Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه هنگ کنگی ساوت چاینا می نویسد: در شرایطی که آمریکا بر مقابله با چین و محدود کردن و تحت فشار قرار دادن این کشور پافشاری می کند اروپا بر این باور است که راه تعامل با چین گفت و گوست.

اگرچه دستور کار کنفرانس امنیتی مونیخ انسجام در غرب و یکپارچه کردن مواضع غرب است اما آمریکا و اروپا از زمان آغاز به کار آن درخصوص چگونگی برخورد و تعامل با چین دچار اختلاف شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش حاکی است که طرفین درباره مسایل تجاری و اقتصادی ، دفاعی و چند جانبه گرایی نیز اختلافات عدیده ای دارند.

فو اینگ سفیر سابق چین در انگلستان می گوید که آمریکا به دنبال افزایش فشار بر چین به بهانه های مختلف است و از جمله حضور هواوی شرکت بزرگ مخابراتی چین و جهان را یک تهدید امنیتی برای خود می داند.

این در حالی است که نانسی پلوسی رییس مجلس نمایندگان آمریکا هم به دونالد ترامپ رییس جمهوری این کشور در عرصه مقابله و مهار هواوی پیوسته و این شرکت را یک تهدید امنیتی دانسته و وزارت دادگستری آمریکا هم اتهاماتی مبنی بر سرقت اسناد محرمانه شش شرکت آمریکایی توسط هواووی مطرح کرده که این شرکت چینی تکذیب کرده است.

 پلوسی که از مخالفان برجسته ترامپ محسوب می شود در همراهی با این موضع رییس جمهوری آمریکا در مقابله با هواوی به اروپا هشدار داد که نباید اجازه دهد چین یک شبکه اطلاع رسانی منسجم جهانی ایجاد کند. 

او چین را متهم کرد که به ارزش های دمکراتیک و حقوق بشر و امنیت و استقلال اقتصادی ضربه می زند و برای همین شایسته نیست شرکت های اروپایی با چین در زمینه توسعه شبکه هواوی همکاری کنند. 

او موافقت با فعالیت گسترده هواوی را اولویت دادن به اقتدارگرایی بجای دمکراسی توصیف کرد.

فشارها بر چین از جانب آمریکا در کنفرانس مونیخ افزایش یافته است و این کشور هواوی را به جاسوسی متهم کرده است اما راهبردهای اروپا هنوز با آمریکا منسجم نشده است و کشورهای این قاره به درخواست آمریکا برای تحریم این شرکت چینی پاسخی نداده اند.

آمریکا کشورهای اروپایی را تهدید کرده است که اگر با هواوی برای استفاده از شبکه اینترنتی پرسرعت نسل پنجم همکاری کنند با واکنش سخت واشنگتن مواجه خواهند شد.

ماه گذشته میلادی بر خلاف این تهدید انگلستان از متحدان آمریکا قبول کرد که هواوی در برخی از بخش های غیرحساس این کشور حضور داشته باشد.

هایکو ماس وزیر خارجه آلمان هم گفته است که اروپا باید نظام چند جانبه خود را مدیریت کرده و ازحق حاکمیت خود حراست کند.

این اظهارات در حالی مطرح می شود که احتمال خروج آمریکا از شماری پیمان های بین المللی از جمله سازمان تجارت جهانی و سازمان پیمان آنتلانتیک شمالی ناتو که می تواند نظم بین المللی را دچار تغییرات اساسی کند ، منتفی نیست.

310311 کد خبر 1352635

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: چین ایالات متحده آمریکا نشست امنیتی مونیخ اتحادیه اروپایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۰۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین، آمریکا را تهدید به اقدام تلافی جویانه کرد

دولت چین اعلام کرد پس از امضای لایحه ارسال کمک به تایوان و واگذاری تیک تاک توسط جو بایدن، ممکن است اقدامی تلافی جویانه انجام دهد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دولت چین اعلام کرد پس از امضای لایحه ارسال کمک به تایوان و درخواست از مالک چینی شبکه اجتماعی تیک تاک برای واگذاری این شبکه در آمریکا توسط جو بایدن، ممکن است اقدامی تلافی جویانه انجام دهد.

