا اجرایی نیز می‌شود ولی چون مشکل از ریشه حل نشده است پس از مدتی باز همان مشکل گریبانمان را می‌گیرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان با ذکر مثالی در این مورد، گفت: به عنوان مثال همواره دیده‌ایم قبل از انتخابات بحث افزایش یارانه‌ها از سوی کاندیداها مطرح و فضای داغ و پر مخاطبی را در بحبوحه انتخابات ایجاد می‌کند، درصورتی که برای رونق زندگی مردم به جای موضوع افزایش مقدار یارانه‌ها باید بر روی چرایی نیاز به یارانه، تورم، رشد نقدینگی، خلق پول، کسری بودجه، عملکرد نظام بانکی و مشکل فضای کسب و کار تمرکز کنیم تا اصلا نیازی به بهبود زندگی مردم با یارانه و به صورت مسکنی نباشد.

وی با بیان اینکه اقتصاد کشور باید بر مبنای عدل اداره شود، چراکه نتیجه تورم روزافزون موجود، کاهش قدرت خرید مردم است، تصریح کرد: طبق آمارهای صندوق بین‌المللی پول تورم سال جاری در 30 سال گذشته بی‌سابقه و به میزان 47 درصد بوده است.

حوادث آبان نتیجه جبران کسری بودجه دولت از زندگی مردم بود

طغیانی با بیان اینکه زمان برای اقتصاد ایران به سرعت در حال گذشتن است، گفت: مدتی قبل مقام معظم رهبری در صحبت‌های خود بحثی پیرامون آرمان معیشت مطرح کردند که این یعنی مسئولان بیش از پیش و به صورت جد روی بحث معیشت مردم کار کرده و آن را از اولویت‌های خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه به علت رکود و کسری بودجه دولت نیاز چاره‌‌ای جز به اصلاح ساختار بودجه داریم، گفت: یکی از چالش‌های مهم کشور کسری بودجه دولت است و متأسفانه تاکنون مشاهده کرده‌ایم این کسری با معیشت مردم جبران شده‌است که برای ذکر عواقب آن می‌توان به اتفاقات آبان ماه امسال اشاره کرد. در واقع اتفاقات آبان ماه نتیجه کسری بودجه دولت بود.

این استاد دانشگاه با اشاره به موضوع سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین، گفت: با وجود اینکه هیچکدام از کارشناسان اقتصادی زمان را برای افزایش حامل‌های انرژی مناسب نمی‌دیدند، اما به علت کسری بودجه دولت این کار در بدترین زمان ممکن اجرا شد و پس از آن شد آنچه نباید می‌شد.

وی با بیان اینکه چالش نابرابری و فساد چهارمین چالش موجود در کشور است، گفت: نرخ ضریب جینی که در گذشته در بهترین حالت قرار داشت امسال به بدترین حالت رسیده و این امر متأسفانه باعث گسترش فقر شده‌ است چرا که در این چالش بیشترین فشار بر روی طبقه محروم جامعه وارد شده‌ است.

راه‌حل نهایی حل مشکلات مقابله با فرایندهای فسادزا در مجلس است

طغیانی با بیان اینکه برای اصلاح ریشه‌ای این چهار چالش مهم پنج راه‌کار در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: اولین راهکار اصلاح نظام مالیاتی کشور است، چراکه نظام مالیاتی ما نظام بهبود دهنده و کمک دهنده به تولید نیست به همین دلیل باید نسبت به اصلاح آن اقدام اساسی انجام داد

وی اصلاح نظام بانکی را دومین راه حل چالش‌های موجود در کشور دانست و تصریح کرد: قانون اصلاح نظام بانکی 36 سال است که عملی نشده است و متأسفانه شنیده می‌شود که نباید به آن دست زد چرا که و اوضاع بدتر می‌شود در صورتیکه نظام بانکی ما یکی از ریشه‌های مشکلات اقتصادی کشور است.

کاندیدای مجمع نیروهای انقلاب در یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اصلاح بودجه دولت نیز که همواره جزو مطالبات و دغدغه‌های مقام معظم رهبری نیز بوده است راه‌حل دیگری برای حل چالش هایی است که گریبان کشور را گرفته است.

