Web Analytics Made Easy - Statcounter

 بهروز آقایی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این پروژه با ۵۴۲ متر مربع زیر بنا و اسکلت بتنی و محوطه سازی با متراژ ۳۰۵ متر مربع ساخته خواهد شد.

وی ارتقای ایمنی تردد دریایی، جلوگیری از بروز حوادث احتمالی و ایجاد بستر مناسب جهت ارائه خدمات با کیفیت و کمیت بیشتر از اهداف کیفی و کمی پروژه ساختمان مرکز جستجو و نجات دریایی پسابندر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان برآورد اولیه هزینه‌های اجرایی برای ساخت این پروژه را حدود ۴۳ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: هزینه ساخت این ساختمان از محل اعتبارات اندوخته (سرمایه‌ای) سازمان بنادر و دریانوردی تامین می‌شود.

وی با بیان اینکه پروژه ساخت ساختمان مرکز فرعی جست و جو و نجات دریایی پسابندر (MRCC) در مرحله انتخاب پیمانکار است ادامه داد: طبق برنامه ریزی‌های صورت پذیرفته عملیات ساخت این پروژه در مدت یک سال پس از عقد قرارداد با پیمانکار به پایان خواهد رسید.

آقایی اظهار داشت: مطالعات ساخت ساختمان مرکز فرعی جست و جو و نجات دریایی زرآباد (MRCC) نیز انجام شده و پس از تایید نهایی، مراحل اجرای این پروژه نیز آغاز خواهد شد.

برچسب‌ها بندر چابهار سازمان بنادر و دریانوردی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بندر چابهار سازمان بنادر و دریانوردی بندر چابهار سازمان بنادر و دریانوردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۹۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ساختمان‌های باشکوه در ایران ساخته شود

رییس سازمان نظام مهندسی استان تهران گفت: ما نیاز داریم که ساختمان‌های باشکوه مثل ساختمان‌های قدیمی در ایران ساخته شود.

به گزارش ایسنا، علی کریمی‌آنچه در نخستین رویداد ملی جایزه معماری شیخ بهایی اظهار کرد: در دهه‌های اخیر ارمغان خلاقیت معماران دور از دسترس قرار گرفته و جلوه‌ آفرینش ساخت و ساز به چشم نمی‌رسد؛ ایران نیاز دارد تا مجدد ساختمان‌های با شکوه مثل ساختمان‌های قدیمی در آن ساخته شود.

وی افزود: معماران باید از چارچوب قوانین تکراری ساخت ساختمان‌های مکعبی و مستطیلی خارج شوند تا از گونه‌های نوین ساخت و ساز بهره‌مند شوند.

این مسوول عنوان کرد: یکی از دلایل عمده که موجب دامن زدن به این موضوع می‌شود، حق‌الزحمه است. نظام تعرفه گذاری مسیر خلاقیت و شکوفایی معماران را منحرف کرده و قانون‌گذار باید قانون تعرفه گذاری را تعلیق کند و این اتفاق نیازمند مطالبه جمعی فعالان این صنعت است.

کریمی‌آنچه خاطرنشان کرد: ساخت ملک‌های خوش طرح نیازمند سرمایه است که قطعا با قیمت‌گذاری‌های دستوری موج خلاقیت معماران شکوفایی نخواهد داشت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • باید ساختمان‌های باشکوه در ایران ساخته شود
  • زیرساخت‌های بندر دیلم تقویت می‌شود
  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • اتمام تعمیر اسکله تاریخی بلوار بندرانزلی
  • امداد رسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور در آب‌های بوشهر انجام شد/نجات ۱۷۲ دریانورد
  • آمادگی تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی‌ها در حوزه شمال کشور