Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@19:58:45 GMT

پرونده همه بدشانسی‌های «جواد عزتی»

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۹۹۱۴۱

از مدت‌ها قبل از سی‌وهشتمین جشنواره ملی فیلم فجر، در محافل سینمایی، بسیار شنیده می‌شد که جواد عزتی احتمالاً 4-5 فیلم در جشنواره خواهد داشت و از آن جا که از فیلم‌هایش هم خبرهای خوبی می‌رسید، این احتمال مطرح می‌شد که او یکی از شانس‌های اصلی کسب سیمرغ است.

اخبار چهره ها - با این حال سه‌شنبه‌شب و طی اختتامیه جشنواره، مشخص شد که او یک بار دیگر دستش از سیمرغ کوتاه مانده؛ ماجرایی که این بار با حواشی خاصی هم همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین بهانه به حضور موفق جواد عزتی در چهار دوره اخیر جشنواره فجر پرداخته‌ایم؛ جایی که بازی‌های خوبی به نمایش گذاشته و هر بار تا یک قدمی جایزه رفته، اگرچه به این افتخار دست پیدا نکرده است. ناگفته نماند بر سر خوب بودن بعضی از این بازی‌ها مثل حضورش در «ماجرای نیمروز» و « شنای پروانه » توافق بیشتری وجود دارد و بر سر بعضی دیگر کمتر. توالی بازی‌های خوب و گاهی عالی طی چهار سال متوالی، این تلقی را به وجود آورده که جواد عزتی واقعاً بدشانس است.

ماجرای نیمروز/جشنواره 35

یکی از اولین حضورهای جواد عزتی در نقش غیرکمدی، « ماجرای نیمروز » به کارگردانی محمدحسین مهدویان بود. او بازی در نقش مکمل «صادق» را برعهده داشت که یک شخصیت باهوش و مرموز اطلاعاتی بود و از لحاظ ظاهری نیز شبیه سعید امامی چهره‌پردازی شده بود. فیلم «ماجرای نیمروز» مورد توجه مخاطبان و منتقدان قرار گرفت و حتی به دو جایزه بهترین فیلم و بهترین فیلم از نگاه تماشاگران نیز دست یافت، اما برای عزتی تنها یک نامزدی به ارمغان آورد. او در آن جشنواره نوید محمدزاده را برای بازی فوق‌العاده در «بدون تاریخ، بدون امضا» رقیب خود می‌دید، که از هر لحاظ رقیب قدری بود و برای این فیلم جوایز فراوانی گرفت.

تنگه ابوقریب/ جشنواره 36

در جشنواره سال بعد، جواد عزتی با « تنگه ابوقریب » حاضر بود، محصول مشترک بهرام توکلی و سعید ملکان که فیلم چشمگیری از آب درآمده بود و به ‌رغم برخی نواقص در فیلم نامه و شخصیت‌پردازی، به دلیل ویژگی‌های فنی تحسین شد. فیلم در نهایت به جوایز فراوانی از جمله سیمرغ بهترین فیلم دست یافت، اما عزتی اگرچه بازی‌اش کمابیش مورد توجه منتقدان قرار گرفت، اما برای این فیلم نامزد نشد. سیمرغ نقش اول به امیر جدیدی دیگر بازیگر «تنگه ابوقریب» (به صورت مشترک با «عرق سرد») رسید و با توجه به نقش‌آفرینی‌های بسیار خوب او، کسی هم اعتراضی نداشت. در آن سال امین حیایی برای «شعله‌ور» و نوید محمدزاده برای «مغزها...» دیگر شانس‌های سیمرغ بودند.

لاتاری/ جشنواره 36

عزتی در سال 96 حسابی پرکار بود و علاوه بر بازی در دو فیلم بسیار پرفروش «آینه بغل» و «هزارپا»، در دو فیلم جدی هم بازی کرده بود. او «لاتاری» به کارگردانی محمدحسین مهدویان را نیز در جشنواره سی‌وششم داشت. «لاتاری» هم از لحاظ مضمون و هم از لحاظ فرم، جنجالی‌ترین فیلم جشنواره شد؛ مخاطب فراوان و همچنین مخالفان فراوانی داشت. با این حال کمتر کسی درباره بازی جواد عزتی نظر منفی داشت و بسیاری بازی وی را که کوتاه هم بود، پسندیدند. با این حال فیلم مورد توجه داوران جشنواره قرار نگرفت و تنها در یک رشته فنی نامزد شد. سیمرغ بهترین بازیگر مکمل نیز به جمشید هاشم‌پور برای «دارکوب» رسید که انتخابی بسیار جنجالی بود و مخالفان زیادی پیدا کرد.

ماجرای نیمروز: رد خون/جشنواره 37

آخرین همکاری عزتی با مهدویان هم مورد توجه منتقدان قرار گرفت. او در دنباله «ماجرای نیمروز»، یک بار دیگر نقش «صادق» را ایفا کرد؛ در حالی که این بار، کاراکتر ابعادی منفی یافته بود. «رد خون» نظر بسیاری از منتقدان را جلب کرد. عزتی نیز موفق بود، اما باز هم در حد نامزدی جایزه. نکته جالب این بود که تهیه‌کننده اعلام کرد نام عزتی را برای نقش اول به جشنواره ارائه کرده، ولی او در نقش مکمل نامزد شد! اگرچه این بار رقبای وی بسیار قدر بودند و او قافیه را به علی نصیریان برای «مسخره‌باز» باخت؛ هر چند در میان نامزدها، نوید محمدزاده برای «متری شیش‌ونیم» و آرمین رحیمیان برای «شبی که ماه...» نیز حضور داشتند که بازی هر دو تحسین شده بود.