وی ادامه داد: با وجود این‌که امسال یکی از بحرانی‌ترین سال‌های کشور بود اما بودجه سال بعد دولت با 15 درصد افزایش در حال بسته شدن است و باید مورد تجدید نظر قرار بگیرد چراکه یقیناً حل چالش‌های موجود در راه بهبود رفاه زندگی مردم از وظایف مسئولان جمهوری اسلامی است.

طغیانی بهبود فضای کسب و کار را راه‌حل بعدی رونق تولید و تسکین تورم موجود در کشور دانست و گفت: راه‌حل نهایی حل مشکلات مقابله با فرایندهای فسادزا در مجلس است؛ یقیناً موضوعاتی مانند شفافیت آرای نمایندگان، هدایای دریافتی نمایندگان، دارایی‌ها وغیره باید جزو اولویت‌ها باشد.

انتهای پیام/ 174/ش

R41346/P/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کاندیدای مجمع نیروهای انقلاب زندگی مردم با یارانه اصلاح ساختار بودجه مجلس شورای اسلامی کسری بودجه دولت مقام معظم رهبری فضای کسب و کار انتخابات مجلس موجود در کشور اقتصاد کشور حل چالش اصلاح نظام رئیس جمهور نظام بانکی معیشت مردم اداره شود حل مشکلات برای حل راه حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۴۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت ضعف‌هایش را انکار نکند، گفت: مهمترین ضعف دولت این است که نتوانست از افراد خیلی قوی استفاده کند درحالی که برای حل مشکل نیاز است به سراغ افراد توانمند برویم.

مهدی باقری در گفت و گو با خبرنگار شفقنا در رابطه با عملکرد دولت در مهار تورم، اظهار داشت: ما نمی گوییم عملکرد دولت صد در صد رضایت بخش بود اما ارزیابی بنده از عملکرد اقتصادی دولت در سال ۱۴۰۲، این است که پای کار آمد و عزم جدی داشت اما در همین حد که می بینیم، موفق بود.

وی با اشاره به موانع تحقق اهداف دولت، گفت: دولت باید عزم جدی برای تحقق اهدافش داشته باشد لذا باید به سراغ تقویت کابینه اش برود اما این به معنای تغییر نیست؛ ما لزوما به دنبال مچ گیری و تغییر وزرا نیستیم بلکه دولت باید بُعد مسوولین اجرایی را به هر طریقی تقویت کند.

نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت خودش باید ضعف هایش را بازگو کند و آنها را انکار نکند؛ مهمترین ضعف دولت این است که نتوانست از افراد خیلی قوی استفاده کند درحالی که برای حل مشکل نیاز است به سراغ افراد توانمند رفت. نماینده ها با مداخلات در انتسابات، اثرهای منفی گذاشتند اما خود دولت هم جدی نبود و به نظر من آقای رییسی جدیت لازم در یافتن و آوردن افراد قوی به عرصه اجرایی کشور را، نداشت.

آقای باقری بیان کرد: در حوزه اقتصادی کشور، انتظار داشتیم که دولت پهلوان ها را روی کار بیاورد اما این اتفاق رخ نداد این انتقاد هم لزوما در سطح وزرا نیست؛ بلکه از رأس قوه مجریه تا سطوح پایین‌تر در شهرستان ها هم، اولویت این نبوده که تیم های اقتصادی تقویت شود و حضور افراد قوی را شاهد نیستیم.

وی اظهار داشت: پیش بینی من از آینده این است که قطعا روزهای بهتر اما چالش های بیشتری هم خواهیم داشت؛ کشور ما به لحاظ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و … در بَعد بین المللی و حتی داخلی، با مشکلاتی مواجه است؛ درواقع رقابت سیاسی و اجتماعی خوب است اما بعضا رویکرد منفی پیدا کرده و به ضرر مردم تمام می شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • تکلیف قرارداد نیروهای حجمی باید در کل کشور به سرانجام برسد
  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند
  • تشکیل شوراها به منزله مشارکت مستقیم مردم در اداره امور شهرها است
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • شهر اسلامی را با درآمد حلال اداره می‌کنیم/ مسئله اصفهان‌ستیزی باید در سطوح عالی دنبال شود
  • افزایش بودجه نظامی انگلیس در کوران انتقادها
  • دادستانی انتظامی قضات جوان، مومن و متعهد را به جامعه معرفی می کند 
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت