Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، زهرا ساعی در جمع اعضای اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری اسلامشهر که در محل خانه کارگر این شهرستان حاضر شدن بود، با بیان اینکه من در یک خانواده کارگری بزرگ شده‌ام و پدر بزرگم کارگر کارخانه کبریت‌سازی تبریز بود، اظهار کرد: بنا به توصیه اعضای فعلی فراکسیون کارگری مجلس به عنوان  نماینده مردم تهران کاندیدا شدم و تلاش داریم در کنار سایرین فراکسیون کارگری مجلس را احیا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه سالهاست که در تهران ساکن است و به خوبی شهر تهران را می‌شناسد، افزود: جامعه کارگری در همه عرصه‌های انقلاب اسلامی و در جنک تحمیلی حضور فعال داشته است و انتظار داریم در این دوره از انتخابات از نمایندگان منتخب خود دفاع کنند.

به گفته وی؛ در بدترین شرایط کشور کارگران با کار و زحمت باعث رونق اقتصادی کشور شده‌اند و رونق اقتصادی که با تاکید مقام معظم رهبری در حال عملی شدن است همه با زحمت کارگران و بازنشستگان به سرانجام می‌رسد.

ساعی در خصوص دلایل حضور نمایندگان کارگری در مجلس گفت: ممکن است هم در مجلس و هم در دولت مصوبات و دستورالعمل‌هایی نوشته وتصویب شود که به زیان جامعه کارگری باشد بنابراین نیاز به نمایندگانی از  جامعه کارگری در مجلس است تا پیگیری مطالبات کارگران باشد.

رئیس کمیته جوانان، زنان و خانواده کمیسیون اجتماعی مجلس، با اشاره به  اینکه یکی از تصمیمات ضدکارگری موضوع واگذاری درمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت بود، در ادامه گفت: موضوعاتی اینچنینی باعث عصبانیت و مخالفت برخی نمایندگان بویژه اعضای کمسیون اجتماعی و فراکسیون کارگری مجلس می‌شود. نمایندگان کارگری  در مجلس گوش بزنگ هستند که مبادا لوایح وقوانینی تصویب بشود که به زیان جامعه کارگری و بازنشسته شود. در این حالت ما آنجا حضور خواهیم داشت و با دفاع از حقوق کارگران مانع تصویب چنین قوانین ضدکارگری خواهیم شد.

ساعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحریم‌های اقتصادی که  خسارت‌های غیرقابل جبرانی به اقتصاد کشور وارد کرده است، اظهار داشت: در هشت سال دفاع مقدس خط مقدم دفاع مشخص بود اما در جنک اقتصادی که بار دیگر دنیا در مقابل ما قرار گرفته ما با سلطه‌طلبی کشورهایی همانند امریکا مبارزه خواهیم کرد.

وی ادامه داد: مجلس مکان قانونگذاری و سیاستگذاری است و شما بازنشستگان باید از نمایندگان منتخب خود  مطالبه‌گری کنید.

به گفته ساعی، خانه کارگر جمهوری اسلامی تشکل مستقل کارگری است که نمایندگان منتخب خود را به شما معرفی می‌کند و شما نیز بعد از انتخابات از آنها پیگیر خواسته‌های خود باشید.

ساعی با اشاره بر تاکید مقام معظم رهبری بر مشارکت حداکثری مردم در انتخابات گفت: کشور عزیزمان دشمنان قسم خورده‌ای دارند که دوست دارند این انتخابات شکسته شود.

او افزود: تضعیف ایران زمانی رخ می‌دهد که مردمش از هم جدا باشند و در انتخابات شرکت نکنند. بنابراین باید پشت مقام معظم رهبری باشیم و از نظام جمهوری اسلامی ایران پشتیبانی کنیم.

وی در خاتمه به جایگاه مقام زن در خانواده اشاره کرد و گفت: شرایط سخت زندگی زنان شاغل و سرپرست خانوار را درک است. آنها هم در خانه و هم در خارج از خانه مشغول فعالیت هستند که این موضوع قابل تحسین است.

او با اشاره به فرموده پیامبر اکرم(ص) که توجه ویژه به مقام شامخ زن داشتند، افزود: بنا به گفته پیامبر اسلام بهشت زیر پای زنان است و زمانی که می‌خواهید تقوی یک فردی را بسنجید ببینید چقدر به همسر وزن خود احترام می‌گذارد.

او با بیان اینکه زن ملاک خوشبختی یک خانواده است، افزود: در مجالس بعد به معیشت زنان سرپرست خانوار بیشتر رسیدگی می‌کنیم و در این مورد محکم‌تر از قبل ظاهر خواهیم شد.

ساعی تاکید کرد: دستاوردهای انقلاب از جمله انتخابات خلاقانه به نسل جدید منتقل شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: انتخابات ساعی فراکسیون کارگری مجلس نمایندگان منتخب خود نمایندگان کارگری مقام معظم رهبری کارگری در مجلس جامعه کارگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۵۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟

بنا بر پیگیری‌های خبرنگار تسنیم، آقایان محمدباقر قالیباف، علی نیکزاد، منوچهر متکی و مجتبی ذوالنور تاکنون ۴ گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، 245 نماینده مجلس دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

گزارش تسنیم از ترکیب نمایندگان مجلس دوازدهم

 

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رای اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند تا احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دو دوره‌ای وزارت و نائب رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است در اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رای‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته حتی به تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ورود جانبدارانه نمایندگان فرماندار به انتخابات مطلقاً ممنوع است
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات
  • دولت رئیسی می‌خواهد کارگران را از مشارکت در تعیین دستمزدشان کنار بگذارد
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • اصلاح قوانین اسلحه و مهمات برای جلوگیری از وقوع جرم است