Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@06:16:35 GMT

ذوب‌آهن اصفهان اسطوره صنایع کشور است

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۹۵۷۰۵

ذوب‌آهن اصفهان اسطوره صنایع کشور است

معاون اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ذوب‌آهن اصفهان نماد صنعت کشور و اسطوره صنایع ایران و گستره تأثیرات سازنده ذوب‌آهن در چند استان کشور قابل مشاهده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، به نقل از روابط عمومی ذوب‌آهن اصفهان حجت‌الله میرزایی امروز ضمن حضور در ذوب‌آهن اصفهان و بازدید از خط تولید و پروژه‌های توسعه این شرکت اظهار کرد: ذوب‌آهن اصفهان نماد صنعت کشور و اسطوره صنایع ایران و گستره تأثیرات سازنده ذوب‌آهن در چند استان کشور قابل مشاهده است، اشتغالزایی و آموزش متخصصان و مدیرانی که در راه‌اندازی و توسعه دیگر صنایع حضور یافتند از دیگر تأثیرات این شرکت است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اجرای ناقص و نادرست خصوصی‌سازی باعث ایجاد مشکلاتی برای ذوب‌آهن شد که مهم‌ترین آن عدم تأمین مواد اولیه به ویژه سنگ آهن است.

مشکلات ذوب‌آهن از بیرون سازمان تحمیل شده

در ادامه منصور یزدی‌زاده مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان اذعان داشت: ذوب‌آهن تنها تولیدکننده فولاد ایران به روش کوره بلند است که روش رایج تولید فولاد دنیا است به همین دلیل از یارانه انرژی برخوردار نیست . 

مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان گفت : این مجتمع عظیم صنعتی از سنگ آهن، بالاترین و بهترین فولاد کربنی دنیا یعنی ریل را تولید می‌کند ، این شرکت علاوه بر تولید محصولات جدید مانند ریل، تیرآهن بال‌پهن، تسمه  فولادی و ... موفق به بومی‌سازی 85 درصد قطعات و تجهیزات خود شده است.

وی افزود: علاوه بر آن ذوب‌آهن فرایندهای تولید فولاد را نیز بومی‌سازی کرده و امروز قادر به ساخت کوره بلند، باتری کک سازی و ایستگاه ریخته‌گری است، ذوب‌آهن به تدریج شرایط مطلوبی پیدا کرده است و آماده اوج‌گیری است، اما با مشکلاتی مواجه شده که از بیرون سازمان تحمیل شده است.

یزدی زاده مطرح کرد: مشکلاتی همچون خام فروشی سنگ آهن، عدم توسعه مناسب صنعت حمل و نقل، قیمت‌گذاری دستوری در صنعت فولاد، عدم برخورداری از یارانه انرژی در مقایسه با سایر فولادسازان کشور از جمله این مشکلات هستند.

ذوب‌آهن، عامل  تحول  زیرساختی و عمرانی منطقه

علی شمس اردکانی، معاون سابق وزیر معادن و فلزات در ادامه این دیدار تأکید کرد: تولید ریل و تیرآهن بال‌پهن توسط ذوب‌آهن اصفهان را یک دستاورد بزرگ و افتخارآمیز برای صنعت کشور است ، در مراسم کلنگ زنی این شرکت حضور داشتم و در آن زمان هیچ امکانات و زیرساختی در این منطقه نبود و امروز می‌بینیم که ذوب‌آهن اصفهان این منطقه را به لحاظ زیرساخت و عمرانی متحول ساخته و حتی به لحاظ فضای سبز نیز چهره اینجا را بهبود داده است .

به گزارش فارس، در این دیدار، صاحب‌نظران و فعالان حوزه اقتصاد کشور به ارائه نظرات خود پرداختند و مقرر شد با بررسی دقیق‌تر مسائل ذوب‌آهن اصفهان، پیشنهادهای خود را جهت بهبود شرایط این مجتمع عظیم صنعتی ارائه کنند.

انتهای پیام/63095/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: ذوب اهن اصفهان حجت الله میرزایی معاون اقتصادی وزارت تعاون ذوب آهن اصفهان صنعت کشور سنگ آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۵۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، علی‌اکبر محرابیان امروز در بازدید از کارخانه‌های گروه مپنا در جمع خبرنگاران ضمن تبریک روز کارگر به عموم کارگران کشور اظهار کرد: صنعت نیروگاهی کشور امروز با رونمایی و راه‌اندازی سامانه ژنراتور‌های گازی، در کل صنعت نیروگاهی خودکفا شده و آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور نیز با توان متخصصان داخلی تکمیل شد.

محرابیان در ادامه سخنان خود به عملکرد دولت سیزدهم در بخش نیروگاهی کشور اشاره و بیان کرد: طی عملکرد دولت سیزدهم با کمک بخش‌های مختلف بیش از ۸۵۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شد و این مهم نقش بسزایی در رفع ناترازی برق کشور داشته است.

