Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  قدیم خوشنام بودن، یک نفر باعث می‌شد که همه مردم او را بشناسانند و به صورت خودکار به امین مردم و مورد اعتماد همه تبدیل می‌شد. انتخابات با گذشت زمان به صورت یک فرآیند قانونی تبدیل شده و مردم نمایندگانشان را به طرق مختلف شناسایی و آن‌ها را به عنوان وکیل خود اختیار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کنار این قانون‌مندی در انتخاب افراد، راه و روش شناساندن نامزد‌های انتخاباتی هم طبق روالی که در قانون تعریف شده انجام می‌پذیرد. البته این یک مورد، گا‌ها دور زده می‌شود و کاندیدا‌ها برای تبلیغات خود به هر وسیله‌ای دست درازی می‌کنند.

سال‌های نه چندان دور در ایام انتخابات، وقتی سوت آغاز تبلیغات زده می‌شد، در یک شب تمامی شهر چهره‌ی دیگری به خود می‌گرفت، به یکباره همه درختان شهر میوه می‌دادند و الحق والانصاف نیز ثمردهی‌شان آنقدر زیاد بود که بیچاره درخت سر به زیر می‌گشت، انواع و اقسام نفرات با تیپ و سلیقه‌های مختلف از درختان شهر آویزان بودند و حتی رخسار کاندیدا‌ها در کف خیابان و زیر پایمان نیز چشمک می‌زد.

فضای مجازی با آنهمه دردسری که برای افراد فراهم کرده، در یک جا به داد مردم رسید، دیگر درختان شهر میوه کاندیدا نمی‌دهند و بیچاره پاکبانان شهرداری نیز مشغول جارو کردن نامزد‌های انتخاباتی در زباله‌های شهری نیستند یک نوع فرهنگ‌سازی برای جلوگیری از تیلیغات کاغذی رواج یافته، ولی با این همه، عده‌ای سبک و سیاق گذشته را در پی گرفته‌اند و همچنان کارت و بسته‌های شکلاتی پخش می‌کنند.

همیشه ظهر جمعه‌ها از میدان ساعت تا مصلی تبریز رفت و آمد زیاد است و علت آن هم برگزاری نماز باشکوه جمعه می‌باشد. اما دیروز جمعه مقابل مصلی تبریز شلوغتر از همیشه بود، بیش از یکصد نفر در تبریز کاندیدای نمایندگی مجلس هستند و هر کدامشان یک نماینده را با کلی شکلات و کاغذ‌های رنگی روانه مصلی تبریز کرده بودند، در فاصله ۱۰ متری چنان هجمه‌ای به عابران وارد می‌شد که برخی راه خود را کج کرده و مسیر عوض می‌کردند، برای اینکه بشود سالم از این مخمصه عبور کرد باید چند دست دیگر قرض گرفته تا تراکت‌های رنگی و گرانقیمت برخی کاندیدا‌های نام آشنا را جمع‌آوری کرد.

از شام‌های آنچنانی و هدایای نقدی که بگذریم، بسته‌های شکلاتی با ورژن‌های جدید در سرتاسر خیابان‌های اصلی شهر توزیع می‌شود. قانون شفافیت‌هزینه‌های انتخاباتی که توسط خود نمایندگان به تصویب رسیده در این دوره به صورت مختصر به اجرا در خواهد آمد، اما اینکه سازو کار اجرایی این قانون چیست الله اعلم، البته چشم مردم هم زیاد آب نمی‌خورد.

منبع:  آناج

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات مجلس قانون انتخابات مصلی تبریز درختان شهر کاندیدا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۱۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود

 عبدالله مرادی با اعلام برگزاری نخستین نشست کمیسیون احزاب در ۱۴۰۳ گفت: با توجه به مصوبات قبلی کمیسیون در خصوص انتخابات دبیران کل احزاب سیاسی برای تعیین نماینده احزاب در کمیسیون ماده ۱۰، کمیسیون هیات نظارت بر این انتخابات از ۳ عضو کمیسیون امیری اصفهانی به عنوان نماینده قوه قضائیه و شریعتی نیاسر به عنوان نماینده قوه مجریه به همراه دبیر کمیسیون شکل گرفته است.

مردای ادامه داد: زمان برگزاری انتخابات ۱۰خرداد ۱۴۰۳ تعیین شد که طبق قانون، آگهی رسمی آن یک ماه زودتر برای ثبت نام داوطلبان منتشر می‌شود.

وی با اشاره به دیگر مصوبه این نشست اظهار کرد: مقرر شد مبلغ یارانه اختصاص یافته به احزاب سراسر کشور به حساب خانه احزاب ایران واریز و نحوه توزیع آن توسط کمیسیون احزاب تعیین شود.

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با اشاره به رای دیوان عدالت اداری در خصوص حزب جامعه زینب (س) اعلام کرد که اعضای کمیسیون ضمن توجه به رای صادره تصمیم گرفتند: متقاضیان برگزاری مجمع عمومی این حزب، مطابق قانون نحوه فعالیت احزاب وگروه‌های سیاسی درخواست و پیشنهاد برگزاری مجمع عمومی را به دبیرخانه کمیسیون ارائه دهند.

مرادی اضافه کرد: در این جلسه با صدور پروانه فعالیت حزب «سازمان مردم تمدن ساز استان تهران» مشروط به اصلاح اساسنامه و مرامنامه موافقت و نیز با تمدید پروانه فعالیت سه حزب؛ «جوانان ایران اسلامی»، «کانون تربیت اسلامی»، «خانه پرستار» موافقت شد.

به گفته وی، ایجاد چهار شعبه استانی احزاب شامل: ۱-شعبه استانی حزب جمهوریت در استان همدان، ۲- شعبه استانی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در استان ایلام، ۳- شعبه استانی جمعیت اعتلای نهاد‌های مردمی در استان ایلام، ۴-شعبه استانی حزب نسل نو در استان ایلام مورد پذیرش کمیسیون قرار گرفت.

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ قانون احزاب اعلام کرد: همچنین با تمدید پروانه فعالیت ۴ انجمن اقلیت دینی ۱-سازمان زنان زرتشتی، ۲-انجمن زرتشتیان رحمت آباد یزد۳، انجمن زرتشتیان مریم آباد یزد، ۴-انجمن زرتشتیان مزرعه کلانتر موافقت شد.

مرادی خاطرنشان کرد که طبق قانون، تعداد ۵۷ انجمن اقلیت‌های دینی در کشور در فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • بسیاری از ناظران انتخاباتی فرهنگیان هستند
  • 220 میلیارد تومان بودجه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • آشنایی با ۸ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در تبریز
  • آشنایی با ۸ کاندیدای راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در تبریز
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • آمادگی ۲۸۷ شعبه اخذ رأی در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان جنوبی
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • تدارک ۶۴۵ شعبه اخذ رأی برای دور دوم انتخابات
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • مالیات بر سوداگری برای کند کردن تیغ سوداگران است/گام بلند مجلس برای هزینه دار کردن فعالیت های سوداگرانه و دلالی