بر این اساس، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا چهارشنبه گذشته لایحه کمک‌های 95 میلیارد دلاری به اوکراین، اسرائیل و تایوان را امضا کرد. از میان این 95 میلیارد دلار، بیش از 60 میلیارد دلار سهم اوکراین خواهد بود و حدود 26 میلیارد دلار نیز به رژیم اسرائیل اختصاص می‌یابد؛ 8 میلیارد دلار نیز به تایوان می‌رسد.

همچنین سنای آمریکا به اتفاق آرا با 79 رای موافق در برابر 18 رای مخالف، به ممنوعیت فعالیت شبکه اجتماعی تیک تاک در خاک آمریکا در صورتی که مالک چینی آن از واگذاری این شبکه طی 9 ماه تا یک سال آینده خودداری کند، رای داد.

استفاده از شبکه اجتماعی تیک تاک باعث نگرانی زیادی در بین قانونگذاران آمریکایی شده و بیم آن می رود که شرکت چینی بایت دنس که مالک تیک تاک است، به اطلاعات میلیون ها کاربر آمریکایی دسترسی داشته باشد.

براساس این لایحه، وجود این نرم افزار چینی در فروشگاه‌های اپلیکیشن ایالات متحده ممنوع می‌شود، مگر اینکه پلتفرم این رسانه اجتماعی که توسط تقریباً 170 میلیون آمریکایی استفاده می‌شود، طی 9 ماه تا یک سال آینده از شرکت بایت‌دنس  (ByteDance) منفک شود.

لین جیان سخنگوی وزارت امور خارجه چین از آمریکا خواست تا بخش های «منفی مرتبط با چین» این لایحه را اجرایی نکند.

وی بدون ذکر توضیحات بیشتر در این باره اظهار کرد اگر آمریکا مصرانه به مسیر خود ادامه دهد، چین گام های مصمم و قوی برای دفاع از امنیت و توسعه منافع خود بر می دارد.

این در حالی است که آمریکا همواره مهم ترین حامی بین‌المللی تایوان و اصلی ترین تامین کننده تسلیحات این کشور به رغم نبود روابط رسمی دیپلماتیک است. چین نیز که همواره تایوان را جزو سرزمین چین واحد می داند، بارها از واشنگتن خواسته تا فروش سلاح به تایوان را متوقف کند.

این در حالی است که دولت تایوان که همیشه ادعای مالکیت چین را رد می کند، از این لایحه و اختصاص بودجه از سوی آمریکا برای کشورش ابراز خرسندی و اظهار کرد این بودجه به حفظ امنیت در منطقه کمک خواهد کرد.

چین همواره ادعا می‌کند که تایوان باید تحت حاکمیت این کشور باشد و از چند سال گذشته تاکنون با انجام عملیات‌های نظامی در نزدیکی این جزیره تلاش کرده است تایوان را تحت سلطه خود درآورد، اما دولت تایوان همواره اعلام کرده است که خود حاکمیت مستقل دارد و مردم این کشور خود باید برای سرنوشتشان تصمیم بگیرند.

آمریکا در سال 1979 درحالی که رسماً روابط دیپلماتیک با دولت چین برقرار کرد، روابط با تایوان را کنار گذاشت. درحالی که آمریکا بر سیاست "چین واحد" تأکید دارد، ادعای حاکمیت چین بر تایوان را تأیید نمی‌کند و حامی نظامی کلیدی تایپه باقی مانده است.

بایدن لایحه کمک به اوکراین و رژیم صهیونیستی را امضا کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گلایه امری از لیگ برتر: جلوی رویای تیم‌ها را می‌گیرند!
  • امنیت غذایی جهان تهدید می شود
  • رهبر انقلاب: امروز مسئله غزه، مسئله اول دنیاست/ به دانشگاه‌های آمریکا و اروپا نگاه کنید! نشان می‌دهد ملتها به مسئله غزه حساسند/ باید فشار روی رژیم صهیونیستی روزبه‌روز افزایش پیدا کند
  • بایرن مونیخ ۲ - ۲ رئال مادرید/ تساوی در تکراری‌ترین جدال لیگ قهرمانان اروپا
  • بایرن مونیخ ۲ - ۱ رئال مادرید/ گزارش لحظه به لحظه
  • «گروسی» به ایران می‌آید
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • دعوت از طالبان برای شرکت در کنفرانس وقف
  • چین، آمریکا را تهدید به اقدام تلافی جویانه کرد
  • اپل با هوش مصنوعی به میدان می‌آید