وزیر نیرو با اشاره به لزوم حمایت مالی از واحد‌های نیروگاهی کشور به منظور افزایش راندمان و توسعه ظرفیت گفت: با وجود اهمیت بالای حمایت مالی از طرح‌های توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور، صندوق توسعه ملی به تعهدات خود در این حوزه به خوبی عمل نکرده است.

وی در همین رابطه اضافه کرد: موضوع رفع ناترازی نیاز به سرمایه‌گذاری دارد که این اتفاق علاوه بر افزایش رفاه عمومی همچنین به افزایش بازدهی در حوزه انرژی منجر شده و به اقتصاد کشور نیز کمک شایانی خواهد کرد.

وزیر نیرو در ادامه سخنان خود به برنامه‌های وزارت نیرو برای عبور موفق از اوج بار ۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت: طی سه سال اخیر برنامه‌های مشخصی برای مدیریت بار مصرف برق فصل گرم در دستور کار قرار گرفت که در سال ۱۴۰۱ برای این موضوع ۱۰۰ اقدام، در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴۰ اقدام و برای فصل گرم سال جاری نیز ۱۸۰ اقدام طراحی و‌اجرا شد.

محرابیان با تشریح بخش‌های مختلف برنامه‌های وزارت نیرو برای مدیریت مصرف برق در سال جاری گفت: بخشی از اقدامات وزارت نیرو در این راستا به توسعه شبکه‌های انتقال، توزیع، افزایش پست‌ها و نظایر آن مرتبط است و بخشی نیز به افزایش ظرفیت و راندمان نیروگاهی کشور چه در بخش حرارتی و چه در بخش برقابی باز می‌گردد.

وی با تاکید بر ضرورت مشارکت همه بخش‌های مصرف کننده برق برای عبور موفق از اوج بار سال جاری گفت: با توجه به تجارب دو سال گذشته در حوزه مدیریت مصرف برق، برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای افزایش مشارکت بخش‌های مختلف در نظر گرفته شده است که از جمله آن می‌توان به اختصاص پاداش‌های ویژه به مشترکان بخش خانگی اشاره کرد.

محرابیان در همین رابطه اظهار کرد: بیش از ۸۰ میلیون پاداش اعم از هدایایی، چون لوازم برقی کم مصرف مورد نیاز خانه و خانواده، صد‌ها خودرو، بسته‌های اینترنتی و... برای مشترکان کم مصرف در تابستان سال جاری در نظر گرفته شده است که به افشار محتلف مانند کودکان، نوجوانان، بانوان و... که در مسابقات مربوطه شرکت کرده و در مدیریت مصرف برق سال جاری نقش آفرینی کنند، اهدا می‌شود.

وزیر نیرو در پاسخ به پرسشی درباره نحوه مدیریت مصرف برق صنایع نیز اظهار کرد: سال گذشته برای اولین بار میزان مصرف کلی برق صنایع از میزان مصرف برق بخش خانگی در ایام فصل گرم سال فراتر رفت.

محرابیان در ادامه با تاکید بر اهتمام وزارت نیرو برای تامین برق کافی برای صنایع در دوره اوج بار مصرف امسال ادامه داد: بر اساس تفاهمنامه‌ای که با وزارت صمت و بر اساس قانون منعقد شده است، صنایع بزرگ ملزم به ایجاد نیروگاه به منظور تامین بخشی از برق مورد نیاز خود هستند.

وی با بیان این که انرژی مورد نیار صنایع امسال نیز در ساعات مختلف تامین می‌شود، گفت: هم اکنون ۵ واحد نیروگاهی صنایع در استان‌های مختلف کشور به بهره‌برداری رسیده است و صنایعی که اقدام به احداث نیروگاه‌های خود تامین کرده‌اند، در اولویت اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف برق قرار نمی‌گیرند.

وزیر نیرو در پاسخ به پرسش دیگری درباره میزان واردات و صادرات برق کشور گفت: تبادل برق با کشور‌های همسایه یکی از سیاست‌های اصلی وزارت نیرو است که به صورت کلی در طول یک سال ما ٨٠ درصد صادرات و ٢٠ درصد واردات دا‌ریم.

وزیر نیرو در این بازدید همچنین گفت: گروه تولیدی مپنا یکی از افتخارات صنعت کشور است که نقش مهمی در اجرای فعالیت‌های نیروگاهی چه در داخل و چه در خارج از کشور دارد.

محرابیان با تاکید بر اینکه گروه مپنا به طور کامل مورد حمایت دولت قرار دارد، ادامه داد: این گروه صنعتی توانسته است در طول سال‌های گذشته با به روزرسانی دانش مهندسی و تکنولوژی، همسو با دانش روز جهان حرکت کند و نقش اثرگذاری در پاسخ به نیاز کشور در حوزه انرژی ایفا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است
  • رئیسی: جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است