شنای پروانه/ جشنواره 38

جواد عزتی امسال با اختلاف زیاد، پرکارترین هنرپیشه جشنواره بود و پنج فیلم داشت: دو نقش اول و سه نقش مکمل. فیلم «شنای پروانه» به کارگردانی محمد کارت، مورد تحسین فراوان مخاطبان و منتقدان قرار گرفت و پنج جایزه، از جمله دو سیمرغ بازیگری مکمل برای امیر آقایی و طناز طباطبایی و همچنین جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را گرفت. بازی عزتی نیز در نقش لات توبه‌کرده‌ای به نام «حجت»، آن‌قدر خوب بود که به همراه دو بازی بسیار خوب از فرامرز قریبیان در « خروج » و پیمان معادی در «درخت گردو» را جزو شانس‌های اصلی کسب جایزه نقش اول مرد می‌دانستند، اما در نهایت حتی نامزد هم نشد و جایزه نیز به معادی رسید؛ جایزه‌ای که بسیار جنجالی هم شد.

آتابای/ جشنواره 38

دیگر فیلم جواد عزتی در جشنواره امسال که مورد تحسین منتقدان قرار گرفت، «آتابای» به کارگردانی نیکی کریمی بود. پیش از جشنواره هم شنیده می‌شد که کریمی فیلم متفاوتی ساخته و در خلال جشنواره مشخص شد این شنیده‌ها حقیقت داشته است. جواد عزتی در این فیلم که پرتره‌ای از شخصیت «آتابای» با بازی هادی حجازی‌فر بود، نقش مکمل کوتاهی بازی کرده بود که برای بهترین بازیگر نقش مکمل، نامزد هم شد، اما در نهایت به سیمرغ دست نیافت. درباره امسال، شایعات فراوانی هم به وجود آمد، از جمله این که گفته شد سعید راد عضو هیئت داوران بخش سودای سیمرغ، تهدید کرده در صورت اهدای جایزه به عزتی، از هیئت داوران کناره‌گیری خواهد کرد!

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: جواد عزتی شنای پروانه ماجرای نیمروز تنگه ابوقریب خروج جواد عزتی بازیگر مشهور سینمای ایران شنای پروانه جشنواره سی و هشتم فیلم فجر منتقدان قرار گرفت نوید محمدزاده ماجرای نیمروز تنگه ابوقریب جواد عزتی بهترین فیلم شنای پروانه مورد توجه نقش مکمل بازی ها نقش اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۹۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«منم بچه مسلمان» هم با سیمرغ به تحول رسید

برنامه «منم بچه‌ها مسلمان» که جزو برنامه‌های پربیننده شبکه قرآن و معارف سیما و شبکه پویاست، با آیتم‌ها و کاراکتر‌های جدید از عید سعید فطر روی آنتن رفته است.

محله، حیاط مسجد و شبستان جزو لوکیشن‌هایی است که این برنامه در آن ضبط شده است.

ساختار برنامه نمایشی بوده و هر روز در محله اتفاقی رخ می‌دهد که منجر به شکل‌گیری نمایش می‌شود و با مداخله عمو روحانی و اهالی محل ماجرا پایان می‌یابد.

همچون گذشته حجت الاسلام محمدصادق مقدسیان اجرای برنامه را برعهده دارد.

در کنار شخصیت عمو روحانی، آقای رنگ کار که فردی سربه هواست، آقای مهندس که در محله تعمیرگاه کامپیوتر و لوازم برقی دارد آقا ماشالله که راننده سرویس مدرسه است و گهگاهی به مسجد سر می‌زند و…

همچنین سه کاراکتر عروسکی در مجموعه جدید در کنار بازیگران و شخصیت‌ها قرار دارند. بهادر، که پسری پر انرژی است، اما کارهایش را با عجله انجام می‌دهد.
بنفشه خواهر بهادر هم از اواسط پروژه به این برنامه پیوسته است و غاغارخان، کلاغی است که در محل رفت و آند می‌کند و اشیا دور ریز را جمع می‌کند در ضمن با خبرچینی‌های خود دردسر‌هایی را به همراه می‌آورد.

برنامه «منم بچه‌ها مسلمان» به تهیه کنندگی مهدی نیک روش، کارگردانی مرضیه منصوری، سردبیری محمدحسین حبیبی در گروه خانه تولیدات جوان مرکز سیمرغ در ۱۰۰ قسمت ۳۵ دقیقه‌ای تولید شده است.

امیرحسین انصافی، محمدحاجی بابایی، ماشالله کوهستانی، مهدی مقیم، آرش صادقیان، زهرا محمدباقری و… از جمله بازیگرانی هستند که در این برنامه حضور دارند.

«منم بچه‌ها مسلمان» روز‌های شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۰ و ۱۶ از شبکه قرآن و ساعت ۱۳ از شبکه پویا پخش می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • «تمساح خونی» با حضور جواد عزتی در مشهد اکران می‌شود
  • درخشش رادیو خراسان جنوبی در سومین جشنواره پژواک
  • «منم بچه مسلمان» هم با سیمرغ به تحول رسید
  • جشنواره فیلم پکن برندگانش را شناخت/تجلیل از چن کایگه با حضور ییمو
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • داوران جشنواره کن معرفی شدند
  • اکران مردمی «تمساح خونی» در اکومال کرج
  • داوران جشنواره کن چه کسانی هستند؟
  • تیپ و استایل هنری بازیگر زن و مرد در یک عکس یادگاری
  • (تصاویر) جواد عزتی و شبنم قربانی در اکران مردمی تمساح خونی